سلام
من هم امروز سورههای تکویر، انفطار و مطففین را میخوانم.
التماس دعا :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هم امروز سورههای تکویر، انفطار و مطففین را میخوانم.
التماس دعا :72:
انشقاق , بروج , طارق , اعلي
با من:72:
میگما بچه ها.من اینجا اسم سوره ها با تقسیم بندیشون رو بنویسم یا دیگه نیازی نیست؟
سلام
راحيل عزيز ممنون ميشيم بنويسي
كار براي خيليا راحت تر ميشه
البته اگه زحمتي نيست:72:
چون دوستان خیلی استقبال کردن که اسم سوره هارو بنویسم این کار رو میکنم :311:
سوره های غاشیه و فجر و بلد و شمس و لیل و ضحی و شرح ( 5 صفحه)
از سوره ی تین تا آخر قرآن.بیست تا سوره هست ولی خیلی کوتاهن.میشه این قسمت رو من بخونم؟خیلی دوست دارم آخر قرآن رو من بخونم.میشه؟چی؟؟آره؟
آخ جون.پس حالا که اجازه دادین :311: 20 تا سوره ی آخر رو من میخونم :227:
پس نفر بعد قسمت قبلی رو بخونه.ببخشیدا
دوستان.تبریک میگم.ختم قرآن تموم شد.اگر موافق هستین یه بار دیگه شروع کنیم :310:
ممنون راحيل
سوره های غاشیه و فجر و بلد و شمس و لیل و ضحی و شرح ( 5 صفحه)
با من
تا اخر قرانم تو بخون :72:
الان ميخواي بگي كار را كه كرد ان كه تمام كرد:311:
اين صفحات رو براي پاييزان و چشمك ميخونم كه ايشالا اگه ثوابي هم داره و موج مثبتي هم هست نصيب اين دوستان بشه
از مسافر زمان و پاييزان خيلي ممنونم كه در شروع اين تاپيك نقش داشتند
براي بهبودي حال چشمك عزيز هم دعا كنيد
از همه تون التماس دعا
:72::72::72::72::72:
دوستان عزیز سلام
خداوند را شاکریم که توانستیم ختم آیات نورانی قرآن کریم را به پایان برسانیم.
از همه 33 نفری که در این طرح شرکت کردند تشکر میکنم . ان شالله نور قران در قلبهایشان پایدار باشد.
فراز هایی از دعاى امام سجاد علیه السلام پس از ختم قرآن ( دعای 42 صحیفه سجادیه)
« بسم الله الرَّحمن الرَّحیم »
اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَعَنْتَنِي عَلَى خَتْمِ كِتَابِكَ الَّذِي أَنْزَلْتَهُ نُوراً ، وَ جَعَلْتَهُ مُهَيْمِناً عَلَى كُلِّ كِتَابٍ أَنْزَلْتَهُ ، وَ فَضَّلْتَهُ عَلَى كُلِّ حَدِيثٍ قَصَصْتَهُ .
خدايا مرا توفيق دادى كه تلاوت كتاب تو را به پايان رساندم نورى درخشان فرو فرستادى
و گواه بر كتب ديگر گردانيدى و بر هر كلامى كه بر خلق خواندى برترى دادى.
وَ جَعَلْتَهُ نُوراً نَهْتَدِي مِنْ ظُلَمِ الضَّلَالَةِ وَ الْجَهَالَةِ بِاتِّبَاعِهِ ، وَ شِفَاءً لِمَنْ أَنْصَتَ بِفَهَمِ التَّصْدِيقِ إِلَى اسْتَِماعِهِ ، وَ مِيزَانَ قِسْطٍ لَا يَحِيفُ عَنِ الْحَقِّ لِسَانُهُ ،
وَ نُورَ هُدًى لَا يَطْفَأُ عَنِ الشَّاهِدِينَ بُرْهَانُهُ ، وَ عَلَمَ نَجَاةٍ لَا يَضِلُّ مَنْ أَمَّ قَصْدَ سُنَّتِهِ ، وَ لَا تَنَالُ أَيْدِي الْهَلَكَاتِ مَنْ تَعَلَّقَ بِعُرْوَةِ عِصْمَتِهِ .
روشنائى است كه برافروختى تا ما به فروغ آن در تاريكيهاى ضلالت و جهل راه يابيم درمان درد آن كس كردى كه از روى انديشه
بدان گوش فرا دهد و با تصديق آن را بشنود. ترازوى دقيق و درستى است كه زبانه آن به چپ و راست نمىگرايد.
چراغ هدايتى است كه فروغ آن در نظر بينندگان خاموش نمىگردد. رايت نجاتى است كه هر كس در پى آن
رود گمراه نمىشود و هر كه چنگ در گوشه عصمت او زند دست هلاكت بر او چيره نگردد.
اللَّهُمَّ فَإِذْ أَفَدْتَنَا الْمَعُونَةَ عَلَى تِلَاوَتِهِ ، وَ سَهَّلْتَ جَوَاسِيَ أَلْسِنَتِنَا بِحُسْنِ عِبَارَتِهِ ، فَاجْعَلْنَا مِمَّنْ يَرْعَاهُ حَقَّ رِعَايَتِهِ ،
وَ يَدِينُ لَكَ بِاعْتِقَادِ التَّسْلِيمِ لُِمحْكَمِ آيَاتِهِ ، وَ يَفْزَعُ إِلَى الْإِقْرَارِ بِمُتَشَابِهِهِ ، وَ مُوضَحَاتِ بَيِّنَاتِهِ .
خدايا اكنون كه توفيق تلاوت به ما مرحمت فرمودى و خشونت زبان ما را به سلاست عبارت آن نرم كردى، ما را از آن گروه گردان
كه رعايت آن نيز چنانكه بايد كردند و منقاد تو گشتند، آيات محكم قرآن را از روى اعتقاد گردن نهادند،
هم به متشابه آن ايمان آوردند و هم به ادله روشن.
اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَنْزَلْتَهُ عَلَى نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مُجْمَلًا ، وَ أَلْهَمْتَهُ عِلْمَ عَجَائِبِهِ مُكَمَّلًا ، وَ وَرَّثْتَنَا عِلْمَهُ مُفَسَّراً ،
وَ فَضَّلْتَنَا عَلَى مَنْ جَهِلَ عِلْمَهُ ، وَ قَوَّيْتَنَا عَلَيْهِ لِتَرْفَعَنَا فَوْقَ مَنْ لَمْ يُطِقْ حَمْلَهُ .
خدايا بر پيغمبرت محمد صلى الله عليه و آله به جملگى آن را فرو فرستادى و همه عجائب آن را به او الهام فرمودى
و تفسير آن را به ما به ميراث دادى و ما را بر كسى كه علم قرآن ندارى برترى بخشيدى نيروى ما را
از او افزون كردى و رتبه ما را والاتر از او گردانيدى كه تاب تحمل اين علم نداشت.
اللَّهُمَّ فَإِذْ أَفَدْتَنَا الْمَعُونَةَ عَلَى تِلَاوَتِهِ ، وَ سَهَّلْتَ جَوَاسِيَ أَلْسِنَتِنَا بِحُسْنِ عِبَارَتِهِ ، فَاجْعَلْنَا مِمَّنْ يَرْعَاهُ حَقَّ رِعَايَتِهِ ،
وَ يَدِينُ لَكَ بِاعْتِقَادِ التَّسْلِيمِ لُِمحْكَمِ آيَاتِهِ ، وَ يَفْزَعُ إِلَى الْإِقْرَارِ بِمُتَشَابِهِهِ ، وَ مُوضَحَاتِ بَيِّنَاتِهِ .
خدايا اكنون كه توفيق تلاوت به ما مرحمت فرمودى و خشونت زبان ما را به سلاست عبارت آن نرم كردى، ما را از آن گروه گردان
كه رعايت آن نيز چنانكه بايد كردند و منقاد تو گشتند، آيات محكم قرآن را از روى اعتقاد گردن نهادند،
هم به متشابه آن ايمان آوردند و هم به ادله روشن.
اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَنْزَلْتَهُ عَلَى نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مُجْمَلًا ، وَ أَلْهَمْتَهُ عِلْمَ عَجَائِبِهِ مُكَمَّلًا ، وَ وَرَّثْتَنَا عِلْمَهُ مُفَسَّراً ،
وَ فَضَّلْتَنَا عَلَى مَنْ جَهِلَ عِلْمَهُ ، وَ قَوَّيْتَنَا عَلَيْهِ لِتَرْفَعَنَا فَوْقَ مَنْ لَمْ يُطِقْ حَمْلَهُ .
خدايا بر پيغمبرت محمد صلى الله عليه و آله به جملگى آن را فرو فرستادى و همه عجائب آن را به او الهام فرمودى
و تفسير آن را به ما به ميراث دادى و ما را بر كسى كه علم قرآن ندارى برترى بخشيدى نيروى ما را
از او افزون كردى و رتبه ما را والاتر از او گردانيدى كه تاب تحمل اين علم نداشت.
اللَّهُمَّ اجْزِهِ بِمَا َ بَلَّغَ مِنْ رِسَالَاتِكَ ، وَ أَدَّى مِنْ آيَاتِكَ ، و نَصَحَ لِعِبَادِكَ ، وَ جَاهَدَ فِي سَبِيلِكَ ، أَفْضَلَ مَا جَزَيْتَ أَحَداً مِنْ مَلَائِكَتِكَ
الْمُقَرَّبِينَ ، وَ أَنْبِيَائِكَ الْمُرْسَلِينَ الْمُصْطَفَيْنَ ، وَ السَّلَامُ عَلَيْهِ وَ عَلَى آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهُ
خدايا! او را در برابر اينكه پيغامهاى تو را بگذارد و آيات تو را رسانيد و بندگان تو را خيرخواهى نمود و در راه تو كوشيد
پاداشى ده بهتر از آنچه فرشتگان مقرب و پيغمبران مرسل و برگزيده را دادى
«و السلام عليه و على آله الطيبين الطاهرين و رحمه الله و بركاته».
ای کاش این تاپیک فقط مختص این ماه نشه .یعنی هر وقت می یایم همدردی و این تاپیک به روز باشه باعث می شه قران رو فقط ماه رمضان یاد نکنیم البته امیدوارم بشه همچین کاری.قبول دارم بعد ماه رمضان به این سرعت ختم قران پیش نمی ره ولی کمکی می شه برامون برای انس با قرآن.
.اول بیاین بگین موافقین تا بعد ماه رمضان هم ادامه داشته باشه یا نه تا بعد شروع کنیم.
میشه من یه پیشنهاد بدم؟؟
بیاید یک بار دیگه قرآن رو ختم کنیم... اما این بار به یه روش دیگه.
هر کسی حتما ترجمه آیات رو بخونه. اگر خود آیات رو هم خوند که آفرین. اما این بار توجه بر روی متن ترجمه باشه.
دلم میخواد یک بار همگی متن ترجمه قرآن رو ختم کنیم تا دست کم چیزهایی بهمون یاد آوری بشه و واقعا دست پر از این ماه خارج شیم.
خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم.
سلام
تبریک میگم به دوستای خوبی که زحمت کشیدن و همگی تونستیم این افتخار نصیبمون بشه و قران رو ختم کنیم.
تبریک :72:
رز زرد عزیز خیلی حرف قشنگی زدید.
ترجمه آیات خیلی برای من جالب بود. مثلا سوره مبارکه احقاف رو که میخوندم آیه ای بود در مورد نحوه حرف زدن با والدین که من چند مرتبه معنیشو خوندم و خیلی آموزنده بود.