RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
غزاله عزیز من یک بار دیگه هم به یکی از بچه ها گفته بودم که انسان یک ضمیر ناخودآگاه داره که به صورت غیر ارادی انسان رو ترغیب به کارهایی میکنه که فکرشو هم نمیکنه
الان اگر به این فکر کنی که باید قطع ارتباط کنی همین کلمه "باید" باعث عکس العمل ضمیر ناخودآگاهت میشه و در جهت عکس این کلمه عمل میکنه
پس سعی کن مسئله رو خیلی عادی در نظر بگیری و به قول سورنا به خودت بگی هر دو شرایط لازم رو برای ازدواج نداریم مانند چندین خواستگار دیگه که ممکنه ردشون کنی بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته
وگرنه اگر بخوای عقلانی فکر کنی واضح است که این آقا به هیچ عنوان به درد تو نمی خوره،و بدون اگر مردی فقط وجدان داشته باشه هیچ موقع زنش رو رها نمیکنه و یا عشقشو با شخص دیگری شریک نمیشه پس خواهشن عاقلانه فکر کن
پسری که تو این سن این کارا رو بکنه، خدا می دونه تا 40 سالگی چی می شه و چی از همسرش باقی می مونه!
بیچاره همسرش...
فقط این مردا نیستن که به زنا خیانت می کنن، 50 درصدش تقصیر خود زناست که به هم نارو می زنن و می ندازن تقصیر احساساتشون.
ببخشید، من یه کم تند و رک هستم، اما واقع بین.
فکر می کنم بدترین کاری که در حق اون دختر می تونست بکنه اینه که اون رو صیغه کرده. درد وابستگی درمان داره، اما درمان درد آویزون شدن به زندگی دیگران، خریدن نفرین وآه هست. بدترین کاری هم که داره در حق تو می کنه اینه که به خودت وابسته ات کرده، حتی اگر خلاف این رو وانمود کرده، می تونست جواب تماس هات رو نده. 4 روز، 10 روز، 40 روز گریه می کردی، ماجرا تموم می شد. الان هم دیر نشده. این همه سرگرمی تو دنیا هست. ذهنت رو وسعت بده تا زیبایی های دیگه رو ببینی.
تو هنوز خیلی خیلی جوونی، اووووووه! کلی موقعیت های قشنگ قراره جلو راهت سبز بشه که اگه خودت بخوای از جاده خاکی بری، نمی تونی بهشون برسی.
خواهش می کنم فرق دوست و دشمنت رو ببین و بفهم.
من هم بدیت رو نمی خوام که! دیدم بچه ها به هر زبونی راهنماییت می کنن، کوتاه نمیای، خودم هم چون هم سنت هستم و درکت می کنم، فکر کردم شاید با توپ و تشر چاره ساز بشه!
حالا خود دانی. دست کسی که می خواد عسل بزاره دهنت رو گاز نگیر! این بنده خداها همه دارن وقت می زارن که کمکت کنن، این خودتی که نمی خوای. اجرشون رو ضایع نکن! به همه نشون بده که می خوای و می تونی...
محکم باش دختر!
سلام بچه ها
من نمی دونم چرا بعضی ها میگن که من حرفهاشون رو نمی خونم باور کنید من خیلی به حرفهاتون توجه می کنم و سعی می کنم بهشون عمل کنم .خودتون می دونید که هر بار از قطع ارتباط پشیمون میشم این حرفهای شما عزیزان هست که من رو به تلاش برای فراموش کردن اون اقا تشویق می کنه و کمکم می کنه.
این دفعه دیگه تصمیمم رو گرفتم ارتباطم رو قطع می کنم .برام دعا کنید که کم نیارم و بتونم ادامه بدم .
متشکرم
تو حتما موفق میشی اگه اعتماد به نفستو بالا ببری
و از ته دلت اینو بخوای
و فکر نکنی محکوم به این رابطه هستی
مثل پرنده ای ازاد هستی
پس از از ازادیت لذت ببر...
سلام خانم ، من فكر مي كنم كه آن آقا به همان صورت دوست داشتني كه در ذهن شما نقش بسته بوده است و همه گفته هايش براي دلسرد كردن شما بوده است چون به مشكلات آينده واقف بوده است و به همسرش وفادار بوده است . پس شما هميشه از اينكه با چنين برخوردي مواجه شديد ناراحت نباشيد و جدا از اين خدا در همه شرايط حامي و پناه بندگانش است و حكمت خود را از ما دريغ نمي كند .
بی خیال.
خودتم میدونی که باهاش نمیتونی زندگی کنی.
بعدشم اون پسرایی که اولش مثل پیامبرا پاک بنظر میان بعدش چی از آب در میان چه برسه به این آقا.....
دوست عزیزم غزاله جان
ما دخترها متاسفانه به محضی که با یک نفر آشنا می شویم اگر یکی دو مورد از خصوصیات مورد علاقه ما در آن شخص باشد به سرعت برق و باد دلبسته آن می شویم و تمام بدی ها و عیب های آن فرد را یا نمی بینیم یا اگر می بینیم سعی و اسرار بر ندیدن و کمتر دیدن آن داریم .تحقق یافتن تمام آرزوهایمان را در آن شخص می بینیم و فکر میکنیم این همان مرد آرزوهای ماست در صورتی که ما هیچ شناختی در مورد آن شخص نداریم و بیهوده فکر و ذهن خود را مشغول می سازیم و خود را غرق در رویا می کنیم .به نظر من احساس شما به آن آقا عشق و علاقه نیست وابستگی و عادت است وقتی شما مرتبا با این آقایی که به قول خودت نمی شناختیش چت می کردید و در درون خود احساسی هم به ایشون داشتید مسلما بعد از زمانی وابستگیت روز به روز بیشتر میشده و فکر میکردی این عشق و علاقه است و................................................ ..............................................
این احساس به خاطر وابستگی تنهایی و عادت در شما به وجود آمده همانطور که دوستان نیز اشاره کردند فکرت را منحرف کن ،به کارهای مورد علاقه خود بپرداز به خودت تلقین کن که از این فرد متنفری ، تلقین فوق العاده موثر است .
به گفته ی یکی از دوستان هم خیلی خیلی توجه کن :روزی 10000 بار خدا را به خاطر لطفی که به شما کرد سپاسگزار باش
قدر خودت را بدان
امیدوارم خبر خوشبختی ات را در همین سایت به همه دوستان بگویی
[/color][b]سلام به دوست عزیزم غزاله خانم
دوست خوبم فقط اینو بهت بگم که از این پسرا هر کاری که بگی بر میاد.تو نباید خودتو کوچیک میکردی و از علاقه ات بهش میگفتی با اینکه میدونستی چندتا زن داره.خیلی خیلی اشتباه کردی .ارزش تو بیشتر از این حرفاست که غرورتو زیر پا بزاری.اگه قرار باشه کسی غرورشو زیر پا بزاره اونه نه تو.حالا هم دیگه ناراحت نباش گلم بلکه باید خوشحال باشی که اون همه چیو بهت گفته.یه موقع گولشو نخوریا.فراموشش کن.تو میتونی بهت قول میدم.یه چیز رو بهت بگم که همیشه اول از روی عقلت بعد از روی احساس تصمیم بگیر.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم عزیزم.[color=#0000FF]
سلام غزاله جان...
اميدوارم بتونم تو اين شرايط روحي نامساعد ...... ! نظر قابل قبولي بهت بدم!!
غزاله جان ... كار خوبي ميكني كه ميخواي فراموش كني ولي واقعا فكر كن ببين همين قصدو داري؟؟
به نظر من تو هنوز سردرگمي و منتظري كه شرايط برات تعيين كنه كه با اون بموني يا نه؟؟
غزاله جان اون آقا چه با يه نفر صيغه باشه چه با چند نفر چه فرقي ميكنه... مهم اينه كه اون در شرايطي كه به كسي تعهد زندگي داده يه نفر ديگه رو هم سهيم كرده .... حالا ببين اون دختر بيچاره با اينكار چقدر وابسته تر بشه... فكر ميكني بعد از پايان امسال و اتمام صيغه دلبستگي اون دختر هم با اتمام صيغه به پايان ميرسه.... مطمئنن نه.... عزيزم تو كه هنوز نديديش اينقدر بهش ابراز علاقه ميكني. اون كه صيغشه ببين چقدر وابسته اشه... غزاله تو دختر فهميده اي هستي كافيه به عقلت رجوع كني ....
اصلا فكر كن همين الان بهش رسيدي .... اومده ديدنت و ميخواد باهات بمونه... فكر كن داريش .... حالا بازم با اين شرايط ميخوايش؟؟ مطمئنم كه اگه بدستش هم بياري واست جذاب نيست ....
مردي كه به يه نفر پايبند نيست چطور به تو تضمين ميده كه فقط براي تو بمونه؟؟
تو چطور؟؟ واقعا كلاهتو قاضي كن ... با خودت روراست باش .... ببين اگه همين الان اومد خواستگاري و خواست باهات بمونه بهش اطمينان ميكني؟ واقعا مرد روياهاي تو همينه؟؟؟
زن دوم ميشي؟؟ حالا فكر كن زن اولش اجازه داد.... ميتوني از اين فكر در بياي كه اون با يه شخص سومي صيغه خونده ؟؟
واقعا ميتوني ؟؟؟ من كه نميتونم فكرشم بكنم؟؟ عزيزم تو خيلي با ارزشتري.... خيلي خيلي ...
تو فقط قضيه رو واسه خودت سخت كردي.... اگه بهش برسي مشكلاتت عميقتر ميشه پس به همين جا ختمش كن....
نگران نباش عزيز دلم تو موفق ميشي.... سخته ولي از اون شرايط .... آسونتره....!
غزاله جان اين احساسي كه تو باهاش دست بگريباني عشق نيست عزيز دلم ... وابستگي روحيه تو به يك صداست.....
يادت باشه تو هنوز اون آقا رو نديدي.... پس .... همت كن.... به صداهاي مهربونتر و واقعي ديگه كه اطرافتو پر كرده توجه كن و ببين هنوز اطرافت پره از كساني كه واقعا دوستت دارن... بچه هاي اين تالار واقعا با معرفتن ... عزيزم از حرفاشون استفاده كن.... و سعي كن از زندگي كه خدا بهت داده درست استفاده كني چون خيلي زود دير ميشه.....
ببخش پر حرفي كردم... ممنونم كه ازم خواستي نظر بدم... موفق باشي ....
ميسپارمت به اوني كه از همه مهربونتره....:72:
چطوری خانومی ؟؟
اوضاع احوال خوبه ؟؟