نوشته اصلی توسط
سرشار
سلام خانم سوده بزرگوار....امیدوارم سالم و سلامت و سر زنده باشید...ازتون تشکر میکنم بابت پاسخ گویی به سوالات قبلی
[COLOR="#40E0D0"]سلام جناب سرشار گرامی... خدا قوت عمو...از این ورا[wink:[/COLOR:
۱۱ـ نیمه شب زلزله ای به بزرگی هشت ریشتر آمده است... شما خسته و خواب آلود و وحشت زده از خواب می پرید...اولین کاری که میکنید چیه؟
جیغ میزنم...بعد با شوشو و پارمیدا الفرار
۱۲ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید .
پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا،که در باغ کسی میخواند، که خدا هست دگر غصه چرا؟! شاد باشید و شاکر
۱۳ـ اگر به شما پیشنهاد بشه یک کتاب از زبان آلمانی به فارسی ترجمه کنید قبول میکنید؟...بالعکس چطور؟...فکر میکنید توی کدوم یکیش موفق تر عمل کنید؟
فکر میکنم تو هر جفتش گیر کنم:122: البته بستگی به اون کتاب داره که فارسیش چقدر واسم سخت یا آسون باشه...یا اگه کتابش آلمانی باشه متونم ترجمشو خیلی ساده انجام بدم!آلمانی رو به فارسی ترجمه کردن فکر کنم راحتره واسم!
۱۴ـ بدون تعارف و رودربایستی ، زبان آلمانی رو بیشتر میپسندید یا فارسی؟ چرا؟
فارسی، چون زبان مادری منه، چون تو پوست و خونمه،چون شیرینه واسم! دوستت دارم گفتنها فارسی قشنگه،به دل بیشتر میشینه:43:
۱۵ـ الف -تعریف عشق از زبان خانم سوده گرامی ... ب ـ تعریف دوست داشتن از زبان خانم سوده گرامی
عشق یعنی از از خود برای دیگری گذشتن،از منافع خود گذشتن
دوست داشتن یعنی صداقت یعنی اعتماد
۱۶ـ چند ساعت در طول روز مطالعه میکنید...یک پیشنهاد برای افزایش کیفیت مطالعه بدهید.
وقت مطالعم متاسفانه کمه، چون از صبح تو مطبم تا عصر،عصرم تا بیام برم پارمیدا رو بردارم بیام خونه باید برم دوباره بخوابم! سعی میکنم حداقل سه روز در هفته مطالعه کنم،یا شبها قبل از خواب...راستش تو دانشگاه واسه بالا بردن کیفیت مطالعه سعی میکردم فقط رو خونی نکنم، بفهمم...همیشه کتابهام رنگارنگ با ماژیک خط خطی داشت و کارتهای تو جیبیم که روش از کتاب یادداشت برمیداشتم همراهم بود و تو رفت آمدم تو قطار دوباره مرورشون میکردم!
۱۷ـ فرض کنید خداوند به شما اختیار تام داده است ... اگر بخواهید برای خودتان سنگ مزار سفارش دهید جاهای خالی زیر را با چه کلمات یا اعدادی پر میکنید؟
غروب:تابستانی گرم
در سن : 80سالگی
در اثر : پیری
در کشور : ایران
محل دفن : تهران
رنگ سنگ مزار:سبز
شعر ( اگه شعر یا سخن خاصی مد نظرتون هست):..
میخوام آسوده بخوابم،بای بای