RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
با تشکر از کنجکاو عزیز به خاطر نوبتی که به بنده دادن.
وتبربک به مناسبت تولدشون و ی سال با تجربه تر شدنشون :72:
1-از اينكه توي اين ركود بازار شغل آزاد داري راضي هستي يا آرزو مي كردي يه مهندس حقوق بگير بودي؟ و اين همه تنش رو متحمل نمي شدي؟
دوست من .من حدود 2 سال توی یکی از ادارات دولتی بسار خوب کارمند بودم اما توی این کار ی سری مسائلی هست که با من جور نبود مثل شیرینی و.. .الان هم خدا رو شکر بیشتر زحمت میکشم و تنش بیشتری رو متحمل میشم اما راضیم که نون حلال در میارم
خوشحالم كه بالاخره نشستين روي صندلي مي شه بپرسم يكي از جوابها گفتيد كه داشتم متأهل مي شم اما ... اين سه نقطه يعني چي
ممنون.ای روزگار :302:نمیدونم آخه این دنیا چی داره که این همه دروغ میگیم واسه بدست آوردنش.تو این مدت کوتاه خیلی به من دروغ گفتن هم خونوادشون هم خودش اما من که فهمیدم باهاشون صحبت کردم و گفتم مهم نیست همه چی رو فراموش میکنم به شرط عدم تکرار.اما باز هم تکرار و تکرار و تکرار و پنهون کاری و ی سری رفتار بسیار ناپسند از طرف ایشون. حتی این پنهون کاری که طرف یه بار نامزد کرده(توی ی شهر دیگه که مدتی ساکن بودن و دوباره به خاطر همین موضوع برگشتن) و نامزدش هم که اتفاقا از دوستان خودم در اومد(آخه ما با این خانوم هم دانشگاهی بودیم و نامزد قبلی ایشون از از بچه های شهرستانی دانشکده خودمون بود. تا اینکه پس از مدتها تو ی سفر اتفاقی ایشون رو با خونوادشون دیدم و بعدش قضیه رو با خونوادم مطرح کردم و تحقیقات و مسائل دیگه رو بخودشون سپردم...)واسه همین قضیه بهم زده بود.اما من هی گذشت کردم. اما بی نتیجه بود. بخدا حتی گفتم نامزدی قبلیشون اصلا برای من اهمیتی نداره و من این قضیه رو کلا فراموش میکنم و دیگه هم نمیخوام راجع بهش صحبتی بشه. اما.....پس دیدم بهترین کار همینه که اول راه ی فکر درس بکنم و ی عمر پشیمونی نکشم. وحتی در آخر بهشون گفتم من لیاقت دخترتون رو ندارم.درسته شاید بگین تحقیق اما باور کنین حتی بستگانشون هم این قضیه رو پنهون کردن خوب خواست خدا این بود که....منم به خودم میگم شاید ی روزی ی جایی به ی کسی خوبی کردم و خدا به حق همون خوبی خواسته ی عمر با ریا و دروغ و تزویر زندگی نکم اونم از طرف کی از طرف کسی که داری زندگیت رو عمرت رو و و و. رو میدی بهش و همه چی تو داری باهاش تقسیم میکنی.
دوست عزیز اگه جوابا ی خورده این ور و اونور بود منو ببخش چون دوباره بهم ریختم آخه خیلی سخته به یکی دل ببندی و باهاش مثل کف دست صاف و صادق باشی اما این بلا روسرت بیاره و بنایی رو که هنوز داری پیش رو میریزی یهو فرو بریزه.بخدا خیلی وقتا شنیده بودم میگفتن فلانی دلش شکسته . یا... اما میگفتم بابا اینا همش حرفه اما حالا میفهمم چه دردیه چقدر سخته با آدم چها میکنه.باور کنین اونقدر روحیم بهم ریخته که باور کنین تو این چن روزه نزدیک به 10 کیلو وزن کم کردم و تموم غذای روزانه منو جمع بزنین 10 تا قاشق نمیشه.
منو ببخشین ی هویی هوای درد و دل به سرم زد اونم با شماها دوستای تالار. که با اینکه همو ندیدم اما همه مون با هم یرنگ و صادقیم.به خدا بعد از این مدت اولین کسایی که دارم باهاشون صحبت میکن شماهایید.
ببخشید فعلا دیگه نمیتونم چیزی بنویسم و چیزی بگم ...........................
سلام fafa1360
امیدوارم هیچوقت دلشكسته نباشید.
با این پستی كه زدی ،من دلم نمی آید كه دیگه روی صندلی داغ بنشینی، اگر اجازه بدهی روی صندلی سرد بنشونمت :58:
1 - هنوز هم احساس تنهایی دارید؟
2 - آیا الان می توانید به راحتی در مورد خواستگاری یا دختر دلخواه احتمالی ات با خانواده ات صحبت كنید؟
3 - قشنگ ترین روز كودكی ات را به یاد داری؟! چرا به یادت مونده؟!
4 - نقش جودو در رابطه زناشویی را چگونه ارزیابی می كنی؟
5 - یه فیلم كمدی نام ببر كه واقعا برایت خنده دار بود و از دیدنش لذت بردی؟
6 - (ببخشید) مسخره ترین صورتكی كه در ادیتور ارسال پاسخها می بنینی را برایمان انتخاب كن و قرار بده.(لطفا روی صورتك های بیشتر هم كلیك فرمایید)
7 - فكر می كنید هدف از آفرینش انسان چی بوده (در صورتی كه اعتقاد به این هدف وجود داشته باشه!؟)
.
.
.
.
سئوالات داغ و جدی اولی را كم كم خنك كردم، تا یك باره سرد و گرم نشوید.
سئوال آخر هم كلی و گرم مطرح كردم، تا فكر نكنی همیشه روی این صندلی خنك می تونی بشینی :58:
ممنون مدیر همدردی عزیز.
1 - هنوز هم احساس تنهایی دارید؟
باور کنین الان بیشتر احساس تنهایی میکنم.
2 - آیا الان می توانید به راحتی در مورد خواستگاری یا دختر دلخواه احتمالی ات با خانواده ات صحبت كنید؟
[color]بله با راهنماییهایی که کردید کلا برنامه زندگی مو عوض کردم و نه تنها در این مورد بلکه در هر موردی به راحتی حرفامو میزنم و خواسته هامو میگم و قبلا تا اسم ازدواج و ... میومد رنگا وارنگ میشدم اما الان نه اینو ی حق طبیعی میبینم و به راحتی در مورد این مسائل صحبت میکنم.[/color]3 -
قشنگ ترین روز كودكی ات را به یاد داری؟! چرا به یادت مونده؟!
[color]روز اولی که رفتم مدرسه رو هیچ وقت فراموش نمیکنم و همیشه جلو چشمم مخصوصا روز چشن شکوفه ها(روز اول کلاس اولیا) که میشه کلی به خودم میخندم آخه روز اول با اون قد نیم وجبیم از هر راهی میخواستم در برم و حتی ی بار از روی شیر آبخوری حیاط خودمو روی نرده های مدرسه رسوندم و منو دستگیرم کردن.[/color]4 - .:P
نقش جودو در رابطه زناشویی را چگونه ارزیابی می كنی؟
[color]دوست من این حرف منو دلیل بر تعریف نذارین اما ورزش جودو به دلیل سختی و سنگینیش استقامت و پایداری و ی جور افتادگی و تواضع رو به آدما میده حتی در این مورد قبلی من خیلی گذشت و تحمل کردم اما...........[/color]5
- یه فیلم كمدی نام ببر كه واقعا برایت خنده دار بود و از دیدنش لذت بردی؟
[color]بیشتر رلر و هاردی[/color]6 -
(ببخشید) مسخره ترین صورتكی كه در ادیتور ارسال پاسخها می بنینی را برایمان انتخاب كن و قرار بده.(لطفا روی صورتك های بیشتر هم كلیك فرمایید)
:301:
7 - فكر می كنید هدف از آفرینش انسان چی بوده (در صورتی كه اعتقاد به این هدف وجود داشته باشه!؟)
[color]نشانه عظمت و قدرت خدا.چون انسان کاملترین مخلوق خداست.[/color].
.
.
.
سئوالات داغ و جدی اولی را كم كم خنك كردم، تا یك باره سرد و گرم نشوید.
[color]ممنون که هوامو دارین:73:[/color]
سئوال آخر هم كلی و گرم مطرح كردم، تا فكر نكنی همیشه روی این صندلی خنك می تونی بشینی :58:
[/quote]
[color]ما کوچیکه همه دوستانیم صندلیشون هم چه سرد چه گرم چون امر کردن میشینیم[/color]
بخدا تو این یکی دوروزه که باهاتون دارم حرف میزنم روحیم خیلی عوض شده حتی امشب رفتم باشگاه و ی تکونی به خودم دادم.
باز هم هر امری بود در خدمتیم.فرمائید:...................... ......................
آقاي فافا واقعا كه .
آن طرف ما منتظر شما هستيم تا بياييد و به بازي ادامه بدهيم ،آقاي فافا تشريف آورده اند و روي صندلي ولرم آقاي سنگ تراشان نشسته اند و احساس تنهايي هم مي كنند !!!
آنجا كه خوب آتيشي مي سوزونيد !!!:D
نظرتان در مورد بازي كردن چيست ؟!
چقدر با بازي كردن احساس خوشحالي مي كنيد ؟!
آيا از بازي كردن خجالت مي كشيد ؟!
آن طرف كه به من خيلي خوش مي گذرد به شما چطور ؟!
به نظر شما بازي را ما مي بريم يا شما آقايان محترم ؟(البته جواب از قبل معلوم است ولي خوب شايد اميدوار به برد باشيد !)
ببخشيد سرم خيلي شلوغ است .بايد بروم ، ببينم تيم دخترا چكار كردند و بازي به كجا رسيد .شرمنده .
نظرتان در مورد بازي كردن چيست ؟!
بسیار عالی و 100% موافق بازی کردن.
چقدر با بازي كردن احساس خوشحالي مي كنيد ؟!
[color]بسیار بسیار زیاد[/color]
آيا از بازي كردن خجالت مي كشيد ؟!
[color]نه چرا آخه مگه بازی کردن خجالت داره من حتی توی مهمونیا با بجه های کوچیک هم بازی میکنم خیلی باحاله[/color]
آن طرف كه به من خيلي خوش مي گذرد به شما چطور ؟!
[color]من ی سر اومدم جالبه[/color]
به نظر شما بازي را ما مي بريم يا شما آقايان محترم ؟(البته جواب از قبل معلوم است ولي خوب شايد اميدوار به برد باشيد !)
[color]بله ما پسرا میبریم من ی بار عدد اضافه کردم بازم میشه یانه؟[/color]
بازم مثل همیشه پسرا برنده میشن
فافا مرسي از پاسخ هايتان
بله مي شود باز هم تا بي نهايت بازي كنيد . بفرما ئيد . قدمتان براي باخت سر چشم :P
خوب دوست من کنجکاو عزیز ::72:
دیگه ساعت 12 شب 22اردیبهشت شد و فکر میکنم وقتمکم کم داره تموم میشه تا الان پای تایپیک نشستم که اگه دوستان سوالی دارن جواب بدم حالا اگه سوالی از طرف دوستان نیست دیگه من برم کنار تا حق نفر بعدی ضایع نشه.در هر صورت امر امر شماست بگین بمون میمونم بگید برو هم میرم و منم میشم بازپرس صندلی داغ.:P
خوب دست شما درد نکنه
خسته هم نباشید میدونم جواب دادن به سوالات این همدردان خیلی وقت گرفت ولی بازم به معلومات اعضا اضافه شد.
حالا
از سایه ماه عزیز خواهش میکنم صندلی را با حضور خود گرم کنند.
مهلت ایشان 23و 24 اردیبهشت یعنی 4 شنبه و 5شنبه است.
در صورت حجیم بودن سوالات تا جمعه ساعت 12 ظهر یا لغایت 12 شب وقت دارید.
بازم متشکرم.
سلامت وتندرست باشید:104:
سلام
چرا سايه ماه ؟چه چيزي در ماه وجود دارد كه شما و انديشه تان را تسخير مي كند تا به آنجا كه چنين نامي را براي خود انتخاب مي كنيد ؟!
اول از همه سلام به همه دوستان ببخشيد از صبح تا الان كه ساعت يك ظهر روز چهارشنبه است مشغول انجام كارهاي شركت بودم الان اومدم توي سايت و از دوست عزيز كنجكاو بخاطر آگاهي كه دادند ممنونم ...
چرا سايه ماه ؟چه چيزي در ماه وجود دارد كه شما و انديشه تان را تسخير مي كند تا به آنجا كه چنين نامي را براي خود انتخاب مي كنيد ؟!
سلام آني عزيز
اين سوال فقط شما نيست روزي كه اين اسم را براي آدرس ايميل و بعد كاربري هام استفاده كردم شرايط روحي خوبي نداشتم
آيا تا به حال توي يه شب مهتابي كه ماه قرص كامل هست به ماه نگاه كرديد؟ از روي پشت بام يا حياط خانه ...
مي توني يكسري لكه هاي سياه و سرد رو روي ماه ببيني كه علتش را بدرستي نمي دوني/ اشاره ام به نقاط نامشخص وجود افراد بود كه شايد هركسي به اون توجهي نداره ولي هست چيزهايي از شخصيت و زندگي ات كه از ديگران مخفي و پوشيده است
اينكه چه چيز در ماه هست : زيبايي ماه منو هميشه مفتون خودش كرده كلا از آسمون در شب لذت زيادي مي برم چيزهايي كه در روز هم هستند ولي هرگز در روشنايي روز ديده نمي شن و فقط اين تاريكي شب هست كه ديده ما را به روي اون باز مي كنه
ببخشيد كه طولاني جواب دادم ممنون از صبرتون