سلام
کتاب هم میخونی؟ چه جور کتابهایی؟
آسمون ابری رو دوست داری یا آفتابی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
هنرمند عزیز سلام
علت انتخاب اسم "هنرمند" چی بوده؟
اگه قرار بشه یکی از بچه های تالارو ببینین ترجیح میدین چه کسی باشه؟
:72:
سلام:72:
1ـ چه هنرهايي داري ؟
2ـ به چه كارهايي علاقه داري ؟
سلام به همه دوستان عزيز
حالا جواب سوال دوستان :
mosavi:
اگه امكان داره درباره خودت بگو ؟
بيست و پنج سالمه كارمندم يك سالي مي شه كه ازدواج كردم از زندگيم راضيم و شوهرم قبول دارم هميشه سعي كردم كه ببخشم و با همه خوب باشم روحيه تعادل پذيري دارم بيشتر مصالحت طلب هستم تا ستيزه طلب به قول مادرم فقط زبونت براي ما درازه بيرون مثل موشي :D :227: خيلي حساسم و زودرنج و درون ريز و البته كمي هم خود خور
چه چيز خيلي شما رو زجر مي ده؟
بيشترين چيزي كه منو زجر مي ده اينه كه ببينم كسي ناراحته مخصوصا اگه از دوستاي نزديكم باشه اگه هر كاري ازم بر بياد براش انجام ميدم . يكي از چيزهاي ديگه كه خيلي زجرم مي ده اينه كه در حقم اجحاف بشه بعديش هم بيكاري جوونهاست كه هر وقت يادم مي افته واقعا ناراحت مي شم :203::54:
در جواب اهو جان عزيز
بهترين لحظه زندگيت چه زمانيه ؟
وقتي كه فكرم ازاده . اگه فكرم ازاد باشه و احساس خرسندي كنم اونوقته كه همه چيز برام شيرين مي شه . ولي خب اگه لحظه خاصي رو بخواهم بگم مي شه گفت وقتي كه از ته دل با خداي خودم راز و نياز مي كنم ، وقتي كه به دوستانم كمك مي كنم و توي مشكلات براشون مفيد واقع مي شم ، وقتي كه باشوهرم قدم مي زنم
2-چه آرزويي داري ؟
ارزو دارم خدا همه گناههاي منو ببخشه و بعدها برملاش نكنه دوست دارم تمام خطاهام پيش خودم بمونه و خداي خودم
دوست دارم زندگي خوبي داشته باشم و فرزند خوبي تربيت كنم
ارزو مي كنم كه راحت از دنيا برم و زمين گير نشم كه بخوام براي كسي دردسر درست كنم
3-دوست داشتي اگه يكبار ديگه متولد مي شدي زندگي رو چطوري آغاز مي كردي ؟
از اول تمام اشتباهاتي كه كردم ديگه نمي كردم همين رشته تحصيلي رو ادامه مي دادم و همين شوهر را انتخاب مي كردم
4-چه غذايي رو دوست داري و چه غذايي رو خوب درست مي كني ؟
باقالي پلو با گوشت رو خيلي دوست دارم و ماكاراني و لازانيا رو خيلي خوب درست مي كنم [/b]
سلام
1- شما خيلي خوب و با آرامش جواب دوستان رو مي ديد نديدم تا حالا عصبي بشيد چطور ميشه شما رو عصبي كرد ؟!!
2- آواتار شما خيلي وقته كه همين شكليه و اصلا به شما نمياد با توجه به اخلاق و روحيات آيا شما هميشه قانع هستيد و تنوع طلب نيستيد ؟!!!
3- احيانا شما اصفهاني نيستيد ؟!!
4 - راستي نگفتيد چه هنري داريد ؟!!! ( به عقيده بنده بزرگترين هنر شما با توجه به اينكه خانم هستيد نداشتن و يا كم داشتن حس حسادت در شما ست اينطور نيست ؟!!!)
سلام
هنرمند جونم خیلی آرومی!از اون آدمای دوست داشتنی هستیا.خوش به حال آقاتون!
راستی با نظر آقا عرفان هم موافقم!فکر کنم اصلا نمی دونی حسادت چیه!
تو همدردی از جوابای 4-3 نفر خیلی خیلی خوشم میاد و یکی از اونا شمایید.
هر چی بگم بازم کمه!
حالا سوالام:
1.فکر کنم رابطه ات به خدا خیلی خوبه،چی کار میکنی؟(اگه دوست داشتی می تونی بگی)
2.چقدر برای دوستات دعا میکنی؟
3.چرا اینقدر خوبی؟چی کار کردی که اینقدر دوست داشتنی هستی؟
فکر کنم سوالام خیلی سخته ولی جداً به جوابش احتیاج دارم!
برای منم دعا کن...
موفق و مومن باشی آبجی خیلی مهربونم.
سلام
خوووووب حالا من چی بپرسم؟ http://qsmile.com/qsimages/73.gif
آها http://qsmile.com/qsimages/76.gif
1- اگه کسی بهتون دروغ بگه و بعد از مدتی این موضوع رو بفهمین چه عکس العملی نشون میدین؟
2- وقتی دلت میگیره چیکار میکنی؟
3- آیا مطالعه می کنین؟ به چه کتاب هایی علاقه دارین؟
شاد و پیروز باشید http://qsmile.com/qsimages/72.gif http://qsmile.com/qsimages/72.gif http://qsmile.com/qsimages/72.gif
سلامي دوباره
در جواب elina عزيز
راستش الان چند وقتيه كه كمتر كتاب مي خونم از وقتي كه ازدواج كردم به خاطر گره خوردن كارهام برام سخته بخصوص كه شوهرم دوست داره هر وقت بيكارم در كنارش باشم :shy: ولي در كل كتاب خوندن و خيلي دوست دارم :303: و بيشتر علاقه به كتابهايي بر اساس واقعيت را دارم در نوجواني بيشتر كتابهاي رمانتيك دوست داشتم ولي الان برعكس كتابهاي واقعي را مي پسندم دوست دارم بر معلوماتم بيافزايد . سخنان قصار از بزرگان هم خيلي دوست دارم و بيشتر سخنانشان را براي خودم بازنويسي و نگه داري مي كنم
سوال سختيه چون جفتشو دوست دارم گاهي افتابي گاهي ابري ولي اگه قرار باشه همين جور ابر باشه و بارون نياد دوست ندارم و ترجيح مي دم افتابي باشه چون اونجوري خيلي دلگير مي شه
در جواب دوست خوبم هوشيار
علت انتخاب اسم "هنرمند" چی بوده؟
شايد دليلش يك كم خنده دار باشه ولي انتخاب اين اسم كاملا اتفاقي بود من اولش با يك اسم ديگه عضو شدم بعد اسمم پيش چند تا از دوستام كه اين سايت و بهشون معرفي كرده بودم لو رفت و هر كاري كردم نتونستم عوضش كنم بعد طي يك پيغام خصوصي از اقاي مدير خواستم كه اسمم و عوض كنه و ايشون از انجايي كه ديدند من خيلي بي هنر هستم كه نتونستم توي سايت درست و حسابي بچرخم و گليم خودم و بكشم بيرون اسمم و هنرمند انتخاب كردند :227:
اگه قرار بشه یکی از بچه های تالارو ببینین ترجیح میدین چه کسی باشه؟
حقيقتا هر وقت كه دارم براي دوستان مطلبي مي نويسم توي دلم مي گم اي كاش مي ديدمش اونوقت شايد رودرو بهتر مي تونستيم با هم حرف بزنيم :72:
در جواب دوست عزيزم زيباده كه هميشه با درايت كامل جواب دوستان را مي دهند جا داره كه همين جا هم از اين تايپيك خيلي داغشون هم تشكر كنم :73:
1ـ چه هنرهايي داري ؟
راستش هنر خاصي ندارم چون اسمشو نمي شه گذاشت هنر ولي شيريني پزي رو خيلي دوست دارم و مي گند كه كارت خوبه از اشپزيم هم تعريف مي كنند :shy:
2ـ به چه كارهايي علاقه داري ؟
ورزش :307: ( البته نه به اين سنگيني ) كوهنوردي ، رقص ، پياده روي ، بعضي از بازيهاي كامپيوتري ( احساس مي كنم گاهي ادم و توي حال وهواي بچه ها قرار مي ده و ذهن ادم و باز مي كنه ) و درس خوندن:at: بخصوص اگه از نوع حل كردنيش باشه كه عاليه مخصوصا وقتي بعد از كلي كلنجار رفتن به جواب برسم اونوقته كه خيلي لذت مي برم . هميشه سعي مي كنم براي مسائل راههاي جديد كشف كنم و اين منو خيلي خوشحال مي كنه :43:
و اما اقا عرفان . ما تقريبا با هم عضو شديم حتي شايد من چند روزي زودتر از شما ولي پيشرفت شما خيلي خوب بوده و جاي تحسين داره بهت تبريك مي گم
- شما خيلي خوب و با آرامش جواب دوستان رو مي ديد نديدم تا حالا عصبي بشيد چطور ميشه شما رو عصبي كرد ؟!!
[b] اختيار داريد من خيلي هم زود عصبي مي شوم اون هم فكر كنم به خاطر روحيه حساس و زودرنجمه . البته بايد بگم در معاشرتهاي روزمره و اجتماعي خيلي كم و شايد به ندرت اين اتفاق افتاده باشه ولي در زندگي شخصي خودم ( در قديم خانواده خودم و الان شوهرم ) خيلي زود عصبي مي شوم كه فكر مي كنم برمي گرده به روحيه خودم البته خيلي زود فوران مي كنه و خيلي زود فروكش :97: البته الان خيلي كمتر شده . جا داره بگم كه يكي از اصلي ترين مشكلاتي هم كه داشتم و عضو اين سايت شدم همين موضوع عصبانيت من بود نمي دونم دوستان يادشون هست يا خير ولي موضوعي با همين عنوان داشتم كه شايد اونموقع نتيجه اي نگرفتم ولي به مرور زمان و با امدن بيشتر در اين سايت ارامش بيشتر كسب كردم و همچنين مهارتهاي زندگي را اموختم و همين باعث شد كه كمتر حساس و زود رنج باشم كه خود دليل عصبانيت من بود . ولي در كل همانطور كه گفتم در زندگي اجتماعي خويش بيشتر مصالحت طلب و ارامش جو هستم تا ستيزه طلب
2- آواتار شما خيلي وقته كه همين شكليه و اصلا به شما نمياد با توجه به اخلاق و روحيات آيا شما هميشه قانع هستيد و تنوع طلب نيستيد ؟!!!
حالا مي رسيم به سوال تخصصي اقا عرفان . مي دونستم كه يكي از سوالهاي شما مربوط به اواتور مي باشد :227: چرا كه شما در اين بخش تبحر خاصي داريد :300:
در مورد قانع بودن بايد بگم تقريبا هستم ولي منظور از تنوع طلب را درك نمي كنم مثلا در خيلي از كارها تنوع طلب هستم مثل اشپزي ، لباس پوشيدن ، حرف زدن و حتي رفتار و كردار ولي در خيلي از مسائل هم خير مثل شغل ، دوست و خيلي از ماديات دنيا مثل گوش موبايل و ماشين و ....
3- احيانا شما اصفهاني نيستيد ؟!!
نه چطور ؟ چطور فكر كرديد كه اصفهاني هستم راغبم بدونم اگر امكان داره
4 - راستي نگفتيد چه هنري داريد ؟!!! ( به عقيده بنده بزرگترين هنر شما با توجه به اينكه خانم هستيد نداشتن و يا كم داشتن حس حسادت در شما ست اينطور نيست ؟!!!)
مرسي از اينكه نسبت به من لطف داري ولي واقعا خدا رو شكر مي كنم كه اين حس ندارم راستش خودم هم توي دل خودم اين حس و مي كنم ولي خب خودم كه نمي تونم بگم بايد بقيه بگنند كه خوشبختانه بيشتر اوقات مي گند . من هر وقت كه خدارو شكر مي كنم اين رو هم جز تشكرهام مي زارم از حس حسادت خيلي بدم مي ياد و با افراد حسود به هيچ وجه رابطه برقرار نمي كنم چرا كه حسادت ريشه تمام بديها و اشوبهاست .. بازم از توجهت ممنونم . فكر نمي كردم كه از طريق نوشته ها تا اين حد بشه شخصيت رو شناخت برام جالب بود .
حالا نمي دونم كه اين هنره يا نه چون فكر مي كنم اين يك هديه الهي مي باشد
در جواب دوست خوبمmontazer_313 -
مرسي عزيزم نظر لطفته كه اينجوري مي گي :228::72: . ازت ممنونم و اميدوارم كه واقعا همين جوري باشه :203:
1.فکر کنم رابطه ات به خدا خیلی خوبه،چی کار میکنی؟(اگه دوست داشتی می تونی بگی)
مي دوني نمي شه گفت خوب چون گاهي اوقات كوتاهي مي كنم و حتي نمازم را نمي خونم ولي خيلي دوسش دارم و هميشه هرچي ازش خواستم بهم داده به خاطر همين بهش اعتقاد دارم هيچ وقت تنهام نزاشته و هميشه در سخت ترين لحظات با اينكه خيلي خطاكارم كمكم كرده و اين يعني اينكه بهم مي رسه و منو مي بينه و همين خيلي خوشحالم مي كنه شايد بيشتر ارتباطم قلبي و از دل باشه تا عمل چون در عمل خيلي پيش مي ياد كه كوتاهي مي كنم و از اين موضوع هم نارحتم ولي بهش ايمان دارم و هرچي كه دلم مي گه در موردش انجام مي دم نه هرچي كه بقيه مي گند . اين مسئله اينقدر وقت مي خواد و مطلب داره كه در اينجا نمي شه گنجوندش .
2.چقدر برای دوستات دعا میکنی؟
شايد در همه حال يادم نمونه كه دعاشون كنم ولي هر وقت كه ميخوام براي خودم سر نماز يا سر ديگ نذري دعا كنم براي تمام كسايي كه مي شناسم دعا مي كنم و حداقل اسم مي برم :203:
3.چرا اینقدر خوبی؟چی کار کردی که اینقدر دوست داشتنی هستی؟