سلام علیکم : علیکم و سلام
خوبی زونیام : خوبم، خوبی خودت؟
چطور مطوری ؟ مخلصم زیر سایه شما
اینم سئوال ها
** به سئوالات زیر کوتاه پاسخ دهید **
-عشق مادر به فرزند :
مثل زمین سفت زیر پای ادمه، تا زمانی که هست قدرشو نمیدونی زیاد ولی وقتی نیست تازه یهو میخوری زمین
-عشق به همسر :
مثل باد خنک تابستونی که میخوره توی صورت گرما زده ی ادم
-عشق به برادر – عمو – خاله – عمه - دایی :
مثل نوشابه کنار غذا میمونه لذت بخش میکنه زندگی رو
-عشق به نامحرم : :47:
-عشق به طبیعت :
تجلیات خداست و ما رو به خدا نزدیک میکنه
-عشق به خدا :
اساس همه چیز، دیوانه کننده اگه کسی بهش برسه، در وااقع تمام عشق های دیگه فانی هستند و من از پدر و مادرم و اونها از من در روز قیامت فراری خواهیم بود و فقط خدا میمونه
-عشق به ائمه و پیامبران :
مثل نور در شب تاریک میمونن و دلگرمی میاره برای ما
-انواع عشق ق اسمانی
عشق زمینی و عشف
-تعریف کوتاه خودت از عشق :
تعریفش سخته، حس کردنیه بیشتر، کور و کر شدن البته.
- (وابستگی + دلبستگی – دلبستگی - وابستگی ) * 56 + ( ( زو ) +( نیام ) ) + خودش + مشکلات زندگی + توکل به خدا == ؟
( علامت * : ضرب معنی میده )
what do u mean c.r.y?
believe in god, every things will be OK
- زندگی همراه با غم دنیا و غم آرزوها میشه چی زندگی ای به نظرت ؟ زندگی حسرت باری، متاسفانه انسان میل و حرص زیادی داره و هیچ وقت سیر نمیشه، بهتر کنترلش کنیم وگرنه خسر دنیا والخره میشیم.
- شادی واقعی شما در چیست ؟ اینکه زندگی معنوی خوبی داشته باشم و از نظر علمی هم به رضایت مندی برسم صد البته شادی نزدیکانم و خوشحالی اونهاو سلامتی
- فلسفه زندگی شما ؟ احتمالا درک بخشی از حکمت خدا و نزدیکی به اون، البته به صورت علمی پیاده ش نکردم هنوز. متاسفانه هر روز هم تا الان دورتر شدم.
- من هر 4 سال یه بار برا خودم و خانواده ام لباس می خرم به نظرت کدامیک از موارد زیر هستم »
خسیسم
ولخرجم
سبک زندگی ام اینجوری :
سبک زندگیت اینجوریه
نمی دونم
- قبول داری مرد در خانه ، پادشاه هست و زن ملکه ؟ چرا ؟ اوه اوه اینو نمیتونم توضیح بدم
- یه پیشنهاد به افراد زن ذلیل ؟ زنا اینجوری دوست ندارن باشین
- دوست داری کدام یک از موارد زیر باشی :
زن ذلیل و ثروتمند
مشهور ولی فقیر
معتاد باشی ولی ثروتمند
عالم باشی و فقیر ( در واقع هدف مالی فقط د رحد معاش خودت و خانواده ات ، به سبک فقیرانه )
its me babe
- خدایی نکرده اگه چند دقیقه دیگه فوت کردی دوست داری بر اثر چی باشه ؟
در جا سکته قلبی
در جا سکته مغزی :
این بهتره ؟نه، یه بار تجربه بیهوش شدن رو داشتم که چشمهام سیاهی برن و اگه اونجوری باشه خیلی هم بد نیست
لقمه ماندن در گلو و خفگی
زلزله
- اگه شیاطین به زمین حمله کنند و یه راست بیان خانه شما و شما را بدزدند و ببرند با خودشون ، چی کار می کنی؟
میشینی مثل سیامک انصاری به دوربین نگاه می کنی
با افتخار باهاشون میری و اونجا ازدواج می کنی و زندگی می کنی ( بدونی اینکه از خانواده خداحافظی کنی )
اگه یه دختر بساز پیدا بشه چرا که نه، چشمش به دهن شیاطین همسایه نباشه
خودت را وسط راه می کشی
ازشون اجازه می خوای از خانواده ات خداحافظی کنی و از این فرصت ، یواشکی فرار می کنی
-یه راه حل در مورد کمال گرایی در ازدواج ؟
خودتو توی ایینه ببین و نقصاتو و بعدن بببین ایا اگه طرفت بود باید همین رفتار رو داشت باهات
-مرز دلبستگی و وابستگی در چیست ؟
مرزش در دیدن خودت است هر موقع خواسته های خودت رو از سر ناچاری و ترس از دست دادن اون نادیده گرفتی بدون مرز دلبستگی رو رد کردی.
-اگه قرار باشه از سوپ های زیر به اجبار یکیش را بخوری ( مجبورت کنند ) کدام را می خوری ؟
سوپ مورچه
سوپ مارمولک
سوپ مار
نباید خیلی بد مزه باشه ؟ نه:311:
سوپی که c.r.y درست می کنه
- خدا را تا به الان ، بیشتر برا حاجت هات خواستی یا برا خودش که شایسته عبادت هست ؟ گاهی اوقات برای حاجتهام و گاهی هم چون شایسته عبادتهف قدیما این دومی بیشتر بود
- راهی هست هیچ وقت تنها نشیم ؟ با خدا باش
- از ائمه چی بخوایم ؟ اینکه راه معرفت رو پیدا کنیم و حب دنیا نداشته باشیم
تنهایی از دوستان
تنهایی از خانواده
تنهایی از نبود همسر ( مجرد بودن )
تنهایی از تفکر
من کمابیش تنها هستم
سخته نمیدونم
- چرا آدم ها خوبی ها را زود فراموش میکنند و بدی ها در ذهنشون بیشتر می منونه ؟ اصلا به نظرت اینجوریه ؟ یا برعکسشه ؟ نه به نظرم همیشه اینطور نیست ولی چون عادت میکنند و انتظار دارن همونجوری رفتار کنی و وقتی یه کار مطابق میلشون انجام نمیدی مثل یه لکه سیاه توی ماست پررنگتره
- راهکاری برا کنترل نفس ؟ به منم بگو اینو اگه بلدی
- امید به رحمت خدا از نگاهت چگونه هست ؟ تا جایی ترس از خدا در دلت از بین نره
- پرسپولیس امسال هم قهرمان میشه برا چهارمین سال متوالی ،،،به استقلالی ها چی میگی ؟ اونهام میتونن دوم بشن کلی افتخاره براشون:311:
-از بازی هایی که تو بچگی بازی می کردیم کدامش را دوست داری؟ چرا؟
پی پی پینوکیو روباه مکار
وسطی
فوتبال
فوتبال
قائم موشک
- اگه در بازی قائم موشک ،غلام1234 چشم بذاره ، و من و تو و اسکارفس و ام واز بریم قایم بشیم ، به نظرت می تونه ما را پیدا کنه ؟ اره چرا نمیتونه اگه بخت باهاش یار باشه
- اگه یه جن بیاد پیشت و بهت بگه سلام علیکم چی کار می کنی؟
فرار می کنی
بهش سلام میدی و بعد فرار می کنی
بهش سلام نمیدی و بهش اخم میکنی و میگی برو تو دنیای خودت ، من خدا را دارم
بهش سلام میدی و بهش میگی چه خبر
اگه ایمانم زیاد باشه اولش یه کم جا میخورم ولی بعدش فکر کنم بتونم اوضاع رو کنترل کنم اگه نخواد از نیروی فیزیکی استفاده کنه، چون اجنه می دونی در داستان حضرت سلیمان (ع) قدرت های خارق العاد ه ای دارن.
موفق باشی زونیام
:)