RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
توجه توجه آقایان همه بگوش باشید .
من یه سری به مخفی گاه خانمهای تالار زدم و عکس های گرفتم .
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...252014cf7d.jpg[/img]
خانمهای تالار مخصوصا بهارشادی رو که میبینید داره چشم بسته تمرین میکنه اسلحه رو باز وبسته کنه.
وای .جنگ اعلام شده .بچه مثبت همش کاره تو بودش ما که آروم نشسته بودیم.
من برم لباس رزم بپوشم .
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...5050238e12.jpg[/img]
من آماده ام هرکی بیاد جلو یه کاتوشا میزنم نا پدید میشه .:311:
بچه ها بیاید من فهمیدم که کیه فشار رو سرور رو زیاد کرده که سرعت سایت اومده پایین:311::311:
همین بابا بزرگه دیگه
هر پستی که میزنه یه تصویر سگ و گربه و از این جور جک و جونور ها توش هست:311::311:
من پست های قبلیشو ندیده بودم .
شرمنده بانوان پاسدار جک و جونور نیستن:163:
چیه اومدم ازمخفی گاه تون عکس گرفتم لو رفتید ناراحتید.:311:
تصاویر برای جلب کاربران جدید جذابیت داره .تا قلم
و با تصاویر بهتر میشه مفهوم مطلب رو بیان کرد.
باشه باشه من قهرم میرم تا سرعت تالار بهتر بشه .بعد برمیگردم .
وای خسته شدم چقدر سرعت پایینه .حالا خوبه اینترنتم پرسرعته .بنده خدا اونایی که adsl ندارند چطوری میان تالار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
وقتی به جای این که آقایان متحد بشن یکی مثل خارپشت می ره اونور و دخترا طرفش را می گیرن همین می شه دیگه!
خارپشت تو اول که تالار اومده بودی خیلی خارپشت بودیا! الان فکر کنم گربه ای چیزی شدی که این دخترا دارن ازت حمایت می کنند!
به اصالت خودت برگرد :305:
من همین جا اعلام می کنم که همه ی آقایان از آقای مدیر همدردی گرفته تا خارپشت و پدر بزرگ همه در یک صف واحد هستند و لو کره النساء
بچه مثبت عزیز
اتفاقا جناب خارپشت اصلا هم قاطی دخترا نشده و تمامیت ارضی و مردی و همه چیزش رو حفظ کرده
و بسیار خوب بین این همه خانوم اقتدارش رو حفظ کرده پس منصف باش.
همه می گفتن لحن خارپشت تیزه اما ماشالا به لحن شما!! :) باز قربون لحت جناب خارپشت که خیلی
ملایم تر از لحن شماست. اومدین واسه کل کل یا جنگ؟ :163:
این جا آلاچیق کل کله نه میدون جنگ که شما قشون کشی می کنی.
بعد این "ولو کره النسا" که گفتین یعنی چی؟
یعنی از خانومها بیزارن؟ مطمئنین اومدین واسه کل کل؟ میدون جنگ چند قدم اونطرف تره ها! :)
این "ولو کره النسا" بر وزن عبارت "ولو کره الکافرون"!!!! توی قرآنه! یعنی هر چند خانم ها خوششان نیاید! :310:
در ضمن من با خارپشت دوستم کسی هم نمی تونه ما را با هم دربندازه! تلاش بیهوده موجب خستگی خودتان است!
پدربزرگ کاتیوشا لازم نیست! برای جنگ با خانم ها موشک جدیدی درست کرده ایم که مثل خمسه خمسه عمل می کنه نزدیک زمین روی هوا می ترکه و به جای ترکش سوسک می ریزه روی سرشون! :311::311::311::311:
البته هنوز جنگ اعلام نشده فعلا بناست مذاکرات برگذار بشه :)
پدر بزرگ جان
پدر من ، عزیز من ، عکس نذار! اطلا من اشتباه کردم کل کل کردم! این عکس ها سایت رو دیر لود می کنه! خودتون
DSL داری نمیگی ما وایمکسی های نفتی بدبخت میشیم حجم دانلودمون به ازای لود هر کس کم میشه و باید توش
نفت بریزیم؟ نکن اینکارها رو با ما :305: تازه منم اصلنشم با چادر چاقچور نمیرم جنگ. جنگ ما جنگ نرمه!
هوشمندانه و زیرکانه :) مخفیگاه رو اشتباه آدرس دادن! نمیخوایم که مجرم و قاتل بگیریم! :163:
بعد هم خداییش عکس قشنگ تر نبود واسه من بگذارین؟ واقعا که :324:
ابن بهار66 هم اعصاب معصاب نداره...اگه زیاد عکس بذارین ممکنه با ماشین بیاد زیرتون کنه ها! از ما گفتن بود.
بهار جونم چی شدی گلم؟ عزیزم مگه نمیدونی آدم باید تحت هر شرایطی دینش رو حفظ کنه؟ :305: حجابت مهمتره
یا جونت؟ :) معلومه که حجاب :163: مگه نمی بینی به لطف پدر بزرگ رفتم توی گشت؟ :D حجابتو درست کن زود!
حالا تو اون موقعیت جای بحث شالت رو مینداختی سرت. خودت که پدرهای گرامیمون رو می شناسی :)
پدر جان شما هم انقدر جنگ جنگ نکن! جنگم کجا بود :310:
بچه مثبت هم که اظهار ندامت کرد خودش! تعبیراتتون هم ما رو کشته ها جناب مثبت!
از این کارهای معاویه گونه دست بردارید! من کجا اظهار ندامت کردم؟
من همچنان اعلام می کنم همه ی گزینه های ما زیر میزه! اگه لازم شد روش می کنیم!
فعلا هم از پدربزرگ گرامی خواهش می کنیم عکس نگذارند تا ما اعتماد سازی کرده باشیم در مقابل خانم ها باید دست از هر گونه ادعای نابه جا برداشته و تا مرزهای توافقات قبلی عقب نشینی کنند!
امضا: سرلشکر بچه مثبت رییس ستاد مشترک :)
آقایون و خانم های محترم ،البته روم بیشتر با آقایونه چون خانم ها بیشتر پرچم سازش برداشته اند و این آقایون هستند که لباس رزم پوشیده اند.
یک نکته :در این کل کل ها حواسمون باشه حرمت ها حفظ بشه.
اون هیچی..شال هم سرم میذارم...اون مردک که چند ماه پیش اومده بود و کلی اعصابمو خط خطی کرد و بهم استرس داد دو روزه داره دوباره رو گوشیم زنگ میزنه..اصلا شمارشو میبینم بدنم شروع میکنه به لرزیدن..چرا دست ازسرم برنمیداره؟:(
.................................................. ...........................................
دوستای عزیز..بچه های قدیم و جدید لطفا لطفا این بساط جنگ رو جمع کنید..صبح تا شب کم ازجنگ و این چیزا میشنویم اینجا هم باید صحبت جنگ باشه..کل کل..یعنی یه کم خوش باشیم..پس لطفا شما که انقد هنرمند و خلاقید انرژیتونو بذارید در جهت مثبت..که یه نفر که میاد اینجا دلش شاد بشه..
الاچیقای قبلی رو ببینید ادم تا میدید میخندید...
مرسی
موفق باشید
بهار66 دوست عزیز .چرا روح روانتو آزار میدی .
خط تو عوض کن .هم 12 ارزونه هم خط های دیگه.از همه با سرفه ترش ایرانسله هم طرح داره هم مبلغ پالسش از همه شبکه ها ارزانتره.
خداروشکر من چند سالی هست اصلا خط ندارم .انقدررررررررررررررررر نفرت پیدا کردم از گوشی وخط
یعنی چی .اون زمونا که موبایل نبود چقدر راحت بودیم.
الان فرت فرت اس ام اس آدم بیکار میخواد جواب بده.
سرانگشتی حساب کردم سالانه نزدیک به 800هزارتومان میریزم تو جیب این شرکت های مخابراتی.
حالا من رعایت میکردم. خیلی ها هستند که خرج خریده شارژ شون در ماه این مبلغه.
اقا حساب ما از اقایون جنگ طلب جداست
ما از بچگی سازش کار بودیم
ارادت عجیبی هم نسبت به خانوما داریم:46:
با دل و جون، همه جوره مخلصشون هستیم، دربست!:43:
قربونتون برم، خودتون رو ناراحت نکنین:43:
:72::72::72:
جنگ نرمو نمیدونم
ولی به این میگن جنگ لطیف!
چار بار اینجوری قربون صدقه اشون بریم
دیگه هیچ دختری جرئت نمیکنه تنهایی پاشو بذاره تو این الاچیق!:311:
همچی که الاچیق خلوت شد