خیلی خوبه تاپیکای علمی آموزشی داشته باشیم، باعث میشه درباره موضوعات خاص بیشتر بدونیم، ولی خب زمینه هاش متفاوته و اول لازمه ببینی در مورد چی میخوای بدونی. ( اگرچه یچیزایی مثل نجوم درصد قابل توجهی آماتور هستن و میتونن راحت اطلاعات رو در اختیار عموم قرار بدن ) اما منظورتو متوجه ام چی میگی، من خودمم در این زمینه ها کتاب مطالعه میکنم، مستند میبینم، مجله میخونم، سرچ میکنم و ... ( حالا ببینیم چی میشه ).
یه مسئله مهم برای افرادی که به این موضوعات علاقه مندن اینه که لازمه با آگاهی یک خط باید بین واقعیت و دروغ بکشن. مثلا بیشتر پیجا برای بازدید و لایک بیشتر دروغ + خرافات و ... رو چاشنی موضوع میکنن و به خورد مخاطب میدن. واسه همینه خیلی ها فکر میکنن چنین مطالبی وجود نداره یا زاییده ذهن هست. یا حتی ازش میترسن و روی روانشون تأثیر منفی میذاره .
حالا مثلا میتونیم تو بخش آموزشی تاپیک نجوم داشته باشیم چون من خودم تو این زمینه میتونم مطلب بذارم.
اما مطالبی که بصورت مستندهای ماورایی هست اینا ابزارهای مختلف رو برای سنجش صحت تصاویر و مطالب ندارن و فقط یه مستندی ساختن و وارد رسانه کردن. از طرفی توصیه نمیکنم این دست کلیپا رو ببینی چون اینا در درازمدت اثرات منفی روی روان داره و تحریف واقعیت هست.
:72: : ❤️