نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
اقای تسوکه سوال شما
1ـ برامون یه نصیحت قشنگ بگو. چی بگ خداییش، هر چی بگم باید به خودم بگم.
2ـ یکی از با حال ترین اعضا که سراغ داری کیه. هر کسی یه جور با حاله دیگه.
3ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبول داری. برادر بزرگم.
4ـ یه راه برای کنترل خشم بهم یاد بده. نمی دونم والا، من زیاد عصبانی نمیشم، اگه هم بشم، خیلی راحت سعی می کنم قضیه را با طرف حل کنم.
5ـ بزرگترین ضعف خانم ها در مقابل زندگی چیه. هر کسی یه ضعفی داره، اما من با نق زدن خانوم ها همچین مشکل دارم و امیدوارم همسر آینده ام نق نزنه. نق زدن خانوم ها احساس بی عرضگی را به مرد میده.
6ـ توی بچه گی هات کدوم شخصیت کارتونی رو دوست داشتی. توی هر کارتن یه نقشی داشتم و کلا حضور مستمر در صحنه داشتم.:311: مثلا تسوکه بودم. تو فوتبالیست ها: سوباسا.
7ـ چه طو ر نقطه ضعف ها رو از بین ببریم اصلا میشه این کار رو کرد. آره، من خودم این کار را کردم؛ اما مشکله و زمان بر. مثلا من ایرادهای خودم را روی کاغذ نوشتم و مثلا 3 یا 4 تا شد. بعد باید یکی را که از همه راحت تره انتخاب کردم و تلاشم را روی اون زوم کردم تا از بین بره، اما وقت گیره، مثلا چند ماه برای من طول کشید. مهم اینه که ادامه بدیم و فکر نکنیم که فقط ما ضعیفیم، بقیه هم همین جوری اند و باید تلاش کنیم.
8ـ شما طرفدارپرسیولیس و استقلالی هستی. هر کدوم توی جدول بالاتر باشند، مثلا در طی یک لیگ، چند بار جای این دو تیم عوض میشه و در نتیجه، چند بار هم علاقه ی من عوض میشه. یه وقتی هم زرد یا سبز میشم. کلا طرفدار تیم اول هستم.:311: تیم من همیشه اول میشه.
9ـبهترین بازیکن فوتبال نام ببرید. لیونل مسی.
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72: