شيدا حاتمي مثل دريا آرام است. هر چه سنگ به سمتش پرت كني در عظمتش خللي ايجاد نمي شود. اين است راز انسانهاي خودساخته و بزرگوار. گويي خداوند اين خصلت را از ازل برايشان مقدور كرده تا ابدالاباد!... درور به تو خواهر خوب و نازنين و صبورم!
نمایش نسخه قابل چاپ
شيدا حاتمي مثل دريا آرام است. هر چه سنگ به سمتش پرت كني در عظمتش خللي ايجاد نمي شود. اين است راز انسانهاي خودساخته و بزرگوار. گويي خداوند اين خصلت را از ازل برايشان مقدور كرده تا ابدالاباد!... درور به تو خواهر خوب و نازنين و صبورم!
سلام وجو د این عضو خانم بی دل در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم بی دل عضو فعا ل دلسو ز با تجربه مهربان است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتو ا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
به شخصه از گفتار طنزشون خیلی لذت میبرم . همین طنز از تلخی بعضی حقایقی که میگن کم میکنه ...
پستهاشونو دوست دارم و هروقت میبینم ارسال جدید دارن یه سرکی میکشم ببینم چی نوشتن!
سلام خانم بی دل من از طنز شون خیلی لذت می برم از خانم بی دل درس های خوبی گرفتم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام وجو د این عضو محمد ابراهیمی در تا لار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72:
محمد ابراهيمي
پسري مهربان و صميمي كه در ارتباط سازنده با اعضا تالار است .
با اينكه در دنياي حقيقي فعال است و پر مشغله اما با اين حال سعي مي كنه كه در تالار مفيد باشه و كار و مسئوليت خودش را خوب و درست و با جديت انجام بده .
مديريت صندلي داغ اين دوره حرف نداره . فوق العاده است . مخصوصا پشتكار و جديت توام با صميميت آقاي ابراهيمي براي دعوت اعضا به زندگي داغ.
مرسي آقاي ابراهيمي
آقای ابراهیمی تا جایی که من دیدم:
شخصیتی آرام و کم گوی و البته گزیده گوی دارن.
یکی از مهمترین عواملی که موجب بهبود کیفیت وبسایت و علاقه مندی دوستان به حضور در وبسایت می شود ، بحث انجمن های تفریحی و سرگرمی است.به طوری که جدا خستگی را از تن آدم خارج می کند و یک انرژی مثبت به ذهن می فرستد.
در جایی مثل تالار همدردی که اکثر مراجعان با مشکلات عمیق روبه رو اند ؛ اگر چنین تاپیک هایی نبودند که این موج منفی رو تعدیل بکنند ، بدون شک الان تالار همدردی هم وجود نداشت.
کسی که همیشه این تاپیک ها را به روز نگه می دارد و به این تاپیک ها رونق می بخشد ، آقای محمد ابراهیمی ، خیلی در این مهم تلاش کرده اند و می کنند و من همین جا ایشان تشکر می کنم
شخصیتی دوست داشتنی ، مهربان و باوقار.
امیدوارم که هرجا هستند کامروا باشند
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
محمد ابراهیمی مثل آب روان پاک و زلال هست
بی غل و غش و مهربان
وجوش توی تالار لازمه تا امواج مهربونی رو به همه جا بفرسته
همیشه در تالار بمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان