یه نفر همیشه میگفت:
من تعجب میکنم چرا قضیه ای که میشه براحتی با دعوا و کتک کاری حلش کرد، انقدر درموردش بحث میکنند و گفتگوی تمندنها میکنند!!!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
یه نفر همیشه میگفت:
من تعجب میکنم چرا قضیه ای که میشه براحتی با دعوا و کتک کاری حلش کرد، انقدر درموردش بحث میکنند و گفتگوی تمندنها میکنند!!!!!!!
واقعا !!!
یکی پرسیده بود : "حل مشکل جنسی مردان متاهل؟"
دیدم این مشکل بالاخره با قرصی ، شربتی ، چیزی حل میشه ، اما مشکل بدجنسی رو چه جوری میشه حل کرد؟؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سلام بر اهالی محترم و محترمه این باغ و بوستان
بی دل جان من قبلا ها خوندم ولی واقعا اینکه کسی نماز شب اصلا تا حالا خونده باشه یا نه چه ربطی به استخدام داره وقتی خدا واجبش نکرده به نظر من کسی دیگه هم اجازه نداره اجباریش کنه منظور من این بود نه اینکه من هر شب در دل شب از خواب بیدار شده و تا سپیده دم نماز شب میخونم و اونوقت جزییاتش رو بلد نیستم :311:بحثم اینه که اصلا مگه واجب هست که آدم نماز شب بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به به میبینم که آقای بی بی رو شیطان گول زده و اومدن قاطی بچه شیطونای این باغ. جدا خوش آمدید. باز هم تشریف بیارید این طرفا. آخه اینجا از کارشناسا و مدیرا فقط گاهی فرشته مهربان میاد اونم برای اینکه گوش ما رو بکشه بعضی وقتا هم که خیلی بچه های بدی بوده باشیم این باغ رو درشو قفل میکنن کلیدشم میندازن تو رودخونه که دیگه هیچوقت درش باز نشه بعدا دلشون میسوزه یه باغ دیگه میخرن و این ماجرا ادامه دارد... حالا با اومدن شما یه خورده فضای اینجا مشروعیت پیدا میکنه و ...
زیاد روی پستهای آقا فرهنگ فکر نکنید انقدر بی حوصله توضیح میده آدم نمیفهمه چی بوده ماجرا. مثلا الان معلوم نیست ایشون تو اتوبوس بین دو نفر آدم گیر کرده له شده :311:یا اینکه مثلا دو نفر که ایشون باهاشون دوسته با هم دعوا کردن ایشون بینشون گیر کرده یا اینکه ماجرا عشقیه:163:که در اون صورت گیر کردن نداشت نه بابا فرهنگ اهل این لوس بازیها نیست :163:
راستی آقای بی بی مشکل بد جنسی آقایان منظور شماست؟
فرشته مهربان دیگه از الان به بعد پستهامون برای مشاوره به آقای بی بی هست در جهت مشکل بد جنسی آقایان محدودیت دو پست در روز پس خود به خود میره کنار درسته؟!!!!!!!!
فکور جان
این baby که می بینی اصلا بزرگ نشده که حالا بخواد بیاد قاطی بچه ها. راستیاتش قبلنا همش تو باغ بودم ، معلممون هم خیلی ازم می پرسید "تو باغی ؟؟؟" مث اینکه تو باغ نیستیا !!! منم میگفتم نه بخدا تو باغم.
بعد باغو فروختن و چون مجازی بود من آدرسشو گم کرده بودم تا امروز که صحبت انصراف از حمله بود و اینا که باغ رو پیدا کردم.
آره یادش به خیر ، چقد خاطره ازش دارم
کاش یکی بود که توی کوچه ها داد می زد:
خاطره خشکیه، خاطره خشکیه
اونوقت همه خاطرات باغ رو می دادم ،همونایی که ارزش گرفتن دمپاییِ پاره هم ندارن می ریختم تو کیسه و می دادم بهش و می رفت ردِ کارش :227::310:
بله فکور خانوم ، چن وقتی بود این روحم حسابی زمخت شده بود ، اومدم تو سونای باغ شاید یه کمی لطیف بشه
بهرحال زندگی همیشه در جریانه فقط نمیدونم چرا ما رو در جریان نمی ذاره! :311:
حالا که با اومدن من باغ مشروعیت پیدا کرده ، پس وای به حال این شرع :311::311:
اگه مشکل جنسی فقط مختص آقایان باشه ، بدجنسی هم فقط مال ماست ، اما خوشبختانه هر دوجنس بد جنسی دارن ، البته این تیکه (پست 172) مال باغ نبود ، تو توبرم بود اومدم باغ یادم رفت ببرمش بیرون :227:
انقده لجم میگیره نمیتونم یه جا پست بزارم
الانم فقط اومدم هواخوری
فکر نکنید تمهیدات جواب داده و از باغ رانده شدم
عمرااااااا
دستم بنده فعلا
یه نفس عمییییییییق
من خوبم تو خوبی
من خوبم تو خوبی
من خوبم تو خوبی!
همه جور روحی دیده بودیم غیر روح زمخت که اونم به جمع ارواح اضافه شد:323:نقل قول:
چن وقتی بود این روحم حسابی زمخت شده بود
آقای بی بی من نمیدونستم شما هم جزو بچه شیطونای باغ بودید در گذشته چون من خیلی مدت طولانی نیست که تو باغم و تو این مدت شما رو ندیده بودم
راستش چون تو جمله اول آقایان بود فکر کردم جمله دوم هم از اون تبعیت میکنه
خدایی من معتقدم بد جنسی توی ما خانمها بیشتر هست خود من اگه گاهی جلوی اون بخش وجودم که بدجنس و انتقام گیر هست رو نگیرم غوغا میکنه الان وقتی مثلا با خانواده همسرم جایی جمع میشیم وقتی بدجنسی یکی از خانمهای جمع (منظور خواهر شوهر محترمه هستش) ببینم اون بخش وجودی من فعال میشه و نقشه های گوناگونی رو به ذهنم میاره خیلی باید کنترلش کنم که خودشو نشون نده ولی به جاش همسرم خیلی خالصانه خوبی میکنه همیشه با شوق راجع به خانواده من صحبت میکنه فکر نکنم هیچوقت تا حالا فکر بدجنسانه ای به ذهنش رسیده باشه البته ناگفته نمونه که کسی تو خانواده ما اذیتش نمیکنه...
حالا جالبیش اینجاست که من با این بخش درونی فعال ظاهرا به نظر ایده آل هم میام. مثلا چند وقت پیش همون خواهر شوهرم که گفتم برای دوست من از فامیلاشون یه خواستگار معرفی کرده بود اونوقت داشت به من میگفت به مادر پسره گفتم که زنداداش من اینقدر که خودش خوب و منطقی هست دوستاشم مثل خودش هستن :311:ضمنا زنداداشم خیلی عاقله الکی از کسی تعریف نمیکنه خیالتون از بابت دختر راحت باشه:163:
واقعا آرزو میکنم در آینده عروسی که من پیدا میکنم این بخش فعال بدجنس رو نداشته باشه که بخواد سرکوبش کنه یا نشونش بده:323:
کیهههههههههههه
کیههههههههههه
کی منو بیدار کرد هان کی بود کجا فرار کردی بیا خودتو نشون بده
دعوات نمیکنم برات شکولات آوردما کجایی بیا بیرون دالی دالی .
وا
وا
اینجا چه خبره چرا باغ این شکلی شده برگها همه ریخته زمین
این جای پای کیه تو باغ بی بی داداش با کفش رفتی تو چمنا نمیگی فرشته میاد جریمه بعدا واااای
چرا تناب انداختی رو درخت نکنه میخوای تاب بازی کنی . نمیدونی خلاف قوانین باغه شاخه درخت میشکنه
گناه داره ها . :163:
بیا داداش همه گی بریم. تو سنگر محمد اونجا دورهم باشیم خوش میگذرها :227:
آخ چقدر استخونام تلق تلوق میکنند .
چه خوابی بودشا چسبید . من یه عادت بدی دارم یکی از خواب بیدارم کنه یک ساعتی گیج میزنم :311:
:227:227::227::227:
بری بری بری...بری بری بری
:227::227::227:
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
گیر ندینااااااا
دلم میخواد
:227::227::227:
سهمیه تو هدر نده.
:311::311::311::311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
یکی بره این پدر بزرگو بن کنه تورو خدااااا:316:
من بابت تمام اشتباهاتم تو تالار و بیرون تالار و کلا تمام عمرم از همه تون عذر میخوام
صورتی های محترم من شدیدا پشیمونم:302:
یکی بره شارژشو هدر بده
چشام داره از کاسه در میاد:302: