خانومی آروم باش عزیزم
وقت بعدی دادگاه کیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خانومی آروم باش عزیزم
وقت بعدی دادگاه کیه؟
نمیدونم امروز زنگ میزنم به وکیلم ببینم کارشناس چکار کرده ؟ قرار بود کارشناس باهاشون تماس بگیره و بره محله کارش واسه نفقه. امروز تماس میگیرم ببینم نتیجه اش چی شد؟
سلام نفس جان. به نظر من هم فعلاً هيچ كاري نكن. بذار وكيلتون كار رو پيش ببره. شما تا اونجايي كه تونستي براي زندگيت تلاش كردي. بيشتر از اين خودت له مي كني و بس. مردي كه از الان نتونه براي زندگيش و آينده اش تصميم بگيره واي به حال روزهاي سختي كه تو زندگي بايد تحمل كنه. پس يه كمي صبر داشته باش و به خدا توكل كن. اون خودش همه چي رو برات درست مي كنه درصورتيكه توكل واقعي داشته باشي عزيزم. موفق باشي.
سلام نفس جان من امروز قصه ی زندگیتو خوندم .متاسف شدم از این ازدواجهای بی فکری که انجام میشه .عزیزم راه زندگی خیلی طولانی و همیشه هم با خوشی و خوبی همراه نیست .زندگی که هنوز شروع نشده اینقدر درگیری توشه همون بهتر که شروع نشه .اینوکسی بهت میگه که کوله بار سنگین یک زندگی 27 ساله رو دوششه .وقتی حریم و حرمتها تو زندگی از بین رفت وقتی زندگی شد داستان دهن اینو اون و..... دیه اون محل امن نیست دیگر خانه فرقی با کوچه وبازار نداره و متاسفانه مال تو اینطوری شده .و این آدم بی اراده هم برای زندگی ارزشی نداره .ما زنا طبیعتا می خواهیم مردی قوی داشته باشیم که به شانه هی محکمش تکیه کنیم .نمیگم که ضعیفیم که خیلی ها مون خیلی هم قوی هستیم ختی خیلی بیشر از برخی مردا اما بر خلاف خلقت خداوند که نمی تونیم عمل کنیم .تو به چه چیز این مرد می خواهی تکیه کنی و خوبی هایی هم که ذکر کردی اصلا ارزش نیست ..مهربانی ؟؟ کسی که با خودش مهربان نیست چطور میتونه با دیگری مهربان باشه ؟؟کسی که از خودش نفرت داره جطور میتونه به کسی دیگر عشق بده . امنیت بده اطمینان بده ؟؟ واقعا فکر کن می خواهی یک همچنین ادمی ÷در بچه هات باشه؟؟؟؟؟؟
سلام دوسته تازه واردم ممنو از همدردی و راهنماییت . آره دوسته خوبم شما درست میگی من چقدر پیشه خودم فکر کنم که این آقا ارزشه یه زندگیه خوبو داره ولی وقتی خودش نمیخاد من چرا این قدر خودمو به آبو آتیش میزنم . منم دیگه آروم به کارام میرسم هر تصمیمی هم که دادگاه بگیره همون کارو میکنم . همرو میزارم پای تقدیرو سرنوشت ولی اعتراف میکنم تجربه تلخ و خوبی بود خیلی چیزا یاد گرفتم . که امیدوارم در آینده بهتر بتونم واسه ادامه زندگیم تصمیم بگیرم .
سلام ببخشید من ازیه تاپیک دیگه اومدم دیدم اینجا کیمیا خاتون رو خطه مزاحم شدم لطفاً یه سری به تاپیک باید چه کنیم که من الان ایجاد کردم بزنید ممنون میشم
نفس عزیز، امیدوارم که مثل همیشه با صبر و حوصله و البته امید و نشاط به گذران لحظه های زندگیت مشغول باشی. امیدوارم زودتر از بلاتکلیفی در بیای عزیزم فعلا فقط باید صبر کنی
:72:
سلام نفس عزیز
من این تاپیک رو دنبال کردم . من خیلی ناراحن شدم و تاسف خوردم که چطور یک عده انقدر راحت با ابروی مردم بازی می کنن.راستی به کارشناس زنگ زدی ؟ مارو بی خبر نزار
سلام هما جان مرسی از پیگیریت
وکیلم گفت با کارشناس صحبت کرده اونم واسه نفقه ماهی 100 هزار تومن مشخص کرده کارشناس به شوهرم خبر نداده گفته من نظرمو به دادگاه میدم بعد دادگاه نامه میفرسته در خونشون اگه اعتراضی داشته باشن تا 10 روز بهشون وقت میدن تا مراجعه کنن بعد دادگاه رای نهایی رو واسه مهریه و نفقه با هم اعلام میکنه .حالا منتظریم 10 روز تموم شه ببینیم اعتراض میکنن با نه . البته هفته دیگه عروسیه یکی از خاهراشه همون که یه ماه قبل از ما عقد کرده بود فعلا سرشون شلوغه . توکل بر خدا . اصلا برام مهم نیست نتیجه دادگاه چی بشه عمری که نباید تلف میشد شد. خدایا شکرت
نفس عزیز می دونم در وضعیت سختی به سر می بری . اما چرا نگذاشتی اقدام به طلاق از جانب اونها باشه. من برخلاف دوستان فکر می کنم این زندگی قابل بازیابی هست. فکر می کنم این زندگی به مرحله طلاق نرسیده.
در ضمن به دوستانی که پیشنهاد طلاق می دهند باید بگم که ایشان هم دارن همین کار را می کنند. پیشنهاد در جهت پاشیده شدن زندگی کار سختی نیست. یک قانون کلی وجود داره: خراب کردن همیشه راحت تر از آباد کردن هست.
اگر برایتان مقدور هست بازم صبر کنید. شما وکیل گرفته اید و متاسفانه وکیل روند طلاق گرفتن را سرعت می دهد.از اینکه حرفام تلخه متاسفم اما عجله کردی. حالا هم اتفاقی نیفتاده با خودش صحبت کن. پیش مشاور برو شما که هنوز این راه ها را امتحان نکردی چه طور می گی هر کار از دستم بر میومده کردم؟