RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
با عرض سلام و احترام.
متشکرم که به مشکلات بچه ها اهمیت می دین . من همیشه زمانی که از خدا دور شدم در اون بازه زمانی احساس کردم خوشبخت نیستم و نمی دونم چرا باز هم برای رفع این احساس به بیرون متوسل شدم و بعد از اینکه یک دوره سختی رو طی می کنم دوباره پناه می برم به خدا . خیلی بده که یه بنده از خداش رو بگردونه و من با اینکه همیشه می دونم باید همه چی رو از خدا بخوام و فقط اون می تونه دوای دردم باشه ولی بازم بعضی وقتا از خدا توقعم زیاد می شه و گاهی ناراحت میشم و با خدا قهر می کنم . ولی می دونم که احساس خوشبختی من به مقدار ایمانم عمیق می شه .
خدایا به داده ات شکر و به نداده ات شکر.
سنگینی باری که خدا بر دوش ما می گذارد آنقدر نیست که کمرمان را خرد کند , آنقدر است که ما را برای دعا به زانو در آورد ...
ممنون آقای مدیر راستش دارم تمرین میکنم که اول خودم باشم بعد همسر شوهرم و مادر دخترم البته اینارو از حرفای شما یاد گرفتم و مطالب فوق العاده ی سایتتون . اجرتون با خدا
سلام وصدها سلام به دوستان خوشبختی
من سعی میکنم برای خوشبخت شدن به درونیترین وجود خودم برم وقتی خیلی چیزا رو در وجودم کنار میزنم اون موقع خوشبختی رو با تمام لطافتش حس میکنم
گوش کن ای دل صدای آشنا را بشنوی
بار دیکر عشق یاری حلقه بر در میزند
روز وشبها شکوه میکردی ز تنهایی ولی
با تو میگفتم که :عشق آخر بما سر میزند
من خوشبختم چون تونستم نسبت به چند ماه پیش خیلی بیشتر روی رفتار و افکار خودم تسلط داشته باشم و اجازه ندهم محیط تاثیر گذار بر فکر من و احساس من باشه.
من خوشبختم چون خدا واقعا هوامو داره و همیشه نشانه هایی از طرف خودش برای من فرستاده می شه تا من حضورش رو به عینه ببینم... ( بارالهی شکر)
من همیشه خوشبخت بوده ام و هستم و میمانم ، چون خدا را دارم
همین یک جمله برای خوشبخت بودن به اندازه ی تمامه دنیا کافیست و بس
من خوشبختم چونكه يك انسانم و خداوند از خودش در من دميده.
من خوشبختم چونكه خداوند من را آزاد آفريده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط siamak
من خوشبختم چونكه يك انسانم و خداوند از خودش در من دميده.
من خوشبختم چونكه خداوند من را آزاد آفريده.
این همه جواب دادن هرچند همشو نخوندم اما تا اینجا که خوندم بهترین جوابو دادی!
من خوشبختم چون لایق خوشبختی هستم و می خواهم که خوشبخت باشم .خوشبختم چون توانا هستم .خوشبختم چون جاریم . خوشبختم چون قدرت تفکر خلاقانه دارم .
من نیز خوشبخت بوده و هستم وخواهم ماند چرا که هنوز خدا مرا لایق میداند . چند وقته لحظاتی که به یاد مشکله اخیرم میافتم و احساس یاس میکنم به خودم میگویم واقعا همینه اون صبرو استقامتی که ازش دم میزنی. مگه همیشه نمیگی خدایا ما را آنی به خودمان وامگذار پس لیاقته استجابته این دعاتو نشون بده .مگه نمیخای بزرگ بشی مگه نمیخای خدارو بیش از بیش احساس کنی پس طاقت بیار. نبین آدمای سرخوشی که تو خوشبختی دنیویشون غرق شدن وو به همین راضین . اگه میتونی مثله اونا به دنیا راضی بشی خوب بگو به تو هم دنیارو بدیم و بریم سراغ کسایی که لیاقته آخرتو دارن.
باور کنین همین جملات ,عجیب آرومم میکنه احساس میکنم هنوزم وجودم ارزشمنده . هنوزم خدا فراموشم نکرده .
خدایا ملتمسانه درخواست میکنم توان رویارویی با مشکلات را در من دوچندان کن .خدایا مشکلات دنیارو از من نگیرو در مقابل هر آنچه که لایقم در آخرت به من عطا کن.
سلام آقای سنگتراشان عزیز
راستش وقتی وارد این تاپیک شدم و خطابش رو به خودم یافتم یکدفعه شکه شدم..ولی واقعا تاپیک معرکه ای باز کردید..راستش اتفاقی اومدم اینجا..ولی از انجایی که هیچ اتفاقی بی علت نیست ،ایمان دارم که اومدم اینجا تا به جمع شما عزیزان بپیوندم و با صدای بلند فریاد بزنم که بله من هم خیلی خوشبختم..اینقدر که دیگه نمی خوام و بهتر بگویم نباید اجازه بدم هیچ کس مانع داشتن این احساس زیبا بشه...راستشو بخواهید با حالت درماندگی اومدم اینجا ولی امیدوارم که بتونم این احساس را برای همیشه با خودم حفظ کنم....و همین جا از همه ی شما خوبان می خوام که برای من دعا کنید که همیشه خوشبخت باقی بمونم...خدایا عاشقتم..خدایا دوستت دارم.و می دونم که تو هم من را خیلی دوست داری..خیلی دوستتان دارم...