عزیزان گرامی
محمد ابراهیمی:72: ؛ آریاناng:72: ؛ سابینا:72: ؛ shayana:72:
از همگی تون که به من توجه داشتید و با نظر لطف بهم نگاه کردید، ممنون و سپاسگزارم. :43:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزان گرامی
محمد ابراهیمی:72: ؛ آریاناng:72: ؛ سابینا:72: ؛ shayana:72:
از همگی تون که به من توجه داشتید و با نظر لطف بهم نگاه کردید، ممنون و سپاسگزارم. :43:
سلام منم اومدم که نظر بدم:) خوشحالم که تالار باز شده:)
خانم بلو اسکای عزیز خیلی با محبت و دقت دوستای عزیز رو راهنمایی و کمک میکنه.
مطمئنم که مامان خوبی برای فرزند عزیزشه:72::72:
امیدوارم توی هه مراحل زندگیش موفق باشه:72::72:
سلام وجود این عضو خانم شیدا حاتمی در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم شیدا حاتمی عضو همراه دلسو ز با تجربه مهربان است تا پیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتو ا و مفید است ایشان مشاوره خوب است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
سلام خانم شیدا حاتمی تلاش و موفقیت ایشون قا بل تقدیره ا لبته وجودشون هم در تالار غنیمته و صندلی داغ سری ششم همکار من است با اعضا تالار خوب مهربان است من در تالار از ایشان تجربه دانش علم یاد گرفتم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم :72::72:
ای بابا دیر رسیدم که!!!
حضور شیدا توی تالار، یعنی اینکه ما یکی رو توی جمعمون داریم که نمونه ی عینی ِ اراده، پشتکار، صبر، مقاومت، مهربونی، گذشت و پولادین بودنه. (اگه میخواین بازم مگم. بازم هست. ویژگی های خوبش تمومی نداره این خانومِ شیدا حاتمی:) )
من همیشه از اینکه باهاش آشنا شدم به خودم میبالم.
خیلی هم دوسش دارم:72::72:
شیدا حاتمی نمونه بارز این جمله خواستن و اراده کردن مساوی توانستن است،میباشد.
دختر هدفمندی هستش،نوع و ادبیات نوشتنشون خیلی به دل میشینه،امیدوارم تا تالار هست شیدا هم باشه،ودر تمام مراحل زندگی موفق باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
و همچنین :
دختر مهربون >>> هم به موقع از تالار برای راهنمایی گرفتن استفاده می کنه ، هم با راهنمائیهای خوبش به تالار خدمت می کنه ، و این نشانه صافی ، صداقت و بی ریایی ایشونه ، که مطمئناً صادر کنند انرژی مثبت به مراجعینی که پستهایش را میخوانند می باشد
بلو اسکای >>> نا گفته پیداشت . شخصاً یک خدا قوت صمیمانه بهش میگم ، به خاطر پرکار بودنش در تالار و اینکه دلسوزانه و صادقانه و در مواقع لازم صریح راهنمائیهایش را به مراجعین ارائه می دهد ، این دلسوزی و پرکاری بی چشمداشت جای تحسین دارد .
از محمد ابراهیمی عزیز هم به خاطر فعال کردن دوباره این تاپیک تشکر می کنم :104:
سلام از خانم شیدا حاتمی در صندلی داغ خیلی چیزهایی یاد گرفتم تجربه دانش علم یاد گرفتم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
به شخصه از شیدا حاتمی درس های خوبی گرفتم. دختری شایسته، مقاوم در برابر مشکلات و سنجیده گوی و... که فقط میتونم میتونم براش آرزوی خوشبختی بکنم و امیدوارم در پناه حق به تمام خواسته های خیرش برسه.
همیشه از پست های شیدا حاتمی متوجه می شدم که خیلی دختر فهمیده و پخته ای است.
ولی اون رو وقتی بهتر شناختم که تاپیکش رو خوندم.
شیدا حاتمی دختری استثنایی است و توانسته از بدترین شرایط خودش رو به قله برسونه.
موفقیت های زیادی که کسب کرده ستودنی هستند.
شیدا حاتمی یک الگوی بسیار خوبه برای تمام کسانی که در مشکلات هستند، تا ببینند یک انسان چطور در سختی ها ساخته می شه... البته به شرط اینکه خودش بخواهد!
او مایه ی افتخار است.
برای این دختر توانا بهترین آرزوها رو دارم.