سلام
طنین باران عزیز
لطفا اینگونه مطالب را در بخش مقالات ارسال کنید ...
متعاقبا منتقل خواهد شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
طنین باران عزیز
لطفا اینگونه مطالب را در بخش مقالات ارسال کنید ...
متعاقبا منتقل خواهد شد
سلام
به نظر خودم توی یکی از سخت ترین و پیچیده ترین دوران زندگیم قرار گرفتم.
نکته ای که بارها متوجهش شدم این بود که شبیه همین سختی ها رو توی تقریبا سه مرحله حدود ده سال پیش کشیده بودم. جنس سختی ها شبیه اون موقع و جنس پیامهایی که توی شرایط سخت و جانکاه بهش میرسم دقیقا شبیه ده سال پیشه. این بار پیامها رو با وضوح بیشتر و ریشه دار تر میفهمم.
فکر کنم اگه درسهای زندگی رو فراموش کنی دوباره همون سختی ها ممکنه برگردند تا آموزشت بدن و تربیتت کنن. این واحدهای عملی روزگار خیلی سخته اما بعدش فکر کنم شیرینم هست.... هر چی هست خدایا شکرت...امیدوارم ثباتم از دست ندم
سلام
بله دقیقا همینطوره، دفعه بعدی شاید با شدت بیشتری هم همراه میشه، اینقدر که بالاخره بفهمیم باید چه کنیم. ان شاالله که بتونید به راحتی این دوره را سپری کنید و دیگه براتون تکرار نشه.
منم اما به شکل دیگری همینطورم و متاسفانه برای من همراه با ناامیدی است. الکی هم شده باید سعی کنم به خودم امید بدم
سلام . امیدوارم همگی حال و احوالتون خوبه خوب باشه . یادمون هم باشه ایام روزگار هم اگه شیرین نبود به کاممان ، شیرینش کنیم :324:
سلام دوستان عزیز
ان شاالله دلاتون نزدیک به خدا و حالش خوب باشه مخصوصا آقا غلام، فکور ، پو عزیز...
منم خداروشکر خوبم. نمیدونم دختر اینقدرررر شیرینه یا نه نوزاد میتونه تااین حد خواستنی باشه... اللن برام اتفاقای ناگوار بیفته دخترمو نگاه میکنم میگم هرچقدر سخت باشه به داشتن تو فرشته نازنین میرزه...
درسا پرقدرت هستن و من واس کارای آینده مثل آزمون جامع و رساله هیچ قدمی نمیتونم بردارم اما به خودم میگم درس دیر و زود داره سوخت و سوز نداره، لذت ببر از وجود این دو تا فرشته...
سلام دوستان:72:
شمیم الزهرا عزیز ، خدا فرزندانت رو حفظ کنه . درسته نوزاد شیرینه اما اینکه دختر هست شیرینشو دو چندان می کنه وقتی بزرگتر بشه روزی نیست که از کارها و رفتارهاش دلت ضعف نره و کاملا متوجه میشی که چقدر با فرزند پسرت متفاوت هست :)
من که هر روز وقتی دخترم و مهربونیاش و کارهاشو می بینم خدا رو شکر می کنم که این نعمت بزرگ رو بهم داده :43:
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال همه تون خوب باشه :72:
من اومدم تالار تا یه سوالی رو بپرسم و ممنون میشم پاسخم را بدین.
میخواستم بدونم که در تالار میتونم یه تاپیک برای خودم داشته باشم تا در اونجا از حرف ها و مطالبی که در ذهنم میگذره بنویسم ؟ (البته طبق قوانین تالار )
تا الآن و حتی بعدا من همیشه از شما دوستان توی زمینه های مختلف چیزی یاد گرفتم و الآن میخوام گاهی یه سری مسائل رو هم برای شما بگم و شاید این چیزا براتون مفید باشه و هم نظر باشین با من . و در کل بنویسم دیگه:72:
با سلام
در تالار انجمنی داریم به نام :
تجربه های فردی
و اگر شما تجارب مفیدی در زندگی دارید از خودتون جهت استفاده دیگران می توانید قرار دهید.
اما اگر مطالبی دارید که نیاز به گرفتن بازخورد از دیگران هست ، باید در انجمن مربوط به صورت سوالی قرار دهید.
سلام آقای مدیر وقتتون بخیر ،
خیلی ممنونم که پاسخم رو دادین و راهنماییم کردین :72: همون انجمن تجربه های فردی برای هدفی که دارم مناسبه.