صبر قشنگ ترین زیبا ترین بهترین هدیه خداون به بندگانش هست
نمایش نسخه قابل چاپ
صبر قشنگ ترین زیبا ترین بهترین هدیه خداون به بندگانش هست
اگر تمام شب را برای از دست دادن خورشید ، اشک بریزی ،
لذت دیدن ستاره ها را از دست می دهی
هر کسی را بهر کاری ساخته اند
من خود را همانطور که هستم می پذیرم و تو را همانطور که هستی می پذیرم . این حالت از نهاد انسان بر می خیزد تا این که به رفتار مربوط شود .
گاهی ممکن است آنچه را که تو انجام می دهی نه دوست داشته باشم و نه قبول داشته باشم ولی همیشه هر چه هستی تو را می پذیرم . نهاد تو به عنوان یک انسان در نظر من گرانقدر است هر چند که رفتار تو ممکن است چنین نباشد .
از نظر ارزش انسانی ما هر دو در یک سطح قرار داریم و هیچ کدام بالاتر نیستیم . این یک واقعیت است حتی اگر کنش متفاوتی داشته باشیم و یا دارای نژاد ،مذهب و سن متفاوتی باشیم .
جالب بود، من هم در ذیل تکمیلش می کنم......نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
... و پذیرش من نیز به این معنا نیست که موجب شود که در برابر رفتار غلط و اشتباهات، زبان تمجید بکار بگیرم یا اگر رفتاری تجاوزگرانه داشتی در برابرت دفاع نکنم.
تو هر چه هستی پذیرا هستم چه خوب و چه بد، لیکن وقتی به عمل و رفتار و کلام می آوری مواظب باش که اگر بخواهی به دیگران آسیب برسانی یا حتی به خودت آسیب برسانی، دیگران نمی توانند ساکت و منفعل بمانند.
ما انسانها اجتماعی بوده و متاثر از رفتار، و احساس و گفتار یکدیگر هستیم و دوست ندارم پذیرا بودن را با بی تفاوتی مساوی بدانی.
خوش بین باشم ، اما خوش بین دیرباور
:72:
آموخته ام كه
هر چيز تازه اي كه مي آموزي مي تواند به تو شخصيت تازه اي بدهد.
:72::72:
كاميابى در ذهن مى نشيند و شكست در دل
و
براي کساني که از خطر مي ترسند هميشه خطر وجود دارد.
آموخته ام که
اگر خداوند به ما اجازه می داد که بدون هیچ مانع و مشکلی زندگی را سپری کنیم ،این منجر به زمین گیر شدنمان می شد .
محبت خرجی ندارد درحالیکه همه چیز را خریداری میکند.