-
سلام به همه
آقا غلام فکر نکنم کرونا داشتن 1 ماه پیش شما به کرونای الان مادرتون ربط داشته باشه همینطورم واکسن
الان خیلی از افرادی که قبلا مبتلا شده بودن و همینطورم کسانی که واکسن زده بودن دوباره دارن مبتلا میشن و حتی سه باره
برای تمام انواع واکسنهایی که تو ایران استفاده شده همینطور بوده
ان شاالله حالشون به زودی خوب میشه
آقای راشومون
عجب راه عجیبی رو در نظر گرفتید. اینکه انقدر با تلخی زندگی کنید که ایشون هم خسته بشه و راضی به جدایی
خوب اینجوری شما هم روزهای سختی رو میگذرونید در حالی که گناهی نکردید و از طرفی هم معلوم نیست این روند فرسایشی چقدر طول بکشه و اینکه ممکنه یک باره خشم شما بالا بزنه و یه موقع حرکتی بکنید که تازه بدهکار هم بشید و یه موقع خدای نکرده محکوم به یک سری مجازاتها. فقط کافیه یک بار در اثر خشم مثلا ایشون رو هل بدید و سرش به جایی بخوره و ضربه ای ببینه. به نظرم وقتی آدم خشم درونی از کسی داره و نمی تونه ببخشدش بهتره که نزدیکش نباشه چون هر لحظه فرو بردن خشم خیلی کار سختیه ابرازش هم ممکنه خطرناک باشه
شاید برای ایشون این مدل زندگی به هر حال از زندگی به عنوان یک مطلقه که دلیل طلاقش هم خیانت بوده بهتر باشه ولی برای شما چطور؟
پیشنهاد مشاور بود؟
-
سلام خوبین
دلم تنگ شده بود
منم خوبم
جز حال مضطر ها بودم اول هفته که طوفانی بود...
امیدوارم ختم به خیر و خوشی بشه
حس خوبی که چشیدم و خواستم با شماها هم قسمت کنم
ولی پیدا نکردم چجوری
ولی میتونم ادرس بدم خودتون برین
محضر خدا:43::43::43:
-
سلاااااااااام:43:
من خوبم و درحال شکر
امیدوارم حالتون خوب باشه :72:
-
سلام
جناب آقای غلام ۱۲۳۴ ، دوست عزیز و بزرگوار، غم از دست دادن مادر بسیار سنگین و دشوار است، امید است روح مادرتان شاد و قرین رحمت الهی باشد و خداوند منان به شما و خانواده محترم صبری جزیل عطا کند.
------
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ
اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ
اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ
وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
-----
-
سلام دوستان بعد چندوقت اومدم همدردی که با این پیام شوکه شدم
آقا غلام بااینکه فضا مجازیه اما خیلی ناراحت شدم میدونم شما چه فرد مهربون و بااحساسی هستین و این مصیبت براتون خیلی زیاد سخته... خدا به دلتون صبر بده و مادر بزرگوارتون قرین رحمت خودش کنه الان ایشون فقط به دعاها و نذورات شما نیازمندن، ناراحتیتون میبینن اذیت میشن
منم یگی از دوستای نزدیکم مادرشو از دست داد که هنوز بعد یک هفته بابتش اشک میریزم و چهره مادرش همش جلو چشممه...
مثل برگ خزن خبرهای ناراتت کننده و مرگ عزیزان به گوش میرسه ان شاالله هرچه زودتر با ظهور آقا امام زمان عج غم ها رخت ببندن
-
سلام به همگی
اقا غلام متاسفم واقعا
تسلیت میگم
در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد
-
سلام
آقا غلام تسلیت مارو هم بپذیرید. واقعا ناراحت شدم این خبر رو خوندم :(((
خدا صبر به دلتون بده انشالله. غم از دست دادن والدین واقعا غم بزرگیه.
-
آقا غلام عزیز،
وقتی پستتون رو خوندم، بخاطر حس عذاب وجدانی که تجربه می کردید ناراحت شدم، اما نگران مادرتون نشدم... فکر کردم خیلی زود حالشون خوب می شه، انتظار نداشتم در صفحه بعد چنین خبری رو بخونم... چند بار کلمه به کلمه پست mvaz رو خوندم تا باورم شد چی نوشته ....
بین این دوتا پست دو هفته فاصله هست، دو هفته ای که برای شما خیلی سخت و سنگین گذشته. خیلی دردناکه، بهتون تسلیت می گم.
مادر شما باید انسان خیلی خوبی بوده باشه که پسرش به اندازه شما مهربان شده.
امیدوارم احساستون فقط (غم) باشه، نه (تقصیر و عذاب وجدان).
:72::72::72:
-
سلام ممنونم از همه دوستان. واقعا خودمم شوکه شدم. نمیدونم کی میتونم با این قصیه کنار بیام. کلی با هم خاطره داشتیم، صحیح و سالم بود. یاد مادرم میفتم گریم میگیره...
نقطه ضعفم مادرم بود که اینجوری شد. یه دلخوشی داشتم توی دنیا، وقتی برمیگردم از سرکار کنارش باشم. ولی همین دلخوشی هم رفت ...
-
من خیلی اخلاقای گندی دارم، یه دفعه عصبانی میشم، غیبت میکنم، دروغ میگم، ریا و تزویر و ....
ولی جالبه، مادرم یه روز که توی بیمازستان بستری بود منو که میخواست به کمک پرستاره معرفی کنه گفت که این پسر منه، خیلی مهربونه ... خیلی خوشحال شدم که مادرم اینجوری تو اون موقع از من یاد میکرد. همیشه به من میگفت پسر مهربون ... واقعا خوشحالم از ته دل، که یه چیز مثبت از ما توی ذهنش هست...