RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
میبینم جدیدا بعضی کاربرا از نوع نوشتن دورنگ ابی و صورتی استفاده میکنن:302:
این روش منحصرا مال منه ها..حق کپی رایت رو رعایت کنید + کمی خلاقیت.
اقای ابراهیمی چی شده؟جناب مدیر چی بهتون گفتن که گل ازگلتون شکفته؟
بازگشت اقایsci و مهاجر بینشان و تولد اقای بی بی رو تبریک میگم.انی و فرشته مهربونم بیان و بالهای صداقت هم بیشتر بیاد دیگه همه چی تکمیل میشه.
موفق باشید.
سلام خانم بهار زندگی محترم
جناب مدیر هیچ حرفی به من نزده است
خانم بهار زندگی محترم شایعه درست نکنید
:72::72::72:
سلام بر دوستان عزیز همدردی
امیدوارم ایام به کام و طاعات و عباداتتون مقبولِ درگاهِ حق قرار گرفته باشه.
غرض از گرفتن وقت عزیزان، مدتیه که مسئلهای ذهنمو مشغول کرده. به ذهنم رسید که اینجا مطرحش کنم، باشد که با کمک شما، مشکلم حل بشه.
چند باری شده که دیدم بعضی از همدردانِ محترم، در هنگام همدردی با تنی چند از مراجعانِ مؤنثِ مجرّد، پیشنهاداتی از قبیل زیباتر شدن، نمایاندن زیباییها و … دادهاند.
به عنوان مثال ۲، ۳ هفتهی پیش، خانمی در تاپیکش از ترک شدن، توسط نامزدش (شاید دوستش) ابراز ناراحتی میکرد که یکی از دوستان عزیز، در پاسخ به او بدین مضمون گفت که "خودت را زیباتر کن، تا وقتی نامزد سابقت تو را میبیند حسرت بخورد". البته دوستان توجه داشته باشند که من نقل قول نکردم و گفتهی دوستمونو با کلمات و اصطلاحاتِ هممعنی جایگزین کردم (برای جلوگیری از شناخته شدن دوست عزیزمون)
یا چند روزی نزدیکتر، دیدم دوست عزیزی، به یکی از مراجعین محترم، راه و چاه زیباتر شدن، به وسیلهی بیشتر نمایاندنِ یکی از اندامهای تحریکآمیز را میداد.
البته قبل از اینکه در این موارد حرفی بزنم، منصفانه نیست اگر نگویم که هر دو پستی که اینجا مثال زدم، پستهای بسیار خوبی بودند که اگر موارد بالارو از آنها حذف میکردیم، مستحق تشکر و حتی رتبه بودند. اما مسئلهای که به نظر من مهمه، اینه که مراجع همواره از بین راهِ حلهایی که جلوش گذاشته میشه، راهیو انتخاب میکنه که بیشتر دوست داره (اگه برایش غیرمنطقی نباشه). علاقهی بانوان به زیباتر بودن و خودآرایی هم که بر کسی پوشیده نیست. پس این نوع راهِ حلها ممکنه برای مراجع و یا دیگر مراجعانی که مشکلِ مشابه دارن و تاپیکو میخونن یکی از راههای برگزیده باشه.
این همه گفتم، از دلمشغولی خودم نگفتم.
و اما دلمشغولی من اینه که آیا اینگونه پیشنهادات برای مراجعین مناسبه؟
بحث دین و مذهب نمیکنم. چون اعتقاد دارم اگر کسی اعتقادات مذهبیش مخالف این موضوع باشه، مطمئنا قبول نمیکنه. اما فکر میکنم اینگونه پیشنهادات، به گونهای شبیهِ افزودنِ هیزم، برای آتشِ جنگی هست که بین بعضی از بانوان محترم شکل گرفته که میخواهند زیباتر و چه بسا زیباترین باشند.
فکر میکنم این کار، جز باعثِ دور شدنِ این دسته از بانوان (و حتی جامعه) از مسائلِ مهمترِ زندگی، بد شناخته شدن این دسته از بانوان و در نتیجه افزایش مزاحمتها (و …) توسطِ مردانِ سستعنصر و لاابالی، و البته جز باعثِ افزایشِ مردانِ سستعنصر و چشمچرانِ جامعه نیست (مثلی هست که میگوید هر کسی قیمتی دارد! این مثل تا حدودی اینجا صدق میکند؛ افزودنِ شعلهی جنگِ زیبایی، متاسفانه به منزلهی افزودنِ قیمت، برای ناپاک شدنِ نگاهِ مردان هست. علیالخصوص که بسیاری از معیارهایِ زیباییِ فعلی، به نوعی به زیباییهای جنسی و تحریککننده وابستهاند(از سر تا پا تنگ، کوتاه، نازک و …))
و در نتیجهی اینها هزار و یک مشکل به وجود میآید که همگیمان از آنها خبر داریم (یکی از آنها میتواند افزایش خیانت باشد و یا سرد شدن روابط...)
من به دلایل مذکور معتقدم که دادن این پیشنهادات، به صلاحِ مراجعین نیست و نگرانم که این نوع پیشنهادات، باعث مشکلات ثانویه برای مراجعین عزیز بشه.
البته اگر عزیزی از عزیزانِ همدردی لطف کرد و بنده رو متوجه اشتباهِ احتمالیام کرد خوشحال میشوم، چون مشکلم برطرف میشود و در نتیجه نظرم هم عوض میشود.
متشکرم :72:
سلام دوستان عزیز
قبلش منو ببخشید که این مطلبو اینجا مینویسم.:316: :316:..میدونم جاش اینجا نیست اما چون مربوط به پست قبلیه ترجیح دادم اینجا باشه.
خود اقای مسافر زمان میدونه همیشه از نوشته های خوبشون تعریف کردم و همیشه طرز فکرشونو دوست داشتم من جمله اینجا..حقیقتا حرفشون کاملا درسته اما چون مثال دومشون در مورد نوشته من بود لازم بود یه توضیحی بدم که رفع سوءتفاهم بشه.
منظور پستی هست که تو تاپیک مربوط به قد نوشتم.
من اینو برای اون خانوم با اون شرایط ظاهری نوشتم.چرا؟
ممکنه یه کم بحث ریز بشه...برای دوخت مانتو چه برای ادم چاق چه لاغز،چه قرار باشه اون مانتو تنگ باشه چه گشاد یه مدل وجود داره..یه الگو که تو اکثر مانتوها یکسانه..یعنی همه مانتو تو ناحیه کمر یه قوس دارن که باعث خوش فرم ایستادنش میشه..تفاوت مانتو تنگ و گشاد تو سایز هست نه تو داشتن یا نداشتن اون قوس.
اما من چون خیلی دیده بودم گاهی دخترای قدبلند چون مانتویی که میخرن براشون کمی کوتاهه و اون قوس از ناحیه کمر بالاتر میره مانتو نمای خیلی زشتی پیدا میکنه.مثه اینه که اقایون یه پیرهن مردونه بخرن که حلقه استینش خیلی تنگ باشه و بالا بایسته..چه فرم بدی پیدا می کنه؟
اینجا هم همونطوره و منظور من اصلاح اون قوس مانتو بود..نه تنگ کردن و نمایان کردن اندامها..
و همونطور که گفتم نمایان شدن اندامها به سایز مانتو (یعنی تنگ و گشاد بودنش مربوطه نه داشتن اون قوس).
امیدوارم اونطور که باید توضیح داده باشم.
بازم از اقای مسافر زمان ممنونم.
موفق باشید
منم به نوبه خودم از پست آقای مسافرزمان تشکر میکنم.
دختری دم بخت پستی باز میکنه که همه خواستگارانش را به دلیل ماه گرفتگی یا تیره بودن بخشی از بدن .
خواستگارانش را رد میکند .
ما وهمه دوستانی که اینجا هستم سعی داریم که این مراجعه کننده را روح وروانش را آرام کنیم و
به نوعی به زندگی عادی برگردانیم.
من نه پزشکم نه چیزی که بخوام برای کسی نسخه بپیچم .
اما طبق تجربه های که دارم سعی میکنم مفید باشم برای تالار .
اکثریت دوستانی که به تالار میان وقت میزارند .برای سرگرمی نیست.
همه ما مشکلاتی داریم. انقدر گرفتار زندگی هستیم.
اما دراین تالار احساس مسئولیت میکنیم.
که تجربه ای داریم چرا در اختیار کسی نزاریم.
باتشکر
سلام
من حق عضویت 0 شد باید به مرخصی بروم می خواستم با اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار خداحافظی کنم دلم برای تالار خیلی تنگ می شود مرخصی تمام شود فعلا تصمیم برای بازگشت به تالار نگرفتم فعلا باید استراحت کنم شاید به تالار برگشتم شاید به تالار برنگردم معلوم نیست چند وقت در تالار همدردی مفید موثر بوده باشم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
به امید دیدار
خداحافظ
محمد ابراهیمی حضورت در لیست فعال ترین ارسال کننده ها و بیشترین تشکرشده ها نشون می ده حضورت موثر بوده و هست می دونم برمی گردی.
تعطیلات خوش بگذره
سلام اگر به تالار بر گردم در تالارهمدردی برنامه زیادی دارم به زودی اعلام می کنم منتظر باشید به تالار بر می گردم ممنون:72::72::72:
اعضا ی خوب تالار و مدیران خوب تالار بهترین و تک است خیلی گلی دوستتت دارم
سلامی دوباره به دوستان عزیز :72:
نقل قول:
قبلش منو ببخشید که این مطلبو اینجا مینویسم.
بهار خانوم، بنده تا جایی که تونستم سعی کردم جوری مثالها رو بزنم که کسی متوجه نویسندهی پستها نشه. ای کاش پاسختونو اینجا نمیذاشتین. :72:
غرضم از آوردن مثال در پست قبلی، نه محکوم کردن کسی بود و نه شناساندن نویسنده به دیگران. تنها خواستم نمونهای از چندین مثالی که در ذهنم بود، آورده باشم که هم دوستان منظورمو بفهمند و هم اگر نظرم اشتباه بود، بنده رو راهنمایی کنند. هر چند که به نظر میرسه کار اشتباهی کردم که این مثالها رو زدم و اصلا نباید مثالی میزدم.
از دوستان عزیز دیگری که به بنده در این مورد پیغام دادند و یا پیغام ندادند و فکر میکنند که مثالهای من در مورد ایشان بوده، خواهشمندم که لطف کنند و با نام نبردن از خودشان به عنوان نویسنده، بنده رو به خاطر مشخص شدن نویسندهی پستها، شرمنده نکنن.
از بهار خانوم هم به خاطر توضیحی که دادن متشکرم. :72:
نقل قول:
خود اقای مسافر زمان... / منم به نوبه خودم از پست آقای مسافرزمان ...
عجب اسم طویلی دارم من! :) دوستان عزیز لطف کنید و حداقل آن آقای جلوی اسمو بردارین. اینجوری کمی کوتاهتر میشه :)
از لطف همگیتان متشکرم. :72:
اقای مسافرزمان (اهمیتی نداره طویل بشه یا نه) ایرادی نداره..
خوبه که درگیری ذهنیتونو نوشتین.خود منم همینطورم و ازاین بابت اینجا نوشتم که توضیحی برای دیگران هم باشه.
من ازاین موضوع ناراحت نیستم..اگه قرار باشه شما چیزی نگی که مبادا من ناراحت شم یا من هیچی نگم که مبادا به کسی بربخوره که کاری ازپیش نمیره..همین تبادل نظرات هست که باعث روشن شدن چراغهای جدید تو ذهنمون میشه.
موفق باشید