-
RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام خانم باران چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد
اقای سنگ تراشان عزیز مدیر خوب دوست داشتنی همدردی چند رو ز توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است زودتر به تالار بیاید برای خانم باران و اقای سنگ تراشان ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
اقای سنگ تراشان عزیز کجابید چند رو ز تو تالار نیستی تالار همدردی چه خبر
-
الان ساعت 4:01دقیقه صبحه، برای این اومدم چون دلم خیلی هوای دوستان قدیمی تالار رو کرده بود.
نمی دونم چرا احساس می کنم اون زمونا تالار یه حال و هوای دیگه داشت. یه جو دوستانه خاص که پر از احترام بود. خیلی ها بودن که توی زندگی من تأثیر داشتن و من بیشتر مواقع بهشون فکر می کنم و دوست دارم بدونم الان در چه حالی هستن..
البته چند نفر از دوستان همچنان هستن و از وجودشون بهره مندم، کسانی مثل:
طاهره عزیز، آقای سنگتراشان، بی بی، کیوان، محمد ابراهیمی، غریب آشنا، خانم آنی ، ستاره عزیز، digitalman
و دوستان غایب:
108
گردآفرید
sorena_arman
الینا
دانه
گلپر
هنرمند
عرفان یا آرمان
لردحامد
Search
نقاب
persian man
mohajer
gole maryam
مردمک
niloofar 25
lمریم
pone20
poune
عصرین گزلی
shirin joon
bloom
winter
harfedel
بال تكين
ماندگار
مثل من
چکامه
نازنین غ
شیلا
wintersun77
مسلمان
f_z
N.DELNAZ
tarane5000
nakm
همسفر
هوشیار
مینا 22
del
sayehhaye_mah
کنجکاو
montazer_313
حنان
ثمین2
parmis08
mke
hsh
bahare.tanha
EHRAMI
sara joon
fnh63
no1
fafa1360
مریم 86
noghte sare khat
santatian
taravat
کاترین
نديم
Nilofar
anosh
شهامت
امیدوارم هر جایی که هستن پیروز باشن و لبشون پر از خنده باشه... جاشون توی تالار خیلی خیلی خالیه ... هر کی باهاشون در ارتباطه سلام منو بهشون برسونه و بگه که همیشه به یادشون هستم و به خاطر کمکها و راهنمایی هاشون بهشون مدیونم..
:72:
-
شادي من هم گاهي دلتنگ مي شوم به همين دليل كه تو دلتنگ شده اي و مي توانم درك كنم كه چه مي گويي نازنينم .
اميدوارم هميشه خوب و خوش باشي و دلت اسير دلتنگي نشه خانمي . :46::43:
راستي شادي يادته يه خر به من دادي ؟!:310::227::311:
من هنوز خرم را دارم و خيلي هم دوستش دارم . :46:مرسي گلم كه برام خاطره هاي قشنگ قشنگ درست كردي و به يادماندني . :46:
عمر به سرعت برق و با د مي گذرد و اين زندگي عجب بازي هايي دارد
-
میرند آدمااااا .... از اونا فقط ..... خاطره هاشون ..... بجا میمونه
شاد عزیزم
زندگی جاریست مثل رود ... و ما هم روان و در گذر ، می آییم و می رویم .... مهم طراوتی است که از خود می توانیم به جا بگذاریم .
طراوتی مثل آنچه شما به عنوان تأثیراتی که از این دوستان گرفته ای از آن یاد می کنی و فراموش نمیشه .
دعای خیر و آرزوی بهترینها هم حاصل این یاد و گاه دلتنگیهاست که از عمق جان بر می خیزد و مطمئناً مثمر ثمر است .
مامان بلو اسکای ، خوبــــــــی ؟؟؟
به یمن مادر شدنت ، رفتم که مهد کودک همدردی را هم راه بندازم . همدردی داره ایال وار میشه ....
خیلی خوشحالم که در این زمان و دوران مرخصی داری مامان میشی . یعنی فرصت خوبی در اختیار داری که جسماً و روحاً به خودت برسی . مطالعه و کسب آگاهی و مهارتهای لازم را از نظر دور ندار عزیزم .
مدتیه از ستایش باران هم خبری نیست .... دلم براش تنگ شده .
یاد همه دوستان غایب را به نیکی و خیر زنده می کنم و از خدا می خواهم هرجا و در هر کار که هستند سلامت و سربلند و موفقشان بداره .
از دوستان همیشه حاضر و فعال هم صمیمانه قدردانی می کنم و خدا قوتی جانانه تقدیمتان باد :
محمدابراهیمی
BABY
arix
فرهنگ 27
سارا بانو,
ani
بالهای صداقت
blue sky
بی دل
yasa
pardis81
و کسانی که احیاناً از قلم افتاده اند .
خلاصه همتونو دوست دارم و از بودن باهاتون لذت می برم .
راستی کسی از کیوان خبر داره ؟؟؟ مگه دستم بهش نرسه از 26 اسفند تا حالا بی مرخصی گذاشته رفته و مارا دست تنها گذاشته ، خدا خیر بده به ساقی که یه وقتهایی میاد و کمک می کنه .
به نظرتون آگهی یه مدیر گم شده بدهیم چطوره ؟؟:311:
همگی خوش و خرم باشید .:72::72::72::72:
.
-
سلام از دوستان همیشه حاضر و فعا ل هم صمیما نه قدردانی می کنم
خانم فرشته مهربان
خانم انی
خانم سارا
اقای بی بی
خانم شیدا حاتمی
خانم بالهای صداقت
فرهنگ 27
خانم بلو اسکای
خانم شادی
خانم یا سا
خانم پردیس 81
خانم بی دل
خانم ساقی
از همه دوستان اسم بردم قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
RE: احوال پرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 'فرشته مهربان' pid='143136'
راستی کسی از کیوان خبر داره ؟؟؟ مگه دستم بهش نرسه از 26 اسفند تا حالا بی مرخصی گذاشته رفته و مارا دست تنها گذاشته ، خدا خیر بده به ساقی که یه وقتهایی میاد و کمک می کنه .
به نظرتون آگهی یه مدیر گم شده بدهیم چطوره ؟؟
به به! تالار بدون ناظم و بدون مدیر! چه شووووووووووود؟!!!!
فرشته هم که شده از خودمون:311:
::104::227: به این میگن ساااااااااایت!
برای چی میخوای بری آگهی بدی؟
اینطور غیبتها نشان از رشد و بالندگی داره:311: بالاخره آقای مدیر هم عیالوارند و مسئولیت دارند در قبال اهل بیت محترمشون:43: هر از گاهی لازمه که یه مرخصی بهشون داده بشه که به رشد و بالندگیشون برسن و ما هم اینجا در این تاپیک به رشد و بالندگی خودمون برسیم:
happy talare bedoone modir:227:
و اما آقای کیوان قبل از عید یه نواهای قشنگ و "نغمه های دل انگیز"ی به گوششون رسیده بود، فکر کنم رفتن دنبال اون نواهای مورد نظر!
و از همه جالب تر
غیبت آقای بی بی است! یعنی کجا میتونه باشه؟ اونم این وقت سال!
به نظرم رفته خاطره عاشقانه برای تاپیک مورد نظر بسازه:
(اینجا کلی عکس گذاشتم ولی لود نشد::302::302: این بود که حذفش کردم! تالار که بی مدیر و بی ناظم بشه بهتر از این نمیشه دیگه!!!)
فکر کنم بی بی اون قضیه پشت خاروندن و قولنج شکوندن رو یه خورده برعکس تعریف کرده بود یعنی جای فعل و فاعل رو همیچین یه نموره عوض کرده بود. انگار پشت خاروندن و قولنج و اینا افاقه نکرده و کار اساسی بیخ پیدا کرده:
(اینجا هم عکس گذاشته بودم:324:)
-
سلام به همه اعضای گل همدردی
راستش از شما چه پنهون ، حسابی هوس حضور آقای سنگتراشان رو کردم . نه اینکه فکر کنید پسرخالمه اما از اینکه آدم یه جائی بیاد که صاحبخونه نیست خب معذبه دیگه!!! ،
الان هفته چهارمه که از سال جدید میگذره و با این رکود کاری ، تعدادی از رئیس روسا هر جائی که رفتن برا تعطیلات هنوز برنگشتن :311: رفتن جهاد اونم از نوع اقتصادیش !:P البته آمار برخی رو دارم که اونور آب تشریف بردن:163:
خیلی دوس داشتم بدونم کجا میشه رفت که یه ماهی اونجا موند و یاد فعالیت اقتصادی نیفتاد.
آقای مدیر پاسخ سوالم یادتون نره ، برا سال بعد حتما از تجربه تون استفاده کنم
خانوم بلو اسکای ، مامان شدنتون رو بهتون تبریک میگم .مطمئن هستم از همین ماههای اول رشدشون می تونید بهترین مادر دنیا براشون باشید. می دونید که تربیت بچه از همین الانا شروع میشه. خورد و خوراکتون ، خلق وخو و تفکراتتون روی اون تاثیر میذاره.
امیدوارم در موقعیت جدیدتون هم موفق باشید
سارا بانوی عزیز
اتفاقا همون موقع که داشتم ارسال شما رو می خوندم ، یکی از همکارا کنارم بود ، همینجوری که داشتم باهاش صحبت می کردم ، ارسال شما رو هم می خوندم یهم زدم زیر خنده :311: ، دیدم یه جوری داره نیگام میکنه (نگه کردن عاقل اندر سفیه:163:)
ببین دختر خوب ، شما یه سوت میزنی 30-40 نفر از نسوان رو تو جبهه خودت داری ، البته خوب می دونی که BABY حریف هست ، اما خواهشا اینقدر از این شکلکا ، خصوصا اونائی که هی ورجه وروجه میکنن نذار چون تمرکزم بهم میریزه ، گاهی فکر میکنم رو تاتمی هستم و حریفم هی داره رقص پا میکنه :227:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
و از همه جالب تر
بابا بی انصافی نکنین دیگه ، من همش 4 روز نبودم ، مدیر عزیز 30 روز 30 روز نمیاد :163:اینقد قضیه جالب تر نمیشه که من 4 روز :322:
آره با همسرم رفتیم خاطره عاشقانه بسازیم ، اما بهش گفتم دیگه هیچی نسازیم :227:
آخه به غضنفر می گن با سویس جمله بساز میگه : من دیگه با هیچی جمله نمی سازم شما دارید از ترک بودن من سوء استفاده میکنید:311::311:
راستی چه خبر از کلنگ ؟؟؟:310:
خوب موقعی شروع کردی به کلنگ زدن ، اصلا اون روزای حساس خیلیا هستن که کلنگ دستشونه ، می دونم تصادفی نبوده و کاملا حساب شده انتخاب شده :D
خب الهی شکر که عکسا لود نشدن :199:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
و از همه جالب تر
بابا بی انصافی نکنین دیگه ، من همش 4 روز نبودم ، مدیر عزیز 30 روز 30 روز نمیاد :163:اینقد قضیه جالب تر نمیشه که من 4 روز :322:
آره با همسرم رفتیم خاطره عاشقانه بسازیم ، اما بهش گفتم دیگه هیچی نسازیم :227:
آخه به غضنفر می گن با سویس جمله بساز میگه : من دیگه با هیچی جمله نمی سازم شما دارید از ترک بودن من سوء استفاده میکنید:311::311:
راستی چه خبر از کلنگ ؟؟؟:310:
خوب موقعی شروع کردی به کلنگ زدن ، اصلا اون روزای حساس خیلیا هستن که کلنگ دستشونه ، می دونم تصادفی نبوده و کاملا حساب شده انتخاب شده :D
خب الهی شکر که عکسا لود نشدن :199:
در روزگاری که بهانه های بسیار برای گریستن داریم ،
شرم خندیدن، به مضحکه هم میهنان مان را بر خود نپسندیم.
کار سختی نیست نشنیدن، نخواندن و نگفتن لطیفه های توهین آمیز...
با اراده جمعی این عادت زشت را به ضدارزش تبدیل کنیم.
نقل قول از کیوان عزیز
خوب بی بی جان خودت چطوری برادر؟
ما مخلص همه آقایون تالار هستیم و می خوام به خانما خیانت کنم و برم در رکاب بی بی جان بجنگم:163:
به هر حال می دونین که ، بنده خدا یار هاش کم شده:302:
ولی بی بی جان نترس ، من هستم :227::82:
خودم :160:شون میکنم:311:
-
گل مریم جان
پیغامت رو گرفتم ، و با شما همعقیده هستم. شما بهتر میدونی که قصد توهین به هیچ کدوم از هموطنانم رو ندارم ، اون لطیفه هم فقط شاهد مثالی بود که دیگه خاطره نسازیم و...
بگذریم ، امیدوارم گل خنده همیشه (که نه) هر از گاهی رو لبای شما و همه دوستان تالار بشینه. قصدم فقط همینه.
ممنونم از احوالپرسیتون ، از اینکه میدیدم هستید خوشحال بودم ولی نمی تونستم بهتون پیغام بدم ناراحت.
اینو بگم رکاب BABY رکاب حق و حقیقته ، این یعنی حبهه BABY جبهه خیانت نیست ، حتی به دشمن مستقیم و رودررومون. بارها شده که بر همین اساس به سارا بانو اجازه فرار کردن دادم :311::311: بابا بزرگ خدا بیامرزم میگفت همیشه یه راه فرار برا دشمنت بزار :58:
، ایول ایول :104::227: گل مریمو ایول :227: خب حالا نفس کشاش بیان جلو
(یواشکی : حالا واقعا هستی؟؟؟:73:)
گل مریم جان مثل اسمت گل گفتی ، اما من هیچوقت یاری نداشتم که بخواد ازشون کم هم بشه :302:
-
سلام به همه دوستان خوب تالار همدردی
ببخشید که انقدر دیر اومدم
سال نو رو به همه ی شما عزیزان تبریک میگم
امیدوارم که سال خوبی داشته باشید و در سال 90 به خواسته های قلبی خودتون برسید
یه تبریک ویژه هم به بلواسکای عزیز که دارند مادر شدن رو تجربه میکنند.
خیلی خوشحال شدم عزیزم:46:
اولین خبر خوش تالار در سال 90 اومدن یه نی نی ناز و دوست داشتنی بود
امیدوارم تا آخر سال همینطور خبرهای خوش شما اعضای خوب تالار رو بشنویم
-
سلام خانم باران به تالار خوش امدید چند وقت تالار نبودی جا در تالار خا لی بود سا ل نو مبارک امیدوارم سا ل خوبی داشته باشید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
اقای سنگ تراشان عزیز مدیر خوب همدردی مرخصی خیلی طول کشیده است زودتر از مرخصی بر گردد:72::72::72::72:
-
یه خوش آمد جانانه به باران .
کجا بودی تا حالا
بیا بشین این بالا
دوستان گلم
همگی خوبی ؟
خوشید ؟
خرمید ؟
خب حالا که همه اینها هستید ، حضور انوار دوستان عزیز ، بی دل و بی بی و گل مریم و ... بقیه دوستانی که مشتری تاپیک احوالپرسی آرمان بودند عرض می کنم که پستهای این تاپیک بعضی به همین تاپیک حال و احوال و بعضی هم به باغ همدردی منتقل شد .
( متناسب با هرکدوم پستها منتقل شد )
شرمنده دیگه ، شما که راضی نمیشید من اخطار مدیریتی بگیرم :163: ، مطمئنم که راضی نمیشید .
بی دل کجایی ی ی ی ی ؟ :325:
آخــــــــــــــــــــی ....................، فرصت طلبان داشتند اغفالم می کردند
.
-
سلام دوستای گلم
الان از دکتر میام. بهم گفت 50% احتمال سقط هست. برام دعا کنید :323:
-
سلام
انشالله که عزیزم هیچ اتفاق بدی نمیفته و فرزندتون صحیح و سلامت به دنیا میاد
بلند بگین :321:
اصلا استرس نداشته باش و بقول خان قزی رلکس رلکس رلکستر،بیشتر از هر چیز باید بدونی که اضطراب تو در سلامت جنین اثر مستقیم داره،پس ارامشتو حفظ کن و مراقب خودت باش :72:
-
خانم بلو اسکای اولین زنبیل امسال تالار برا شما بود که پر شد.
خدا که هدیه شو پس نمی گیره.
خدایا یه قولی بده... این که این بچه سلامت به دنیا بیاد.( خدا دیگه از دست من کلافه س! :199: زورکی قول می گیرم بعد می گم زیر قولت نزن!)
خدایا با شمام ! گفتن و شنیدیم که خدا زیر قولش نمی زنه. امیدوارم هر چی صلاحه همون بشه ولی خدایا صلاح این باشه که این بچه سلامت به دنیا بیاد. وقتی به دنیا اومد کلی خاله و عمو داره که ندیده عاشقشن.
من به جواب دکتر کاری ندارم و می گم خانم بلو اسکای مامان شدنتون مبارک.:72:کائنات صدای من رو شنیدید؟؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
خوب بی بی جان خودت چطوری برادر؟
ما مخلص همه آقایون تالار هستیم و می خوام به خانما خیانت کنم و برم در رکاب بی بی جان بجنگم
به هر حال می دونین که ، بنده خدا یار هاش کم شده
ولی بی بی جان نترس ، من هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
اینو بگم رکاب BABY رکاب حق و حقیقته ، این یعنی حبهه BABY جبهه خیانت نیست ، حتی به دشمن مستقیم و رودررومون. بارها شده که بر همین اساس به سارا بانو اجازه فرار کردن دادم :311::311: بابا بزرگ خدا بیامرزم میگفت همیشه یه راه فرار برا دشمنت بزار :58:
، ایول ایول ... گل مریمو ایول :227: خب حالا نفس کشاش بیان جلو
(یواشکی : حالا واقعا هستی؟؟؟
گل مریم جان مثل اسمت گل گفتی ، اما من هیچوقت یاری نداشتم که بخواد ازشون کم هم بشه:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
سارا بانوی عزیز
ببین دختر خوب ، شما یه سوت میزنی 30-40 نفر از نسوان رو تو جبهه خودت داری ، البته خوب می دونی که BABY حریف هست ، اما خواهشا اینقدر از این شکلکا ، خصوصا اونائی که هی ورجه وروجه میکنن نذار چون تمرکزم بهم میریزه ، گاهی فکر میکنم رو تاتمی هستم و حریفم هی داره رقص پا میکنه
سلام گرم و خاکی منو همگی پذیــــــــــــــــــــــ ـــــــرا باشید...
امروز اولین روزیه که انقدر از اینکه هوا خوزستان خاکی شده خوشحالم....
هوراااااااااااااا..موجب شد من بمونم خونه و تالارو بریزم بهم!!!!:327:
تا شب قراره کل تالارو بریزم بهم..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...508cde0d12.png....کجایی فرشته جان.....آقای سنگتراشان و کیوان خان( که اصلا معلوم نیست کجاست؟؟؟ راستی کسی از کیوان خبر نداره من دارم نگرانش می شم ها!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...0562876321.png!)
خلاصه اینکه ما یک چند روزی کمتر اومدیم تالار دیدم یکی از خانم ها داره از راه راست کج میشه ...!!! بابا گل مریم جونمhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...6b66787671.gif دلت برای مردها هیچ وقت نسوزه ها ...نبینم دوباره حرفتو تکرار کنی ها گلم.:305:.بیا اینجا پیش خودم بشین ببین برات چه کارها که نمی کنم..این بی بی انقدر وضعیتش خرابه که کاری از دست کسی بر نمیاد براش ببین خودشم باورش نمیشه شما حرفت درستکی باشه!!!
آخه تو خوابم نمی دید یکی بیاد طرفشو بگیره ..گل مریم جونم از این کارا تو سال جدید نکن دیگه ..بی بی هوا برش می داره بیچاره میره تو خیالات ....گناه داره پسر مردم...
آفرین دختر خوبم..گل مریم به این خوشبویی..نازنینی....
تاه گل مریم من اون پست دستور بده جنازه تحویل بگیرتو ندیده می گیرم گلم..چطور دلت میاد جنازه منو ببینی هان!!! ای خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــدا .....
اگه من نباشم که این بی بی معلوم نیست چند روزه دخل کل همه عالمو میاره که گلم...
من از فرشته مهربان .http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...f9077b2d68.gif..دعوت می کنم اون زنجیرشو بیاره و ان شا الله مسئله ختم به خیر بشه....
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...1f316b9aed.gif[/align]
بلو اسکای عزیزم.....
نگران نباش گلم.....فقط استراحت داشته باش و موج مثبت بفرست ان شا الله که هرچی خیره پیش بیاد...
-
سلام دوباره
اگه اشتباه نکرده باشم، فردا تسوکه باید آزمون دکتری بده. امیدوارم که قبول شه. :323:
من هم آخر اردیبهشت امتحان دارم. برای من هم دعا کتید. :323:
من چقدر التماس دعا دارم.......
-
بهشت چند وقت بود نیامده بود.
امروز بالاخره تو یکی از تاپیکها پست داد.
نمی دونم این پست من رو می خونی یا نه.
ولی خوشحالم که برگشتی :)
فرانک خانم هم که برگشته.
مونده arix.
جناب آقای arix به همدردی مراجعه فرمایند :324: :311:
دیگه من کسی رو نمی شناسم که رفته باشه و نیامده باشه. البته من که قدیمی نیستم. حتماً شما می شناسید.
:)
-
سلام اقای کیوان چند وقت توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد براتون ارزوس موفقیت و سلامتی می کنم
اقای سنگ تراشان چند وقت توی تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بیاید جا در تالار خا لی است
خانم سارا شما باند زن ها هستی سارا خانم امرو ز توی تالار گرد و خا ک کردید خلاف قوانین تالار رعایت کردید امیدوارم مدیر تالار نگاه کند ما اقایان تالار در باند اقایان هستیم
-
سلام به همهٔ دوستان گٔل تالار .:46:
میبینم که بهشت عزیز هم که اومده :227:
راستی کسی از یاسا خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
تمام دوستان نازنين حاضر و غايب
همين اندازه بدانيد كه دلهاي دردمند همه ي شما را درك مي كنم .....
همين اندازه بدانيد كه هر يك از ما معجزه اي هستيم بر صحنه ي آفرينش كه عاشقانه همه ي شما را دوست دارم با هر ويژگي كه داريد و.....
من خوب هستم - شما خوب هستيد .
-
سلام
:305:
اهل تهرانم ،
روزگارم بد نیست ..
تكه ناني دارم
خرده هوشي
سر سوزن شوقي
تالاری دارم بهتراز برگ درخت
دوستاني بهتر از آب روان
و خدايي كه دراين نزديكي است ............
:72::72::72:
-
امروز یه چیزی دیدم، این طوری شدمhttp://www.hamdardi.net/imgup/24340/...9e9ebda768.gif
بعدش بســــــــــــــی خوشحال گردیدم...arix برگشته:227: نرید ها:81:
می دونستم هر کی از این تالار بره :300:دوباره برمی گرده:227:
نمونه عینی ش فرانک و arix
hamishetanhaمنتظر تو هم هستیـــــــــم.:203:
و... ناظم تالار همایونی...
-
هر چه از دست میرود بگذار برود، چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم
هر چه باشد حتی زندگی.
-
به به
به افتخار کیوان خان بزن دست قشنگه رو
:73::73::73::73:
:326:
ناظم گرامی تالار
از این طرفا آقا
خوش اومدین
-
سلام ، سلام ، سلام و صد سلام بر اهالی خوب و عزیز همدردی
خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟ بقول بزرگترا دماغتون چاقه ؟ و ....
به به می بینم آفتاب از این طرفها هم دراومده ... و جناب کیوان ، همکار بی مرخصی غایب پیدایش شده و ایضاً لرد حامد اهل تهران و با طبعی شاعرانه . هر دو رو خوشآمد میگم .
اما کیوان خان ، کلی غایب خوردی ها !!!!!!!!!!!!
بابا نگرانت شدیم ، چرا اینموقع ها یه خبری نمیدین که ملالی نیست جز دوری شما . تا خیال ما هم راحت باشه که نه از دست تنهایی که از بی خبری الغیاث .
از اینها گذشته کیوان عزیز خوشحالم که سلامتید و گویی سیری آفاق و انفسی داشتید .
امیدوارم همواره خوش و خرم باشید .
و اما جناب arix
نگران نباشید ، ایشون رو نمیذاریم برند ، ما حالا حالاها با این برادر خوش مشرب و متواضع و فهیم و فعال و پذیرا و ..... بسیار محترم کار داریم .
به قول محمد ابراهیمی ، آقای arix تالار همدردی به شما احتیاج دارد ..... جا در تالار خالیست .
همگی هر جا هستید در کمال صحت و سلامت روزگار در رضایت بگذرانید .
من هنوزم منتظرم از این ستایش باران خبری بشه .
شما می دونید کجاست ؟؟؟
.
-
موعود عزیز همین الان ازم خواست سلامش رو به همتون برسونم
و جویای احوال همگیتون شد
و یه خبر ناراحت کننده هم داد
اینکه پدرش شب سال نو به رحمت خدا رفته
موعود عزیزم ، زهرا جان
ممون از اینکه جویای احوال بچه ها هستی ، و هرچند که دیر خبر دار شدم ...
فوت پدر عزیزت رو تسلیت می گم و از خداوند متعال برای تو و خانواده محترمت عزت و صبر آرزو می کنم
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...d123c6717d.gif
-
تشكر از بالهاي صداقت به واسطه ي اطلاع رساني
موعود عزيزم
متاسفم از آنچه كه براي خانواده رخ داده . درك مي كنم غم از دست دادن پدر خيلي سخت و سنگين است . روحشان شاد و يادشان گرامي نازنينم.
-
سلام خانم موعود
در گذشت پدر گرامیتان را تسلیت عرض نموده بقای عمر بازماندگان را از درگاه ایزد متعا ل خواستاریم روحشان شاد یادشان گرامی
-
سلام بر همه دوستان ، خاصه موعودجان
موعود عزیزم
تسلیت صمیمانه مرا پذیرا باش
خداوند روح پدرتان را قرین رحمتهای واسعه گرداند .
عزیزم ، وقتی چنین مصیبتی پیش می آید ( وفات پدر یا مادر ) درهای رحمت و لطف ویژه الهی برای بازماندگان وابسته به آن ( خاصه فرزندان و پدر و مادر وی ) به عنوان بستگان درجه 1 باز می شود و خوشا اگر از فیوضات در نظر گرفته شده ، با پوشیدن ردای صبر خود را بهره مند سازیم .
دنیا فانیست و به قول خیام
|
این کهنه جهان به کس نمی ماند باقی | *** | رفتند و رویم و دگران هم روند |
|
می دانم صبور هستی که هم ایمانت به خدا گواه آن است و هم نشون داده ای که این توان و روحیه را داری . پس صبور باش و از خدا عمیقاً بخواه چنانکه من هم برایت می خواهم ، که وفات پدر را برایتان با برکت گرداند .
مواظب خودت باش عزیزم
.
-
موعود گرامی بنده هم به سهم خود، درگذشت پدر گرامیتان را از صمیم قلب تسلیت گفته و از خداوند رحمان برای آن مرحوم مغفرت و برای شما و خانواده گرامیتان صبر مسالت دارم.
-
به به...
بالاخره طلسم سال 90 شکسته شد و اولین پست مشاوره ای جناب مدیر همدردی که به یکی از اعضا مشاوره دادند، رؤیت شد. :73: :73: :73:
انشاءا.. که حضورش مستدام باشه و از راهنمایی هاشون بهره ببریم. :72:
راستی آقای کیوان چرا خارجی شدید؟ Super Moderator؟ اینجا که همه عناوین و القاب فارسیه، شما چرا ....؟ :162:
-
سلام دوستان عزیز
من مدتی بود که خواب میدیدم و البته چند شبی هم بود که دلشوره داشتم اما همش توکلم به خدا بود وبا یادخدا
سعی داشتم ارامش از دست رفته ام را بدست بیارم که امروز
خبر ناگواری بهم دادند....مادر بزرگ عزیزم فوت کرد پس خوابهای من بی جا نبود!!!
چقدر دلم برای عمه ام سوخت امروز میگفت داغ برادر دیدم گفتم سخته داغ پدر دیدم گفتم از داغ پدر سختتر نیست
اما داغ مادرمو چطور تحمل کنم که هیچ داغی مثل داغ مادر نیست
-
عزیزم فوت مادربزرگ نازت رو تسلیت می گویم
امیدوارم خدا روحش رو شاد کنه و قرین رحمت
-
مادر بزرگ ها خيلي نازنين هستند
متاسفم . روحشان شاد .
-
سلام shomilaجون .
تسلیت میگم عزیزم .
روحش شاد
-
شمیلا جان
عزیزم ، تسلیت مرا هم پذیرا باش
به عمه نازنینت بگو
نقش پای رفتگان هموار ساخت راه را |
|
مرگ را داغ عزیزان بر من آسان کرده است |
|
دنیا دار فانیست و تنها خداست که باقیست ، آنها که به جاودانگی ( خدا ) پیوند خورده اند مرگ به معنایی که ما تصور می کنیم و جزع و فزعش را داریم ندارند ، برای آنان مرگ تولدی دیگر در عالمی بهتر است ، پس باید گفت :
آنکه ترا یافت جان را چه کند |
فرزند و عیال و خان و مان را چه کند |
|
دیوانه اش کنی هردوجهانش بخشی |
دیوانه تو هردو جهان را چه کند |
|
-
سلام:
شمیلا عزیزم...منم فوت مادربزرگ مهربونت رو تسلیت می گم و امیدوارم خداوند ایشان را رحمت کند و به شما و خانواده محترمتان صبر عنایت فرماید...
:72:
-
دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ |
|
سلام دوستان عزیز،
حدود 3-4 ماه است که اینجا عضو هستم.
همدردی برای من جاییست که در آن "همدردی" می شود.
در همدردی من دیدم که مردم ما هنوز می توانند مهربان باشند و بدون هیچ چشم داشتی به هم نوع خود کمک کنند.
در همدردی یک دلی و یک صدایی را دیدم.
این جو صمیمی همدردی توجه من را به خود جلب کرد و باعث شد روزانه چند بار به اینجا سر بزنم و از خواندن پستهای شما لذت ببرم.
به عنوان یک عضو کوچک این تالار دلم از وقایع اخیر گرفته است.
متاسفانه در این چند روزه جو همدردی تغییر کرده و در تاپیکهای مختلف بعضی از دوستان به بحث و دعوا با همدیگر می پردازند. دیگر نمی خواهم بیشتر در این باره صحبت کنم.
فقط از شما این خواهش را دارم که بیایید جو همدردی را مثل گذشته سالم نگه داریم.
بگذاریم اینجا محل "همدردی" باشد، وگرنه برای دعوا و توهین و بی احترامی به همدیگر به اندازه کافی سایت در اینترنت داریم!
بیایید وقتی در شرایط شخص دیگری قرار نگرفته ایم، بیهوده راجع به تصمیمات او قضاوت نکنیم.
اگر کسی قصد تخریب و بی آبرو کردن کسی را داشت، ما دیگر از او حمایت نکنیم.
اگر کسی نمی خواهد مسائل شخصیش فاش شود، این حق اوست. به حقوق هم احترام بگذاریم و بترسیم از اینکه روزی کسی بخواهد این بلا را سر خود ما بیاورد.
همینطور اگر کسی در تاپیکی نظری داد و ما مخالف بودیم، می توانیم منطقی از او انتقاد کنیم. ولی تمسخر کردن او کار درستی نیست. هرچند که اصلاً شک دارم که تاپیک یک کاربر محلی برای انتقاد کردن اعضا از هم باشد.
اینها فقط خواهش من به عنوان یک عضو کوچک اینجاست...
امیدوارم جو همدردی همیشه صمیمی و دلنشین بماند.
از بودن در این تالار و آشنایی با شما اعضای مهربان خیلی خوشحالم.
با تشکر از همه شما،
حامد