بی بی اتفاقا در مورد این مسئله نیاز به راهنمایی و کمک دارم . شما بلد هستید . چه جوری ؟! د تاپیک دیگری مشگل را خواهم گفت اگر بلد هستید بگوئید چگونه ؟!!!اما در تاپیکی که باز خواهم کرد .
نمایش نسخه قابل چاپ
بی بی اتفاقا در مورد این مسئله نیاز به راهنمایی و کمک دارم . شما بلد هستید . چه جوری ؟! د تاپیک دیگری مشگل را خواهم گفت اگر بلد هستید بگوئید چگونه ؟!!!اما در تاپیکی که باز خواهم کرد .
سلام به همگی
اومدن خانم فیلو سارا رو تبریک میگم
آنی عزیزم که این چند روز مارو سرافراز کردند واقعا از حضورشون دلگرم میشم
منم گچ پامو باز کردم آزاد شدم میتونم دیگه شیطونی کنم
خدا رو شكر كه بهتري ممفرد جونم....الاهي هميشه خوش و خندون باشي:46:
امیدوارم همیشه سلامت باشی مامفرد جان و سایه ات بر سر باران عزیز باشد و شاهد روزهای خوش تو و احسان در کنار همدیگر باشیم .
سلام خانم فيلو سارا برگشت دوباره شما رو خوش امد ميگم:72::72::72::72:
دوستان اين ارور تالار رو تا به حال ديده بودين؟داشتم شاخ در مياوردم......!!!
این تالار گفتمان بسته شده است. مدیریت تالار دلیل این امر را در ادامه شرح داده است.
سلام اعضاء محترم تالار همدردی و بازدید کنندگان محترم.
ملت شما خواب ندارید. نصفه شبه ، وقت تموم شد، بفرمائید به خوابتون برسید.
از صبوريتان سپاسگزاريم.
بله من دیدم ، برای من که این ارور معنای خاص داشت و فکر می کنم در موارد خاصی این ارور نمایان می شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
این فقط یه طنز بود برای شب بیداران تالار
چون همزمان با بودن مدیر این نوشته هم اومد ، فکر کنم مزاح ایشون با دوستان شب بیدار بود :311:
برداشت من این بود
خیلی کار جالب و بانمکی بود .:311:
من از خنده ریسه رفتم و کلی سرحال آمدم و با خودم رو به اقای سنگ تراشان گفتم : آقای سنگ تراشان با این شوخی چرت ما را پاره کردید حالا تا صبح بیداریم . :72:
با اعلام شب بخیر - مسواک - خوا ب من مثل بچه ی خوب و حرف گوش کن رفتم و یک کمی ساز زدم و کتاب خواندم و بعد هم لالا پیش پیش ولی در تمام مدت تنهایی برای خودم می خندیدم( خوب شد کسی آدم را در این شرایط نمی بیند چرا که فکر می کنند طرف خل شده با خودش می خنده ) .
آقای سنگ تراشان کودک درون شما یک پسر بازیگوش و شیطان است .ولی کودک بامزه و دوست داشتنی است . قدرش را بدانید . :72:
خیلی شوخی بامزه ای بود و من خیلی احتیاج به یک شوخی خنده دار داشتم . ممنون آقای سنگ تراشان واقعا ماهیچه های صورتم ورزشهای کششی خوبی داشتند
من همون موقع روي صندلي داغ نشسته بودم كه بعد از ارسال جوابش اين ارور رو ديدم و واقعا تعجب كردم وقتي دليل مدير رو خوندم كه ديگه منفجر شدم از خنده.....:311::311::311:
كار جالبي بود.....:310:
آقای مدیر هم دیشب خودشون به وبگردی در نصف شب مبتلا شده بودند! :311: بنده زرنگی کردم و قبل از دریافت error زدم بیرون. اما آقای مدیر انصافا فکر نکردین وقتی به یه جماعت معتاد اونم تو چرت یه هو اخطار میدین پاتوق بسته شده تا اومده بقیه مطلب رو بخونند پس افتادن؟ شما هر چی نباشه روانشناسین:305:
سلام.. اومدم حالی ازتون بپرسم چون دلم خیلی براتون تنگ شده بود، امیدوارم تک تک لحظاتتون سرشار از عشق شادی باشه.
دوست داشتم برای همچین لحظه ای با دست پر میومدم توی جمع دوست داشتنی شما برای همین تنها چیزی که برام ارزش داشت و باعث شد کمی به خودم بیام رو براتون می نویسم نمیدونم این جمله ها در لحظه ای به چشم من خورد که واقعا بهشون احتیاج داشتم...
ناتانائیل، اکنون کتابم را دور بینداز. خود را از قید آن برهان. ترکم کن. ترکم کن؛ اکنون دیگر دردسرم میدهی، از کار بازم می داری، عشقی که به خاطر تو پربهاتر از آنچه بود پنداشتمش بیش از اندازه به خود مشغولم می دارد. از تظاهر به اینکه به کسی چیزی می آموزم بیزارم. کی گفته ام که می خواهم همانند من باشی؟ تو را برای اینکه چون من نیستی دوست دارم. در تو تنها چیزهایی را دوست دارم که با من هماهنگی ندارد. آموختن! - مگر جز به خود به کسی دیگر خواهم توانست چیزی بیاموزم؟ ناتانائیل، جای آن دارد که به تو بگویم من خود را بی نهایت آموخته ام و بدان ادامه می دهم. هر گز ارزشی برای خود قائل نیستم مگر در حیطه آنچه می توانم انجام دهم.
ناتانائیل، کتابم را به دور افکن، هرگز بدان خرسند مباش. گمان مبر که کسی دیگر بتواند بر حقیقت «تو» دست یابد، بیش از هر چیز، از چنین پنداری شرمسار باش. اگر خوراک تو را من می جستم، اشتهای خوردنش را نداشتی و اگر من بسترت را آماده می کردم، دیگر برای خفتن در آن خوابت نمی آمد.
کتابم را به دور افکن، به خود بگو که این تنها یکی از هزاران نگرش ممکن در رویارویی با زندگی است. نگرش خود را بجوی. آنچه را دیگری نیز میتواند به خوبی تو انجام دهد، انجام مده. آنچه را دیگری نیز میتواند به خوبی تو بگوید و بنویسد، مگو و منویس. در درون خویش تنها به چیزی دل ببند که احساس می کنی در هیچ جا جز در تو نیست و از خویشتن، با شکیبایی یا ناشکیبایی، آه! موجودی بیافرین که جانشینی برایش متصور نباشد.
(مائده های زمینی، آندره ژید)
:72:
سلام shad
خوش آمدی، چقدر خرسندم شدم.
همین امروز به یادت افتاده بودم و در صدد بودم ازتون خبری بگیرم.
خوشحالم که دوباره پستهای شما را می بینم.
مثل همیشه بهروز و پاینده باشید. :72:
شادي جان خوش امدي.اميدوارم دوباره قصد رفتن نداشته باشي:46:.....منظورم قصد رفتن به مرخصي مجدد است!!
سلام بر شاد ی جون نازنین و عزیز:43:
عزیزم خوش آمدی به خانه .:72::72:
امیدوارم خوب و سرحال باشی . :72:
روزن و نی نی کوچولو چه خبر ؟:46::227:
آقای همسر حالشان خوب است ؟:72:
سلام:72::
وای عجب خبر خوبی؟شاد عزیزم ..واقعا دل تک تک ما برای شما تنگ شده بود....:43:
واقعا هنوز پست های زیبایت را که سرشار از نکته های اموزنده است دوست دارم...
شاد عزیز دیگه مرخصی نروید لطفا..:302:
بعد مدت ها داره جمع تالاری ها جمع میشه..صبا و فیلو سارا هم که آمدند و داره دوباره تالار بیش از پیش رونق می گیره...:310:
آقای کامران هم که اومدند و.....:227:
خدایا خیلی خوشحالم..خیلی...:311:
چقدر این روزها همه چیز زیباست..:104::104:
راستی شاد عزیزم عروسی منم دعوت هستید ها...عید همه باید بیان خوزستان ..شما هم همین طور........:227:
( لطفا مدیران خط آخر پست مرا نبینند...:316:)
دوستان خبر رسيد كه شادي جان قصد موندن ندارن و دوباره ميخوان برن!!!:325:
سلام shad خیلی خیلی خوش آمدی،
همه ما دلمان برایت تنگ شده؛بود؛ بسیار خوشحال شدم؛:72:
سلام شاد:72:خوش آمدی!
چه خبر ؟
اصل حالت چطوره ؟!
http://www.hamdardi.net/imgup/12/126...79d6237638.gif
قربونت ستاره جان
مثل اینکه امشب تصمیم گرفتی مرا ذوق مرگ کنی . این یکی کجاست ؟!!یک خروار اسم کتاب را لیست کرده ام . الان هر جا بگی کتاب هست شیرجه می زنم . :311:
الهی شکر !کتابخانه های زیادی دایر شدن و شما هم که لیست توی دستته!کافیه بری کتابخانه و با کامپیوترش سرچ کنی .
کتابخونه های مجازی و اینترنتی هم که هست یا می تونی تو اینترنت کتاب مورد نظرت رو سرچ و خرید اینترنتی کنی
یه زمانی وقت و کتابخونه در اختیار م بود لیست نداشتم .
حالا که یه عالمه لیست دارم حتی خیلی کتاب هارو تو خونه دارم وقت ندارم .
تالار همدردی هم که خودش ماشاءلله یه کتابخونه ست .
بیشتر به جهت نایاب بودن کتابهای موجود در لیستم شعف زده ی کتابخانه ی تو شدم گفتم یک سری آنجا بروم حداقل شاید بتوانم یکی - دوتا را آنجا پیدا کنم .:325:
سلام شاد عزیزم
نمی دونی چقدر خوشحال شدم از دیدار دوباره ات در تالار !!!
امیدوارم همینطوری هر از چند گاهی بیای این تاپیک و از حالت بهمون خبر بدی ، هم دلتنگت میشیم هم نگران ، وقتی خبر از خودت میدی هم دلمون وا میشه و شعف پیدا می کنیم و هم از نگرانی در میائیم .
امیدوارم اگه نمی تونی مستمر حضور داشته باشی در تالار ، لاقل این خواسته رو اجابت کنی که هر از چند گاهی بیایی خبر از احوال بدی و حال ما را هم بپرسی .
بعید می دونم شاد مهربون تالار دسن رد به سینه ما بزنه . مگه نه؟:323::43::310:
همچنین فیلو سارا که خیلی خوشحال شدم دیدم اومده ،
فیلو سارای عزیز ، شما هم اگه نمی تونی مستمر باشی حداقل این پیشنهادی که به شاد دادیم رو شما هم عملی کن . خوشحالمون می کنید :310:
سلام به به
می بینم که ما نبودیم اینجا یه خبرایی بوده
شاد عزیز خیلی خوشحال شدم که برگشتی
ولی این رسمش نیست بیایی سر بزنی بری اینجوری همه رو هوایی میکنی
اگه برات امکان داره گاهی به تالار بیا همه خوشحال میشن
:72::72::72:
گل مریم جونم حواست باشه مرخصیت داره طولانی میشه
اگه دیر بیایی جریمت میکنیم
سلام بالهاي صداقت عزيز.......
كم پيدايي خانمي......حالت بهتره؟اوضاعت روبه راهه ايشالا؟
موطلايي حالش خوبه؟
ما رو بي خبر نذار عزيزم.....:43:
خوشحالم كه ميبينم يه سري به تالار زدي....اين رو نشونه خوبي ميدونم:46:
سلام گلم
من خوبم
مو طلایی هم خوبه
اومدم با کلی مقاله و درس زندگی
غزاله خانوم انشاالله همیشه شاد و خوشحال باشی در کنار احسان جونت به عشق حقیقی برسی
اومم تالار نه برای تالار گردی
اومدم یاد بگیرم و اونی رو که یاد گرفته ام بنویسم
زندگی در دستان من و توست کافی است بخواهیم
از اومدن خواهر عزیزم شاد ، شادی آور تالار همدردی خوشحال شدم همچنین از اومدن بالهای صداقت :43:
خدا رو شکر میکنم که شاد حالش خوبه و چه بین ما تو تالار باشه چه نباشه مهم اینه که هر جا هست دلش شاد باشه و تنش سالم و در کنار همسرش خوشبخت و البته به یاد ما هم باشه.:72:
اما من تا مدتی که خودمم نمیدونم تا کی میخوام از بین شما عزیزان برم و امروز روزآخریه که هستم .امیدوارم همه تون در پناه خداوند خوش و سلامت و بهروز باشید و شادیهاتون روز افزون.
ای کاش کسی پیدا میشد و از آقای آرمان خبری به ما میداد :302: جاشون تو تالار خیــــــــــلی محسوس و خالیه .امیدورام هر جا که هستند سلامت و خرم باشند و دلخوریشون از ما همتالاریها برطرف شده باشه ، انشاء الله
اگه من نبودم و آقای آرمان اومدن سلام منم بهشون برسونید .:72:
التماس دعا
خودهر کوچکتان : زهرا
دوستان عزیز با عرض پوزش فعلا" با مرخصی من موافقت نشد .
خواهشا" حضور بنده رو یه مدت دیگه تحمل بفرمایید.
تا بعد
انگار باران68 هم سري به تالار زده....بابا كجايي تو باران خانم!؟؟مرخصي رفتي يا انصراف دادي؟مرديم از فوضولي...
راستي كسي از گردآفريد عزيز خبري نداره؟
سلام:72::
خب امیدوارم که حال همه دوستان عزیز خوب خوب باشد...
راستی من یک سوالی داشتم.
کسی از آقای مسلمان خبری ندارد؟
و همچنین استار 7 عزیز......
مدت زمان زیادیست آنلاین نشدند..اگر دوستان اطلاعاتی دارد ممنون میشم ما رو هم در جریان بگذارند...
با تشکر:43:
سلام دوستان. بنده از فردا بعد از ظهر انشا الله به مسافرتی خواهم رفت و چند روز غایب خواهم بود!
در پناه حق شاد و سربلند باشید:72:
سلام بچه ها
من بر
برگشتم
البته دیگه نمی خوام معتاد باشم به تالار ولی سر میزنم
در ضمن باید خبر های خوبی از خودم بهتون بدم
حالم خیلی خیلی خوب شده و روشهای موفقیت رو تو زندگیم ایجاد کرده ام و یه برنامه اساسی برای تغییرات مثبت تو زندگیم(چه شرایط و چه کردار و پندار) ریخته ام
خلاصه همه چی اوکی هست
مطمئن باشید این تغییر پایدار خواهدبود:227:
راستی از بچه ها چه خبر؟اون مدتی که من نبودم اتفاق خاصی نیافتاد؟
می خوام بشنوم
بهم بگین
:72:
خوش اومدی
چند وقتی که از شروع برنامه هات گذشت ، در اون زمینه هائی که پیشرفت اساسی داشتی ، برا دوستان بگو :104:
شاید بعنوان یه تجربه موفق بشه استفاده کرد:72:
ایشاله با اجرای برنامه هات شاهد موفقیتهای بیشتری باشیم
اول از همه بگو چه طور اعتيادت رو ترك كردي؟چون به شدت به يه راه حل براي ترك تالار نياز دارم!!!
تمرکز بر ترک ،تلقین ،اراده
گفتم چرا فضای تالار دوباره خوش بو شده :310:
پس گل مریم اومده
خوش اومدی خواهر جون :72:
به به بنده هم خداي اراده تشريف دارم و هر كااااااااااااااري كه اراده كنم انجام ميشه!!!:302::302::302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
سلام خانم گل مريم اومده خوش امديد خواهر خوب مهربان دلسو ز:72::72::72::72:
سلام ممنون از خانم دکتر rsrs1380 که به یاد من هم بودند، لپ تاپ من سوخته و من سیستم ندارم و فقط در محیط کارم می تونم بیام سر بزنم که اونجا هم عملا وقت نمی کنم، با توجه به این که تا چند ماه دیگه عازم سربازی هستم احتمال این که لپ تاپ بخرم هم خیلی کمه ،
توی این مدتی که توی این سایت با دوستان همراه بودم از دوستان چیزهای زیادی را فراگرفتم ، از همه دوستانی که اسمشون یادم میاد و یادم نمیاد (اگه اسم کسی را ببرم شاید یه دوست ناراحت بشه که اسم اون را یادم رفته ) و از آقای سنگتراشان عزیز (که به عنوان مدیر سایت استثنائا اسم می برم ) تشکر می کنم.
خدانگهدار همه دوستان
سلام بر برادر گرامی
خوش آمدید :72:
از اومدن شما خوشحالم و از رفتنتون ناراحت ؛ اما به تصمیم شما احترام میذارم و براتون آرزوی موفقیت و بهترینها رو دارم .
ما هم از شما تشکر میکنیم بابت زحماتی که برای تالار همدردی کشیدید چه زحماتی که پشت پرده بوده و ما نمیدونستیم اما آقای سنگ تراشان میدونن مثل همین سربرگها و ... چه راهنماییهای ارزشمندتون به
دوستان و مراجع .
انشاء الله خدمت سربازی رو هم به سلامتی و موفقیت طی میکنید و برمی گردید.
خدانگهدارتون:72: