RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
نقل قول:
سلام
حالا که سوال پرسیدن مفته خب من هم می پرسم حالش رو می برم
سوال کلیشه ای : حالتون چطوره؟خوبید؟ممنون من هم خوبم.
(به اینجا که رسیدم تازه یادم افتاد اول ارسالم سلام هم بکنم)
به به علک سلام جناب arix. چه عجب این طرفا؟
دقیقا ممنون. من هم خوبم.
نقل قول:
ای بابا . همه سوالات رو دوستان پرسیدن که.حالا که به اینجا رسیدم موندم چی بپرسم
فکر کنم اولین باره اینجا سوال میپرسین. منم اولین بار خیلی سخت به ذهنم میرسید که چی بپرسم. یواش یواش دستتون میاد.
چرا پروفایلتون رو عوض نمی کنید؟فکر کنم چند تا جاش هست که نیاز به تغییر داره.مثل "رضایت نسبی از زندگی" و "امضا".اینا مال قدیما بود دیگه نه؟
راستش نه. یادتونه گفته بودم توی زندگی واقعیم، پیش بقیه یه نقاب خوشحال و شاد و خندون بودن میزنم؟ نمیدونم چرا اینجا هم دارم اونجوری میشم. انگار که دیگه روم نشه از دلتنگی هام با بچه های اینجا حرف بزنم. نمیدونم چرا. شاید به همین خاطر شما این حس رو پیدا کردی که امضام دیگه حرف من نیست. وقتی ادم یه جمله ای رو میخونه، اگه حرف دلش باشه، عجیب به دلش میشینه. شاید الان تعداد روزایی که این حس توی من بوجود نیاد زیاد شده باشه. اما هنوزم حرف دلمه. (dolme نخونیدش. بخونید: delame :311:) این آخری واسه این بود که از دلتون در بیاد تلخیِ جمله های اخیرم.:72:
یعنی من که از صدای مگس خوشم نمیاد بی ذوقم؟
:311: حالا شما گیر نده. صدای گنجیشکا قشنگه آخه. البته دم خونه ما از این صداها نمیاد. خونه یکی از اقوام که میریم مسافرت، صبحا با صدای گنجشکا بیدار مشم. خیلی برام لذت بخش و خاطره انگیزه. اما اگه هر روز صبح قرار بود باشه، نمیدونم همین نظر رو داشتم یا نه!!
تا حالا شده یک کار مهمی رو به خاطر عشق و حال رها کنی؟مثلا مسافرت پیش اومد من با بچه ها شب امتحان رفتم شمال درسم و افتادم ولی خیلی کیف کردم.
اینجوری که شما میگی پیش نیومده تا حالا. از این کارای عجیب غریب اکثراً از پسرا بر میاد. من که اگه یه همچین کاری بکنم به 10 نفر باید جواب پس بدم. شاید از افتادنش نترسم یا ناراحت نشم. اما جواب پس دادنه ارزشش رو نداره.
چه چیزی توی زندگی ات از همه چیز مهم تره؟(که الان داشته باشی)
یه همسر خوب و همراه :)
از لحاظ مادی داشتن چی رو توی زندگی از همه چیز بیشتر دوست داری؟یک خونه بزرگ؟ماشین خوشگل و ...
اونطوری خیلی آرزوم نیست که مثلا ای کاش خونه فلان جوری داشتم یا ماشین فلان مدل و... اما دوست دارم که خونه و ماشین و وسایل رفاهی تا حدی که لازمه برای یه زندگی معمولی رو داشته باشم.
راستی بحث ماشین شد کدوم یکی از ماشین های زیر رو دوست داری؟
1- بنز
2-کوچولوی جمع و جور ولی خوشگل
3-شاسی بلند
4-همین که چهار تا چرخ داشته باشه کافیه
قبلش یه توضیح: من اصولا از ماشینایی که بنز میزنه خوشم نمیاد. نمیدونم چرا. فکر کنم درصد خانمایی که همچین سلیقه ای دارن کم نباشه. چند نفری دیدم که با خودم هم عقیده هستن.
سلیقم بیشتر به مورد 2 نزدیکتره. از این ماشینای 2 نفره که توی ایران نداریم هم خیلی دوس دارم.
امضای چه کسی رو از همه بیشتر دوست داری؟(منظورم توی همین تالاره ها ، نیای بگی امضای اوباما)؟
الان پیداش نکردم اما یادمه حتی بابتش به صاحبش رتبه هم داده بودم.رتبه هایی که دادیم رو نمیشه از جایی آورد؟!! پیدا شد میام و مینویسم.
نقل قول:
خب دیگه حس می کنم زیادی سوالای بی ربط کردم.(خب همه ، همه چیز رو پرسیدن برای من همینا مونده دیگه) !
اختیار دارین. خیلی هم عالی بود.:72::72:
سلام بر فرهنگِ سرما خورده.
عکس جدید آواتار مبارک! بامزه ست
تا حالاhttp://smileys.smileycentral.com/cat/2010/0/1017.gif کردی؟
بله. کلی هم کیف میده. البته فقط اولاش. بعدش از خستگی از زیر کار در رفتم.
تا حالاhttp://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_13.gif کردی؟
نه.
امسالhttp://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_9.gifساختی؟
نه. دیگه از این کارا نمیکنم. خیلی وقته ترک کردم. شایدم اگه وقت میشد درست میکردم.
وقتی برف میاد این شکلیhttp://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_1v.gifمیشی؟
بله. خیلی دوست دارم برف رو. مخصوصا وقتی فردا صبحش میرم و پامو میذارم روی برفای تازه، برفا زیر کفشم فشرده میشن. حس خوبی بهم میده (آخی یاد زمستون افتادم چه خنکن سوالا)
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_68.gif یا http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_2_5v.gif
معلومه اونی که ابری و بارونیه. البته آفتابم میچسبه اما توی زمستون و پاییز.
http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_4_100v.gifمیری؟
بله.
سوالام اینجوریتhttp://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_9_10.gifکرد یا اینجوری؟http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_12v.gif
اولیش.
http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_8.gifدت شد؟
بله. حسابی. ممنونم ازت.
میخواستم دو سه تا شکلک بذارم نشد. مثلا آخرش طبق عادتم برای تشکر،گل بذارم:72::72::72:
سلامی دوباره،
یکم بحث رو بکشونیم طرف مجلس خواستگاری.
با اجازه من از این صندلی داغ یک سوء استفاده کنم برای تعریف یک خاطره. :)
من توی عمرم فقط یکبار رفتم خواستگاری. اومده بودم ایران، ولی چون قرار نبود بریم خواستگاری لباس مناسب نیاورده بودم. البته به نظر خودم شلوارم خوب بود. ولی بابام گیر داد که نه، بیا این شلوار من رو بپوش. گشادم بود، ضایع بود! :) هر کاری کردم کوتاه نیومد. کتش اینقدر گشاد بود که نپوشیدم.
یادمه ما نشستیم یکم صحبت کردیم. وقتی دختر خانم اومد همه بلند شدن. بعد از سلام و علیک، من هول کرده بودم. وقتی می خواستیم بشینیم من زودتر از همه نشستم. اینقدر هول بودم، با سرعت نشستم روی مبل و یک صدای بلند داد. همه برگشتند من رو نگاه کردند. بعد تازه پدر دختر خانم گفت بله، بفرمایید، بفرمایید بنشینید :311:
1- دوست داشتی سیستم خواستگاری برعکس بود؟ یعنی شما دخترها یک پسری رو می دیدید، بعد می رفتین خواستگاریش. بعد پسره از توی آشپزخونه چایی می آورد؟ :311:
2- اگه می رفتی خواستگاری، وقتی بهتون می گفتند بروید با هم صحبت کنید، اولین سوالی که ازش می پرسیدی چی بود؟ یعنی چطور بحث رو شروع می کردی؟
3- اولین خواستگارت چه لباسی پوشیده بود؟ چه رنگی؟
4- اولین خواستگارت اولین سوالی که ازت کرد چی بود؟ تو چی جواب دادی؟
اولین سوال خودت معمولاً چیه؟
5- تا حالا شده سر خواستگاری خودت خنده ات بگیره؟
6- تا حالا شده خواستگار بیاد، تا ببینیش بگی من این رو نمی خوام؟
یک سری سوالات متفرقه:
7- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
8- سریال شلیک نهایی رو یادته؟
9- سریال شهریار رو دیدی؟ خوشت اومد؟ به نظر تو هم از وقتی هنرپیشه عوض شد، سریال افت کرد؟
10- قهوه تلخ رو دیدی؟ کپی کردی یا اصلش رو خریدی؟
11- آلبوم سرو چمان شجریان و نسیم وصل همایون شجریان رو خریدی؟ اگه نه، آخه چرا کپی می کنی و حق هنرمند رو نمی پردازی؟ :)
12- به نظرت چرا باید اینقدر هزینه بشه و شبکه هایی مثل فارسی 1، من و تو، و ... راه اندازی بشه؟ این شبکه ها تبلیغات زیادی هم ندارند و درآمدزا نیستند. پس هدف از تولید و پخش این برنامه هایی که کم هزینه هم نیستند چی می تونه باشه؟
1.شده خوابی ببینی انقدر شیرین باشه که نخای بیدار شی؟چی بود؟
2.تشکر کدوم یک از اعضارو تو پستات ببینی در پوست خود نمیگنجی؟فقط اسم یه نفر بجز فرشته و مدیر وانی و بالهای صداقت؟:D
3.موافقی با این:ای کاش میشد هیچ وقت نفهمید؟
4.تا حالا به کسی گفتی تو دلت:هر چه هستی باش!
اما باش!!!
5.با کدوم ازدواج میکنی؟ با کسی که دوستت داره،دوستش داری ،هیچکدوم؟
6.چرا اشک ادم طعم شوری داره؟
7.چه سوالایی از زندگی داری که تا حالا به جوابش نرسیدی؟
8.کدوم ویژگی وخصوصیت باعث جلب توجه دیگران میشه؟
9.چرا "کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ"؟
10.اگه پنج دقه بتونی اینا رو ببینی چی بهشون میگی یا ازشون میخای:
امام زمان(عج)
رییس جمهور
فرشید منافی:P
11.اگه همسر ایندت اجازه نده با خونوادت رفت وامد کنی چیکار میکنی؟
12.چرا ما اکثر ایرانی ها بلد نیستیم شادی کنیم؟
13. "دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد،جز غم که هزار آفرین بر غم باد"
نظرت چیه؟
14.شبای امتحان هوا چطوریه؟
15.برای اینکه "عقیده عقده نشه" چه باید کرد؟
16.تا حالا کسی باورها واعتقاداتتو به سخره گرفته؟اگه اره چیکار کردی؟
17 اگه ميگم راضيم و خدا رو شکر .... همون خدا ميدونه که اين رو از ترس اين گفته ام تا همين چيزهاي بهم ريخته رو از دست ندم...
تو هم ازین حرفا میزنی؟
سلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سلامی دوباره،
یکم بحث رو بکشونیم طرف مجلس خواستگاری.
با اجازه من از این صندلی داغ یک سوء استفاده کنم برای تعریف یک خاطره. :)
من توی عمرم فقط یکبار رفتم خواستگاری. اومده بودم ایران، ولی چون قرار نبود بریم خواستگاری لباس مناسب نیاورده بودم. البته به نظر خودم شلوارم خوب بود. ولی بابام گیر داد که نه، بیا این شلوار من رو بپوش. گشادم بود، ضایع بود! :) هر کاری کردم کوتاه نیومد. کتش اینقدر گشاد بود که نپوشیدم.
یادمه ما نشستیم یکم صحبت کردیم. وقتی دختر خانم اومد همه بلند شدن. بعد از سلام و علیک، من هول کرده بودم. وقتی می خواستیم بشینیم من زودتر از همه نشستم. اینقدر هول بودم، با سرعت نشستم روی مبل و یک صدای بلند داد. همه برگشتند من رو نگاه کردند. بعد تازه پدر دختر خانم گفت بله، بفرمایید، بفرمایید بنشینید :311:
:311: فکر کنم همه فهمیدن که اولین بارت بوده:311:
1- دوست داشتی سیستم خواستگاری برعکس بود؟ یعنی شما دخترها یک پسری رو می دیدید، بعد می رفتین خواستگاریش. بعد پسره از توی آشپزخونه چایی می آورد؟ :311:
نه! بعدش فک کن پسره بخواد ناز کنه، هی ما زنگ بزنیم، هی بگن پسر ما قصد ازدواج نداره. میخواد درس بخونه:311: اصلا همه چی جابجا میشد. یا اگه جواب منفی بده وااااااااااای!!
2- اگه می رفتی خواستگاری، وقتی بهتون می گفتند بروید با هم صحبت کنید، اولین سوالی که ازش می پرسیدی چی بود؟ یعنی چطور بحث رو شروع می کردی؟
خب از اینایی که اومدن یاد گرفتم. یه کوچولو راجع به خودم صحبت میکردم و کلی خودم رو میبردم بالا بالا ها، بعد میگفتم حالا شما یه خورده از خودتون و معیاراتون بگید.
البته برای خودم، همیشه اولش با کلی تعارف شروع میشه هی پسره میگه شما اول بفرمایین من میگم نه خواهش میکنم شما بفرمایین. هی تا چند لحظه تعارفات ادامه داره، بعد از اونجایی که فکر میکنه اگه اون شروع کنه بی احترامیه، آخر آخرش پاس میده به من. منم کم نمیارم. میگم اگه میشه لطف کنید شما شروع کنین که من راحت تر باشم. دیگه روی این حرف نمیتونه حرفی بزنه.
3- اولین خواستگارت چه لباسی پوشیده بود؟ چه رنگی؟
لباسشو یادم نیست. اما فکر کنم کت شلوار سورمه ای پوشیده بود.
4- اولین خواستگارت اولین سوالی که ازت کرد چی بود؟ تو چی جواب دادی؟
معیارهای شما برای انتخاب همسر چیه؟ من یه سری کلیات رو گفتم. که از نظر ایمانی و اعتقادی شبیه من باشه، اخلاقش خیلی برام مهمه و اینجور چیزا. اصولا جلسه اول واسه دست گرمیه. وقت نمیشه دو طرف زیاد باز کنن موضوعات مختلف رو.
اولین سوال خودت معمولاً چیه؟
معمولا آقا پسر شروع میکنه حرف زدن. من از توی حرفاش سوال میکنم ازش. مثلا یه چیزی رو میخواسته توضیح نده سرسری ازش رد میشه، من دست میذارم رو همون تا برام روشن نشه ول نمیکنم. البته اینا مال جلسه اوله. جلسات بعدی سوالات طبقه بندی شده میبرم براش:)
5- تا حالا شده سر خواستگاری خودت خنده ات بگیره؟
وای آره. انقدر بده.... ولی تونستم کنترل کنم خودم رو. جوری نبوده که کسی متوجه بشه.
6- تا حالا شده خواستگار بیاد، تا ببینیش بگی من این رو نمی خوام؟
بله. شده. البته این فکر هم به ذهنم میاد که شاید اخلاق خوبی داشته باشه و اگه یکی بیاد که خیلی قیافش به دلت بشینه اما اخلاق خوبی نداشته باشه که خیلی بدتره. اما معمولا توی اینجور موارد خود والدین محترم خودشون میبرن و میدوزن.مثلا میگن ب هم نمیاید. باید یه کمی به هم بخورین از نظر ظاهری و از این جور چیزا.
7- فرق حقیقت و واقعیت رو می دونی؟
نه. فک کنم مثل سرفرازی و سرافرازی باشه. نه؟
8- سریال شلیک نهایی رو یادته؟
آره. همون که داریوش فرهنگ توش بود؟ تیتراژش هم یه تفنگ داشت که شلیک میکرد؟ در همین حد یادمه. داستانش یادم نیس چی بوده.
9- سریال شهریار رو دیدی؟ خوشت اومد؟ به نظر تو هم از وقتی هنرپیشه عوض شد، سریال افت کرد؟
جسته و گریخته دیدم. من شنیده بودم که یه خورده فرق داده بودن داستان زندگی شهریارو. از این جهت خیلی خوشم نیومد. اگه یه فیلمِ همینجوری بود، بد نبود. اما وقتی به اسم شهریاره باید همونو میذاشتن. راجع به افت بعد از تغغیر بازیگر، آره. منم موافقم .اون قسمتایی هم که دیدم بیشتر مربوط به دوران جوونیش بود.اولاش جالب تر بود.
10- قهوه تلخ رو دیدی؟ کپی کردی یا اصلش رو خریدی؟
بله. اصلش رو دیدم.
11- آلبوم سرو چمان شجریان و نسیم وصل همایون شجریان رو خریدی؟ اگه نه، آخه چرا کپی می کنی و حق هنرمند رو نمی پردازی؟
:D آخه اینا آلبومای قدیمی هستن توی بازار هم کپیش پیدا میشه. باور کن آلبوم ناشکیبای همایون شجریان رو باکلی گشتن پیداش کردم. هر جا میرفتم میگفت" دارم. برات بزنم؟ تازهmp3 هم هست." تازه کلی باید تا انقلاب پاشم برم اگه پیدا بشه اونجا. خب وقتی کپیه، مگه مریضم برم به یکی که نه سر پیازه نه ته پیاز پول بدم؟
12- به نظرت چرا باید اینقدر هزینه بشه و شبکه هایی مثل فارسی 1، من و تو، و ... راه اندازی بشه؟ این شبکه ها تبلیغات زیادی هم ندارند و درآمدزا نیستند. پس هدف از تولید و پخش این برنامه هایی که کم هزینه هم نیستند چی می تونه باشه؟
من نمیدونم هدف چیست :162:
1.شده خوابی ببینی انقدر شیرین باشه که نخای بیدار شی؟چی بود؟
آره. خواب پرواز:310:. انقدر خوبه. انقدر واقعی بود........
2.تشکر کدوم یک از اعضارو تو پستات ببینی در پوست خود نمیگنجی؟فقط اسم یه نفر بجز فرشته و مدیر وانی و بالهای صداقت؟
تشکر اون کسی که توی تاپیکش نظر گذاشتم:P
3.موافقی با این:ای کاش میشد هیچ وقت نفهمید؟
نه. اتفاقا از اطرافیانم زیاد شنیدم که اونایی که خیلی چیزا رو متوجه نمیشن،، راحتتر زندگی میکنن. اما من موافق نیستم. آدم باید بتونه مدیریت کنه استفاده از فکر و عقلش رو.( یه نمونه: ) مثلا یکی به اینکه بقیه بهش تیکه میندازن حساسه. تیکه ی همه رو میگیره از مامان و مادر شوهر و خاله گرفته تا تیکه ی یه بچه کوچولو. بعد میگه خوش به حال اونی که اصلا نمیفهمه بهش تیکه میندازن. اما بنظر من نفهمیدن هنر نیست. فهمیدن و محل ندادن هنره.
4.تا حالا به کسی گفتی تو دلت:هر چه هستی باش!
اما باش!!!
....... نه...... شخص خاصی یادم نمیاد.
(آخه وقتی یکی رو میخوای و دوسش داری با همین ویژگی ها دوسش داری. اگه عوض بشه که دیگه میشه یکی دیگه...
نمیدونم شایدم منظور سوالتو متوجه نشدم)
5.با کدوم ازدواج میکنی؟ با کسی که دوستت داره،دوستش داری ،هیچکدوم؟
هیچ کدوم. یعنی هر دو. هم دوسش دارم هم دوسم داره.
6.چرا اشک ادم طعم شوری داره؟
از شگفتی های آفرینش ساختمان چشم، شور بودن آب آن است. ترکیب آب با شوری چنان است که بافت های ظریف چشم را کاملاً حفظ می کند و به هنگام نشستن گرد و غبار و اشیای دیگر بر چشم، به طور خودکار فوران می یابد و موجود مزاحم را به بیرون پرتاب می کند.چنانچه طعم شوری در آب چشم نباشد، چشم تمام اشیای مزاحم را به خود جذب می کند، در نتیجه بینایی از دست می رود.
از اینجا برش داشتم. http://www.persianv.com/pezeshki/119453.phpدرست و غلط بودنش پای خودشونه :D
7.چه سوالایی از زندگی داری که تا حالا به جوابش نرسیدی؟
از زندگی............. نمیدونم. اگه به ذهنم رسید میام و میگم.
8.کدوم ویژگی وخصوصیت باعث جلب توجه دیگران میشه؟
فکر کنم نیشِ همیشه بازم :D کلا خیلی دوست دارم با بقیه خوشرو باشم. بخاطر همین اگه یه روز (حتی ناراحت هم نباشم) اما 24 ساعته لبخند نداشته باشم، همه بهم میگن چی شده امروز تو فکری!!
9.چرا "کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ"؟
چون میای ببینی راز گل سرخ چیه، یهو خود گل سرخ از دست میره.
اگه پنج دقه بتونی اینا رو ببینی چی بهشون میگی یا ازشون میخای:
امام زمان(عج).................فقط دیدنش کافیه. جواب خیلی سوالامو میگیرم با دیدنش.
رییس جمهور...................سیاسی!!!:327: نمیگویم.
فرشید منافی.................بهش میگم پاشه بیاد رادیو جوان انقدر خودشو لوس نکنه. انقدر دلم واسه روی خط جوووووووونی تنگ شده. یادش بخیر سال کنکورم بود با هزار ترس و لرز گوش میدادم.
11.اگه همسر ایندت اجازه نده با خونوادت رفت وامد کنی چیکار میکنی؟
اولا که خیلی سعی میکنم توی انتخابم دقت کنم که همچین موردی پیش نیاد. اما اگه خدای نکرده، خدای نکرده، خدای نکرده اینجوری شد، اولین راه حل بنظرم مشاوره رفتنه.
12.چرا ما اکثر ایرانی ها بلد نیستیم شادی کنیم؟
کی گفته بلد نیستیم!! بلدیم. خوبم بلدیم. منو ببینی چقده شادم الان:227:
13. "دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد،جز غم که هزار آفرین بر غم باد"
نظرت چیه؟
آره قبول دارم بعضی وقتا اینجوری پیش میاد توی زندگی آدم. اما گذراست.
14.شبای امتحان هوا چطوریه؟
توی اتاقم؟ کف اتاق پره جزوه و برگه و چرک نویس و ... به سختی میشه راه رفت توی اتاق. فقط یه دایره اون وسط خالیه که جای منه:) معمولا تا 3، 4 صبح بیدارم.
15.برای اینکه "عقیده عقده نشه" چه باید کرد؟
اول از همه باید ببینی از اول عقیده بوده یا نه از همون اول شاید عقده بوده در قالب عقیده مطرح شده. حالا اگه عقیده باشه، و خودت رو با بقیه و با عقاید اونا مقایسه نکنی، عقده بشه چرا؟!!
16.تا حالا کسی باورها واعتقاداتتو به سخره گرفته؟اگه اره چیکار کردی؟
اونجوری که بیاد تو روم بگه، نه. اما یه دفه صحبت دو تا از همکلاسیهای دبیرستانم رو شنیدم که داشتن راجع به اینکه امام زمان یه قضیه ی ساختگیه صحبت میکردن. خب من چون زیاد از این بحثا بلد نیستم، هیچ وقت وارد بحث با هاشون نمیشم. اما همیشه براشون دعا میکنم که خدا حقیقت رو به دلشون بندازه. البته اگه خدا هم حقیقت رو به دل کسی وارد کنه، تا خودش پذیرای اون نباشه، نمیتونه درکش کنه. فقط براشون متأسف شدم . بعضی وقتا سر دعا، دوستای خودم رو یادم میره دعا کنم. اما اون همکلاسیم جلوی چشممه.
17 اگه ميگم راضيم و خدا رو شکر .... همون خدا ميدونه که اين رو از ترس اين گفته ام تا همين چيزهاي بهم ريخته رو از دست ندم...
تو هم ازین حرفا میزنی؟
نه. من اگه شکرش رو میکنم از ته دل میگم خدایا شکرت. وقتی دلم از سختیای این دنیا پره، حرف دلم رو میزنم. اونی که دلم میخواد رو ازش میخوام. اما بابت نعمتاش و حتی بابت نداده هاش هم ازش تشکر میکنم.
(یه توضیح برای سوالای قبلی که بیربط به این سوال هم نیست: دیدم عوض شده، یعنی اینکه ممکنه حتی به اندازه قبل غصه بخورم، اما وقتی به این فکر میکنم که نداشته هام هم یه نعمته برام، دلم آروم میشه)
دوستان حالا که فقط یه روز مونده، میشه از الان همراه سوالای پایانی تون، نقدی چیزی اگه دارین بهم بگین؟
دوس دارم بدونم نظراتتون رو.
ممنون میشم.:72::72:
در رابطه با نقد و بررسی یکبار صحبت شد. خانم شیدا حاتمی نظرش این بود که نقدها رو در تاپیک جداگانه ای بنویسیم تا صندلی داغ منحرف نشه.
در ضمن نقد خاصی هم ازت نمیشه کرد. به سوالات خوب پاسخ دادی. :104:
عیب و ایرادات رو خوب قایم کردی :311: شوخی می کنم!
1- فکر کن روز ورودت به این دنیاست. بهت می گن بین این شخصیتها انتخاب کن، می خوای کدوم باشی؟
(بین هر 3 شخصیت یکی رو انتخاب کن، توضیح کوتاه هم بدی بد نیست، نمره بیشتر میاری :))
زکریای رازی، توماس ادیسون، آلبرت اینشتاین
هیتلر، صدام، یزید
نیکی کریمی، لیلا حاتمی، بهرام رادان
مستشار، بلوتوس، مخبر الدوله سر سعدی :)
arix, شیدا حاتمی، آریاناng
2- راستی به نظرت سارا بانو الآن داره چی کار می کنه؟ چرا دیگه نیومد اینجا سر بزنه؟ سوالاش خوب بودند! :)
3- برای هر یک از این کاربران یک خصوصیت اخلاقی بنویس:
محمد اراهیمی
شیدا حاتمی
آریاناng
سابینا
دختر مهربون
فرهنگ
arix
Baby
سارا بانو
yasa
Hamed65
سخته، نه؟ :)
4- از بین موارد زیر دوست داشتی مخترع کدوم بودی؟ (دوباره 3تا 3تا میگم)
چرخ، روزنامه، رادیو
تلسکوپ، جارو برقی، نیزه
کامپیوتر، لامپ، ساعت
5- اگر مجبور باشی که یکی از کارهای زیر رو انجام بدی، کدوم رو انتخاب می کنی؟
قتل یک دزد، گمراه کردن یک انسان مومن، بی آبرو کردن یک زن پاکدامن
بین این 3 چطور:
اهدای عضو به یک بیمار و نجات دادن جان او، بخشش تمام سرمایه ات به یک دوست خوب، گذشتن از کسی که عاشقش هستی به خاطر کس دیگه
6- تا حالا حیوون خونگی داشتی؟ پرنده چی؟ توی قفس؟ اگر آره، پشیمون نیستی؟ (من خودم داشتم، ولی پشیمونم).
7- از بین تمام این سوالاتی که روی صندلی داغ ازت شد، جواب دادن به کدوم از همه سخت تر بود؟
سر کدوم بیشتر خندیدی؟ کدوم غیر منتظره بود؟
راستی بین واقعیت و حقیقت یک فرقی هست. از نفر بعدی روی صندلی داغ می پرسم :)
موفق باشی
دخترمهربووون کجایی؟
ماشااله به ذهن حامدخان،عجب سوالهای سختی ازت پرسیده!
میخوای تقلب برسونم؟
این یه فنجان قهوه رومیل کن تاجون بگیری به سوالهای منم جواب بدی.:82:
1- نظرت درموردکارکردن خانمها بیرون ازخونه چیه؟
2- دوست داری وقتی ازدواج کردی چندتا بچه داشته باشی؟
3- فکرکن الان 65 سالته،چه احساسی داری؟
4- تاحالاتومدرسه،دانشگاه تقلب کردی؟
5- هوای شهرتون امروزچجوری بود؟
6- فکرنکن خیلی زود 10تاگل رونام ببر؟
7- تاحالادلت ازکسی شکسته؟خودت چی دلی روشکستی؟
8- برای خودت 4خصوصیت مثبت و4تاخصوصیت منفی بگو؟
دیگه ازدست من راحت شدی.قسمت آخرسوالهام بود.
سلام
واقعا دست خانم شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی درد نکنه واقعا صندلی داغ جانانه ای هست
من که داغ داغ شدم خدا به داد دوستان برسه
خوب دختر مهربود عزیز و دوست داشتنی و مامانی
1-دوست داری چندتا سئوال ازت بپرسم؟
2- اون روز که اومدی تالار چه جیزی باعث شد که عضو بشی؟
3- دختر مهربون امروز با قبل از اومدن به تالار چه فرقی کرده؟
4-اگر بخواهی سه تا از نقاط ضعفت رو در صدد رفعشون بیایی اونها کدوم هستند؟
5-تا چه زمانی توی همدردی می مونی؟
6- چرا بعضی از دوستان اومدند و رفتند؟
7-کدوم آیه از قران خیلی روی تو تاثیر گذاشت؟
8- نماز صبحت رو ساعت چند می خونی؟
9-دوست داری چندتا بچه بیاری؟
10- اسم نی نی های گلت چی هستش؟
11-وقتی جوی برایت غیرقابل تحمل بشه چه عکس العملی نشون میدی؟
12-توی تالار بیشتر به چه تاپیک هایی تمایل داری جواب بدهی؟
13- در آینده تالار رو به نامزدت معرفی می کنی؟
14-اگر یه روز اومدی و دیدی تالار درش برای همیشه بسته شده چه احساسی بهت دست میده؟
15-برای شکلک های زیر اسم یکی از اعضا رو بذار
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...37933a1149.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...6d17c82a05.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...ed0288ad79.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4b0dd7c930.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...b03bf8f648.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...c185e37249.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...99fa602fb0.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...facf068083.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...2b7b6026fb.gif
سلام به تمام عزیزان و همراهان تاپیک صندلی داغ:72::72:
دختر مهربون عزیزم احسنت:104:اونقدر صندلی شما هم از لحاظ سوال و هم از نظر پاسخ های شما داغ شد که من به شخصه واقعا لذت بردم و لزومی ندیدم صندلی رو داغ تر کنم:)از دوستان تقاضا دارم به همین صورت در داغ کردن این صندلی پر شور ما رو یاری کنند.
-پیشنهاداتی پیرامون تاپیک صندلی داغ داشتیم که خدومتتون عرض میکنم:حامد65 گرامی،سرافراز عزیز و دختر مهربون دوست داشتنی خواستند که پاسخ هاشون نقد بشه،همونجور که در پیام خصوصی با بعضی دوستان به اتفاق نظر رسیدیم اجازه بدین که نقد و بررسی صندلی داغ90 و شرکت کنندگان اون باشه برای تاپیکی مجزا چون قطعا این فضا مناسب این موضوع نیست و صندلی داغ رو هم به انحراف میکشه:72:
شایانای عزیز پیشنهاد دادند بعد از اتمام این سری صندلی داغ طی یک نظر سنجی بهترین پاسخ دهنده و بهترین پرسشگر از نظر اعضا مشخص بشه.از نظر شخص بنده تمام اعضا بهترین هستند و از تک تک جملات دوستان میشه درسها یاد گرفت:104:اما اگر بقیه دوستان هم با این پیشنهاد موافق باشند ما این کار رو خواهیم کرد.
آقای گرین یک پیشنهاد خوب دادند و اون این بود که بین نشستن اعضا بر روی صندلی وقفه ای به وجود بیاد تا هم از پرسیدن سوالات تکراری جلوگیری بشه و هم تاپیک رو تا آخر سال بتونیم ادامه بدیم.که بعد از مشورت با آقای محمد ابراهیمی راجع به این پیشنهاد تصمیم خواهیم گرفت:72:
این تعدادی از پیشنهادات دوستان بود که خدمتتون عرض کردم.
در چند پست من از عزیزان خواهش کردم که بحث رو دو طرفه و چت گونه نکنند، فرشته مهربان هم در پستی جداگانه این تذکر رو داشتند! برای این درخواست دلایلی هست:بعد از شرکت تنها 4 نفر تاپیک ماشالله به صفحه20 خودش رسیده و پست های خارج از موضوع تعداد صفحات رو بالاتر میبره و باعث میشه که خوندن اون سخت تر و زمانبر تر بشه ،و زمانی که آرشیو شد به خاطر تعداد بالای صفحات خیلی ها نتونند تمام تاپیک رو مطالعه کنند ضمن اینکه کاملا صندلی داغ رو از هدف خودش دور میکنه!من و آقای ابراهیمی هم نمیتونیم مدام از فرشته مهربان با وجود وقت محدود و ارزشمندی که دارند،بخواییم که نظارت کنند و پست هایی رو که صلاح میدونند حذف کنند!
پس خواهش دوباره من اینه که اگر خوش و بشی هست،جایی نیاز به توضیحی هست یا کل کلی هست در همون پستی که سوالات مطرح میشه به صورت خیلی کوتاه نوشته بشه و پستی جداگانه به این منظور ها زده نشه:72:
اگر دوستی نظری راجع به پیشنهاداتی که در بالا آوردم دارند میتونند به تاپیک نظرسنجی در رابطه با تازه ترین سری صندلی داغ مراجعه و نظرشون رو اونجا مطرح کنند یا از طریق پیام خصوصی مدیران صندلی داغ رو در جریان بگذارند.
صمیمانه از همکاری شما عزیزان متشکرم:72::72: