1ـاگر بری مکه اولین دعایی که میکنی.
میگم خدایا کاری کن وقتی تو اون دنیا تو رو ملاقات کردم، شرمنده ات نباشم.
2ـ بهترین هدیه ای که تا به حالا گرفتی.
هیچکی منو دوست نداره و به من هدیه نمیده.:302:
3ـتاثیر گذارترین مقاله ای که در همدردی خوندی.
برای زنان عشق بر همه چیز مقدم است. البته اگه این مقاله واقعا درست باشه، من خیلی خوشم اومد.
4ـسلیقه موسیقی چه طوره.
اهل موسیقی نیستم و آی بدم میاد وقتی تو مسافرت داریم تو ماشین میریم، به جای این که با هم حرف بزنیم و بخندیم، موسیقی گوش بدیم.:97:
5ـ بهترین خاطرات در سال 89.
راستشو بخواهید، آشنایی با همدردی.
6ـ بچه بودی دوست داشتی چی کاره بشی.
الکی میگفتم می خوام دکتر بشم، اما خوب شد که نشدم. اصلا مهندسی یه کلاس دیگه ای داره. (قابل توجه سارا بانو):58:
7ـ اگر یه روزی مدیر همدردی بشی تالار رو چه جوری می چرخونی.
حقیقتش این موضوعیه که من خیلی بهش فکر کردم و یک سری ایده ها هم به ذهنم رسیده، مهم ترینش این بود که مدیر می تونه، با توجه به این که توی خیلی از شهرهای ایران مشاور خوب وجود نداره، ارتباط تصویری از طریق وب را با مشاورها برقرار کنه، یعنی کسی که حق عضویت داشته باشه، بتونه با یه مشاور زبده ارتباط برقرار کنه و با وب کم مشاوره بگیره.:305: این مشکل الان برای برادر من و خیلی های دیگه هست که توی شهرستان نمی تونن یه مشاور خوب پیدا کنند. می شه برای هر جلسه ی مشاوره هم حق مشاوره گرفت. اگه مدیر زرنگ باشه، میتونه کلی پول درآره و کلی هم سایتش با این ایده ی من پیشرفت میکنه و مشهور میشه. حالا به من چی میرسه؟ هیچی. فقط ثواب کار کمک به دیگران.:302:
8ـبه نظرت تو زندگی مجردی چه چیز هایی را بیاد بیاموزیم.
برای زندگی زناشویی، خب همین چیزایی که تو این سایت هست.
9ـیک ضرب المثل بگوید.
جوجه را آخر پاییز می شمارند.
10ـچه غذایی رو دوست داری.
جوجه کباب.
11ـیک بیت شعر قشنگ بگوید.
اتل متل توتوله گاو حسن چه جوره.
12ـبهترین بازیگر نام ببرید.
یه موقع هایی از پرویز پرستویی خیلی خوشم میومد.
13ـکدام خواننده موسیقی پاپ دوست داری.
خیلی اهل موسیقی نیستم.
14- جدیدترین فیلمی دیدی نام ببرید.
big bang
15ـ جوانی تعریف کنید. مادربزرگم میگه:
جوانی در گرانی بود، بگذشت.:305: (در=الماس)
16ـ معیارت برای ازدواج چه است.
اول از همه نجابت، حجاب، من بدجوری دلم برای یه دختر چادری و باحجاب غش میکنه.:228:
17ـچه رشته ورزشی دوست دارید.
خودم 10 سال ژیمناستیک کار می کردم و مربی ژیمناستیک هستم. یه مدت هم آیروبیک رفتم و هم داور و هم مربی شدم. اما از آیروبیک خوشم میاد و وقتی برگردم شهرستان، می خوام اون را هم ادامه بدم و یه باشگاه هم اداره کنم. رئیس فدراسیون هم باید بره کنار تا من بشینم جاش. هیچی بلد نیست و من در دوره بعدی انتخاب رئیس فدراسیون کاندید میشم و حتما رای میارم.:311: