RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای
چقدر قشنگه این تاپیک کلی کیف کردم وقتی دیدم از هم بخاطر زحمات همدیگه تشکر کردید:104:
منم به نوبه خودم گرچه میدونم ناچیز و کمه میگم:
بخاطر تمام زحمات دوستان و همدردی با هم کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که در هرچه بهتر شدن تلاش کنید.:72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم انی
بدینو سیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگرددامید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی وتوقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تا لار همدردی
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم ها له نو
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تا لار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستا نتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سر بلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی
سلام
واقعا منو غافگیر کردید. کاری نکردم که لایق تشکر کردن باشم اگه کاری بوده از روی دوست داشتن و لذت بردن از جمع با این گرمی و اشتیاق بوده. بهر حال ممنون و تشکر از لطفتون. انشاالله لایق این محبت باشم
:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم ها له نو
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم داملا
بدینو سیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و بزرگوار جناب اقای سنگ تراشان
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
خیلی ناقلایی محمد! خوشمان آمد:311: به این میگن یک تکنیک روانشناسانه در حد المپیک:311:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و بزرگوار جناب اقای حامد
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
ازین موقعیت استفاده می کنم و از بهار شادی عزیز به خاطر کمک های بی دریغش تشکر می کنم
این گلا رو هم تقدیمش می کنم.
http://www.wallcoo.com/flower/Romant..._photo_001.jpg