خدا رو شکر
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر
بچه ها!!
گرد و غبار فراموشی روی تصمیمون نشینه ها،
این هفته پدر دوستمون capable موضوع اصلیه و شفای جسم و روح بقیه بچه ها و...
پاک و شاد باشید
سلام خوشحالم که همه کمی آرام شدن مطمئنا بین این جمع صمیمی هستند دلهای پاکی که نزد خداوند آبرو دارند ، پس نظر منم همینه که برای همه دعا کنیم بخصوص این هفته برای پدر دوست عزیزمان شاید این موضوع موجب بشه تا خداوند نظری به ما داشته باشه وگره از کار ما باز کنه .
خدایا شکرت
[/color][/size]سلام دوستان
من به خاطر امتحاناتم چند روزی رو نتونستم بیام ولی حالا که اومدم خوشم آمد از آمدنم!!!
روزن جون به نظرت خبری بهتر از این می تونستی به ما بدی؟:43::228:
عزیزم همیشه خوش خبر باشی
امیدوارم شادیمون پایدار باشه
[size=large][color=#008080] دوستان مهربون پدر capable رو فراموش نکنیم:228:
[color=#A52A2A]خدایا به خاطر همه نعمتهایی که به ما می دی و ما اونها رو نمی بینیم شکر شکر شکر:203:
capable امیدوارم پدر شما هم حالشون خوب بشه، این شب جمعه برای ایشون دعا می کنیم.
به امید سلامتی پدر بزرگوار شما انشالله همه با هم برایشون دعا میکنیم>
یا حسین.......
دوستان عزیز تمام بدنم به لرزه در میاد وقتی تاپیک های روزن جان رو می خونم خیلی خوشحالم که شاد عزیز به زودی برمی گرده پیش خودمون خدا رو از این بابت هزاران بار شاکرم .میشه ازتون خواهش کنم برای من و مادرم هم هر وقت که شرایطش رو داشتین دعا کنید مادر من چند ساله که بیماره فقط دیگه به بیماریش عادت کردیم ولی وقتی دیدم نیروی دعا چه تاثیری داره امیدوار شدم که شاید منم بتونم با دعاهای شما مادرم رو سرحال و سالم در کنار خودم ببینم.
البته این هفته برای پدر بزرگوار دوستمون حتما دعا می کنم ایشون در اولویت هستن و انشاالله قبول بشه
104200+1000=105200
به امید شفای شاد عزیزم.:72::72::72:
(وقتی آدم دل بزرگی داشته باشه میتونه همه رو دوست داشته باشه:shy:،پس بیاید برای همه مریضا دعا کنیم :203:وشفای اونا رو از خدای عزوجل بخوایم.:203:)
:72::72::72:
وای دوستان عزیزم.روزن جان من بعد از اینکه نوشته قبلیمو تایپ کنم رفتم به صفحه های قبلی سرزدم.
نمیدونی چقدر خوشحالم وقتی خبر اینودادی که شاد عزیز به هوش اومده و این خیرو خوندم اشک تو چشام جمع شد وتو دلم گفتم خدایا شکرت.:72::72::72:
خدایا شکرت .خدایا شکرت .خدایا شکرت:43:دوستان ببینید دعا چه معجزه ای میکنه.:D
وقتی میگن با خدا باش پادشاهی کن همینه.
روزن عزیز نمیدونی چقدر برات خوشحالم امیدوارم همیشه شاد ببینمت.
دوست من صبور بودن بهترین خصلته.که تو داری دوست من.
بازم با دعای همه، شاد عزیز بهتر میشه مطمئنم .
هر چی از خدا تشکر کنیم کمه.
این گلها تقدیم به شاد گلم و روزن عزیز و همه دوستانم تو تالار :72::72::72:::72::72:....................... (اگه جا میشد بیشتر گل میفرستادم.)
من كه گفتم يلداي شادي پايان يافتنيست.دوست عزيزم تكه يخ من نذري رو به نيت شما هم اعطا كردم . اميدوارم بپذيريد از برادرتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
سلام به همه دوستان
روزن جان خبر سلامتی شاد همه ما رو خوشحال کرد..اما هنوز منتظریم تا خبر بهبودی کامل شاد رو بهمون بدی
ازت میخوایم که هر خبری از روند بهبودی شاد عزیز داری بهمون بدی
ممنون
امیدوارم شاد عزیز سالم و سرحال و شاداب به خونه اش بازگرده و دیگه غباری از غم و اندوه نداشته باشه.الهی امین
بازم خدا رو شکر
و بازم برای همه ی مریضا دعا کنیم
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
اللهی آمین
یا امام حسین همه بیماران شفا بده
خدایا همه مریضای اسلام رو شفا بده
:به امید روزی که دوباره شاد عزیز بیاد و همه دور هم باشیم:122::103:نقل قول:
نوشته اصلی توسط همسفر
دوست خوبمون shad امروز صبح مرخص شد، حالش که بهتر بشه حتما میاد، فقط مشکل اینه که رمز عبورش رو فراموش کرده.
سلام
خیلی خوشحالم که شاد مرخص می شود. امیدوارم هر چه زودتر بتونه برامون بنویسد.
شاد عزیز منتظر دست خطت هستیم.
خدایا همه مریض ها رو شفا بده.
شاد عزیز حضور دوبارتو در جمع دوستان خوش آمد میگیم
روزن جان
فکر میکنیم این مشکل از طرف آقای سنگتراشان قابل حل باشه
شاد عزیز خوش اومدی :43:امیدوارم زودتر بیای تو تالار تا همه جشن بگیریم:227:
روزن جان اومدم که ازت بپرسم شاد الان تو چه وضعیتیه که نوشته بودی مرخص شده خیلی خوشحال شدم و خدا رو به خاطر این همه لطفش شکر می کنم
یا امام حسین حضرت رقیه شفیع همه ی مریضا بشید
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده اللهی آمین
روزن جان میشه لطف کنی یه کم بیشتر در مورد وضعیت شادی از نظر جسمی توضیح بدی
فراموشیش بر طرف شده به طور کامل؟
دوستان سعی کینم این لحظه ها رو که خدا با وضوح کامل به ما کمک می کنه و یه جورایی معجزه میشه رو خوب درک کنیم تا در مواقع سختی هم به یاد خدا باشیم و به خدا توکل کنیم
خدایا شکرت
ممنون بچه ها، پونه جان، حافظه شادی تقریبا برگشته، اما دکترش می گفت باید سعی کنیم همه چیز رو به یاد بیاره حتی جزئی ترین مسائل زندگیشو، حتی چیزهایی که باعث ناراحتیش می شدن، چون اگه به خاطر نیاره و بعدها باهاشون مواجه بشه تقریبا مثل یه شوک براش می مونه، من هم می دونم که این تالار و اعضاش قسمتی از زندگی شادی بودن، برای همین باید کمکش کنیم که همه چیز رو به یاد بیاره، یعنی تک تک شما رو با مشکلاتی که داشتین، حتی مشکلات خودش، برای همین ازتون خواهش می کنم، حالا یا از طریق پیغام خصوصی یا همینجا، براش پیغام بذارید و همه چیز رو بهش یاد آوری کنید، تا ببینیم چی میشه.
خدا رو شکر. خیلی خیلی خوشحال شدم. خدا رو 100 بار شکر
خیلی خوشحالم برای بازگشت شاد خیلی جاها همش حرفاش تو گوشم بود خیلی از راهنماییاش استفتده کردم.......امیدوارم شاد عزیز هر چه زودتر بیای و مارو با راهکارهای مفیدت راهنمایی کنی.....خانوم روزن از شما هم به خاطر خبررسانی خوبی که داشتید ممنونم مرسی که مارو جزیی از شاد دونستید.......
چطوری می تونم جلوی خودم رو بگیرم وقتی انقدر خدا منو دوست داشته که دوستانی همچون شما رو بهم هدیه کرده؟ دیگه چطوری می تونم سپاسگذار نباشم، چطوری می تونم از شما تشکر کنم. چطوری می تونم جوابگوی این همه محبت شما باشم؟
فقط می تونم بگم خوشحالم از اینکه دوباره در کنار شما هستم و دوباره می تونم با نیروی محبت و دوستی شما زندگی کنم.
:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
سلام
خدا را شکر :203:
ما هم خیلی خوشحالیم که برگشتید .
وای شادی سلام عزیزم
حالت خوبه؟
نمیدونی چقدر خوشحالم انگار دارم خواب میبینم
خیلی دوست داریم
خدا رو هزار مرتبه شکر
واقعا صدها مرتبه خدارو شکر!!!!!!!!!خوش اومدی شاد عزیز...منتظرت بودیم...ممنون!!!!!!خیلی خوشحالیم بین ما هستی
سلام شادی عزیز
منم خیلی خوشحال شدم:72::72::72: خدا رو شکر
http://irapic.com/thumbs/1231699172.jpg
دوستان عزیزم من قبلا در مورد مادر عزیزترین دوستم به شما گفته بودم، بعد از عمل حا لشون خوب بود ولی بعد از چند روز مشکلات جدی براش پیش اومده و دوباره در بیمارستان بستری شده.من خیلی برای دوستم نگرانم، این چند وقته خیلی اذیت شده و خودش هم مریض شده
دعا کنید که مادرش از این بحران به سلامت بیرون بیاد و دوست من هم بعد از مدت ها بتونه آرامش پیدا کنه...
ممنون:72:
سلام شاد عزیز خیلی خیلی خوشحال شدم دوباره برگشتی دوباره میتونی بخندی گریه کنی اخم کنی دعوا کنی شاد باشی مثل اسمت اما خودمونیم خوب یه مدت از همه دور شدی رفتی تو همون جنگلی که میخواستی
سلام به همه دوستان همدرد و مهربان :72:
سلام به تو شاد عزیز :43:
خداراسپاس!(افسوس که زبانم قاصراست از اینکه حمدی شایسته گویم الطاف بسیارش را .)
خدا را شکر ! که فرصت بودن با تورا به همه ما عنایت فرمود.
شاد دوست داشتنی و عزیز از بودنت کنار ما بسیار خرسند م .
شادو تندرست باشی همیشه !:72:
سلام شادی عزیز
من طلوع مجددت روبعد از یه خواب کوچولو به همه بچه ها تبریک می گم. امیدوارم بهترینها نصیب تو باشه یار پاک و صمیمی تالار .
:72:
خدايا شكرت .... :203:
دوستاي مهربون و عزيز تالار همدردي سلام به روي ماه همتون....:43:
ميخوام از خوشحالي فرياد بزنم....
عزيزاي مهربون .... شادي برگشته... شاد و سرحال .... خدا شاد عزيز رو بهمون برگردوند...:73::73::73:
من ورود شاد عزيز رو اينجا تبريك ميگم....:228:
اميدوارم هميشه سلامت و تندرست در كنار ما تو تالار باشه...
خدايا شكرت .... نميدونم من اولين نفرم كه اين خوش آمدگويي رو مينويسم و اگه نيستم شرمنده اينقدر هيجان زده ام كه خواستم خوشحاليمو و برگشت خوشبختي رو به تالار به همه دوستاي گلم تبريك بگم....
از روزن عزيزم هم تشكر ميكنم...
شاد نازنينم خيلي خيلي از برگشتنت خوشحاليم..... :16::16::16::72:
درود
شیرین عزیز شما افتخار این رو دارید که تاپیک اختصاصی سلامتی شاد گرامی رو باز کردید.
:D
من هم به سهم خودم سلامتی شاد عزیز رو به اون همسر عزیزش خونوادش و تموم دوستانی که از صمیم قلب حضور مجددشو تو جمعشون می خواستن تبریک می گم.:72: پویا باشی شاد عزیز
:73::73::227::227::227::73::73:
:72::72::72:
سورناي عزيز منم ممنونم و به شما تبريك ميگم....
من هميشه شاهد دعاها و احساسات پاك شما براي شاد عزيز بودم....
"اميدوارم در كنار هم تالار رو پر از خوشبختي كنيم...." اين جمله ايه كه من وشاد عزيز بهم رد و بدل كرديم....
كامران 007 عزيز ممنون....
بچه ها ي گل تالار بياين ببينين خدا به قشنگترين دعاهاي شما پاسخ داده ....
قشنگترين جواب ما .... سلامتي شاده عزيز و برگشتش به تالاره....
راستي راستي من اختصاصي به آقاي مدير همدردي عزيز هم تبريك ميگم ... آخه ايشون هم دست كمي از ما نداشتن....
خيلي نگران شاد عزيزمون بودن و همينطور نگران همه ما.....
بارالها همه دلهاي غمگين رو شاد كن و همه بيماران رو شفا بده و دل همه كساني كه اونا رو دوست دارن شاد كن....
آمين.....:203::203::203::203: