خداوندا به نفر بعد و تمام نفرات بعدی بده آن چیزی را میدانی به صلاحش است نه آن چیزی را که او فکر میکند به صلاحش است....:203::203:
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوندا به نفر بعد و تمام نفرات بعدی بده آن چیزی را میدانی به صلاحش است نه آن چیزی را که او فکر میکند به صلاحش است....:203::203:
من هم برای نفر بعد آرزوی سعادتی پایدار دارم
برای نفر بعد دعا میکنم از صمیم قلب
خداوند خیر و سعادت دنیاو اخرتو بهش بده
و همیشه پشت و پناهش باشه
امییین....
برای نفرات بعد و نفرات قبل دعا میکنم همیشه تنشون سلامت سرشون پر از عقل و درایت و سیاست
قلبی پر مهر دستی بخشنده روح ارام وجدان اسوده ارامش و اسایش ذوق زندگی کردن
شادی محبت دیدن از همسر دهن قرص و محکم و رازدار
سیاست زندگی با همسر و خانواده همسر
کار پر درامد و حلال
رزق و روزی فراوان
و دیدن چهارده معجزه بزرگ از خدا رو ارزو دارم انشاالله الهی امین
التماس دعا خیر ]
الهییی امییین
منم برای نفر بعد و همه عاقبت به خیری و سلامتی دعا میکنم
ایشالله خدا در همه حال پشت و پناهش باشههههههه
برای نفر بعد از خدا میخوام بفرستتش زیارت امام رضا (دلم خیلی هوای حر رو کرده صحن گوهرشاد بشینم.و دعا کن التماس امام رضا کنم به حق امام.جواد الیمه مهر منو به دل شوهرم.بندازه شوهرم دوستم داشته باشه شوهرم بره سرکار استخدامش کنن بهمون کمک کنه باهمدیگه خوشبخت و سعادتمند بشیم)
دلم خیلی گرفته یا امام رضا میشه منو همراه مادرم بطلبی بیایم پاپوست
ممنونم خانم عروس خوشبخت
ان شالله همیشه خوشبخت و شاد باشید در کنار همسر وخانواده تان
آمین .:72:
...................................
خدا یا کمک کن با تلاشی و توکلی که می کنیم ، همه ، به خصوص نفر بعد عاقبتمون به یه مسیر ختم بشه ،،،، تو اون مسیر پر باشه از :
سعادت ، شادی، آرامش ، و عاقبت به خیری ،،،، همانند شمع که یه نخ درونش دارد !
ممنون .:72:
ممنونم آقای باغبان :72:
برای نفر بعد داشتن همسری پاک و مهربان و مقتدر آرزو می کنم
سلام
شیدا جان کاشکی ارزوت هم شامل منم میشد و همسرم پاکدو مهربون و مقتدر میشد.و ورق زندگیم به سمت سعادتمندیمون و خوشبختیمون برمیگشت امین
سلام نفر قبل واسه نفر بعد دعا نکرد. پس من این دعا رو هم واسه خودم میگم و هم نفر بعد :distracted::
خدایا توکل واقعی را به ما عطا کن و راه و کار درست را به ما نشان بده. خدایا آرامش و حال خوب رو روزی همه ما قرار بده.
آمین:72:
یا رب العالمین:72:
سلام zolal جان
من ارزو میکنم شما و همه کاربران تالار همدردی مشکلاتشون حل بشه و با ذره ذره وجودشون خوشبختی رو احساس کن و این احساس قشنگ خوشبخت بودن تمام قلبشون رو پر کنه
انشالله توی زندگی هاشون اسایش و ارامش جاری باشه
سیاستمندانه با عقل و درایت اموراتشون رو بگذرونند و انقدر از مال دنیا بی نیاز باشند که هیچوقت التماس و منت کسی رو نکنند و نکشند
و دست نیازمندان رو بگیرند
سلام ممنون عروس خوشبخت عزیز از دعای خیییلی خوبت
امروز دلم تقریبا شکست یا شایدم عصبانی شدم به خاطر حرفای یه سری ... که واقعا احساس کردم شاید این ها اصلا قبل از حرف زدنشون فکرنمیکنن
حرف از زندگی و جدایی من بود و منو به هم ریخت فقط خدارو صدا زدم که حالمو خوب کن نذار این بنده هات حال خوشمو ازم بگیرن حال خوش که چه عرض کنم تا میام فراموش کنم و به آینده خوش بین یکی پیدا میشه و .......
بگذریم
امیدوارم و با تمام وجودم از خدا میخوام حال نفر بعد و همه ی کسایی که حالشون بنا به هر دلیلی خوب نیست،به بهترین نحو تغییر کنه
یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
الهی آمین
خیلی محتاج دعای تک تکتون هستم
ممنون
سلام dooo عزیز.
از شما کمال سپاس و تشکر را دارم و از خداوند متعال خواستار زندگی شاد و خوشی برایتان هستم.
برای نفربعدی از خداوند متعال خواستار زندگی شاد و پرباری هستم و امیدوارم که از روزگارش به دور از غم ها و قرین شادی های پایدار باشد. برای نفر بعدی سلامتی آروز دارم و همچنین برایشان زندگی آرامی خواستارم.
ممنونم آقای زندگی بهتر :72:
من هم برای شما باغچه ای پر از آرامش از خداوند متعال خواستارم ،،،، باغچه ای به اندازه ی آسمانها.
..................
خدایا برای نفرهای قبل و بعد :
* در میان روشنایی ها –از میان نورها - در کنار رنگها - در میان قطره های زیبایباران – رنگین کمانی از عشق را طلب می کنم ، که این رنگین کمان همیشه در قلب اون باشه
* به زیبایی لاله های سرخ – به آرامش پرواز قاصدک ها ، به آرامش فرود زیبای قطرات باران ،،،،،،
آرامشی به اندازه ی دریاها طلب می کنم
* به پرواز دراز پرستوها – به تکنیک و تاکتیک غازها – به لبخند زیبای دلفین ها ،،،،،
سعه صدر و روحیه مبارزه گری در مشکلات طلب می کنم
*به رقص قشنگ برگها در پاییز – به لطافت بادهای پاییزی ، به زمزمه های قشنگ قناری ها ،،،،،
مسیر سبزی طلب می کنم – مسیری که ای خدا ، به تو برسیم
آمین :72:
برای نفر بعد :
ان شا الله شعله عشق امیر مطلق امیرالمونین علی ابی طالب(ع) را تو قلبت حس کنی...
یاحق
سلام دوستان عزیز اینجا بعم ارامش میدی اینکه یکس نشناخته و ندیده برات ارزوهای قشنگ داشته باشه
دوستای عزیزم یعنی میشه یه روزی منم بیام بگم خدایا شکرت کار همسرم جور شد و ما افتادیم روی قلتک زندگیمون
خیلی برای شوهرم نگرانم طفلی نه کس و کاری داره نه هیچ
فقط و فقط خدا رو داریم
دعا کنید بعد از چند ماه مهندس قبولش کنه که بره سرکار ما با یه عالمهدقسط و ماهی هشتصد هزار حقوق شوهرم چچکار میتونیم بکنیم
کاشکی حداقل خودمم سر کار مرفتم به خدا زحمت داشته باشه زیاد اما حداقل یه حقوق خوبی هم بهمون بدن راضیم
خدایا ترو خدا یا انیس من لا انیس له کمکمون کن همسرم کار خوبی با حقوق خوب گیرش بیاد
وما با مستاجری و.ماهی ششصد قسط چجور زندگی کنیم
خدایا نذار پیش دوست و دشمن شرمندهدو.خجالت زده بشم
کمکون.کن این بار بگه شوهرت بیاد سرکار باشه قبول انشالله
برای نفر قبل و بعد ارزو دارم هیچوقت جیبش بی پول و دلش بی مهر و محبت نشه
پیش هیچ کس دلش و غرورش نشکنه ارزو دارم کار داشته باشه پول درامد ارامش سلامتی
***************###
ممنون از دعای قشنگت "عروس خوشبخت"
انشالله که به زودی مشکلات اقتصادیتون کمرنگ بشه و جیبت بی پول و دلت بی مهر و محبت نشه.
برای نفر بعد و برای عروس خوشبخت دعا می کنم دلش همیشه به نور امید روشن باشه.:72:
برای نفربعد ازته دل ازخدا میخوام مشکلاتش به زودی حل شن وبه آرامشی که استحقاقشو داره برسه
ممنونم margearzooha گرامی:72:
ان شالله شما هم همیشه در آرامش باشید و زندگی خوبی داشته باشید.:72:
.....................
ای خدا برای نفر دعا می کنم :
کاش همیشه تو زندگیش ،،، شادی و امیدواری باشه
اگر تو زندگیش ناراحته ،،،، اگر زندگیش زمستونیه ،،،، کاش برسه بهار زندگیش
کاش که گریون نباشه ،،،،
اگر گریه اش گرفت ،،، گریه کنه رو شونه هات
آمین .:72:
مرسی از دعای خوبتون آقای باغبان.با خدا بودن شاید بهترین دعا برای منه...
برای نفر بعد دعا میکنم تا خداوند دید منفیشو نسبت به زندگی عوض کنه تا ایشون بتونه نعمتهایی که خداوند در نهایت سخاوت بهش داده رو ببینه و با تمام وجود شکرگزارشون باشه...
الهی آمین
سلام
دنیای عزیز از اینکه این دعای خوب را کردی سپاسگزارم واقعا به این دعا نیاز دارم
دعا میکنم از خدای رحمان برای دنیا و نفر بعد سعه صدر عطا کند خوشبختی را در لحظه لحظه ها ببیند
خداوند این توانایی را بهش عطا کند که بتواند کنترل زبان و رفتار کردارش را داشته باشد
و در تصمیم گیریها و مشکلات خودش را به خدا بسپارد و از اعماق وجود دل سپردن را احساس و درک کند آآآآآآآآآآآآآآمین
تمام دعاهایی که خودم نیاز داشتم را عنوان کردم
ممنونم خانم اسما@
ان شالله عاقبت به خیر بشید .:72:
................................
تو شب و روز عرفه ، می گن باید خیلی دعا کنیم ،،،
یا امام حسین
یا امام حسین ،،،،
مثل قدیم تو این شبا ،،،،، به ما نگاه کن ،،،،
شاید نفر بعد دلش گرفته باشه،،،،
این روزا آقا برا اون ،،،،، خیلی دعا کن.
پیش خدا براش دعا کن مشکلاتش حل بشه
پیش خدا براش دعا کن همیشه با امید و با روحیه باشه
عاقبت به خیر بشه
ممنون .:72:
سلام
ممنونم باغبان گرامی برای نفر بعد قرب به خدا و ایمان قوی از خدا می خوام
ممنون عبدالله عزیز
برای نفر بعد سلامتی، شادی و رضایت از زندگی رو از خدا میخوام.
امروز که روز عرفه است برای همدیگه واقعا دعا کنیم مسائل و مشکلات همه رفع بشه ...
:72::72::72:
ممنون خانم shadi2
من هم برای شما دعا می کنم - دعای زیبای شما را .:72:
..........................................
خداوندا ،،،، خنكى عفوت را، حلاوت رحمتت را، روح و ریحان و بهشت پر نعمتت را،،،، ارزانى نفر بعد بدار
آمین یا رب العالمین :72:
از جناب باغبان تشکر میکنم بابت دعای زیباشون
دوستان انرژی دعا رو دست کم نگیرید
امروز تا میتونید دعا کنید
انشاءالله همه حاجت روا بشن
از خدا تنی سالم، دلی پر از آرامش و لبی خندون واسه نفر بعد میخوام
متشکرم زانکو جان
برای نفر بعد از خدا می خوام که صبر و تواناییش زیاد بشه آبروش جلوی خدا و بندگان خدا حفظ باشه تن و دلش سالم و آروم باشه
سلام
از خدا برای نفر بعد سلامت روحی و روانی و سلامتی و ارامش جسم و جان میخوام
- - - Updated - - -
سلام
از خدا برای نفر بعد سلامت روحی و روانی و سلامتی و ارامش جسم و جان میخوام
ممنون خانم عروس خوشبخت
متشکرم از دعای پاکتون .:72:
........................
برای همه بخصوص نفر بعد :
الهی که چراغ امید زندگیش،،،، روشن باشه
با پرچم صبر و شکیبایی ،، هم نوا باشه
گره از مشکلش باز بشه
آمین یا رب العالمین :72:
ممنون آقای باغبان از دعای خوبتون واقعا محتاج این دعای خوبتون هستم
من هم برای نفر قبل و بعد و همه و همه آروزی سلامتی و دلی شاد و روزهای خوش دارم و از خدای بزرگ و مهربانم میخوام که نذاره هیچ کس از درگاهش ناامید بشه
ممنون خانم dooo
متشکرم از دعای زیبایتان .
.............................
زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ...
گاه باید رویید ، درپس این باران...
گاه باید خندید ، برغمی بی پایان...
زندگی باوری می خواهد،آن هم از جنس امید...
که اگر سختی راه به تویک سیلی زد!
یک امید قلبی به توگوید که خدا هست هنوز..
** خدایا برای همه ، بخصوص نفر بعد ، این امید قلبی به تو را ، طلب می کنم
امیدی که ، همیشه باورداشته باشیم - تو هیچ وقت ما را تنها نمی گذاری.
*کمک کن آرامش واقعی را حس کنیم – خدایا هیچ آرامشی نیست مگر در وجود تو
خدایا به ما آرامشی بده تا بتونیم ، از فرصت های زندگی(مشکلات در زندگی ) استفاده کنیم و رشد کنیم و به تو برسیم.
و نگوییم که شب چیز بدی ست –و نگوییم که شبتاب ندارد خبراز بینش باغ
و بیاریم سبد ، ببریم این همه سرخ– اینهمهسبز!
آمین یا رب العالمین:72:
ممنون آقای باغبان :72::72:
دعای زیبایی کردید
این روزها دلم آشوبه و عمیقا نیازمند دعاهای پاک شما دوستان هستم....
از خدا میخوام همیشه یار و یاور شما آقای باغبان مهربان و خوش اخلاق و بقیه دوستان همدردی (حنا، گل گندم، امینا، شیدا، فکور، پاییزه، فرشته اردیبهشت، حیاط خلوت، داوود، جوادیان، مرگ آرزوها، نهال، محمدرضا، سوشیانت، مهستی ، معصومه ، نیکیا ، پژمان و آبی بیکران ، میشل ، عروس خوشبخت و ...) باشه
از خدا میخوام همیشه حواسش باشه به دلهای شکسته و لبشون رو خندون کنه
از خدا میخوام تو لحظه های سخت زندگی تنهامون نگذاره و جاییکه واقعا کم میاریم لطف خودش رو بهمون نشون بده تا دوباره قوی تر از قبل بلند بشیم و بایستیم
:72::72::72:
سلام از همه ممنونم
من این روزها خیلی دل اشوب هستم خیلی نیازمند ارامشم خیلی دلم محبت و عشق میخواد خیلی دلم تنهاست
.................
برای نفرات قبل و نفرات بعد زندگی پر امید به دور از مشکلات
زندگی پر از ارامش ,,زندگی پر از حضور و حمایت خدا,,,زندگی با کسی که هم کفو باشه,,,زندگی با یه عشق پاک و دو نفره,,,زندگی پر از سلامتی پر از برکت حلال ,,,زندگی بدون تنش,,,زندگی بدون تکرار اشتباهات و نادانی ها
امین
سلام بچه ها
عروس خوشبخت عزیز ممنونم،انشالله عشق و صمیمیت شما و همسرتون هم روز به روز بیشتر بشه و از زندگیتون و درکنارهم بودن نهایت لذت روببرید.
الان داشتم تاپیک "حال و احوال یاران همدردی " رو می خوندم،وخیلی دوست داشتم توش نظر بذارم اما چون مشترک نیستم نتونستم.
خواستم دعا کنم برای همه ی بچه های گل همدردی که هیچوقت رودر رو خطاب به تک تک اونا چیزی ننوشتم اما همیشه از جو دوستانه و صمیمی که بینشون بود خوشم میومد.از اینکه
نگران حال همدیگه هستن...خداروشکر که انقدر جو این تالار مثبت و عالیه و بچه ها به هم روحیه میدن.
بچه ها دوستون دارم و برای همتون از خداوند می خوام که مسیر تعالی و پیشرفت رو با صبر وشکیبایی طی کنید و به خودتون و پروردگارتون امید داشته باشید.:72:
سلام و ممنون از دعای قشنگ آقای باغبان و خانم اعجاز عشق :72:
برای نفر بعد دعا می کنم خدا فرزندی سالم و صالح بهش هدیه کنه :321:
به به شیدا جان عجب دعایی کردی:72:
این خوراک خودمه :43:
برای نفر بعد دعا میکنم خدا همسری مهربان ، خوش اخلاق ، پاک و وفادار نصیبش کنه....
:203::203::203::203::203:
این دعا باشه واسه من.:310::72::43:
برای نفر بعد دعا میکنم که یک معجزه رو به زودی تو زندگیش ببینه.:203:
سلام
چه دعاهایی ....
ممنون صبا جان
در این وقت خاص بر می دارم این دعا را و امید دارم به تحققش که تجربه کرده ام معجزه های وصف ناشدنی را و باز هم می طلبم.... باشد که چو از سوی شماست قرین اجابت شود.
برای نفر بعد و بعدیهای دگر هم می طلبم از خدای منان که دیده بصیرتش به سوی حکمت وقایع و هرآنچه را که مواجه می شود باز گردد و لذت و حلاوت درک حکمتها نصیبش گردد که به نظرم شیرینی ای را با آن نمیتوان همانند کرد
سلام. نتونستم نسبت به این دعا خودخواه نباشم. :) تشکر از فرشته مهربان. :72:
من نیز:
"برای نفر بعد و بعدیهای دگر می طلبم از خدای منان که دیده بصیرتش به سوی حکمت وقایع و هرآنچه را که مواجه می شود باز گردد و لذت و حلاوت درک حکمتها نصیبش گردد که به نظرم شیرینی ای را با آن نمیتوان همانند کرد"