RE: كمكم كنيد ، مي خوام زن دوم بشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samereh
خيلي برام سواله كه از كجا و چطور انقدر با جديت مي گيد نفر دوم بودن كار من نيست
مي شه دليلتون رو بگيد
خواهرم سوال بسیار خوبی رو پرسیدی و نکته مهمی رو اشاره کردی...
نکته ای که اگر نیم نگاهی منطقی به چند پست اخیر سامره بندازی جوابش برات روشن می شه... و شاید این جواب رو دوست نداشته باشی که بشنوی!
اون جواب اینه که بسیار احساساتی هست! شاید موافق من نباشی و معتقد باشی که تا چند سال پیش بارها عاشق شدی و تموم کردی! اما اینبار فرق می کنه.. اصلا مثل اینکه تموم نمی شه! چون قبلا تجربیاتی داشتی منطقی هستی و منطقی تصمیم می گیری... اما باید بگم اینطور نیست و باید با موقعیت خودت اشنا بشی...واقعا اینبار چه فرقی می کنه؟؟؟ بهت می گم
یه چیزی مثل حس بلوغ... مثل همون دوران... مواجه شدن با تغییرات جسمی و روحی که هیچ کدوم قبلا نبوده...بهش می گیم سندرم سی سالگی یا بحران سی سالگی... این بحران از سن حدود ۲۸ سال شروع می شه و در ۳۲ سالگی به اوج خودش می رسه و تا ۳۵ سالگی معمولا ادامه داره... احساس شک، ناراحتی از محیط خانواده، حتی احساس ضرر و زیان، بی حوصلگی، کم خوابی، حس سرزنش، اوج گرفتن گفتگوهای درونی، گاهی حتی بی اشتهایی بی دلیل و ... از علائم این دوران هستند که گاها با اختلالات هورمونی و تغییر نوع پوست هم همراه می شن...اضطراب و استرس به همراه تپشهای قلب، عدم ارامش، دردهای مبهم و بسیاری دیگر موجب می شه فرد احساساتی و زود رنج بشه و در زندگیش به دنبال یک حامی بگرده و یا احساس خلا کنه...این یک بحران طبیعیه که موجب می شه فرد تصمیمات شتابزده بگیره و در اوج منطق، میون احساستش در گیر بشه
حالا فکر می کنم متوجه خیلی از موارد باید شده باشی..جای نگرانی نیست شما در یک تونل رشد قرار داری و با طی کردن این تونل همه مشکلات حل خواهند شد
حالا متوجه می شی که چرا اون تمرینات رو انجام می دی و بهت توصیه می کنم ارامش داشته باشی...
برگرد و پستها و توصیه ها رو یکبار دیگه با دقت بخون..
با ظرافت زندگی کن خواهرم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samereh
چيزاي اصلي كه معيارمه بيشترش حسيه
این یعنی احساس محور بودن در تصمیم گیری >>>>> خطا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samereh
اول در مورد دروغ
يه ادم مجرد هم ممكنه خيلي دروغهاي بزرگتر بگه
اين دليل نميشه ....
عقلانی سازی ( سفسطه ) برای فرار از واقعیت و توجیه اشکال وارده >>>> خطا
نقل قول:
اگرچه دروغش به اين خاطر بوده كه نمي خوساته منو زود از دست بده و مي خواسته سر فرصت مناسب بگه
من نمي گم كار ش درسته
تحریک احساس شدن شما با این توجیه از طرف این آقا ، که با حس رمانتیکی که در شما ایجاد شده ، خود شما علیه خودت به کار گرفته شدی یعنی ، با پذیرش این توجیه و مهم ندانستن این اشکال ، به خئود فریبی دچار شده ای >>>>> خطا
نقل قول:
يعني شبها تنها بودن وتنهاييش سخت بود و هر شب يا كسي پيشم بود يا شب رو بر مي كشتم خونه
و این داستان با این نوع ازدواج ادامه خواهد داشت >>>> به مرور خستگی و نارضایتی درونی و سپس عوارض بیرونی
نقل قول:
چون حس خوب با اين مرد دارم و حس مي كنم همون كسيه كه مي خوام....
احساس محوری >>>> خطا
نقل قول:
الان مشكل اينجاست كه چيزي كه شما مي خوايد با چيزي كه من مي خوام يكي نيست
شما مي خوايد بگيد كار اشتباهه و انصراف من : اين خواستن شماست
آنالیز و نشان دادن پیامدهای راهی که می خواهید در پیش بگیرید معنای تحمیل و اصرار بر انصراف ندارد ، بلکه تلاش برای باز کردن چشم شما بر واقعیتهاس هست >>>> نهایت امر مختار بودن شما و هر راهی که دوست دارید رو در پیش گرفتن است .
[quote=samereh]
نقل قول:
اما من نمي دونم چي مي خوام و نمي دونم كودوم راه درسته: خواستن من
اما مقابله های عقلانی سازانه شما درست خلاف اینکه نمی دانید چه می خواهید را نشانه می رود . من با صراحت می گویم که شما شدیداً و 90 درصد احساسی این آقا را می خواهید ، اما دچار تعارض و تردید هم هستید و تعارض درونی خود را در مقابله با راهنمائیها نشان می دهید ، به عبارتی دو وجه در درون شما درگیره ، وجه احساسی و عقلانی که شما بهای زیاد را به وجه احساسی می دهید ، وجه عقلانی شما را به سوی مشورت سوق داده که از این بابت باید خوشحال باشید اما وجه احساسی شما درگیر با راهنمائیهایی که خلاف جهت خودش هست می شود . برای دریافت نتیجه بهتر باید وجه عقلانی را تقویت کنید و واقع بین باشید
مي دونم صد تا پسته ديگه بزنيم و هي حرف بزنيم هيچ چي عوض نميشه ....
|
نمي دونم فكر مي كنم زمان لازمه شايد يه ماه دو ماه
|
كه من برسم به يه چيزايي كه كار كاملا غلطه و يا تصميم بگيرم |
|
کاملاً با شما موافقم مضاف بر اینکه با این روند و جهت هرچقدر هم زمان بدهید به اینکه این کار کاملاً غلطه نخواهید رسید بلکه ذهن شما منطبق بر احساس محوری با توجیحات عقلانی سازی شده شما را فریب می دهد و به سوی آنچه قطعاً از آن پشیمان خواهی شد سوق می دهد . مگر اینکه روند ذهنی را تغییر دهی و وجه عقلانی را قوت داده و محور قرار دهی و در مقابل عقلانی سازیهایش کمک بگیری و توقفش بدهی .
.
یه مورد قابل تامل در مورد اطلاعات کاربری خانم سامره
تشکرها: 0
نزدیک به 15 ساله که با همسرم ازدواج کردم. زندگی ما هم مثل تمام زندگی ها مشکلات خودش رو داشت. اما حتی یک بار هم به ذهنم خطور نکرد که زن دیگه ای رو در کنار همسرم داشته باشم. حتی این فکر به شدت عصبیم می کنه و باعث میشه که بغض کنم و ...
قصد تعریف از خودم رو ندارم، اما جدا از مسائل دینی و شرعی و ... شما چه موقع حاضر می شید که دو تا شریک زندگی داشته باشید؟ میتونید زندگیتون رو بین دوتا انسان تقسیم کنید؟
من قهرمان زندگی دختر کوچیکم هستم، من پناه همسرم هستم، و اونها هم همینطور. اون مرد هم پناه همسرش هست و شما با خودخواهیتون می خواهید این پناهگاه رو ازش بگیرید، فقط به خاطر اینکه بعد از 5 ماه به این نتیجه رسیدید که این آقا همون کسی هست که شما می خواید!!
کسی که برای بار اول بتونه دل کسی رو بشکنه، بعد از اون هم این کار رو خواهد کرد. من طاقت دیدن اشک همسرم رو ندارم، وای به حال این آقا و وای به حال شما ...
:72:
سلام
ببخشید که فرصت نکردم تمام مطالب دوستان رو بخونم و دقیقا نمی دونم کجای بحث وارد شدم اما لازم دیدم یه چیزی که یکی از دوستام بهم گفته رو اینجا درج کنم .. شاید مفید واقع بشه...
نقل قول:
|
وقتی طلاق گرفتم از یک نفر جدا شدم و به جمعی پذیرفته شدم
|
اما وقتی زن دوم شدم به یک نفر متصل و با چیزهایی که دیدم از همه ی آدمها متنفر !!
|
|
در شرایط اولی وقتی دردت می گیره و داد می زنی ، چند نفر باهات همدردی می کنن
|
اما در شرایط دومی همه خفه ات می کنن !!!
|
|
دلم می خواست می تونستم این مطلب رو در جواب تاپیک می خوام زن دوم بشم بزارم. |
|
:72::72:
سامره جان این ویدئو را ببین
مصاحبه صدا و سیما با یک مردیه که سه تا زن گرفته، لطفا به لحن و گفتار این آقا دقت کنید
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kD-1m81DvRs
سایر دوستان هم ببینن
ويدئو رو قبلا هم ديده بودم
الان فقط اين سندروم 30 سالگي از ظهر روي مخمه
و حس مي كنم داره بد تر ااختلال تو كارهام ايجاد مي كته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samereh
ويدئو رو قبلا هم ديده بودم
الان فقط اين سندروم 30 سالگي از ظهر روي مخمه
و حس مي كنم داره بد تر ااختلال تو كارهام ايجاد مي كته
خواهرم سامره
اصلا جای نگرانی نیست... گفتم باید مثل حس بلوغ بپذیریش و قبول داشته باشی هست و داره روی تو تاثیر می ذاره...همین تصمیمهای احساسی و ...که قبلا گفتم
قبلا به شما تمرین دادم که به ارامش برسی.. رجوع کن و انجام بده
گفته بودی ورزش می کنی... روزانه نیم ساعت با موسیقی
تمرینها موجب خواهد شد به راحتی این دوره رو پشت سر بگذاری...
اگر تو پستهای قبلیم نتونستی جوابت رو پیدا کنی بگو تا بگم
خوشحالم که به منشا این وضعیت احساسی پی بردید...دست کم نگیرش! بسیار قویه
در مورد ارتباطت گفتی که به حداقل رسوندی...همین روند رو به سمت قطع رابطه دنبال کن
اگر خواستی راههایی برای قطع اینگونه روابط پیش امده در وضعیت بحران هست
تصمیمت رو قطعی کن
با ظرافت زندگی کن خواهرم
با شناختي كه از خودم و اون دارم
اين رابطه قطع نمي شه
مگر با ازدواج من با شخص ديگه اي
مي ترسم الان به خاطر حل اين مشكل عجولانه تصميم ديگه اي بگيرم
اگر چه خيلي منطقي و در كمال ارامش دارم به اون يكي پيشنهاد ازدواجم فكر مي كنم
سامره عزیز
احساس می کنم نسبت به ارسال های شروعین این تاپیک خیلی تغییر کرده ای و این جای شکر داره.
امیدواریم که سعی کنی قوه عقلانی بیشتر از قوه احساسیت شما رو هدایت کنه .
ارسال قبلیتون سرشار از نقاط مثبت هست .