RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
مبارکhttp://www.hamdardi.net/imgup/31551/...b485dc60d1.gif مبارکhttp://www.hamdardi.net/imgup/31551/...b485dc60d1.gif مبارک
آقا حامد بهتون تبرک میگم .خیلی خوشحال شدم داداشی:72::72:
انشالله که به خوبی و بالاترین نمره دفاع کنید.
یه پیشنهاد : واسه شیرینی پیش مدیر کل واسطه شو کوپنمون بیشتر کنه:311:
بچه ها چرا آنی یه مدته ساکته؟ ساکت میاد و میره ؛ از اون شور و هیجان همیشگیش خبری نیست.:302:
آنی جونم قربونت برم ؛ بپر بغل خودم عزیز دلم ؛ خودم نازت رو خریدارم:46::43:
اگر کاری ، کمکی ، هر چیزی از دستون برمیاد مطمئنا دریغ نخواهم کرد:46:
منتظرم سکوت رو بشکنی گلم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
ســـــــــــــلام!!!!! :)
اینقدر دارم از خوشحالی می ترکم که یک شعری سرودم.
من هر وقت احساساتی می شم شعر می گم. مثل اون موقع که نمی تونستم بیام همدردی! :311:
به به
آقا شاعره مگه نمیدونید کیه
خیلی ماهره مگه نمیدونید کیه
حامدخان منم برات میگم
دیدی خدمت در سرای همدردی
عاقبت می کند دوا دردی
وقت گذاریهایت بر در این سرا
نکرد ترا غافل ز درس و دانشگاه
کجا دیده ای پسری چنین زرنگ
مدیر باشد و درس بخواند بی درنگ
و ......
دیگه ادامه نمیدم اونوقته که طومار شود
منم شاعر کردی امشب حامد خان همدردی
خوشحالم که با همه زحمتهایی که برای همدردی کشیدی از درس و دانشگاهت هم نتیجه خوبی گرفتی . گاهی پرکاریت را که می دیدم نگران پایان نامه ات می شدم . خوشحالم که از اوقات تنظیم شده بهره می بری . یادت باشه به منم یاد بدی .
سلام آقا حامد گل
خيلي تبريك ميگم .من واقعا وقتي مي ديدم شما اين همه تلاش ميكنيد! از خدا ميخواستم نتيجه تلاشتونو بده. حامد من شب و روز آنلاينم هميشه تو هم بودي پس كي درس خووندي آخه:311:
اينم شيريني از طرف من:
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...61e44ae074.jpg
راستي بچه ها تسوكه هم انلاين شد الان ،خيلي وقت بود ازش خبري نبود .داداش تسوكه خوش امدي
:72:
به به سلام علیکم و رحمت ا...
بابا تبریکات فراوان :104:
چه شعری هم سرودین آقا حامد
پس عکس شام و شیرینی کجاست؟ :D
هنوز Share نکردین که؟
حرکات موزون؟؟؟؟ :163:
خوشحالم که دفاع کردین...احتمالا اول این حس رو داشتین :310: بعد این:227:
راستی PK عزیز که اومده و جناب baby و همه جمعن...دفاع کردید بیاید انجمن آزاد
ایشالا همیشه موفق باشین
مثل اینکه طبع شعر همه گل کرده. قابل بدونید ما هم یه شعری بگیم یه تبریکی چیزی....
آقا حامد تبریک میگم و افزون موفقیت هاتون رو از خداوند خواستارم.
اینم یه شعر واسه شما که انقدر دعاتون میکنیم مدارج عالیه رو طی میکنید، شیرینی یادتون نره.:311:
حامد تو که درسخونی
دریک شب بارونی
ترتیب بده مهمونی
قبلش برو سلمونی
خوشتیپ شو تا میتونی
گر سهو کنی یک دم
مارا تو بپیچونی
لازم چه به گفتن هست
باقیشو خودت دونی:311:
(به این میگن غزل-قطعه سر و ته، مخصوص شب بارونی.:311:)
سلام!
به خاطر تبریک از همه متشکرم!!
دوستان زیادی تماس گرفتند و سوال پرسیدند که راز موفقیت شما چه بود که هم پایان نامه رو تحویل دادی و هم 24 ساعت توی همدردی هستی. و خواستند که بهشون این مسئله رو آموزش بدهم. :311:
من که قبلاً یک تاپیکی زدم در رابطه با اینکه چطور از تاپیک هایمان نتیجه ی بهتری بگیریم.
در این پست توضیح می دهم که چطور تمام وقت در همدردی آنلاین باشیم و در عین حال به درس و کار برسیم.
شاهد هستیم که بعضی از دوستان در این رابطه بسیار ضعیف عمل می کنند و مثلاً فقط روزی نیم ساعت آنلاین هستند. و یا حتی بعضی ها چون حالا 2 تا امتحان دارند، یک دفعه 2 هفته به همدردی سر نمی زنند و این اصلاً آمار جالبی نیست! :)
اول از همه باید بگویم که این کار نیاز به یک برنامه ریزی صحیح و حساب شده دارد.
چند مورد رو کوتاه ذکر می کنم.
1- شما نیاز به این دارید که همه کار خود رو پای کامپیوتر انجام بدهید. هیچ وقت صفحه مرورگر خود رو نبندید! لینک مستقیم ارسالهای امروز رو در Bookmark ها قرار بدهید تا ورود شما به همدردی راحت و آسان صورت بگیرد.
2- نیاز هست که هر 15 دقیقه یکبار برای استراحت یک سری به همدردی بزنید. دقت کنید که مدت زمان تمرکز شما روی پایان نامه بیشتر از نیم ساعت نشود، چون به حضور شما در همدردی لطمه می زند! :311:
3- هیچ وقت چشم ها رو از صفحه مانیتور برندارید. شاید چند ثانیه نگاه کردن به منظره بیرون از پنجره برای چشم ها خوب باشد (شایعه شده)، ولی به یاد داشته باشید که می توانید در همین چند ثانیه یک بار دیگر لیست ارسال های امروز رو به روز کنید، و یا نگاه کنید چه کسانی آنلاین هستند و چی کار می کنند! :)
4- اصلاً با دوستانتان تماس نگیرید و به روی خودتان هم نیاورید. اگر هم کسی گله کرد، بگویید خیلی مشغول پایان نامه هستم، و اصلاً فرصت هیچ کاری ندارم! ممکن است اونها به مرور زمان و بعد از چند ماه از دست شما ناراحت بشوند، ولی شما کم نیاورید! :311:
5- باید حضور شما در همدردی حساب شده باشد. نباید مثل بیخیال ها بیایید یک ساعت در همدردی بچرخید! بلکه مثلاً وقتی برنامه ای که از آن استفاده می کنید، در حال محاسبه کردن است، کوتاه یک تاپیک بخوانید. بعد تاپیک بعدی رو بزنید تا load بشود، ولی از فرصت استفاده کنید و چند دقیقه ای به پایان نامه برسید.
6- کم کم بعد از این نشستن های طولانی بدن شما کم می آورد. مثلاً مهره های پایین کمر درد می گیرند. نیاز هست که بالش های مخصوص زیر خود بگذارید.
7- حتماً یک گوشی موبایل مدرن تهیه کنید. وقتی شبها همدردی رو چک کردید و کامپیوتر رو خاموش کردید، هنگام خواب در رختخواب یکبار دیگر با موبایل چک کنید که پست جدید زده شده یا نه. و همینطور نصف شب اگر از خواب بیدار شدید، قبل از مجدداً به خواب رفتن می توانید همدردی رو چک کنید. نمی دانم چرا بعضی ها نصف شب هم پست ارسال می کنند و خواب برای آدم نمی گذارند! :311:
8- یک روز می آیید و می بینید که مدیر همدردی پیغام داده و محترمانه توضیحاتی داده که می شود در این جمله خلاصه اش کرد: بچه جون، مگه پایان نامه نداری؟ برو سر درس و کارت!
اون موقع روی شما کم می شود و خجالت می کشید. فرصت خوبی است که چند روز حضور خود رو کمرنگتر کنید و عقب افتادگی ها رو تا حدودی جبران کنید. ولی جبهه رو خالی نکنید و دورادور مسائل سایت رو دنبال کنید. به خصوص تاپیک های حال و احوال و اطلاعیه های مهم کمک می کنند که در کمترین فرصت بیشترین اطلاعات رو کسب کنید.
به هر حال موارد زیادی هستند که فرصت نشد همه رو بنویسم.
من فعلاً زیادی خوشحالم و چرت و پرت زیاد می نویسم. بهتره طرف تاپیک های مشاوره ای نرم! :)
درود من به همه معتادان همدردی! :311:
شاد باشید! :)
این بند 7رو بسیار عالی اومدی ؛ یکی از کارهای همیشگی من همین هست ، نصف شب پا می شم ؛ آخرین ارسال های همدردی و یا ایمیلم رو چک می کنم:311: ، انگار مدیر عامل کدوم شرکت هستم و چه ایمیل های مهمی قراره دریافت کنم:163::311:
یه جورایی معتاد شده ام به این کار ، البته خیلی وقته اعتیادم به همدردی رو ترک کرده ام ؛ فقط ترک این یه کارم مونده:311:
خلاصه که 24 ساعته حواسمون هست.:P:D
خیلی باحال بود اقا حامد:311:
نقل قول:
و یا حتی بعضی ها چون حالا 2 تا امتحان دارند، یک دفعه 2 هفته به همدردی سر نمی زنند و این اصلاً آمار جالبی نیست
تازه نتیجه ی جالب توجهی هم عایدشون نمیشه:311:
وای، من که بقول بابک اتشین جان،تنها با برنامه ریزی تونستم تلویزیون تماشا کنم :311:و البته این هم از قول خودم،تونستم با برنامه ریزی دقیق و حساب شده ای،اینجا عضو شم،قرار بود پارسال سریع بعد کنکورم بیام عضو شم،ولی گفتم بزار شب عید پیامبر و تو یه روز مبارک ثبتنام کنم بلکه خوش یمن باشه،که برای خودم فکر
کنم خیلی خوب بود،ولی کمک خاصی از دست خودم برای بچه ها برنیومده،شرمنده:302:
سالگرد قمری یکسالگی من هم مبارک:D
عیدتون هم خیلی خیلی مبارک:72:
همین کارا رو ادامه بدید، به زودی پای 110 به اینجا باز میشه.
طرح ضربتی جمع آوری معتادین مجازی
:311:
بعدشم میبرنمون تلوزیون آواتارهامون رو شطرنجی میکنن:)
البته ماها رو نشون نمیدن.
فقط حامد65 رو نشون میدن که انگیزه شو از منحرف کردن و در دام اعتیاد کشوندن جوونای مردم بگه :)
دست برادرای نیروی انتظامی درد نکنه:)
بعدشم اینجا یه محیط پاک و عاری از معتادین میشه:163:
--------------------
عیدتونم مبارک راستی:72::72: