می گما
یکی کفش پاشنه ده سانت به بالا خوب جواب می ده............ یکی هم ماهی تابه !:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
می گما
یکی کفش پاشنه ده سانت به بالا خوب جواب می ده............ یکی هم ماهی تابه !:311:
دارم از فضولی می ترکم. اخه مگه ما چند تا اقا تو تالار داریم. هیچ کدوم هم که خدارو شکر تالار رو ترک نکردند. تازه این دو روز برای اینکه بهشون اتهامی نچسبه دارن بیشتر هم فعالیت می کنند.
البته این اقای خارپشت که زرنگ تشریف دارند و قبلا به تیم خانمها پیوسته بودند و خودشون رو تبرئه کرده بودند. :311:
حالا ببینم می تونیم با کفش پاشنه بلند و ماهی تابه تالار رو کلا یکدست کنیم یا نه.
کفشا رو داغون نکنین
همون ماهی تابه ها خوبه منم بیل میارم . . .
بابا جان این آقا مگه در حال فریب دادن نبوده خوب اون طعمه ها بیان بگن دیگه.چقدر از مدیر گرفتین لو ندید؟
من 2 برابرشو میدم:311:
خارپشت خانوم شما هم طعمه بودی؟........چون توئی 3 برابر می دم لو بدی
اول معلوم کنید اون کی بوده بعد برای کفش پاشنه بلند و ماهیتابه و وردنه تصمیم میگیریم.
بگید بابا شاید ما هم طعمه بودیم و خودمون خبر نداشتیم.اصلا چی گفته؟پیشنهاد بد داشته؟سوال خصوصی پرسیده؟
اگه بخوایم رو حساب ترک تالار بگیم یا داملا بوده یا گل مریم یا حامد65 که چند وقته نیستش یا چند تا مدیر صورتی که از اول نبودن یا...
اگه نگید کم کم میرسه به خود جناب مدیر ها...راستی بی بی هم که رفته...خوب شما نگید ما هم به همه شک می کنیم.
این یه تکنیک قدیمیه!
توی جنگ جهانی دوم استفاده می شده
به صورت گستره و با تبلیغات زیاد، اعلام می کنن که یه جاسوس شناسایی شده و اگر خودش رو معرفی نکنه، شدیدترین مجازات در انتظارشه !:324:
همه به هم شک می کنن، حتی به خودشون !
همه همدیگرو زیر نظر می گیرن
یه بدبینی عمومی بین سربازها ایجاد میشه
فضا اونقدر سنگین و خفه کننده میشه،
که به جای یه نفر، پنج نفر خودشون رو به عنوان ستون پنجم معرفی می کنن !!:104:
های هیتلر
بچه ها رفتم پروفايل مديرو چك كردم آخرين بازديد يكشنبه گذشته بوده.
مگه ميشه مدير يك مجموعه 6 روز سر نزنه.
من كه فكر ميكنم مشغول خونه تكوني و كمك به خانمشون هستن:311::311::311:
بي بي هم همينطور( جاي سارا بانو خالي)
واي فكر كنم واسه عيدي banned بشم:311:
ننه جوووووووووون نخود و لوبیا ها رو دیشب که محمد اعلام آش کرد خیس کردم و الان سر باره .
سبزی هم قربونت...... من عادت ندارم پاک کنم . می دم برام پاک می کنند :311: آخه دستهام خراب میشه . :311:خلاصه اینکه سبزی سفارش دادم و الان آوردن .
انقدر کدبانو هستم که اگر 50 کیلو سبزی بریزی جلوم ازش 250 گرم خالص در نمیارم :311: ( هر چی فضای ذهنی ام نسبت به آدم ها من خوب - تو خوب باشد تو فضای سبزی پاک کردن تو بد - تو هم بد - تو بدتر اندر بدتر و.............است )
حامد - تسوکه - خارپشت - فرهنگ - کیوان - sci _ baby - حاج آقا مهاجرتن البینشاننا :311:- خلاصه کل پسرای تالار این قابلمه ها رو پر آب کنید و بذارید سر اجاق تو باغ همدردی .
دخترها هم بیائین باغ یه آب و جارویی بکنیم .
بهار تو هم بدو برو از حبوبات شروع کن همزدن . تو کارت با هم زدن آش خالی ، ننه راه نمی افته :46::311:
این آش هم مال اینه که هر چی رشته ی کار از دستمون تو سال نود در رفته با رشته های آش جبرانش کنیم برای سال دیگه که سر این رشته به رشته های رشته پلو گره بخوره و وصل بشه به آن :311:
از هر چه بگذریم سخن شکم خوش تر است :311::311:
طبق دستورات من عمل کنید.
آش رشته ست پس رشته زیاد بریزید.غلظتشم بالا باشه.سبزی کم.پیاز داغ و نعناع داغ و کشک تعطیل با اینکه جدا بذارید
هر کی برای خودش بریزه.هم زدن م لازم نیست آب می اندازه.
من خیال کردم این اش نذریه واسه حامد که زن بگیره،گفتم ما هم یه هم بزنیم :)
اما همینم خوبه.
اما دور از شوخی دعا یادتون نره لطفا..هی میام اینجا پست میذارم یه کمی مشکلی که پیش اومده یادم بره.
مشکلم ازدواج نیستا.:D.از این خیالا نکنید...یه مشکل تو خونمونه
نه دیگه..انی جون شما درست کنید اخر سر ما میایم هم میزنیم و کشک و پیاز و نعنا داغ رو میریزیم روش و نوش جان میکنیم.
خدا رو شکر فرهنگ تو اشپز نشدی..این چه دستور پختیه؟
سبزیش باید زیاد باشه..عدسش هم زیاد..نخود و لوبیا کم...کشک و نعنا داغ زیاد...فرت فرت هم هم بزنید و نیت کنید..خصوصا تو فرهنگ