منم یه سوال دارم : اسپم یعنی چی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منم یه سوال دارم : اسپم یعنی چی ؟
با سلام لطفا لينكهاي ذيل را مطالعه فرماييد:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
اسپم
اسپم در ايميل
اما معني ساده مورد استفاده در انجمن ها:
آن چيزي كه با خواست ما (در انجمن ها يعني هدف تاپيك) ، همخواني نداشته و براي اهداف ديگري مثل تبليغاتي، سرگرمي، و ... ارسال مي گردد.
مثلا ميان يك تاپيك يك مقاله جدي هست ، پستي از روي شوخي و بي ربط ارسال كنيم. يا نكته اي غير مرتبط با مقاله مطرح كنيم. يا ....
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
من خودم تا حالا به اين مورد بر نخوردم.
اما يك راه مي تونه اين باشه شما از طريق كنترل پنل تعداد پستهاي هر صفحه را مثلا روي 50 قرار دهيد.
حالا براي جستجو ديگر لازم نيست مثلا 100 پست را در 10 صفحه ببيني. بلكه در 2 صفحه پست قرار مي گيرند.
اگر در هر صفحه Ctrl+F بزني مي تواني با جستجوي اسم كاربريت (BABY) پستهايت را پيدا كني.(البته تشكرهايت رو هم پيدا مي كني:311:)
حالا بررسي مي كنم اگر راه ساده تري هم بود اطلاع مي دهم.
سلام
الان داشتم آخرین پست خانم شیدا حاتمی رو می خوندم، با یه نگاهی به مشخصاتشون واقعاً ذوق زده شدم.
کمتر از دو ماه عضویت در سایت
فقط 33 ارسال
و 199 تشکر
و 17 رتبه
این واقعاً عالیه و نشون دهنده مقبولیت نظرات و راهنمایی های ایشون هست،. در صورتی که برای یک مراجع تازه وارد ایشون فقط یک "عضو عادی" هستن.
فکر می کنم در صورتی که از نظر فنی مقدور باشه، بد نباشه که معیارهای رتبه دهی و امتیاز دهی افراد بر واحد تعداد ارسالهاشون اعلام بشه. یعنی در زیر اسم کاربری اعضا تعداد تشکرها بر واحد تعداد ارسالها و همینطور تعداد رتبه ها بر واحد ارسالها نوشته بشه.
هر چی تعداد تشکرها تقسیم بر تعداد ارسال ها بیشتر باشه نشون می ده که عضو پست های با کیفیت تری داشته و بعداً هم به راهنمایی ها و نظراتش بیشتر می شه تکیه کرد.
با این کار اعضا ترغیب می شن که ارسالهای های با کیفیت تری داشته باشن و اولین چیزی که به ذهنشون میاد رو در جواب مراجع ننویسن و با تفکر بیشتری بنویسن که باعث افزایش کیفیت راهنمایی های تالار و تخصصی تر شدن تالار می شه.
الان شاید اولین چیزی که به چشم یک مراجع تازه وارد می رسه ستاره های عضو باشه، در صورتی که این ستاره ها فقط نشون دهنده تعداد ارسالهاست و مشخص نمی کنه که کیفیت و یا مقبولیت ارسال ها چقدره. اگه این ستاره ها با توجه به "تعداد تشکر ها یا رتبه های عضو تقسیم بر تعداد ارسال ها" به عضو داده بشه به نظر میاد که معیار بهتری به مراجع می ده که به کدام راهنمایی ها بیشتر تکیه کنه.
برای نمونه تعداد تشکر ها بر واحد ارسالها برای خانم شیدا حاتمی 6.03 و برای من 2.67 هست. که نشون می ده که نظرات من از مقبولیت کمتری برخوردار بوده.
و می شه تعداد ستاره ها رو بر حسب این امتیاز به اعضا داد.
green گرامی
پیشنهاد بسیار خوبی است و من هم بسیار به این موضوع فکر کرده بودم و دوست داشتم چنین معیاری برای ارزیابی نویسنده هر پست وجود داشته باشد، اما چند اشکال در این راهکار وجود دارد که نمی دانم امکان مرتفع شدنش چگونه می تواند باشد:
1- معمولا فردی که خود مشکل دارد، پستهایش بدون تشکر می باشد. و این شاید مانع شود که دوستان (و بخصوص اعضای قدیمی تر) بدون کمترین نگرانی مشکلشان را بیان کنند. و صرفا تبدیل شوند به راهنما و مشاور و لذا ناراحتیهایشان را در دل بریزند و اینجا هم ابراز نکنند.
2- بسیاری از تشکرها مربوط می شود به پست هایی است که حالت طنز و شوخی و احوالپرسی و ... دارد. و فردی که صرفا پست های مشاوره ای دارد و کسی که صرفا در اینگونه پستها شرکت دارد، قابل ارزیابی صحیح نیستند و چه بسا نفر دوم تشکرهای بسیار بسیار بیشتری دارد.
3- ممکن است دوستان به سمت ارسال نظراتی بروند که عامه پسند باشد و از ابراز نظر واقعی خود امتناع کنند و این باعث می شود که مورد تشابه سازی عکس العمل فردی که فرضا با او مشکل داریم با اعضا و نیز آگاهی از نقطه نظرات مختلف از بین برود. شاید پستی هیچ تایید (تشکری) نداشته باشد، ولی همان نزدیکترین تفکر به فردی باشد که بنده نوعی با او مشکل دارم.
با سلام
علاوه بر مطالبي كه blue sky بيان داشتند، از نظر فني هم ما محدوديت هايي براي اجرايي كردن ابتكاراتمان داريم.
بحث شناسايي افراد بر اساس كيفيت كارهايشان از روز آغاز تالار همدردي دغدغه دست اندركاران همدردي بوده و هست.
يكم: رتبه اعضاء يكي از معيارهاي مهم تشخيصي هست. هم از نظر تعداد رتبه و هم از نظر كساني كه به فرد رتبه داده اند مي توان تا اندازه اي به كيفيت پستهاي فرد پي برد.
(در اينجا باز هم مانند قبل اعضاء را تشويق مي كنيم كه علاوه بر تشكر نسبت به پستهاي سازنده افراد رتبه اي به او بدهند تا در دراز مدت اينگونه اعضاء را بتوانيم متمايز كنيم.)
دوم :معرفي بعضي اعضاء با توصيفي در ذيل نام كاربري اشان از طرف همدردي
مثلا
كارشناس افتخاري
عضو سازنده
عضو پيشرو
مديران همدردي
سوم: تشكر اعضاءقديمي ، مديران همدردي ،و اعضاءسازنده و اعضايي با رتبه بالا از پستها ، منجر به متمايز شدن آن پست شده و نشان از مفيد بودن آن دارد.
جناب سنگ تراشان ، ظاهرا رتبه هایی که تو فیلد کاربری اعضا وجود داره ، از طریق " تشکر " ها به دست میاد و اگه این رتبه ها از نظر شما و انجمن اهمیت دارن ، به نظرم باید چهارچوب خاصی براش تعریف بشه. به عنوان مثال من بارها و تو تاپیک های مختلف دیدم که فقط به خاطر ارسال یک شکلک : " :104: " کلی تشکر ازش شده و یا یک کلمه "باهاتون موافقم". اما کسی اومده 10 ، 15 خط خیلی فنی هم نوشته ، اما هیچکسی زیر ارسالش تشکر نزده و ظاهرا افرادی که همدیگر رو می شناسند زیر تمام ارسال های دوستانشون تشکر می زنند و این یک کم اهمیت رتبه ها رو زیر سوال می بره.
خیر montanaنقل قول:
نوشته اصلی توسط montana
رتبه ها را خود اعضا به یکدیگر می دهند.برای مثال شما به پست من نگاه کنید.در کنار دکمه ی تشکر یک دکمه ی دیگر است که مربوط به افزودن رتبه است.
به علاوه شما می توانید با کلیک روی عدد رتبه ی من در فیلد کاربری دقیقا ببینید که چه کسی و به چه منظوری به من رتبه داده هست
همچنین در یک روز هیچ کس جمعا بیشتر از 2 رتبه نمی تواند دهد
حالا برای این پست مفیدم شما هم علی الحساب یک رتبه 2 به من بدهید:):72:
چرا نمی توانم از طریق گزینه "جستجو" ی تالار، و برطبق "جستجو بر اساس کلمات کلیدی" و فرضا روی "عناوین"، عنوان تاپیک مورد نظرم را جستجو کنم؟
همواره این پیام می آید:
متاسفیم، نتیجهای برای جستجوی شما پیدا نشد. لطفاً برگردید و عبارات مورد جستجوی خود را تغییر دهید.
حتی جهت اطمینان عنوان تاپیکی که خودم ایجاد کرده ام و در حال حاضر در تالار وجود دارد را سرچ کردم ولی باز پیغام فوق ظاهر شد!
من اومدم تست کنم ببینم مشکل از کجاست گفت باید بین دو جستجو 360 ثانیه فاصله باشه !
اون قدیم ندیما تالار با مشکلاتی برمی خورد که به علت request های زیادی که میومد سروری که سایت را هاست می کرد با مشکل سی پی یو مواجه می شد و سایت سرورشون را می خورد اونا هم که بلد نبودند سایت را محدود کنند عذر جناب سنگتراشان را می خواستند و می گفتند سایت شما سرور ما را دچار مشکل می کنه به همین خاطر سایت مجبور شد با هزینه های گزافی سرور vps بگیره
اما برنامه mybb که این سایت مبتنی بر اون ساخته شده مشکلاتی داره و من یکی که اصلا ازش خوشم نمیاد به هر حال امکانی مثل جستجو می تونست توسط افرادی که می خوان خرابکاری کنند مورد استفاده قرار بگیره و با فرستادن request های متوالی سایت را دچار مشکل کنند بنابراین مدیریت سایت ترجیح داده بی خیال سرچ سایت بشه و سرچ گوگل استفاده کنه و اون باکس جستجوی پیشرفته این کار را می کنه یعنی با استفاده از موتور جستجوی گوگل سایت را جستجو می کنه