-
RE: میشه کمکم کنین
بچه ها دیگه واقعا خسته شدم از این زندگی و حال و روز خودم حالم داره بهم می خوره همش کارم شده گریه افسرده ی افسرده شدم
حتی نباید ناراحتیمو به آرش نشون بدم چون همه می گن نباید جلوی مردا گریه کنی بدشون می یاد جلو خانوادمم نمی تونم ناراحتی مو نشون بدم چون نظرشون راجب آرش عوض می شه
کارم شده هر شب هر شب بالشمو خیس کنم از یه طرف مشکلات فکری و کاری آرش انقدر زیاده که خودشم نمی دونه چیکار داره می کنه از طرفی هم من تا حرف می زنم
می گه انقدر به من فشار نیار من به اندازه کافی خودم داغونم بعد تبدیل می شم به یه موجودی که اصلا شرایط رو درک نمی کنه و فقط سازه خودشو می زنه
من توان چیرو دارم می دم توان دوست داشتن بیش از حدو توان پرستش عشقمو و...
:302:
-
باور کنین کنار گذاشتن آرش برام غیر ممکنه من نمی تونم مثه خیلی دخترا بگم شما رو بخیرو مارو به سلامت من نمی تونم زندگیمو به پات بزارم و ...
-
از یه طرف خانوادم همش فشار می یارن از طرفی هم آرش می گه به من فشار نیار خودمم شرایط آرشو که می بینم می دونم داره راست می گه ولی این چیزا واسه خانواده ی من دلیل منطقی نیست
-
عزيزم چرا اين قدر ناراحتي. تو فقط تو اين شرايط بايد به خدا توكل كني. اونم از ته قلبت. بذار كار آرش يه كمي سروسامون بگيره. اون وقت در مورد ازدواجتون پافشاري كن. فعلاً يه كمي صبر كن.
-
بخدا خسته شدم همش دارم واسه دیگران زندگی می کنم برای اینکه خانواده ام ناراحت نشن باید سکوت کنم دم نزنم باید شرایط آرشو مشکلاتشو بفهمم
باید مراقب زندگیه خواهرم باشم آخه مگه من چقدر ظرفیت دارم منم آدمم
-
می دونم از دست هیچ کس کاری بر نمی یاد ولی چون نمی تونم خودمو حتی پیش نزدیک ترین کسم خالی کنم دارم براتون دردودل می کنم
نمی خوام با حرفام به مشکلاتش اضافه کنم
-
-
بلوم جان عزیزم
خوبی دنیا به اینه که میگذره مشکلات تو هم یه روزی تموم میشه وقتی خیلی دلت گرفت سر نمازت با خدا حرف بزن و خودتو خالی کن میبیبنی چقدر سبک میشی تو خدا رو داری و مطمئن باش همیشه پشتته . من هم واست دعا میکن انشاء الله زودتر تکلیفت روشن شه
دوستت دارم موفق باشی
-
مرسی الینا جان
امروز یکم آروم ترم بعضی وقت ها خیلی بهم میریزم چون واقعا احساس می کنم کسی رو ندارم که براش دردودل کنم
ممنون گلم امیدوارم مشکل توهم زودتر حل بشه
-
سلام دوستای گلم
یه مدتی به هست که همون چیزایی که بهم گفین رو گوش کردم زیاد به پر و پای آرش نپیچیدم سر این قضیه هم اصلا بهش فشار نیاوردم
ارش خیلی آروم شده آرامشش باور نکردنیه مثه همیشه عصبانی نیست وضعیت کاریش هم یکم داره عوض می شه وکلا فعلا همه چیز آرومه ولی هنوز کسی حرفی از رسمی شدن نمی زنه
راستش منم تصمیم گرفتم فعلا چیزی از آرش نپرسم چون اون روز بهم گفت من از خدامه بریم سر خونه زندگیمون ولی این که تو هر روز بگی و متذکر بشی فقط منو شرمنده می کنی بزار من خودم کارا رو درست می کنم
فقط ازت می خوام یکم ازاین حالت استرس و ناراحتی همیشگی در بیا من دوست دارم تو شاد باشی نه انکه همیشه بغض کنی و تو خودت باشی گفت دیر یا زود درست می شه چیزی که بر نمی گرده این دورانه که ما دایم خرابش می کنیم گفت بخدا الانم می شه از کنار هم بودنمون لذت ببریم این حرفای آرشو مدام با خودم مرور می کنم اون راست می گه من خیلی وقته که با شاد بدنو درست زندگی کردن خداحافظی کردم همه ی فکرو ذکرم شده اینکه این قضه درست بشه حالا اینکه چه جوری اصلا برام مهم نیست الان خیلی آروم ترم چون بازم با شما دوستای گلم حرف زدم
بچه ها کمکم کنین تاپیروز بشم .