-
RE: خبر خوش... شادي برگشت....
ممنون شیرین عزیز از ایجاد این تاپیک:228:
من هم بازگشت شادی رو به همه بچه ها تبریک میگم
چه حرف خوبی:
"اميدوارم در كنار هم تالار رو پر از خوشبختي كنيم...."
من هم امیدوارم بتوانیم با کنار هم بودن وکمک کردن به هم این مهم رو تحقق بدیم:72::72::72:
و سعی کنیم به هم ارامش بدیم:72:
-
RE: می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی_امتحان خانم Shad_دعا برای شفای شاد
سلام شاد عزیز، شاد خوب، شاد مهربون، شاد صبور .:72::72::72:
خوبی دوست گل همه بچه های تالار؟
شاد عزیز تو خیلی به من کمک کردی.
یادم نمیره همیشه تو پیغامایی که به من میدادی.حرفات منطقی ترین ودرست ترین حرف بود.( در رابطه با مشکلم بالاخره به حرفت رسیدم خواهر خوب).
دیروز داشتم پیغامای خصوصی که بهم داده بودیو میخوندم.دلم گرفت دلم میخواست دوباره برگردی.
حالا که دیدم برگشتی خیلی خیلی......... خوشحالم:228:
خدا هیچ وقت هیچ کس رو بی جواب نمیذاره.خدا ما رو هم بی جواب نذاشت.:203:خدایا شکر:203:.
بخاطر اینکه برگشتی و بخاطر همه مهربونیات به همه بچه های تالار دوست دارم یه دشت پر از گل تقدیمت کنم.:72::72::72:.......................... .
هر چی از خدا تشکر کنم کمه.
خدایا شکر.:203:
-
كاترين عزيزم سلام....:43:
منم از تو ممنونم دوست خوب و مهربون .... بهت تبريك ميگم كاترين عزيزم... :43:
اميدوارم كه همه بچه هاي تالار در سلامتي كامل بسر ببرند و بيماري و غم هيچوقت سراغشون نياد....:203:
دوستان عزيز دل باصفا و بزرگ و مهربون شما .... صداقت و يكدليه شما واقعا ديدني بود....
و خداي مهربون واسه اين دلا احترام قايل شد.... :72::72::72:
الهي و ربي من لي غيرك ....
الهي وربي من لي غيرك....
الهي و ربي من لي غيرك ....
خدايا فقط از تو خواستيم و ميخواهيم و خواهيم خواست.... دل همه بچه هاي اين تالار.... نه ! دل تمام ايرانيان عزيز ... نه!
دل تمام انسانهايي كه در اين زمين خاكي زندگي ميكنند و به ياد تو هستند شاد كن!!!! آمين:203::203::203:
راستي من يه تشكر هم تو دوست خوبم كاترين جان بدهكارم واسه اون مشكلم كه تو پيام خصوصي واسم توضيح دادي ... متشكرم.....:228:
-
منم دوباره به همگی تبریک میگم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin joon
راستي من يه تشكر هم تو دوست خوبم كاترين جان بدهكارم واسه اون مشكلم كه تو پيام خصوصي واسم توضيح دادي ... متشكرم.....:228:
خواهش میکنم شیرین جون :46:
-
همه خوشحالیم ، که شاده عزیز برگشت
خدا رو شکر میکنیم
-
سلام عزیزان
منم به همتون تبریک میگم که دوستتون حالش بهتره...:Dمخصوصا به شاد عزیز:72::72::72::228:
امیدوارم همیشه هم سلامت وشاد باشند مثل شاد عزیز...:72::72::43::shy:
-
خدا رو صدها هزاران بار شکر!!!!!!!!!!!به همه دوستان تبریک میگم و از شادی هم ممنونم که مارو تنها نزاشت
-
وای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
سلام شاد عزیز خواهش میکنم.
بسیار خوشحالم از برگشتن انشالله که سالم و تندرست باشی......
-
خدایا شکرت.
الحمدالله رب العالمین
-
شا د عزیز بر گشتی خیلی خوشحال شدم خیلی دوست دارم امیدوارم همیشه سلامت باشید
-
-
بچه ها ممنون، خواهش میکنم منو انقدر شرمنده نکنید، در مقابل این همه محبت شما چیزی ندارم که بگم، ممنون که تنهام نذاشتین، ممنون که دلهای پاکتون رو واسطه کردین تا خدا منو برگردونه. سپاس سپاس سپاس
:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
-
شا د عزیز به تالار خوش امدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
بچه ها ممنون، خواهش میکنم منو انقدر شرمنده نکنید، در مقابل این همه محبت شما چیزی ندارم که بگم، ممنون که تنهام نذاشتین، ممنون که دلهای پاکتون رو واسطه کردین تا خدا منو برگردونه. سپاس سپاس سپاس
:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
دلم واسه گلهای قشنگت تنگ شده بود.
دوستان و همراهان دل پاک ؛ صادق ؛با معرفت و مهربان ؛سلامتی وبازگشت دوباره شاد رو به همه شما تبریک میگم .شاد عزیز پاینده باشی در پناه حق
-
سلام شادی مهربان و مقاوم.
خیلی خیلی خدا رو شکر. :72:
-
-
شاد عزیز ، معجزه برگشت توبه جمع دوستان را لطفی میدانیم از جانب خدا وند که به این جمع داشته امیدوارم قدر این معجزه را بدانی حالا بیشتر به بی ارزش بودن دنیا پی می بریم و همه باید ایمان داشته باشیم که ید الله فوق ایدیهم ( دست خدا بالاترین دستهاست ):228:
-
سلام شادی خوبم!:72:
یه دیروز بعد از ظهر تالار نبودما!:D
تولد دوباره اتوبه خودت و خانواده ات همه دوستای عزیزی که توی این تالار داری تبریک میگم!امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی گلم!:43::72:
فقط میتونم بگم خدایا شکرت !:203:
-
شاد عزیز خوشحالم که با ورودت شادی به تالار برگشت :72::43::228::46:
خدایا شکرت :203:
خدایا گره از کار همه باز بشه زودتر:203:
-
امیدوارم این تالار همیشه همینطور بمونه و شاد عزیز هم در این تالار پاینده
-
منم توی جشنتون راه می دین دیگه .خدای مهربان ممنونیم که شادی رو دوباره به تالار آوردی و شاد عزیزمون رو درکنارمون حس میکنیم
-
:43: :43: :43: :72: :72: :72:
-
سلام
من تازه این تاپیکو باز کردم و متوجه بیماری شاد شدم و خیلی ناراحت شدم.اما صفحه آخرو که دیدم خوشحال شدم .مثل اینکه جشنه.منم دعوت نکرده میام تو جشن.امیدوارم همگی همیشه سلامت باشین.:72::104:
-
درود به شاد عزیز
تبریک میگم
105000+15000=120000
از همه ی دوستانی که همکاری کردن ممنونم
خدا به همه کمک کن اللهی آمین
-
با سلام
من هم به همه دوستان برگشت شاد مهربان و عزیز را تبریک میگویم و امیدوارم همیشه خوب و سلامت باشند و جمع گرم بچه های تالار همدردی را همیشه گرم و روشن نگه دارند .
با امید و آرزوی سلامتی و طول عمر و عاقبت خیر برای همه انسانهای روی زمین :16::43::72:
-
:43::43::43:همه ما دوست داریم شاد عزیز:72::72::72:
دوستان عزیز میتونم ازتون خواهش کنم برای مادر بزرگ من هم دعا کنید .ممنون میشم.
شاد عزیز همیشه سلامت باشی.:228:
-
از خدا ممنونیم که طعم شیرین اجابت دعا را به همه ما چشاند
چه لذتی داره وقتی همه یک صدا از درگاه خداوند حاجتی رو خواستاریم و اون چه زود صدای ما بندگان کوچکش رو شنید
شاد عزیز بازگشتت رو به جمع دوستان تبریک میگم و از خدا میخوایم که همیشه سالم باشی
باز هم خدا رو شکر
-
واقعا از اينكه شاد عزيزم دوباره به تالار برگشتي خوشحالم هميشه سلامت باشي
-
چه خبر خوبی
بعد از چند روز حالا که میبینم شاد به تالار برگشته خیلی خوشحال شدم.
شاد عزیز منم بهت خوش امد میگم.
-
دوستان عزیزم، ممنونم که این مدت منو تنها نذاشتین و با دعاهاتون بهم کمک کردین که من حالم زودتر خوب بشه و از محبت وجود شما عزیزان بهره ببرم :43:
ازتون یه خواهشی دارم، خواهش می کنم برای سلامتی پدر سمیرای عزیز (capable) دعا کنید، اگه همراهی کنید ذکر الله صمد رو دوباره شروع کنیم این دفعه برای شفای پدر یکی از دوستان با محبت تالار...
500 تای اولش رو من می فرستم...
:72:
-
سلام shad !
چطوری ؟!
نمیدونم چرا وقتی اسم آخرین ارسال این تاپیک رو به نام خودت دیدم قیافم دقیقا اینجوری شد !!!
http://qsmile.com/qsimages/39.gif
همچنان اونطوریه !!!
http://qsmile.com/qsimages/38.gif
یک لحظه هم مثل بالایی شد !
خوب ! ایشالله حال پدر این دوستمون هم خوب میشه . ایشااالله http://qsmile.com/qsimages/40.gif
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
منم نمی دونم چرا وقتی این خط رو خوندم قیافه ام همون شکلی شد! احتمالا اشکال از این تایپیکه!
-
adam vaghty ye chizio vase moddaty az dast mide delesh vasash tang mishe va taze mifahme chi bude vaghty dobare bedastesh miare har lahze stress dare ke dige az dastesh nade chon bishtar ghadresho midune.mese man ke migam kash cheshmamo bedam vali babam khub beshe va pisham bemune
-
man iek tazeh varedam va in shadi khanomo nemishnasma ama khabri ke khandambesiar motaseram kard be onvan iek mosalman az khoda mikhaham ke har che zodtar salamtiash ra be o bedahad va khandeh bar labansh naghsh bandad
be omid shanidan khabr behbodie o be zodi
eradat bye
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
منم نمی دونم چرا وقتی این خط رو خوندم قیافه ام همون شکلی شد! احتمالا اشکال از این تایپیکه!
عجب ! من الان اینجوریم !
http://qsmile.com/qsimages/55.gif
به گیرنده های خودتون دست نزنید ! مشکل از فرستنده می باشد ! چه جالبه که یه تاپیک که با غم و غصه شروع شد الان داره اینجوری پیش میره !
میگم شاد ! نکنه قیافه ی شما بعد از خوندن این متن اینجوری بشه ؟!
بزن قدش !
:58:
http://qsmile.com/qsimages/40.gif :72:
-
سلام
من یه چیزی بگم ؟
توی اون فضای چند وقت پیش من خیلی به کاربرها توپیدم که این چه وضعشه که همه دنیا را ول کردید و چسبیدید به این موضوع ( برای هزارمین بار: البته برای خودمم مهم بود )
اما الان توی این فضا باید بگم این محبتی که بین اعضای تالار وجود داره ، این که این قدر یه کاربر را دوست دارن و براش ارزش قائلند، این چیز خیلی زیبا و قشنگ و باارزشی است . shad که نبودش شادی را از تالار گرفت برگشتنش نیز "شادی" را به تالار برگرداند .
امیدوارم تالار حالا حالاها از "shad " و " شادی " خالی نشه .
در نهایت یه خواهش از "روزن " دارم :
الحمدلله این مسئله که باعث شد شما را در جمع خودمون داشته باشیم به خیر و خوبی تمام شد اما من از شما درخواستی دارم که امیدوارم بهش عمل کنید و اون این که در اولین فرصت برید و دست پدرتون را ببوسید و از اون بخواهید که شما را ببخشه ! بهش بفهمونید که دوستش دارید نه به خاطر آرامش و آسایش خونه بلکه به این خاطر که پدرتونه !
سعی کنید هم با خانواده خودتون و هم خانواده شوهرتون آشتی کنید . دعای پدر و مادر معجزه می کنه ، باور کنید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صدرا
man iek tazeh varedam va in shadi khanomo nemishnasma ama khabri ke khandambesiar motaseram kard be onvan iek mosalman az khoda mikhaham ke har che zodtar salamtiash ra be o bedahad va khandeh bar labansh naghsh bandad
be omid shanidan khabr behbodie o be zodi
eradat bye
صدرا عزیز ممنون :72: الان همه چیز رو به راه هست، من هم خوبم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط capable
adam vaghty ye chizio vase moddaty az dast mide delesh vasash tang mishe va taze mifahme chi bude vaghty dobare bedastesh miare har lahze stress dare ke dige az dastesh nade chon bishtar ghadresho midune.mese man ke migam kash cheshmamo bedam vali babam khub beshe va pisham bemune
سمیرا جان، عزیزم نگران نباش، امیدوارم حال پدرت هر چه زودتر خوب بشه... به خدا توکل کن عزیزم
-
نقل قول:
میگم شاد ! نکنه قیافه ی شما بعد از خوندن این متن اینجوری بشه ؟!
فکر کنم همینطوری پیش بره آخرش منفجر بشیم! آتش بس اعلام می کنم :D