امید
من هلاک اون پستت در رابطه با روابط بین زن و شوهر شدم که با غذا و سالاد و دسر و رستوران و ....مقایسش کرده بودی.
:311::311::311::311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
امید
من هلاک اون پستت در رابطه با روابط بین زن و شوهر شدم که با غذا و سالاد و دسر و رستوران و ....مقایسش کرده بودی.
:311::311::311::311::311:
ان الله یحب المتاهلین و متعهدین
خانم آویژه
مادامیکه قانونا و شرعا و عرفا متاهل هستم مثل سربازی در خدمت آرمان های قشر مظلوم و سختی کشیده ی متاهلین خواهم بود و از قشر مجردین این مرفهین بی درد بیزاری خواهم جست.
همانطور که شاهد هستید، هنوز نه به باره نه به دار سر ریاست دعواشون شده و تازشم رییس خود خوانده ی آنها ندای " من زن میخوام یا الله" سر داده دیگه خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
وقتی رییسشون فریاد بر میآورد که من را به گروه متاهلین راه دهید، بقیه که تکلیفشون مشخصه
من هم با عضویت افتخاری خانم نادیا کاملا موافقم، اما نگرانی عمیق خود را از ناپدید شدن ناگهانی و مشکوک پدر بزرگ اعلام میدارم.
برخی گزارشات تایید نشده دال بر این است که ایشان به دست عوامل مزدور برخی گروه های اونوری رباییده شده، تا در جلوی دوربین های شبکه های منحط و متاهل بر انداز که توسط عوامل مجردین ناکام اداره میشود ادعا کند من به گروه مجرد ها پیوستم.
وای بر آنها اگر دزدیده شده باشد و چنین ادعایی نماید و وای بر ما اگر دزدیده نشده باشد( چون بعد خودش میاد میگه من میخوام برم اونور، من می دونم)
راستی من عاشق بریانی اصفهان هستم، هر وقت برنامه شد من هم خبر کنید یکی از پایه های بریونی خوران هستم.
محمد جان چی میگی بهار که آش پزی بلد نیست میخوای فردا بچه هارو راهی بیمارستان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
خدا خیرت بده دستت درد نکنه . :311:
من گفتم بهار کدوم بهار معلوم نیست . هرچی بهار هست بیاد از من انتقام بگیرند :311:
......
بسیار ممنانیم آقای آرش خان، از این خطابه دشمن شکن جنابعالی. موید و منصور باشید.
و اما در مورد این قسمت که فرمودید:
نقل قول:
همانطور که شاهد هستید، هنوز نه به باره نه به دار سر ریاست دعواشون شده و تازشم رییس خود خوانده ی آنها ندای " من زن میخوام یا الله" سر داده دیگه خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
وقتی رییسشون فریاد بر میآورد که من را به گروه متاهلین راه دهید، بقیه که تکلیفشون مشخصه
:58: آره باو! جدا پستشون (و پست هاشون) خیلی مفرح بود... دارم به این فکر می کنم اجلاس اینا با این وضع، کرکر خنده است. چطوره ولشون کنیم اجلاس برگزار کنن ما بخندیم. هوم؟! البته به شرطی که قبلش هماهنگ کنن باهامون که ما بساط تخمه و تنقلاتمون رو جور کنیم. نه؟! . یاه یاه یاه :311:
در ضمن این پدر بزرگ خیلی بهش اعتمادی نیست و من بهش مشکوکم. آخه از اول "قدر خویش نشناخت و با بدان بنشست" در نتیجه افتخار متاهلیتش گم شد! دیگه حالا نمی دونم بعدش چی بشه.
:311::311::311:
آقا یکی این امید رو خلع کنه آبرومون رفت:311:
از همون اول گفتم رییس فرمایشی و سفارش شده اعتباری بهش نیست:163:
آقا امید اگه با مایی باش، اگه نه، شفاف موضعت رو اعلام کن اذهان عمومی دچار تشنج نشه
ما سنگر غیر متاهلیت (همون مجردیت) رو حفظ میکنیم:104:
خانم آویژه گرامی
آره واقعا بد هم نیستا
در این وانفسای روزگار، دیدن یک اجلاس کمدی کلاسیک که از طرف مجرد ها بر پا میشه خالی از لطف نیست، هم فاله هم تماشا، هم کلی کرکر و هرهر خنده.
فکر کنم قبل از اینکه به اهدافشون که همانا کوبیدن متاهلین باشه، برسن، بشه میعادگاه عشاق و خدا رو چه دیدی از توش یه چندتایی جشن عروسی هم در اومد!
شماها اینکاره نیستید
پاشید بابا خودم میشم هم رئیس متاهلین هم مجردین
اینهمه تجربه باید به هر حال یه جا بدرد بخوره دیگه
خب اجلاس شروع میشود
مجردین عزیز حرفی دارین بیاد در کمال احترام و آرامش بزنید
متاهلین عزیز هم همینطور
دعوا کسی بکنه میندازمش تو عالم برزخ
هواسا جمع باشه
نادیا جان منم تا آخر امسال خدا بخواد به گروه شما پیوسته می شم.یه جا همون جاها اطراف خودت برای من و همسرجانم
نگه دار.ببین جات خوبه دیگه؟تصویرو خوب می بینی؟صدا واضحه؟
یکی بیاد به من بگه این وسط من چیکار کنم. من طرف کدوم گروهم :311:
گیج شدم. یه حسی میگه بپرم بغل آرش یه حسی میگه بپرم بغل امید . :311:بغل امید بپرم که میشکنه الهی :311:
یکی بیاد تکلیف منو با خودم روشن کنه .
آرش جان منو ندوزدیدن من هستم. اما خودم رو استتار کردم از چشم بعضی ها پنهان باشم.
آخه تا منو میبینند بهم هجوم میارند هی اذیت میکنند یکی اعصامو میگیره یکی کلاهمو برمیداره .
مجبور شدم استتار کنم نامحصوص بیام سر بزنم برم. تا دیده نشم.
گروه من دیگه کدوم گروهه؟؟؟
من رئیس مجلسم
وسطم
نه اینورم
نه اونور
البته دوستان عزیز منو عضو افتخاری کردند در متاهلین (دستشون درد نکنه و متشکرم ازشون)
ولی فعلا مجردم عزیز جان
این خواستگار جان هم حالا حالا ها باید بدوا تا شااااید گوشه چشمی بهش بندازم
حالا که رییسی چپ و راستت یرای من و همسرم جا بگیر.بشیم معاونینت.دختر مهربون و بهارزندگی هم دستیارمون می شن.:P
متاسفانه شان اجلاس بسیار بالاتر از اینه که همه بخوان برای ریاستش اغتشاش کنن و من همین جا اعلام می کنم که تا آخرین قطره خونم و تا آخرین لحظه اجلاس ، در برابر مسئولیت و پستی که در اختیار بنده قرار داده شده مسئولم و اجازه نخواهم داد که اهداف اجلاس در برابر تصمیم های افراد از مسیر اصلی خودش منحرف بشه .
در این راستا همین جا اعلام می دارم که عضویت افتخاری خانم نادیا ، لغو خواهد شد ، تا شماها باشین که از این کارها نکنین .
پدربزرگ ! در این سردرگمی که شما هستین ، من نتیجه رو بهت می گم ، تا یکی دو تا پست بعدی من سعی کن تا خودتو از سردرگمی نجات بدی ، وگرنه منتظر اقدام بعدی من باش .
.
.
همونطور که مستحضر هستید ، هدف اول اجلاس ، کمک برای ازدواج کردن رئیس اجلاس هست ، دوستان در این زمینه چه فکری به ذهنتون میرسه ؟
.
در ادامه اگه مجردای خوبی باشین از آقای خارپشت هم رونمایی خواهیم کرد .
امید جان دلبندم منکه برات یه کیس مناسب با تناسب اندام برات پیدا
کردم یه زحمت بکش پست هارو بادقت بخون . فقط منتظر تعیید شما بودم. که
کیس محترمه تشریف بیارند تالار برای آشنایی بیشتر .چون پاتوق اصلی شما همدردی بوده
و لطف کن یکی در میون تشکر نزن. اینجوری دلخوری پیش میادا حالا من گفته باشم.
من عضویتم رو اعلام میکنم .من در گروه آقا آرشم. همسر پست آلاچق رو خوانده و گفته اگر مجرد هستی شب هم
بیرون شام بخور و همون کنار خیابان لالا کن خونه حق نداری بیایی:311::311::311: آرش رو عشق است.:227:
پدر بزرگ. سلام ما رو ابلاغ بفرمایید به بانوی مکرمه، و خدمتشان، پس از بوسیدن روی ماهشان، بگویید که : "الحق که اگر نبود کمک های پشت جبهه، ما اینقدر دلمان قرص نبود"
کی تیاتر ( به قول آقا آرش) شروع می شه جماعت یکان یکان؟! :D حوصله مبارکمان سر رفت
پدربزرگ ، انسان با ترس نمی تونه به جایی برسه ، اگه حق تو می خوای ، بهتره بگیری ، نه اینکه بهت بدن !
این آقای آرش که فرمودین کی هست ؟
اسم ایشون رو در اعضای اصلی اجلاس ندیدم ، احتمالا از دعوت شده ها و یا اعضای افتخاری باشن ، نمیدونم.
.
.
.
صبر کن ببینم .
نکنه .... نکنه دارین قشون کشی می کنین !؟ می خواین اجلاس رو به توپ ببندین !
باشه !
این طوریه ؟ باشــــــــــه ، منم آدم های خودمو دارم .
فقط یادت باشه پدربزرگ ، که دوستی مون رو به چی فروختی .
من آدم خوبی بودم ، به خاطر تو بد شدم.
امید جان من که باهات دوستم . :227:
این دفعه رو بخیال دوست داری من امشب کناره خیابون بخوابم. :300:
استثناع قائل شو .گناه دارما . نصف شب از سرما یخ میکنم میمرما.
اون وقت پدربزرگ دیگه نداریا .دلت میاد :302:چقدر بی رحمی تو
منو دست داشته باش من دلم میگیرها .:302:
فهرست 53 نفری که در قرعه کشی هستند:
mojgan santa
کاشفی نیا
bkouhi
2147249
sepideh58
baran_3765
monayi
abadanveh
mrw.rezai
رازقی
پدربزرگ
دینا.
نادیا-7777
negin iran
etemade shekaste
خاله جون
saaaye
mr6262
maryam123
سارا بانو
بهار.زندگی
نازنین 1
bahar.shadi
گلنوش67
پاییزان
یک زن امیدوار
چشمک
hadieh
eghlima
بی نهایت
خارپشت
دانوب
شوکا
shabe barooni
محمد89
shahnaz66
دختر مهربون
ویدا@
آویژه
فرهنگ 27
blue sky
pardis81
بالهای صداقت
parnaz
بی دل
baran.68
ani
محمدابراهیمی
غریب آشنا
خدمت
roya
طاهره
امییییییییییییییییییییییی ییییییییید اسم تو وآرش تو این لیست نیست.
پدربزرگ عزیز، آرش اسمش نیست چون خودش قهوه ای هست و نیازی به تغییر رنگ نداره
و اما چرا امید نیست
خیال کردین الکیه؟؟
هر کی بامن دربیوفته
ور میوفته
نفوذ من بالاست آقا امید
ها ها ها ها ها
آیا قرعه کشیه چیه؟
نادیا جای ما محفوظه؟
فرهنگ 27 جان جات محفوظه محفوظه
کو منکه امید نمیبینم . همه هستند بجز امید الهی امید جان نالاحت نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
بیا داداشی اشکالی نداره اگرمن قهوای شدم. میرم هی کپی میکیرم میدم بهت یا سوالاتت
رو کپی میگیرم میبرم انجمن آزاد.
آرش رو نگاه نکن بیمعرفته حتی نمیگه اونجا چیا میگن کیا هستند. خسیس مال خودت اصلا .
برو بچ دستیار مدیر صندلی داغ عوض شده ویدا @ میباشد .
نازنین1 کجایی دلمون تنگ شده :302::302::302::302::302::302:
من موندم چرا ابراهیمی فقط از دخترا دستیار انتخاب می کنه.همینه که جوونا ازدواج نمی کنن.کار نیست.همه مشاغلو
دخترا گرفتن.ابراهیمی این امیدو بذار دستیار بشه یه درآمدی داشته باشه زنش بدن بره.
برای امید یه کیس خیلی خوب در نظر گرفته بودم
ولی خودش با این کار آخرش، پشت پا زد به بخت و خوشبختیش
هنوزم وقت داره البته
چه کنیم دیگه...دل رحمیم
اقای فرهنگ 27 محترم خانمها ی تالار همکار در صندلی داغ انتخاب می کنم خانمهای تا لار فعا لیت در تالار زیاد است
امید محترم فعا لیت در تالار کم است فرهنگ 27 محترم بنده مجرد هستم قصد ازدواج ندارم :311::311:
ممنون
:72::72::72:
واااااااااااااااااااااااا ااااای..چه خبره..چند ساعت ما نبودیما.زدین اجلاس مجلاسو همه رو ترکوندینا..
ابرومون رفت..این متاهلا چی میگن این وسط..چش ندارن ببینن ما مجردا یه گوله جا واسه خودمون جفت و جور کنیم کمی دل به دل هم بذاریم..پاشید برید همون خاطرات عشقولانه من و همسرم بنویسید..یالله..اقاتون اومده شام می خواد.
اویژه جان تو این دوره زمونه کشک که هیچی پشمم برا خودش برو بیا و کیا و بیایی داره..دیگه الان هر چی که فکر کنی ارزشش رفته بالا..بلا نسبت ادمی و ..نقل قول:
بهار جان ! الان مثلا شما بیانیه ما را کشک اعلام فرمودید؟!
امید خودت میری خودتو حلق اویز میکنی یا بدم زحمتشو بکشن..زن میخوای این ورا چیکار میکنی؟؟..برو قاطی متاهلا بلکا بختت وا شه..اون ذکر منم بگو ایشاا... اثر میکنه..اثر کرد دعا کن به جون من.
ممد ابراهیمی..مگه من اشپز دربارم؟؟!!ننم اصفهانیه یا بابام که واست بریونی بپزم..اقا چه خوش اشتها هم تشریف دارن دو روز اومدن اصفهان واسه من منو میده بیرون..تخصص من فقط خوردن بریونیه..بفرما ازجیب مبارک مهمون کن..انقدم از من انتقام نگیر..انتقام چیو میگیری اخه؟؟
فرهنگ واسه من تز دستیار شدن نده ها..کی گفته ما باید دستیار شیم..یه وقت گیر نکنه تو گلوت که ما دستیارتون شیم.
نادیا شوما کجا نیومده رفتی رو تخت سلطنت..بیا پایین عزیز من رنگش میپره..
راستی فرهنگ زن ذلیل ..نبینم زن نگرفته واسش غش و ضعف کنیا.ما ازاین لوس بازیا اینجا نداریم..
حالا عجالتا وسایل پذیرایی و بخور بخور رو فراهم کنید..که اصل ماجراس..بقیش باشه واسه بعدا.
اینم بریونی.
http://www.hamdardi.net/imgup/33943/...b79ba994ec.jpg
مردم ازارا چرا میگین بریونی؟؟من دلم خواست..چیکار کنم حالا.؟؟
موفق باشید
امید امید امید امید به حرف نادیا گوش ندیا .:305:
برات نقشه داره بیاد این آشنای ما رو بگیر با ورکن بهم میاین کمی توپل هست اما بهم میاین .
وقتی غذا میخوره رو توهم تعثیر میزاره توام با اشتها میخوری رو فرم میای .
نادیا خانم . شما که بهتر میدونید پسر کم شده چرا این کیس رو از دست من میقاپی .
امید الهی قربونت برم. امید جان منی امید عشق منی امید امید :227::227::227:
بهار جان اول اینجارو درست کن فدات شم
"چش ندارن ببینن ما متاهلا یه گوله جا واسه خودمون جفت و جور کنیم "
باید مینوشتی ما مجردا
میخواین بخواین
نمیخواینم باید بخواین
من رئیس این اجلاسم :D
کی همچین حرفی زده؟؟نقل قول:
نادیا خانم . شما که بهتر میدونید پسر کم شده
چیزیکه زیاده پسر
همین الان از بالا زنگ زدن و ایمیلی رو بهم دادن که حاوی سر بریده یه اسب بود (اشاره به godfather1 )
متن این ایمیل بدون کم و کاست در فضای اینترنت منتشر خواهد شد ، باشد که در ادامه روند آلاچیق موثر واقع شود.
.
.
سلام omid65.
میدونم که بعضی از بچه ها چو انداختن که تو رو توی قرعه کشی جشن تولده شرکت ندادیم ، ولی کافیه خودت یه سر اونجا بزنی تا بدونی که دارن دروغ میگن ، بذار دروغ بگن ، من تو رو برنده اعلام می کنم ، تو غم مخور .
در مورد اجلاس ، بهتره نادیا رو دوباره برگردونی ، گناه داره ، ظاهرا یه کیس مناسب داره برات فراهم می کنه ، تو از کجا می دونی شاید دختره مناسبت باشه . بذار بیاد حالا میخوای عضو افتخاریش بکنی اشکال نداره .
فرهنگ رو هم قدر بدون به فکر اوضاع شرایط مالی توئه .
عملکرد فرهنگ و نادیا در راستای اهداف اجلاسه .
اما پدربزرگ ! چند بار می خواستم بنش کنم ، نشد زورش زیاده ، زیاد به پر و پاش نپیچ ، خودم حالشو می گیرم.
خانم بهار زندگی محترم از انتقام من به شما خیلی ناراحت عصبانی شدی عصبانی نشوید اب خنک بدهم
اعضای خوب تالار صندلی داغ نوبت بهار زندگی محترم است اماده هستید صندلی داغ داغ کنیم نوبت بهار زندگی در صندلی داغ اعلام می کنم ممنون:311::311:
چیو درست کنم نادیا؟؟درسته که :):P
مگه نمیگم این بساط زن دادن و شوور کردنو جمع کنیــــــــــــــد..وسط اجلاس غیرمتاهلا کیس معرفی میکنید؟؟..پدربزرگ مواظب خودت باش دیگه ها..اصلا به مناسبت اجلاس تعطیلیه پاشید با خانومتون برید منوی عاشقونه درست کنید یه روز پادشاه شید.
نادیا تو هم اگه عشق ریاست داری با خواستگارت قرار مدار بذار زنش شدی یه روز تو ملکه بشی..راهش تو منوی عاشقونه هست.
اینجا مجردی محضه.
صندلی داغ چیه؟داشتیم محمد ابراهیمی..این همه زحمت کشیدم بریونی اوردم..زود باش تکذیبش کن.
موفق باشید
خانم بهار زندگی محترم اماده باش صندلی داغ نوبت شما است:72::72::72:
بهار باید مفتخر بشی که دستیار من بشی.درضمن خانممو هر جور بخوام صدا می کنم.خواهر شوهر بازی نداریم.
چند وقتی ست ما پست اول صفحه بعد می باشیم.باشد که باعث خیر شود.
نه تو رو خدا..افتخارت رو هم بذار واسه همون خانومت..ما نخواستیم.
صداش کن..اما اینورا نیا..
وسط اجلاس غیرمتاهلا واسش جا میگیری؟؟مگه صف نونواییه که زنبیل بذاری؟؟؟
موفق باشی
یه بووووووووووووووهای میاد .
برو بچ نکنه بهار متاهل شده صداشو در نمیاره بخاطر اینکه شیرینی نده .
آخه مگه میشه کسی مجرد باشه بگه ما متاهل ها بقول بی دل عجب.
نادیا تو مگه تو اجلاس متهلا نیستی؟
درضمن خامم معاون اوله،دختر مهربونم نایبشه.
بنده قبلا متاهل بودم
حالا مجرد هستم
فعلا که مجردم
ولی شاید شاید شاید متاهل بشم
همچین زیادم معلوم نیست جواب این خواستگارمو مثبت بدم بهار جون
فعلا که مجردی خیلی خوش میگذره و خیال متاهل شدنم ندارم
کاربران آنلاین در این تایپ:311:
اصغر، دختر مهربون، نادیا-7777، پدربزرگ، 2 مهمان کاربران در حال بازدید این موضوع: arash1348، omid65
چه خبره اینجا ریختیم اینجا همه اومدن جزب آلا چیق شدن. :311::311::311:
نادیا حواست کجاست؟من فرهنگم.من ازت پرسیدم کدوم گروهی.بهار طبقه بالاییه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
من وسطم
اعضای خوب تالار صندلی داغ نوبت خانم بهار زندگی بود ایشان مخا لف حضو ر صندلی داغ بود گفت امادگی ندارد در صندلی داغ شرکت کند من وظیفه انجام دادم خانم بهار زندگی در صندلی داغ نوبت باشد ایشان دوست ندارد در صندلی داغ شرکت کند ممنون
عجبا ببین یه اجلاس میخوان برگزار کنن ها،
اول که سر ریاستش دعوا بود حالا سر جای نشستن، تازه از رییسش تا دستیارش همه دنبال جفت می گردند
اونوقت می خوان متاهلین رو محکوم و منکوب کنند!
حالا ما یه مرامنامه برای متاهلین اعم از مرتکبین( در حال ارتکاب تاهل) ، متجددین( مابین تاهل و تجرد) و مخلصین( از تاهل خلاص یافتگان)
می نویسیم تا باقی بدانند که سازماندهی مانند بازی های کودکانه در دوران مجردی نیست، بلکه اصولی دارد، پیچیدگی و ساز و کار دارد، استعداد، خلاقیت، همت و درایت میخواهد.