پاییزه اون کل کل نیست پست مدیریتیه:311:حالادوخطش از دستم در رفت :311:خسته نباشید..:311: چقد این دخترفکرکرده چقققدرفسفرسوزونده!!!آدم دلش کباب میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر بیخیال معلوم هست کجایی !!!!!!؟ بی خیالی تا چا حد !!! استراحت بسه دیگه تو مثلا صلح بانی !!!!! مگه به ما نگفتید که به من قول دادند گواهی کم آوردنشونو امضا کنند !!؛ پس این چه وضعشه!! اینجا رو که به توبره بستند!!
:311:
من از بیگانگان هرگز ننالم ++++ كه با من هرچه كرد آن آشنا كرد:311:
نمیدونم باید حواسم به پستای خانوما باشه یا خالقزی !!!:311:
جواب اجدادتو چی میدی آخه !!!؟ مردای سیبیل دسته کتری که وقتی نعره می کشیدند چهار ستون خونه میلرزید و تا شعاع چهار کیلومتریش هیچ زنی جرات نفس کشیدن نداشت!!! الگوی ما جوونا رو ببینید...!!!! باید تازه آموزشم بدیم به الگومون!!!!
:58:
از مدیر همدردی تشکر ویژه میکنم به خاطر این اقدام مثبتشون! ::311::104:
اگه ایشونم تشریف بیارند اینجا دیگه کاری از دستمون بر نمیادا،تاپیکو از دست میدیم کلا، با این حال دو روز دیگه معطلش کنید تا ما فرصت سروسامون دادن به اینجا رو داشته باشیم.ممنون مدیر همدردی!!!!!؛اگه زحمتی نیست یه چندتا پستم برامون حذف کنید!! امیدوارم وقتی این پستو میینید خیلی دیر نشده باشه !!!
:311:
امین هم که تو تاپیک خودش داره دفاع میکنه! ،البته حقم داره زبوناشون تا دندان مسلحه ! پس خودم اینجا تنهام؛باااااااااااشه!!!!!!!
با توجه به اینکه شورشیان این تاپیکو دارند تسخیر میکنند از این لحضه به بعد قوانین زیر رو وضع میفرماییم ! :
1- منع آمد و شد جماعتین ءاناث و زن ذلیلان (--> واقعا که!!) به این تاپیک!!
تیصره 1: دختر بیخیال صرفا برای امورات مذاکره ای وقتی دشمن رو شکست دادیم میتونه به صورت محدود بیاد و بره!
تبصره 2: حالا اوناییتون که به ما اعلام وفاداری کنید ،میتونید بیاید و برید به شرطی که وسط کار دستمونو نذارید تو پوسته گردو!
2- همون یکی فعلا بسه!
:58:
منتظر اطلاعیه های بعدی ما باشید!!
ستاد کل مشترک کل-تص!
:310:
پ.ن.: شماها خیلی زیادید!! ولی سر به دار میدهیم تن به ذلت نمیدهیم!!!! فک کردین!! هه هه !! :311::58::97:
بسیار خب ؛پس مجوزتونو صادر میکنیم!! ؛فقط دیگه اطلاعات محرمانه رو ننویسید!!! اونا شنود میکنند!!
آقا رضا ما مخلص هرچی مرد سیبیل کلفت گردن کلفت هم هستیم.
ولی از من نصیحت همیشه از لابی های زنانه بترس :311: فکر کنم در کمین نشستن دست از پا خطا کنم برن لو بدن شارژ یکسالمو پس بگیرن خلع صلاحمون کردن دادا.
فعلا در نقش ستون پنجم میرم توی جبهه بانوان جاسوسی کنم :58::227:
با منین؟؟؟ بالاخره من نفهمیدم تصویر بذارم یا نذارم!!! خب گفتین نذار گفتم چشم! غیر مستقیم گذاشتم، کمتر هم اومدم! !نقل قول:
پ.ن:برای تنوع بهتر؛میتونیدازحجم پستهاکمترکنید ،به کیفیت اون بپردازیدوجملات کلیشه ای روکمترکنید
بعد خودتون گفتین، عکس بذارین، البته با محدودیت! !!!!
حالا یک خانوم مارپل بود که خلاف محدودیت شد که اونم بخاطر این بود که :
1. حجمشو کم کردم بعد خیلی کوچولو شد! :( ابهتش کم میشدخب :(
2. میخواستم ببینم جدی جدی، وزنشون میکنینننننننن:o
الان خب چرا رودرواسی دارین بگین تصویر نذار!! ناراحتی نداره که!!
اصلا دختر بیخیال از این به بعد::81:
تصویر ذهنی بصورت تصویر ممنوع!!!!
دعای تصویری ممنوع!!!
پ.ن: یک حسی بهم میگه شما از تصویر ذهنیتون خوشتون نیومده، برای همین اینقده به تصاویر من گیر میدین :(((!!!!
این تصویرارو از نظر قیافه نببینین، از نظر اخلاقیات و ویژگیهاشون ببینین! !
مثلا ویکی، یک پسرک بسیار باهوشه، با استعداده! !
همیشه بهترین فکرا بذهنش میرسه!
تازه تو بحران های زندگی همیشه بهترین راه حل ها به ذهن ویکی میرسه!
پس ویکی و به قیافه ریزه میزه اش نبینین!!!
از قدیم میگن، فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه ریزه!
- - - Updated - - -
من؟؟؟ همینجا! !!نقل قول:
دختر بیخیال معلوم هست کجایی !!!!!!؟ بی خیالی تا چا حد !!! استراحت بسه دیگه تو مثلا صلح بانی !!!!! مگه به ما نگفتید که به من قول دادند گواهی کم آوردنشونو امضا کنند !!؛ پس این چه وضعشه!! اینجا رو که به توبره بستند!!
والا من تا جایی که یادم میاد همچین قولی ندادم، اما خب آخه من چکار کنم؟؟؟!!
هی من میام پرچم و از خانوما میگیرم، آقایون پرچم و ورمیدارن!
از آقایون میگیرم، باز خانوما بدو بدو میاین پرچم و ورمیدارن! !!
یعنی اصلا امکان گرفتن این پرچم از شماها وجود نداره!!!
چقدر ایجاد صلح سخته!!! من که واقعا تو این بدو بدو ها، شدم پوست استخون!!!!
محمدرضاجان خودتو ناراحت نکن پرچم مردها همیشه تاریخ بالابوده :310: پرچم خانمها مگه دستگیر نبوده همیشه:311: همون موقع که آخه وقتی بادیدن سوسک برق از سه فازشون میپره چی بایدگفت بهشون .حالابذار دلشون خوش باشه گناه دارن:311:......آقایکی بیاد دختربیخیال روتوجیه کنه :54:
- - - Updated - - -
محمدرضاجان خودتو ناراحت نکن پرچم مردها همیشه تاریخ بالابوده :310: پرچم خانمها مگه دستگیر نبوده همیشه:311: همون موقع که آخه وقتی بادیدن سوسک برق از سه فازشون میپره چی بایدگفت بهشون .حالابذار دلشون خوش باشه گناه دارن:311:......آقایکی بیاد دختربیخیال روتوجیه کنه :54:
حيف ک فرصت نيست جوابتون رو بدم امين خان
گروه نسوان به گوش باشيد من 3 روز نيستم دارم ميرم ماموريت پرچمو بچرخونيد نذاريد دست اين جماعت رجال بيفته...
خيالم راحت باشه؟ پاييزه جان خيلى مراقب دختر بى خيال باش نکنه صلح و دوستى بپا کنه ها...
ديگه بيشتر ازين سفارش نکنم من رفتم مراقب پرچممون باشيد ...خدانگهدار
دوستان تبریک میگم!!
با صبر و مجاهدت بی اندازتون به پیروزی رسیدید!!،دیدید که با تلاش و اتحاد اون شرایط سخت رو عوض کردیم و به یک برد شیرین رسیدیم. احسنت!!! احسنت!!!
:104::104::104::104::104:
ولی خیلی خوب شدا اگه اون نیروی کمکیشون میرسید خیلی سخت میشد . با این حال الان دیگه فرقی نداره ! بازم تبریک میگم!
ای بابا !، چرا تعارف میکنید!!!؟؟؛خب قشنگ بگید دارید فرار میکنید!!،
ناراحت نباشید ! ،مام به کسی نمیگیم!، پیش خودمون میمونه!، صداشو جایی در نمیاریم!!!
کافیه گواهیه کم آوردن رو امضا کنید! و به گروه ما ملحق بشید!! بعدم همه چی تموم میشه میره دیگه!!
برای بقیه ی خانومام این شرایط برقراره !؛چقدر باگذشت و مهربونیم ما !!
ضمنا من اشتراکم فکر کنم روزای آخرشه ! پشت سرم کسی غیبت نکنه ها!!
شبتون خوش دوستان.
سلااااااااااااااااااااااا ااااام سلااااااااااااااااااااااا ااام
خوبین خوشین ؟ سلامتین؟
من اووووومدم
کجایین؟
ترمه جان برو که هستم با قدرت ولی زود بیام دووم نمیارما
ولی اواتار بعضی ها انقده از بغل زده بیرون خوب نمیتونم بنویسم جا نمیشه
دوستانی که آواتار عوض میکنید لطف کنید اواتارتون رو سر جای خودش بنشونید بذارید هوا بیاد نفسمون گرفت عه!
دقت کردین بعضی دوستان عزیز همدردی خیلی حواسشون هست که رنگ امضا و اواتارو حتی نوع اشتراکشون ست باشه
باید به خدمتتون برسونم که باور کنید دوره ست گذشته خیلی به خودتون فشار نیارید.
پ.ن: راستی ممنون اقا محمد رضا که پیغام من رو انتشار دادید و من پررنگ شدم
همینه میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد...:311:
سلااااااااام فرشته جون
چه خوب که اومدی:43:
بعضی هافکرکردن میتونن واسه چندروزنفس راحت بکشن امابااومدنت نفسش دوباره گرفته شد:310:
تازه اعلام کردن که دیگه نمیان...فکرکنم حالاحالاهم اشتراک نگیرن بایدبرن تجدیدقواکنن...بااین شکستهایی که خوردن وتلفاتی که دادن تایک سال دیگه اینجاهانمیان...خداروشکر:311:
- - - Updated - - -
ترمه جون خیالت راحت عزیزم...
اصلااحتیاجی به تلاش واین چیزهانیست که...خودشون یکی یکی ازدورخارج میشن:310:
سلام فرشته جان،نقل قول:
دوستانی که آواتار عوض میکنید لطف کنید اواتارتون رو سر جای خودش بنشونید بذارید هوا بیاد نفسمون گرفت عه!
بمن یاد میدی اینکارو بکنم؟ من قبلا خیلی تلاش کردم اندازه آواتورم و درست کنم اما نشد.!
پ.ن: اگه دوستان دیگه هم یاد دارن، بمنم یاد بدین!! :325:
بجاش منم از فرصتی که پیش اومده و ترمه رفته سواستفاده نمیکنم، و صلح ایجاد نمیکنم !!
معامله ی خوبیه نه؟:18:
بله پاییزه جان دنیا همینه گهی زین به پشتو گهی پشت به زین
این اقا محمد رضا که این همه طوفان به پا میکرد دیدی که تهش چی شد؟ دنیا به کسی وفا نکرده
اهای دختر بیخیال! لرد حامد تو این لینک توضیح داده امیدوارم بتونی استفاده کنی و اواتارت بکشی اون طرف.
http://www.hamdardi.net/thread-31593.html
آ راستی به مدیر پویاتون هم بگو آواتارشو جمع کنه از وسط .
دستت درد نکنه! ولی اینو قبلا هم دیده بودم، به همین روش انجام دادم، جمع نشد:)
حالا یبار دیگه امتحان میکنم.اگه بازم نتونستم، میام سوالامو میپرسم استاد!
مدیر پویای مننن؟؟؟نقل قول:
آ راستی به مدیر پویاتون هم بگو آواتارشو جمع کنه از وسط
ایشون که فقط مدیر پویای من نیستن، این یک !
دو، من اصلا دیگه با ایشون کاری ندارم!!:81: همش گیر میدن به قد و قواره پستای من! ! کار دیگه که ندارن! ! بعدشم همش میگن وقت ندارم مدیریت کنم! ! یکی نیست بگه خب یکمی از اون وقت مبارک گیر دادن به بندگان خدا، کم کنین! ! تا وقت کنین بخش های دیگه هم مدیریت کنین!
3. چکار داری به آوراتورشون، ایشون الان خورشید درخشان تالار هستن! اینقده نورانی ان که وقتی تشریف میارن باید برقا و خاموش کنیم!!!!!! واااااالااااا !!!!
آیا می دانید:؟؟ ۰
همانطور که بدن به قلب نیاز داره
همانطورکه انسان به اکسیژن نیاز داره
همانطورکه بانک به پول نیاز داره
همانطورکه آش کشک به کشک نیازداره
جماعت نسوان به غر زدن نیازدارن اگه غرنزدن بدونیدیه جای کارداره میلنگه یا اون زن مریضه یاسرش به جایی خورده یاهویت خودشوفراموش کرده .یاداره سرشما روشیره میماله :311:....
.
.
.
.
.
.
کلا الان نه بازاربورس مشکل داره نه بهای نفت خام دریای شمال مشکل داره نه حقوق بشرمشکل داره... الان مهمترین مشکل کره ی زمین آواتار امینه که گوشه ش زده بیرون:311: این یه نمونه غر زدن: .
آبرو برای من نذاشتید عه...؟ :97: هرچی میکشم از دست ترمه ست تاموقعی خودش هست که خودش باکشک:101: ومشک:102: وتشت :160:چوب بی پرچم :180:به جون مامیفته :101:موقعی که نیست "نوچه هاش " :320:
مدیرپویاحدوددوماه روی انتخاب آواتارشون وقت گذاشتن...اینقدراذیتش نکنید
ماهم مجبوریم دیگه بپذیریم...نگران نباشیدچشم هامون عادت میکنه بهش:311:
رفت تایک سال دیگه یکی توی تصویرذهنی بهش بگه عوضش کن اونم بعدازطی پروژه های خطیردفعه بعدیه کوه نمک بزاره:311:
همین اواخر کاری تو تامین اجتماعی داشتم،به 3-4 قسمت رفتم،تمام کارمندا دختر بودن،اگر مردینقل قول:
هر نکته ای که به نظر تون به درد خواهر کوچکترتون میخوره بهم بگین:43::43::43:
کارم تو یه اداره دولتیه و من احتمالا تو واحد انفورماتیک باید کار کنم .
بود بالای 40 بود.سرانگشتی 14کارمند دختر دیدم،ینی زیر 40 سال،و بیشتر زیر 30،چرا به جای اون
14دختر 10 تا 8 تا پسر نبود؟
نقل قول:
من این مطلبو چند سال قبل خوانده بودم خیلی برام جالب بود کسی که انتخاب میکنیم مجموعه ای از افراد با اخلاق های آزاردهنده که در ضمیر ناخودآگاهمان قرار داره بیشتر در مورد زمان کودکیه یا کسی که دوست داشتیم باشیم بیشتر با اینا ازدواج میکنیم.
البته شیوه انتخابی درستی نیست :81:
جالبیش اینه برای تور کردن دخترها از این روش استفاده میشه اونوقت هرکاری بخوای انجام میدن برات مثل یه بره رام میشن
بیارش بالا ازش تعریف کن بعدش بزن توی سرش باز بیارش بالا باز بزن توی سرش اونوقت رام میشه(کار فوق العاده کثیفیه ولی جواب میده ردخورم نداره)
اینو دیدم یاد فیلم های ماهواره افتادم که میاد 99 قسمت عشق ممنوعه دونفری رو که دارن خیانت میکنن رو با اب و تاب و جذابیت نشون میده و دهن همه اب میفته اخرش تو اون قسمت صدم هم همه چی خراب میشه که اقا خیانت کار بدیه .نقل قول:
بنظر من کارمند زن خیلی بهتر از کارمند مرد هستش
حالا اقا خاله قزی اومده اموزششو داده اخرشم نوشته کار خوبی نیستا .
اصلا من سوال دارم این دختر ها که میگن کیه؟
این پسرها که میگن کیه؟
یعنی همه دختر ها یه نفرن؟ و همه پسرها هم یه نفر؟ که حکم صادر میشه؟
باور کنید انسانیت فراتر از جنسیته اینطور نیست که همه ادم ها اسیر جبر باشن اسیر جبر جنسیت ،محیط ،تاریخ ،خانواده و ....
یه گروهی هم هستن آزاد و مستقل اند انسان اند خود ساخته اند.
الان حس میکنم تو خانه ارواحم . یه سکوت ترسناکی هم بر فضا حاکمه .وووووووووووو
دلیلش چیزی نیست جز....
.
.
شبح شدن یاران همدردی
فقط من مانده ام تنهای تنها ...................میان سیل اشباح حبیبم
چرا همه غیب شدین؟ ظهور کنین عه!
کار محمد رضا است اون یادتون داد میدونم.
سلام فرشته جون من هستم...نترس
نمیدونم چرادگمه هااینجوری شدن....روی صفحه بایددوکیلومتراونطرفترکلیک کنم تااون منطقه مورموردنظربازبشه!!!
شماهم اینجوریه؟!!اابته روی صفحه لمسی ها!!
مثلا میخوام تشکرروبزنم..پست خلاف روبازمیکنم...یهومیبینی پستهای همتون روگزارش دادم ها...حواستون باشه...
به دلیل همین مشکل ازشکلکهانمیتونم استفاده کنم...خخخخخخخ
- - - Updated - - -
سلام فرشته جون من هستم...نترس
نمیدونم چرادگمه هااینجوری شدن....روی صفحه بایددوکیلومتراونطرفترکلیک کنم تااون منطقه مورموردنظربازبشه!!!
شماهم اینجوریه؟!!اابته روی صفحه لمسی ها!!
مثلا میخوام تشکرروبزنم..پست خلاف روبازمیکنم...یهومیبینی پستهای همتون روگزارش دادم ها...حواستون باشه...
به دلیل همین مشکل ازشکلکهانمیتونم استفاده کنم...خخخخخخخ
:d اره از موبایل اینطوری بود واسه منم
نمیدونم مینوش چراتوی کل کل خونه شبیه فرهنگ مینویسه...خخخخخخ
به قول شیدا تلگراف میزنی ها...
نکنه هنوزهم حرفت نمیاد...یادته اومدی چه جنجالی به پا کردی دختر؟؟آخرسرهم رفتی وهیچ خبری ازت نشد
باختیم که!ولی بهتر،اگر می بردیم 3 1 امتیازی می شدیم،نهضیش می زد تیمو کنفه یکن می کرد.
فردا لهستان می باخه ما هم 15امتیازی صعود می کنیم.
اینم به خاطر دختربی خیال که احساس تهنایی نکنه.
به قول خواننده،من مانده ام تک و تنهااااا تنه تنها تتنها
من فرار می کنم یا شما که اکانتتو شارژ نمیکنی ؟؟ من مجبور بودم به این سفر برم اما شما بخاطر اینکه کم آوردی میخوای شارژ نکنی
- - - Updated - - -
چقدر دل پر هست :58:
- - - Updated - - -
پاییزه جان مشکل از browser هستش ... من chrome نصب کردم دیگه این مشکل رو نداره
و در آخر تشکر میکنم از کلیه دوستان سروران بالاخص جمعیت نسوان که در گرداندن پرچم ما را یاری نموده و همچنین از دختر بی خیال که از این موقعیت سو استفاده نکرده ....
خیالتون راحت پرچممون هم چنان بالاست
چرا جو الکی درست میکنی دختر اخه این نوشته من کارمندها بهترن چه ربطی به اون بالا داشت!!!!!!
این یه روشه که کارایی داره خوب تقصیر منه؟مگه من بکار بردم که داری اینجوری بهم گیر میدی
آقا اصلا حالا که اینجور شد من از گروه ضعیفگان استعفا میدم و به گروه شیرمردان سایت میپیوندم :227:
پسرا نه یارمیخان نه پرچم نه شلوغش میکنن. شما جماعت نسوان فعلابریدمشکلاتتون باسوسک ومورچه ها حل کنید یه پیشنهاد عالی دارم با جرأت مندی برید سنگهاتونو باهاشون واکنیدشاید دست ازسرتون بر داشتن:311:
- - - Updated - - -
پسرا نه یارمیخان نه پرچم نه شلوغش میکنن. شما جماعت نسوان فعلابریدمشکلاتتون باسوسک ومورچه ها حل کنید یه پیشنهاد عالی دارم با جرأت مندی برید سنگهاتونو باهاشون واکنیدشاید دست ازسرتون بر داشتن:311:
صداااا گوفند میاد! خیلی هم نزدیکه، حتما یکی از همسایه ها میخواد بکششششش:325:
گوسفند بیچارههه! !:302:
آخه چرااااا تا هرکی از یه سفر زیارتی میاد، یا از بیمارستان میاد یا.... !! مردم میوفتن بجون گوسفندای بیچاره! ! دلشون نمیسوزه! !!
گناه دارن،آخههه! !! دل آدم براشون کباب میشه اینجوری بع بع میکنن:302::302:
پ.ن : ترمه جون خوش اومدید، دیگه اجازه میفرمایین صلح ایجاد کنم، میترسم الان جنگ جهانی سوم و چهارم هم اتفاق بیوفته! !!! هااااا! از ما گفتن بود!
مگه خاله قزی تو گروه ما بود ؟
کی راه داده بود اصلا!
کاش از اول میدونستم بله همون بهتره برین سراغ تیم نیمه سوخته خودتون هرچند دیگه تیمی در کار نیست .
فک کنم به زودی همین یکی دونفر باقی مونده هم متواری بشن.
مردم چه دل نازک شدن تازگیا http://www.hamdardi.net/image/png;ba...AASUVORK5CYII=خاله قهر کرد رفت.یکی جلوشو بگیره ..
- - - Updated - - -
پسرا؟ ترمه منظورت کدوم پسراست ؟ من که نمیبینم..http://www.hamdardi.net/image/png;ba...AASUVORK5CYII=http://www.hamdardi.net/image/png;ba...AASUVORK5CYII=
پ.ن: شکلک ایجاد نمیشه .
از هر نظر حساب کنیم پسر سالار هستند
از نظر قدی ما سالاریم
از نظر هیکل و وزنی بازم ما سالاریم
از نظر تیپ دیگه خیلی سالاریم
توی کل کل هم که دیگه حرف نداریم
پرچم پسرا همیشه بالاست منم اومدم طرف شما وزنتون زیاد بشه :58::311:
*ایجاد صلح در اینجا *
شده یکی از مسله های حل نشده زندگیم!!! معماییست برای خودش!
فکر کنم اگه کسی راه حلی بتونه برای این مسله داشته باشه، و صلح و اینجا برقرار کنه، بتونه اسمشو تو گینس ثبت کنه!
هرچی سعی میکنم موضوع و عوض کنم مگه میشه!!!! همچنان به یار کشی و پرچم کشی ادامه میدن! !!!!! با این وضعیت میترسم خودمم عضو یکی از گروه ها بشم!
دوستان اگه حدس زدین این خاطرات عاشقانه مال کیه؟
نقل قول:
یهو صدای باز شدن در خونمون اومد داشتم فرار میکردم بیام سرجام بخوابم پام خورد به تیزی مبل http://www.kolobok.us/smiles/artists...oose/MG_45.gifو منم بلند گفتم آی همسرم منو دید سریع اومد جلو گفت چی شده سر صبحی داری با مبل کشتی میگیری!!!http://www.kolobok.us/smiles/icq/mocking.gif
بله درست حدس زدین اون کسی نیست جز .....
خب همه میدونن نیازی به گفتن نیست
ای دختر عجول!
تو عشقولانه هاتم اکشنه که !پر از زدو خورد و کشتی و جودو و ووشو ه که!
خیلی خندیدم بهت بامزه بودی
دعواهاتونم که لپتاپ و ال ای دی و کوشی اپل و تبلت آیفون و ...تو حیاط پرت میکنین و خورد خاک شیر میشه :102:
لابد پولدارن مردم خب!اعصابشون اینطوری راحت میشه
به من چه اصلا؟
اصلا این چیزا رو چرا تو فضای عمومی مطرح میکنین نمیگین مام دلمون میخاد لپتاپ بشکونیم ولی تواناییشو نداریم؟
من چی عصبی شدم همش باید حواسم باشه که به چیزی صدمه نزنم خرجم دربیاد فوقش اینه دوتا سیم کهنه از انباری پیدا کنم و خودمو به برق وصل کنم..
http://www.hamdardi.net/image/png;ba...BJRU5ErkJggg==
http://www.freesmile.ir/smiles/27369_biggrin2.gif
فرشته جان دلم درد گرفت انقدر خندیدم:58:
دختر بیخیال اگه دخترها عذرخواهی کنن و بگن مردها همیشه پیروز هستند و زیر دست مردها هستیمشاید بشه به صلح فکر کرد :58::311: تازه برای مدت یکهفته هم باید لباسامونو بشورین :227:
بانو دل آرام نخند :97: آخه اینا چه حرکاتیه که انجام میدی بعد میاین توی تایپیک عاشقانه یمزنید بابا انصاف داشته باشدی تالار همدردی پر از پسر دخترای مجرده :311:
سید گرامی میخندم!http://www.kolobok.us/smiles/standart/mosking.gif
تقصیر شما بود پستم تو خاطرات حذف شدhttp://www.freesmile.ir/smiles/2669_137fs807233.gif
مجبور شدم دوباره بنویسمhttp://www.kolobok.us/smiles/artists...e_threaten.gif
امیدوارم این حذف نشه..http://www.freesmile.ir/smiles/27369_biggrin2.gif
برنده شدن توی خون مردهاست
مثل ظرف شستن و پوشک عوض کردن چشم گفتن خانوما :58::311:
بله برنده شدن خوبه، اما چطور برنده شدن مهمه!
چطور بازنده شدن، مهمه!
بعضی وقتا باید باخت تا برنده شد!
بعضی وقتا هم هست که برنده شدن اصلا ارزش نداره! :18:
همیشه نباید بفکر برنده شدن بود، اول باید ارزششو بسنجیم بعد بفکر برنده شدن بیوفتیم.
آواتارم از کادر زده بیرون من هم فعلا لب تاب ندارم و از طریق تبلت هم نمیتونم سایزش رو تغییر بدم :47:
میشه یه لطفی در حقم بکنید عکسمو اندازه کادر کنید و تو پیام خصوصی برام ارسال کنید؟ http://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif
ممنون میشم ازتون:72: