من 1800تا
نمایش نسخه قابل چاپ
من 1800تا
ببینید، اوضاع زیاد مناسب نیست، بیمارستانش رو عوض کردن، بردنش بیمارستان خصوصی، دوستان عزیز، ممنون که همه به فکر کمک به شادی هستین اما نمیشه از کمک شما دوستان استفاده کرد.
یک اتفاقی افتاده که معلوم نیست چیه، اونروز که شادی حالش بد شد، خونه تنها بود، شاید یه اتفاقی افتاده، یه خبری، یه تلفنی، آخه قبلش خوب بود!
دیشب پدر و مادر همسر شادی اومده بودن خونشون مثلا عیادت ولی پدر همسرش انقدر تیکه پروند که پدر شادی طاقتش تموم شد و یه دعوای درست و حسابی با هم کردن. نمیدونم این مرد چرا اینجوریه، به هیچ وجه اطرافیانش رو درک نمی کنه.
وای خیلی ناراحتشدم امیدوارم شاد عزیز هر چه زودتر به جمعمون برگرده منم زیارت عاشورارو برای سلامتیش میخونم
کار ما هم همین شده، دوستان من معذرت میخوام چون زیاد نمیتونم وارد تالار بشم، همونطور که گفتم این کامپیوتر شخصی شادی عزیزه که به من اجازه داده بود هر وقت کاری داشتم ازش استفاده کنم، این چند روزه هم یا بیمارستان هستم یا دارم دورو بر مادر شادی می گردم، اونم اصلا حالش خوب نیست، توی این چند روزه تازه دیشب رفتم خونه خودمون.
به همسر شادی میگم این کار رو بکنه اما اون این چند وقته انقدر بغض کرده که یا صداش در نمیاد وقتی هم در میاد که از شدت عصبانیت داره داد میزنه، با این برنامه ای هم که دیشب پدرش اجرا کرد، شرمندگی هم به باقی حالاتش اضافه شده.
2000تا
روزن عزیز یعنی هیچ تغییری نکرده نسبت به دو روز پیش ؟؟
روزن خانوم یعنی چی حالش بد شد؟ مگه ایشون کما نیستند؟ امکانش نیست شما با یکی از خانومهای این تالار در ارتباط باشید ایشون اخبار سلامتی شاد رو از شما بگیره؟
ممنون می شم شفافتر کل قضیه رو بگید.
دکترا در مورد وضعیتش چی گفتن باید عمل بشه ؟؟ممکنه کماش طولانی باشه ؟؟
با خوندن مطالب اخیر در مورد shad
فقط اشک از چشام میاد.باور کنید مثل یه بچه ...
سکوت مطلق روی لبهام نشسته
وفقط وفقط ندای قلبی.ندا از ته دل؛ درخواست از خالق
.خدایا خواهرم رو به جمعمون برگردون.
خدایا:خدا خدای من و هزاران خدا خدای دیگه همه در این تالار امید به تو داریم ، همه سلامتی شادی رو از تو خواهانیم .
انشاء الله که ختم به خیر میشود .
خانم روزن یواش یواش همه چیز را دارید باز گو میکنید ...
کمی آرام تر باشید ...
لازم نیست همه چیز را همه ی ما بدانیم ....
و در آخر متشکریم از شما به خاطر خبر دادن به همه ی دوستان نگران