Re: باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
همینیه که هس مشکلیه داش
ریزیییییی داداااااش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
ضمنا، آقایBABY , اینطوری شلوغ میکنی، نمیام تو اون تاپیک اونوری کمکت ها!!!:311:
می بینم که بی بی خان کم آوردی رفتی درخواست کمک کتبی دادی هه هه هه هه
مردم از خنده به خدا :311::311:
==================================
مهتاب جون ساده ای ها این سرکاره انقدر روش زیاده و جرات حرف زدن داره
خونه بره جیکشم در نمیاد
بابا اینا همشون از زناشون حساب می برن ولی تاچشمشونو دور میبینن کری می خونن . حالا دیدی که سوکسه
RE: باغ همدردی >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
باران به روش نیار
خجالت میکشه بچه:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
وقتی میای و این روحیه های خوبو می بینی دلت می خواد بازم بری تو عرش........................!!!
بی بی بدو منو بگیر دوباره الان میرم تو عرش ها!!!!!!!!!!!!
بازم پیشونیتو بوسونده داری میری عرش ، من چرا بیام بگیرمت ، همونی که می برتت عرش لابد بلته چه جوری بیارتت پائین :311:
والا با این همه گرفتاری تو این باغ دیگه نمی رسم مسئولیت بردن و آوردن خانوما به عرش رو هم تقبل کنم :311::227:
تو رو خدا یه مسئول بزارین منو تو باغ راه نده دیگه ، والا از کت وکول افتادم ، هیچوقت اینقد تایپ نکرده بودم ، ادب هم حکم می کنه هیشکی رو بی جواب نزارم :46:
تازه الان باران و مهتاب و شاد و فرشته و .... موندن هنوز ....
آهای ایها الناس این تالار زندان نداره ، بریم اونجا حداقل اگه باغ و بوستان نداره می تونیم یه کم استراحت کنیم
اینا که از قوم یاجوج وماجوج هم بدترن !!!!:311: خدا بداد عروساتون برسه :227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
بازم پیشونیتو بوسونده داری میری عرش ، من چرا بیام بگیرمت ، همونی که می برتت عرش لابد بلته چه جوری بیارتت پائین :311:
والا با این همه گرفتاری تو این باغ دیگه نمی رسم مسئولیت بردن و آوردن خانوما به عرش رو هم تقبل کنم :311::227:
تو رو خدا یه مسئول بزارین منو تو باغ راه نده دیگه ، والا از کت وکول افتادم ، هیچوقت اینقد تایپ نکرده بودم ، ادب هم حکم می کنه هیشکی رو بی جواب نزارم :46:
تازه الان باران و مهتاب و شاد و فرشته و .... موندن هنوز ....
آهای ایها الناس این تالار زندان نداره ، بریم اونجا حداقل اگه باغ و بوستان نداره می تونیم یه کم استراحت کنیم
اینا که از قوم یاجوج وماجوج هم بدترن !!!!:311: خدا بداد عروساتون برسه :227:
ای بابا
بابا بنده خدا داره رسما اعلام میکنه که کم آورده طفلی
مشکل تایپ نیست مشکل اینه که کم آوردی داداش ایــــــنه
باشه بی بی خان شما امضا کن که کم آوردی ما دیگه کاریت نداریم برو آب خنک بخور
سارا جون شما گشتی گشتی کیو پیدا کردی واسه کمک نمی خواد بیای پایین همون بالا بمون آب و هواش بهتره
کامرانم از این روزاست که بره تو عرش
کامران خان شما خوب نیست خودتو بندازی تو این بحث ها هرچند که درخواست کمک کتبی گرفتی
مهسا خانوم ناراحت میشه داداش
مردم کم میارن میرن تاپیک جدید باز می کنن که آی کمکم کنین توروخدا منو از این باغ فراریم بدید
به به............
جشن بگیرید که بی بی کم آورده.........هوراااااااااااا اااااااا:227::227:
من همون بالا تو عرش همتونو زیر نظردارما..:310:..............تکون بخورید می فهمم.........
کامران میرم به مهسا می گما...............ببین تا دیر نشده ایمیل مهسا جونمو بده من کارش دارم آخه!!!!!!!!!!:300:
فقط مونده کیوان رو زن بدیم دیگه من با خیال راحت تو عرش می مونم..........
بابا کیوان کجایییییییییییییییییییییی ییی////////////
اومدی یک پست دادی رفتی...........:324:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
به به............
جشن بگیرید که بی بی کم آورده.........هوراااااااااااا اااااااا:227::227:
من همون بالا تو عرش همتونو زیر نظردارما..:310:..............تکون بخورید می فهمم.........
کامران میرم به مهسا می گما...............ببین تا دیر نشده ایمیل مهسا جونمو بده من کارش دارم آخه!!!!!!!!!!:300:
بابا کیوان کجایییییییییییییییییییییی ییی////////////
اومدی یک پست دادی رفتی...........:324:
چیکارش داری؟
میخوای بهش بگی سیگنال بفرسته من از رو عرش سقوط کنم دست و پام بشکنه؟:163:
:311:
baby عزيز داري سقوط ميكني؟!
اما من يكي محاله كه تنهات بذارم؛آره جيگر،
ولي زياد به حرف خودمم اطمينان ندارم:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
▪ قبل از این که از همسرت گله کنی، به کسی فکر کن که با گریه از خدا یک همراه و همدم می خواهد.
:302::316::302:
:82:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
:321:
babyحالا شما ناراحت نشو؛ من يكي فعلا" ها؛ مجرد ميمانم تا با اين زنها بجنگم و تا آخرين قطره خونم سوگند ياد ميكنم كه ما از دست اينها خلاص نميشيم! چون فوق العاده سخت هستند و ....!و! و ديگر هيچ!
من زن ميخوام:320:
ببین کامران خان مرد باش اگر مهسا خانومو دوست داری وارد این بازی ها نشو یعنی ضد زن دیگه واسه شما اخه داداش چون خودتم پات گیره
بی بی که سقوط کرد تموم شد .آفرین کیوان خان خوشم اومد از صداقتت (خودتم مطمئن نیستی به حرفت)
ببین این جمله بالهای صداقت آه کیوان رو بلند کرد ، حداقل کیوان خان شما دیگه مثل کامران زن گرفتی دیگه تو این بازیا نیا در ضمن شما از کجا انقدر مطمئنی که حالا حالا ها مجردیو پشت بی بی و خالی نمی کنی حواست باشه کامرانم از این حرفا میزد که یهو عشق دست و پاشو بست .
کوری نخون کیوان خان با این فریاد شما واسه زن خواستن می بینیم آینده شما رو با خانم محترم......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
در ضمن شما از کجا انقدر مطمئنی که حالا حالا ها مجردیو پشت بی بی و خالی نمی کنی حواست باشه کامرانم از این حرفا میزد که یهو عشق دست و پاشو بست .
مرد و حرفش، http://www.mihangsm.com/images/smilies/3.gifمن شاهرگم رو اجاره دادم؛ اما مويرگم رو پاي قولم ميذارم!http://www.mihangsm.com/images/smilies/56.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
کوری نخون کیوان خان با این فریاد شما واسه زن خواستن می بینیم آینده شما رو با خانم محترم......
كي گفته من زن ذليلم؟!http://www.mihangsm.com/images/smilies/118.gif
به به، می بینم که نیروی کمکی رسیده و ...
دوستان همه جمع اند و ...
تا کتاب حافظ دستمه بذار یه فال برای مهتاب جون بگیرم بعدش هم برای آقا کیوان بگیرم ببینم امسال دلشون تشریف می بره جایی، پیش کسی ... یا نه؟؟
مهتاب جون حاضری؟ کمربندتو ببند..
برای مهتاب بود اما انگار حافظ با بی دل کار داره
:311:
خوب حالا میرسیم به آقا کیوان...
حالا چرا سرخ شدی؟؟
به به، به به، دیگه باید نوشت «بدون شرح»