سلام دوستان خوب و عزیزم :72::72::72::72::72::72::72:
هفت شاخه گل رز تقدیم به دل های مهربونتون (همون گل های بالا)
صندلی داغ منم امروز تموم میشه ...از همه تون ممنونم که وقت گذاشتین و سؤالاتتون رو پرسیدین و در واقع توی صندلی داغ من شرکت کردین ... سؤالات خوبی بودن :43:
یادمه آقا غلام میگفت به وقتش انتقاد میکنم ... میدونین .... من انتقاد رو بیشتر از تعریف دوست دارم گاهی ..چون باعث رشد آدم میشه ... حالا هر کدومتون انتقادی پیشنهادی ..حرفی دارین بگین ...با کمال میل پذیرا هستم .
و دیگه اینکه فردا را استراحت کنیم ( یعنی 31 خرداد )
و از اول تیرماه تا پایان 5 تیر آقا غلام گرامی روی صندلی داغ مینشینند تا مورد بازپرسی قرار بگیرند .
برای همه تون سلامتی و دلی خوش از خداوند متعال خواهانم .
.................................................. .................................................. ...................................
و در پاسخ به پوه عزیز اینکه داری به خودت سخت میگیری ... درسته هر کدوم از ما توانایی های زیادی داریم ولی قرار نیست تا جونمون به لب برسه فعالیت کنیم تا بالأخره از خودمون رضایت داشته باشیم ...
نظر من ( فقط یه نظره ) این هست که یه خلأ درونی داری از اینکه کار های مثبتت دیده نشدن و مورد تشویق قرار نگرفتی و واضح تر بخوام بگم برای کسی اهمیتی نداشته ...برای همین میخوای کار های بزرگ انجام بدی برای به دست آوردن رضایت درونی .