مامفرد خانومی خیلی خوشحال شدم که حس کردم بازم برگشتی! امیدوارم که امسال همگی بتونیم با اطلاعات بیشتر و سعی بهتر زندگی بهتری رو داشته باشیم!:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
مامفرد خانومی خیلی خوشحال شدم که حس کردم بازم برگشتی! امیدوارم که امسال همگی بتونیم با اطلاعات بیشتر و سعی بهتر زندگی بهتری رو داشته باشیم!:46:
سلام
من هم به یاد شما بودم و خیلی خوشحالم که ما رو از احوال خودت باخبر کردی دلمون تنگ شده بود برای مامان مهربون :72:
سلام
دیروز وقتی داشتم تاپیکم رو میخوندم خیلی خاطرات برام زنده شد خیلی هاشون اشکمو درآورد و خیلی هاشونم منو آروم کرد خوندن اینا باعث شد بیام و یه سری به تالا رو بچه ها بزنم
در مورد خودم و زندگیم باید بگم که مثل همه زندگی ها خوب یا بد داره میگذره
باران هروز شیطون تر از روز قبل میشه و همه میگن این سن تموم بشه خوب میشه راحت میشی ولی هرچی بزرگتر میشه شرتر میشه :316:
احسانم خوبه هنوزم مردسالاریشو داره :324:هنوزم برنامه ی نود هوویه منه :325: هنوزم بعضی وقتا دلم می خواد این لپ تاپشو از طبقه چهارم پرت کنم پایین :227: ....
بازم mamafred داره غر میزنه :163:
اومدم بگم من فعلا هستم :72:
خوشحالم که هستی و همچنان مثل من؛ مثل خودت و مثل همه ی خانواده ی بزرگ همدردی داری زندگی میکنی؛ برای اینکه زندگی کنیم و لذت ببریم و شکرگذار باشیم.
و به این فکر کنیم که زندگی با تمام پستیها و بلندیهایش خواهد گذشت و آنچه ما رو به ادامه ی راه ترغیب و تشویق خواهد کرد، فکرهای زیبا و امیدهای لذت بخش و افکار ماست.
دوست عزيزم
ما زنا افراد احساساتي هستيم و مردا منطقي با هم فرق داريم اونا فقط ميخوان كارا راه بيفته بهت پيشنهادميكنم حتما كتاب( مردان مريخ زنان ونوس چگونه روابط زناشويي خود را بهبود بخشيم نويسنده جان گري) را مطالعه كن كتاب جالبيه حرفاش به دل ادم ميشينه و بيشتر در مورد افكار مردا ميفهميم يه نممونه مثال از اون كتاب برات مينويسم
ميگه وقتي يه زني به شوهرش ميگه سرم درد ميكنه انتظار داره شوهرش بگه بميرم برات چرا عزيزم
اما مردا فقط دونبال راه حل اند ميگن خوب يخچال استامينوفن است برو يكي بخور خوب ميشي
اون موقع است كه ما زنا ديونه ميشيم
موفق باشي
ممنونم پاییز خزان عزیزم
کتابی رو که گفتی یه کمی ازشو خوندم ولی میدونی مشکل چیه اون لحظه که ما دچار مشکل میشم با شریک زندگیمون انقدر آشفته ایم که خودمونم از یاد میبریم
چه برسه به زنان و مردان مریخی و ونوسی :227:( شوخی میکنم )
می دونی وقتی ادم تمام روزو منتظر تا همسرش از سرکار بیاد کلی خودتو میکشی خونه رو مرتب میکنی و به خودت میرسی و شام درست میکنی و ...
بعد حضرت شوهر از در وارد میشه و با کلی اخم یه سلام میکنه و میری جلو با بوسه ازش استقبال میکنی و حالش و می پرسی میگه
دارم از خستگی میمیرم اینم شد زندگی همش داریم سگ دو میزنیم و ال و بل و یه سری به همه ی موجودات روی زمین گیر میده و بعدش خودش به خودش گیر
میده و یه نیم ساعتی واسه خودش ولو میشه و چایی میخوره:82: و یکم که روبه راه شد تازه یادش میافته که یه موجودی به نام همسر و یه موجودی به نام بچه هم درون خونه وجود دارن
و فقط بهت نگاه میکنه که اگه موردی برای گیر دادن داشتی بهت گیر بده بعدش نوبت به لپ تاپ میرسه از اون لحظه تا نیمه شب یارو همدم و هم صحبتشون :325:
اگه دوتا کلمه هم حرف بزنی حواسشون خدایی نکرده پرت میشه شبشون خراب میشه :160:
حالا این ور قضیه بعد از چایی شام رو سرو می کنی بعد میوه بعد بچه رو ساکت نگه دارم که اولیا حضرت حوصله شلوغ بازی ها رو ندارن
بعد از 60 بار صدا کردن برای شام سر میز جلوس میکنن و ....
تازه تو نباید خسته بشی و بگی خستم چون میگن خستگی سرکارتو آوردی خونه
نباید ناراحت بشی و بگی چرا دو کلمه با من حرف نمی زنی چون دوساعت که خونست میخواد مال خودش باشه :310:
بعدشم میره لامپ روشن میکنه میبینه که برق روشن شده میگه باز تو سرخود رفتی سرپیچ عوض کردی نمیگی برق میگیردت به حای دستت درد نکنه
و تو نمی تونی بگی بابا یک ماهه دارم میگم سر پیچ لامپ خرابه و اصلا انگار نه انگار :324:چون باید درک کنی که وقت نمیکنه
.
.
.
این مردان مریخی ما واقعا برای خودشون دنیای قشنگی دارن نه؟؟؟
:227::227:
ممفرد عزيزم سلام...
نميدوني چقدر خوشحال شدم از خوندن پست جديدت...خوشحالم كه مشكلاتت حتي به قدر اپسيلوني رفع شده و اوضاعت بهتره...
الاهي كه هميشه خوش و خندون باشي...:46:
سلام مامفرد جونم
خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم اومدی تالار
همیشه شاد و سربلند باشی
باران جان و اقا احسان هم سلامت باشند
راستی اگه این مشکلات کوچیک نباشه به نظرم زندگی خیلی بی نمک میشه ها http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...fef004a813.gif
ولی نباید بذاریم زندگیمون شور بشه:305:
توی این مدتی که با تالار آشنا شدم دست پخت زندگیم هم خوب شده ها!!!!:311:http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4f86c5b984.gif
ممنون از لطفی که به من داشتی عزیزم:46::43::72:
سلام
غزاله جونم منم خوشحالم که تو رو اینجا میبینم خانومی
:72::72::72:
بال های صداقت عزیزم
بابت همه ی اتفاقای خوبی که برات افتاده خوشحالم
:72::72::72:
به به! مثل اینکه مامفرد با خودش بوی گل و پروانه و غزاله و بالهای صداقت و این جور چیزها رو آورده!:311: