-
RE: واسه سبکتکین
از استاد بزرگوار فرشته مهربان:43: عذر می خوام اگه راهنمایی ام بوی تجسس داد
من هم اصلا تجسس رو درست نمی دونم
یه نکته :
سبکتکین جان همسرت کاملا متوجه تغییرات تو شده و بنده خدا خودش هاج و واج شده که کدوم مشاور تونسته سبکتکین ما رو اینقدر عوض کنه چون توی صحبت هاش همین سوال رو ازت پرسیده که پیش مشاور رفته ای ؟
غافل از اینکه سبکتکین ما مشاورش بالهای صداقت ه:72::43:
اقای همسر سبکتین بهتره زودتر دستهایت رو به علامت تسلیم بالا ببری و اعلام کنی سبکتکین ما موفق شده :310:
-
:104:براتون دعا می کنیم:323:
-
سبکتکین جان تلاشت رو بکن و نتیجه دیگه دست اونی که داره تلاشهات رو میبینه!:72:
-
خیلی سعی کردم جلوی خودمو بگیرم و تاپیک رو منحرف نکنم ولی نمی شه، می خوام صدبار هزار بار از بالهای صداقت قدردانی کنم به خاطر این که اینقدر کمک به همنوع براش مهمه و مثل یک خواهر واقعی پشت سبکتکین ایستاده و البته ما هم که تاپیک رو میخونیم ازش چه استفاده ها که نمی کنیم، انعکاس اینهمه کمک هاتو انشالله تو زندگی خودت ببینی ( همونطور که میبینی ) و در زندگی آینده دختر خوشگلت هم ...
-
سبکتکین عزیز
دارم برات دعا می کنم
نه به خاطر اینکه همسرت برگرده!
دعا می کنم آرامش داشته باشی وروز چهارشنبه با نهایت
آرامش درجلسه دادگاه حضور یابی.
دعا می کنم خدا هرچی رو که به صلاحته برات به ارمغان بیاره.
یادت باشه که امیدت به خدارو ازدست ندی.
حتی توی آخرین لحظات
خدا روچه دیدی....
:203:
بالهای صداقت عزیز من هم به نوبه خودم ازشما به خاطر اینهمه
حس انسان دوستی تشکر می کنم.
واقعا که دراثبات دوستیتون در حق سبکتکین سنگ تموم گذاشتید.http://www.postsmile.net/img/20/2082.gif
-
از صبح يه دلشوره وحشتناكي گرفتم كه خدا مي دونه . انگار يه اتفاق وحشتناكي قراره بيوفته . اصلا به فردا فكر نمي كردم نمي دونم از صبح چرا اينجوري شدم .فكر كنم فردا ديگه از نگراني فشارم بيوفته .
اصلا آروم و قرار ندارم . كاش زودتر همه چي تموم شه . خسته شدم .
-
سلام
چه طوری؟ خانم گل :46:
چه خبرها
یادی از این تاپیک کردی
چرا دلشوره چرا نگرانی مگه چی می خواد بشه ...
مهم اینه که تو تلاشت رو کرده و داری می کنی
مهم اینکه تو متوجه اشتباهات شدی و درصدد رفع اونها اومدی
مهم اینکه تو برای شکستن شیشه زندگی ات قدم برنداشتی
پس مابقی رو بسپر دست خدا و بهش توکل کن بهش اعتماد داشته باش
هر موقع این وسوسه ها میاد سراغت بدون که از جانب شیطان هست و بهش بها نده سوره ی ناس رو بخون " من شر الوسواس الخناس "
سوره ی والعصر رو هم بخون
امشب هم بین نماز مغرب و عشا نماز غفیله رو حتما بخون توی قنوتش هرچی دلت تنگ هست به خدا بگو
از خدا بخواه و مابقی رو بسپر به دستان او
-
اصلا بهش فكر نمي كردم .يدفعه از صبح اينجوري شدم . قلبم داره مياد تو دهنم . خودمم مي دونم كه آخرش يا حل مي شه يا نميشه . ولي از صبح هر چي سعي مي كنم خودمو با كار مشغول كنم يا قران مي خونم آروم نمي شم . شايد اتفاق بدي داره مي يوفته نمي دونم .
مرسي بالهاي صداقت . تا حالا نماز غفيله نخوندم .بايد برم تو اينترنت ببينم چجوريه .ببين اين شوهر آدمو به چه كارايي كه وانمي داره ؟:311:
-
همین الان می خواستم بیام برات بنویسم ، دیدم پست جدید گذاشتی ،سبکتکین جان این حرفاچیه؟
توکلت به خدا باشه.
(قبل ازدواجم وقتی که باهمسرمدوران دوستی رومی گذروندیم،چون من سنم کم بود سرهیچ وپوچ قهر میکردم.
یه بارهم که دیگه اتمام حجت کرده بودم،یکی ازدوستامون رو آورده بود پادرمیونی کنه.ولی من باز زیربار نمی رفتم.
برگشت خطاب به دوستمون گفت :"خدا ما دوتا رو واسه هم آفریده ، من نمیدونم این خانوم چرا نمیخواد باورکنه؟")
این حرفش هیچوقت یادم نمیره!
عزیزمن اگه این خدا بوده که شمارو به هم رسونده پس همین خدا هم فکر اینجاشو کرده،تونگران چی هستی؟
دختر خوبی باش وفرداباآرامش کامل برودادگاه،یادت باشه که هر اتفاقی افتاد گریه نمی کنی، ازخودت ضعف نشون نمیدی،نمی ترسی،التماس هم نمی کنی.
تودختر قوی هستی می دونم که می تونی تحمل کنی.
-
از دست و عشق و شوهرت
کیفیت نماز غفیله
درباره کیفیت اقامه این نماز مستحبی، امام صادق علیه السلام چنین فرموده است: کسی که می خواهد بین نماز مغرب و عشا دو رکعت نماز بخواند؛ در رکعت اول بعد از سوره حمد بگوید:
«وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغاضِـباً فَـظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَیْهِ فَنادی فِی الظُّـلُماتِ أَنْ لا إِلـهَ إِلاّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمِـینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَـجَّیْناهُ مِنَ الغَمِّ وَکَذ لِکَ نُـنْجِی المُـؤْمِنِـینَ.»
و در رکعت دوم بعد از سوره حمد بگوید:
«وَعِنْدَهُ مَفاتِحُ الغَیْبِ لا یَعْلَمُها إِلاّ هُوَ وَیَعْلَمُ ما فِی البَرِّ وَالبَحْرِ وَما تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلاّ یَعْلَمُها وَلا حَبَّةٍ فِی ظُلُماتِ الأَرْضِ وَلا رَطْبٍ وَلا یابِسٍ إِلاّ فِی کِتابٍ مُبِـینٍ.»
و پس از فراغت از قرائت، دستهایش را بلند کند و بگوید:
«اَللّهُمَّ إِنّی اَسْئَلُکَ بِمَفاتِحِ الْغَیْبِ الَّتی لا یَعْلَمُها اِلاّ اَنْتَ اَنْ تَصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بی کَذا وَ کَذا و به جای کذا و کذا حاجات خود را بگوید و سپس بگوید: «اَللّهُمَّ اَنْتَ وَلِیُّ نِعْمَتی وَالْقادِرُ عَلی طَلَبَتی تَعْلَمُ حاجَتی فَأَسْئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمُ السَّلامُ لَمّا قَضَیْتَها لی.»
خداوند خواسته های او را [اگر مصلحت باشد] عطا می کند.
برایت امشب دعا می کنم که زندگی ات اصلاح بشه :43: