RE: از قصد داره اذيت ميكنه
یه مدتی طبق حرفای شوهرت به خودت و زندگیت برس این خوب نیست که خانواده ات پاشون به این بحثها باز بشه اونوقت دیگه هیچ دلیلی برای رعایت بعضی رفتار ها برای شوهرت وجود نخواهد داشت این زندگی شماست شما باید جمع و جورش کنی و اگر بر بحث و دعوا و کوتاه اومدن باشه همه اینکار ها رو شما باید انجام بدید یه برخورد سر سنگین دیشب خانواده ات نتیجه اش این شده که شما رو محکوم به نرسیدن به زندگی شدید حالا خانواتون هم باهاش صحبت کنن که چرا با دختر ما اینکار رو می کنی اونوقتکه وقتی میرید خونه شما باید جواب پس یدید و توهینها و ناراحتیها رو شما خودتون تک و تنها باید تحمل کنید خانواده فقط باید یه سیاهی لشگر باشن
قرص آلاپرازولام مصرف نکنید اعتیاد آوره به جای اون رو بیارید به ورزش و موسیقی
bloom عزيزم
خيلي ازت ممنونم و خيلي دوست دارم.
خواهش می کنم خانومی
منم دوست دارم دلم می خواد همه اینجا به نتایج خوب برسن
وهم عزيز به خاطر اين به خونوادم گفتم چون هميشه شايان بهم خميگفت چون ما با هم دوست بوديم مشكلي هم داشته باشي كسي نيست كه بتوني بهش بگي! ضمنا من همه چي رو نگفتم خونوادم تا حدي ميدونن كه همكارم بهشون گفته.درست ميگي من نميتونم با شايان بچنگم نه اون ميتونه مثل من بشه و نه من ميتونم اخلاقم رو با اون وفق بدم چون در هر دو صورت خودم متهم ميشم.
همين الان هم به خاطر جريان ارميتا منو محكوم به شكاك بودن ميكنه ! ميتوني درك كني چقدر دردناك كسي كه ميگه عاشقته بهت بگه ديونه رواني!حالبه اون خيانت كرده تازه انتظار داره بهش شك هم نكنم.
عزيزم خوشحالم كه فعلاً آرامش در خونتون برقراره. اين نشون مي ده كه شايان از خانواده ات حساب مي بره. يه كم به خودت و زندگيت برس. اينطوري نه خودت افسرده مي شي و نه شايان از خونه فراري باشه. يه تغيير و تحولي تو زندگيت بده. بذار آرامش تو خونتون برقرار باشه. موفق باشي عزيزم.
سلام خانومی خوبی؟؟
آروم تر شدی ؟
سلام بلوم عزيز
به من نيومده آروم بشم ، ديشب شايان شب كار بود وقتي كه زنگ زد و داشت با من حرف ميزد دوستش آقا رحمان پرسيد كيه ؟اينم گفت خانوممه ،رحمان گفت خدايي كيه اينم عصباني گفت خانوممه ،رحمان هم خيلي اروم يه طوري كه مثلا من نفهمم گفت فكر كردم آرميتاست !!! حالا خودتون فكر منيد من بدبخت چه حالي داشتم اما به روي خودم نياوردم شايان هم كه ميدونه قدرت شنوايي من نسبت به بقيه دوبرابره هول كرد و هي حرف ميزد منم بهش گفتم خيلي خوابم مياد و ميخوام بخوابم اونم گفت صبح ساعت 8 مياد آرياشهر منو برسونه شركت.منم كه دوباره فكر اون دختره آرومم نميذاشت بهش ام اس زدم كه خدا ميدونه با كي حرف ميزني كه وقتي ميگي خانوممه رحمان باور نداره بعد هم گوشي رو خاموش كردم و خوابيدم.امروز صبح كه من منتظرش بودم زنگ زد و گفت كلانتري برام مشكل پيش اومده و نميتونم بايم تو برو شركت منم كه حسابي ديرم شده بود گفتم نميرم تا بيايي....تا 9 تو سرما بودم حتي دريغ از اينكه تماس بگيره و بگه كه نمياد منم اومدم شركت و زنگ زدم حسابي دادو بيداد كردم.
آقا اومده اينجا به من ميگه درك نداري رئس كار داشت نميتونستم بيام و خلاصه مثل هميشه منو مقصر كرد.ضمنا به من ميگه رحمان شوخي كرد!!!(لحنش جدي بود)
از يه طرف دوباره ريختم به هم به خاطر آرميتا از يه طرف هم نميدونم چه آتويي دست رحمان داره كه ميذاره راحت اين شوخي ها رو باهاش بكنه و شمارش رو بده به دختر كه به اين زنگ بزنن ، با توجه به تالاسمي كه جفتمون داريم و ممنكنه 50% بچه دار نشيم دارم اينو تحمل ميكنم اما خودش داره داغونم ميكنه!هيچ كسي هم نيست كه بتونه در مورد پرينت موبايل گرفتن بهم كمك كنه به خدا قسم فقط از خدا مرگ ميخوام.
طراوت جان
مطمئن باش اگه به فرض آرمیتایی هم تو کار بود رحمان حتی اسمشو یواش هم نمیگفت
دلیلی نداشت که وقتی داره با تو حرف میزد اسم اونو بیاره
کناره گیری تو اوضاع رو بدتر میکنه عزیزم
باهاش گرم باش و مرتب بگو من به تو اعتماد دارم و چون میدونستم شوهر وفاداری هستی بهت جواب مثبت دادم
موفق باشی
طراوت عزیزم
وقتی آدم نسبت به چیزی حساس می شه هر چیزی که می بینه و میشنوه نشونه ای برای اثبات اون قضیه می دونه تو هم نسبت به مساله ی آرمیتا همین حالن رو پیدا کردی
این وسط دوست شوهرت بیشتر از اون دختر داره زندگیتو خراب می کنه من مشکل آرمیتا رو نمی دونم مشکل آقا رحمان یه جوری باید حالش گرفته شه تا دیگه به زندگی مردم کاری نداشته باشه
اگه ازدواج کرده یه جوری به خانومش هشدار بده که شوهرش رو جمع کنه چون تا حالا هر قضیه ای بود یه جوری پای این آقا هم توش بوده
سر قضیه دیشب هم بعید نیست که شوخی کرده باشه داره از این نقطه ضعفی که از زندگی شما گرفته برای اذیت کردنتون استفاده می کنه
الينا ي عزيز باور كن ميخوام اما هر دفعه يه مشكلي به وجود مياد كه منو بيشتر به بي اعتمادي سوق ميده.