5 ) اگر تو زندگیت یه هدف والا داشته باشی،،،که اون هدف باعث بشه تو دنیا سختی بکشی،،
و از طرفی برای ازدواج مثلا یه دختر هم پیدا شد که با فلسفه زندگی تو نزدیک بود،،،، و با دونستن این علم که اون دختر اذیت میشه و حقش اینکه بهتر زندگی کنه ،،ازدواج می کنی؟
همیشه این سوال رو میکردم از خودم، و هیچ وقت نتونستم بفهمم چرا دکتر چمران ازدواج کرد، هیچ وقت هم نفهمیدم چرا پیر ...... هیچ وقت ازدواج نکرد، ولی بدم نمیاد اون ازدواج رو تجربه کنم، شاید اون دختر اون مسیر رو دوست داشته باشه و بخواد تو اون مسیر با همسرش هلاک بشه. اون دختر هم حق اینو داره دیگه؟خودم خیلی به این سوال فکر کردم ولی نتیجه ای نگرفتم، شاید مشکل از هدفم بوده!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ..............
خب ،،اون دختر شاید به خاطر علاقه همچین کاری کنه ،،
اگه مثلا یه فردی همچین هدفی داشته باشه به نظرم ،،سخته واقعا ،،
محمد رضا دلت می یاد ؟ ( همسر آینده ات سختی بکشه )
من که دلم نمی یاد
نمی دونم بعضی موقع ها به خودم می گم فلسفه بزرگ مردانی مانند شهید چمران چی بوده ،،،
خیلی دوست دارم اندیشه شهید چمران را مرور کنم ،،چون همیشه چیزی برای یاد دادن داره .
بعضی از آدم ها میان ،،تا دیگران راحت تر زندگی کنند،، خودشون در این مسیر سختی بکشند تا دیگران راحت تر باشند
............................
؟=باغبان=؟
احمد نرو، احمد نرو، اگر بری زمین بو میگیره، احمد نروووووووووووووووووووو. اگر میخوای بری، برو ولی چند دقیقیه دندون رو جیگرت بگذار شاید منم تیر خوردم باهم رفیتم.
احمد، احححححححححححححححححححححححح ححححححححححححححححححححححححح حححمممممممممممممممممد {همزمان با احمد گفتن: تووف تووف تووففففففففففففف ( صدای شلیک مسلسل کبری) احمممممممممممممد ، تخ تخ تخ ( صدای راکت کبری)} احمد نرووووووووووووووووووووو. میکشمتون نامرداااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
ممنون ،،
تو چشمام اشک جمع شد محمد رضا
راستی اینقدر هم با آبی ننویس با یه مساوی قهرمانیم
:)
.................
ممنون ،از پاسخهایت :72:
ببخشید زحمت شد :72:
علی یارت :72: