کیوان جان ..
منم برات دعا می کنم..
خودت که بهتر می دونی......
بی صبرانه منتظر لبخند بی پایانت هستم.....
سارا:72::323:
نمایش نسخه قابل چاپ
کیوان جان ..
منم برات دعا می کنم..
خودت که بهتر می دونی......
بی صبرانه منتظر لبخند بی پایانت هستم.....
سارا:72::323:
یاران عزیز همدردی ،:72::72::72:
یه موضوع برام عجیبه و اون اینکه امسال در شبهای قدر اسامی خیلی از دوستان تالار همش تو ذهنم بود ، باورتون میشه حتی مقدم بر دوستان و آشناها و فامیل درجه یک. خواستم بگم برا همه دوستان چه اونها که نام کاربریشون اون لحظات به یادم اومد و چه برو بچه های قدیمی که شاید الان دیگه به تالار سر نزنند ، برا همه دعا کردم و سالی همراه با خیر و خوبی و دلهائی خدائی برا همه آرزو کردم.
از همه دوستان برای مادر خوبم که در CCU هست التماس دعا دارم . واز خدا میخوام برا همه اونهائی که پدر ومادرشون درقید حیات هست عمر باعزت همراه با سلامتی عطا کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
الهی آمین . :323:
بی بی محترم خیلی متاسف شدم و درک می کنم که چه حالی دارید .
امیدوار حال مادر نازنین شما هر چه زودتر خوب شود . توکل به خدا .
بي بي عزيز و محترم :72:
خيلي متاسف شدم كه مادرتون بيمار هستند . من هم از صميم قلب براي سلامتي شون دعا مي كنم . :323:
راستش من هم بايد اعتراف كنم كه توي اين شبهاي قدر خيلي به يادتون بودم تك تك اسامي شما تو خاطرم ميومد و براي همتون دعا كردم . :203:
.
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء
بچه ها هر کسی موافق هست هر چند تا صلوات به نیت سلامتی مادر BABY بگیم
من خودم با 200 صلوات شروع میکنم
خدایا به برکت این شبهای عزیز ،سلامتی مادر آقای بی بی رو برگردون ،
سلام اعضاي تالار امشب دست به دعا بر داريم دعا كنيم بيماران دكتر جواب كرده است شفا بده هر كس امشب حاجت دارد خداوند حاجت امشب بر اورده كند امين:323::323::323:
سلام اعضا تالار امشب برای خاله خانم بالهای صداقت دعا کنید خدایا تمام بیماران شفا بده:323:
سلام به اعضای خوب تالار امشب برای استاد زبان دعا کنید :323: استاد زبان برای من خیلی زحمت کشیدند
امشب دعا کنید همه اعضای قدیمی و جدید تالار همیشه سلامت باشد امشب برای بیماران دعا کنید:323:
سلام:302::
دوستان من خیلی ناراحتم..یکی از بهترین دوست هام که تمام دوران دانشکده هم کلاسی و بسیار صمیمی بودیم و همه شیفت هام و کشیک هام و ..با اون بود و تازه هم عقد کرده دچار یک بیماری ناشناخته شده که بسیار نادره و درمان اون هم معلوم نیست..البته طبق کتب خوش خیمه ولی .........
از همتون می خوام تو این شب های عید برام این دوست من و همسرش که خیلی بچه های خوبی هستند دعا کنید که خوب خوب بشه...دعا کنید سالم بمونه ..خیلی نارحتشم و دارم از غصه دق می کنم ..نمی دونم این بیماری از کجا آخه اومده سراغ این دوست گل من...بیش از حد نادره و اصلا تک گیر هست....
براش دعا کنید..خواهش می کنم..:323::302::323:
سلام امشب برای تمام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار و مدیر خوب همدردی دعا کنیم:323::323: