واقعا چقدر زندگی با همچین مرد کوته فکری سخته...
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا چقدر زندگی با همچین مرد کوته فکری سخته...
مرسی نازنین عزیزم از همراهیت
راستش مرد بدی هم نیست ها ولی یه جاهایی واقعا کفر آدمو در میاره!!!
حالا بهم می گین چیکار کنم؟
چجوری بهش بگم تا راضی بشه!؟
سلام.
به نظر من اول بهش بگو که امیدی نداری توی این آزمون اصلا قبول شی.اینطوری کمتر شوکه می شه.بعد از آزمون وقت زیاد داری که متقاعدش کنی.
اما اگه اولویت اولت توی زندگی خانوادته خوب خیلی سخته ولی باید انتخاب کنی دیگه.
بعضی وقتا خانوما می خوان از این حصاری که دورشون کشیده شده فرار کنن ولی بیشترین کاری که می کنن چرخیدن دور خودشونه.آخرش بر می گردن روی خانه اول!
ببین چرا می خوای توی این آزمون شرکت کنی.می خوای فقط بپری یا تو فکر اوج گرفتنم هستی.
من می گم سعی کن برای پیشرفت خودت یک راه حل دیگه پیدا کنی مثلا یک کاری که شوهرت هم بهش راضی باشه مخصوصا اگه شوهرت تحصیلاتش کمتر از تو باشه.خیلی سخته ولی به هر حال این زندگی تو و انتخاب تو هستش باید پاش وایسی.
امیدوارم روزی برسه که کانون خانواده مثل یک طناب نباشه بلکه مثل یک کش عمل کنه.یعنی صبح به صبح افراد برن پی کار و علاقه و سرنوشتشون وتا می تونن از هم دور شن.و عصر ها این کش با سرعت دوباره اونارو به هم نزدیک کنه.ولی تا اون موقع تو مسئولی...(البته اگر اولویتت حفظ خانواده باشه!اگر نه که...)
موفق باشی
مرسی تارای عزیز
به حرفات فکر می کنم
ممنونم
سلام
امروز صبح به دلایلی خیلی ناراحت بودم.اعصابم خیلی خرد بود و شروع کردم به گریه کردن هنوز هم حالم خوب نیست....در هر حال وقتی داشتم گریه می کردم و حرف می زدم بین حرفهام به شوهرم گفتم که واسه امتحان اسم نوشتم و امتحان دارم.خیلی عصبانی شد و یکی از جزوه هامو که جلو دستش بود برداشت و پاره کرد بعد هم داد و بیداد کرد بعد دید حالم خیلی بدتر از این حرفهاست دیگه چیزی نگفت...
نمی دونم...
حال روحیم اصلاً خوب نیست.حال جسمیم هم همینطور.
برام دعا کنین
گلپر عزیز
شاید باور نکنی شوهر من کاملا خصوصیات مشابه شوهرشما داره.بسیار ایراد گیر یا به قو ل شما نق نقو.هر چه هم تا حالا در این زمینه سعی کردم بی فایده بوده.یه مدت خوبه ولی دوباره سر موضوعی همه چیز بهم میریزه.اگه راه حلی پیدا کردی منو در جریان بگذار. امیدوارم زندگیت همیشه خوش باشه
سلام دوست عزیز
فعلا که به راهی نرسیدم اگه به نتیجه ای رسیدم چشم حتما
تو هم زندگی خوبی داشته باشی