من بازم اومدم بگم خوشبختم و خدا رو شکر می کنم :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازم اومدم بگم خوشبختم و خدا رو شکر می کنم :72:
سلام منهم خیلی خوشبختم. بی مشکل نیستم یعنی اول زندگی همه مشکلهست! ولی ارامش دارم هر وقت به شوهرم نگاه میکنم ( منهای مواقع طوفانی...!) قلبم باز میشه بعد از 3 سال هنوز هم وقتی میبینم اسمش رو گوشیم افتاده واسه برداشتن گوشی دستپاچه میشم!!!! هنوز روزی 10 بار بهش زنگ میزنم وبهش میگم چه قدر دوسش دارم و دلم براش پر میکشه( اگه دیر کنم اون زنگ میزنه ) و خلاصه پرپرشم!
من هم باز اومدم بگم خیلی خیلی خوشبختم تازگی ها جایی که شاغل هستیم یه قرارداد هم با معلولین بهزیستی داریم وای نگین که چه بچه هایی را می یارن. وقتی میرم خونه و دختر مثل مهتابم را می بینم هزار مرتبه خدا را شکر می گم.
من خوشبختم و شاکر خدای خوبم.
سلام بر همه شما
من هم باز اومدم كه به یك نكته كلیدی اشاره كنم. یادآوریش خیلی مهم هست.
مواظب باشیم خوشبختی ما وابسته به چیزی بیرون از وجود خودمون نباشه.
وابسته به پول، مدرك، موقعیت اجتماعی،همسر ، فرزند، سلامتی، پدر ومادر، دوست ،و .....
چون هر كدوم اینها زمان انقضاء دارند، یا دائمی نیستند، یا فراز و نشیب دارند و به هر حال در كنترل ما نیست كه آنها را همین طوری حفظ كنیم. پس با تغییر آنها ما هم خوشبختی امان دچار نوسان می شود.
در همین تالار افراد زیادی هستند كه می گویند «من تا همین چند وقت پیش خوشبخت بودم»، اینها بی مشكلی را با خوشبختی مساوی گرفته اند و خوشبختی خود را به چیز دیگری گره زده اند.
خوشبختی مراتب دارد و همیشه ما در این سلسله مراتب باید جلو برویم و رشد كنیم. اما در هیچ یك از این مراتب این اشیاء و اشخاص دیگر نیستند كه خوشبختی ما را تعیین كنند. آنها فقط ممكن است مشكلاتی ایجاد كنند، رنجهایی را به ما بدهند و ....، اما اینكه ما چقدر بتوانیم از ظرفیت خود برای بهره برداری كامل از توانایی خود استفاده كنیم دست خود ماست.
لذا باز هم به همه شما خوشبختان عزیز تبریك می گویم.
و به شما ؛[name] هم به خاطر اینكه حوصله به خرج دادید و این پست مرا خواندید خدا قوت می گویم و تشكر می كنم :72:
ممنون آقای سنگتراشان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
کاملا درست فرمودید. حرف هاتون بسیار بسیار زیبا و به جاست.
دقیقا درسته. خدا رو شکر همدردی خیلی به من کمک کرد تا دیدمو تغییر بدهم و مسائل رو طور دیگه ای ببینم و الان تونستم خیلی بیشتر از قبل به خودم مسلط باشم.
خودم هم چند وقت پیش به حرف هایی که الان زدید رسیده بودم. با خودم خلوت کردم و به این نتیجه رسیدم که نباید اجازه بدهم شرایط روی من تاثیر گذار باشه ( مخصوصا بعد از ان اتفاق مالی بدی که افتاد)
باز هم می گم خوشبختم چون خدا واقعا دوستم داره که هر اتفاقی برام می یفته یک حکمت خوب برام توشه . بهترینش آشنایی با همدردی بود. باز هم ازتون ممنونم اقای سنگ تراشان.:72:
من هم احساس خوشبختی البته نسبی می کنم. شرایط مناسبی رو هر زمان که خواستم تونستم برای خودم بوجود بیارم.از بابت شرایط نیست که احساس خوشبختی نمی کنم. از اینکه مسیر من بسیار سخت بوده و با مواردمتعددی (مثل بیماری -دوری چندین ساله از خونواده -تنهایی حتی در شب عید و..- کار طاقت فرسای 14-15ساعته(به خصوص تا 2-3 ماه قبل)-شکست وخیانتهای عاطفی و دوباره اوج تنهایی و... ) طی شده.الان که اینجا هستم احساس می کنم مسیر هیچ وقت سد راه اراده من نشده چه وقتی یک سال خونواده خودم رو نمی دیدم و چه وقتی که ماهها تنهایی تو گوشه خونه شخصیم اشک می ریختم و جلوی بفیه لبخند می زدم. مسیر هیچ وقت من رو نیازمند درخواست و استدعای کمک با منت از کسی نکرده و از این بی نهایت راضی هستم.من زندگی ندارم که کسی آرزوشو داره . ولی از خودم راضی هستم. این برای خوشختیم کافیه
شاید دوستان صحبتهای من رو در مورد ازدواج و منتفی دونستن اون (البته برای خودم) نشونه ناامیدی من بدونند.
اگر در اون زمینه حرص وجوش می خورم به این خاطره که نمی خوام به خاطر موضوع پوچی به اسم مسئله جنسی ازدواج کنم و درعین حال نمی خوام نیازهامو خارج از ازدواج بهشون برسم و این شده یه دوراهی و چون تا حالا دلیل قانع کننده ای برای بر هم زدن شرایط نسبتا مناسب فعلی خودم" تلاش عاطفه نصفه و نیمه ای که هنوز مونده و یه مقدار وجدان که هنوز سد راهم هست تا نذاره خطای جبران ناپذیری رو مرتکب بشم .. " ندیدم نسبت به ازدواج دید مناسبی ندارم.
ولی هیچ الزامی رو نمی بینم که خوشبختی رو در داشتن همسر وحتی عشق به این مفهوم تعریف کنیم.چون به نظر من وجود یا عدم وجود یک نفر دوم در زندگی به هیچ عنوان تاثیری در بهبود شرایط ندارد. ضمن اینکه من به دنبال خوشبختی از طریق شخص دیگه نیستم. آقای مدیر ممنونم. من راضیم.
خیلی خوشحالم که احساس خوبی دارید آقای سورنا :72: امیدوارم به زودی دو نفره بشین تا این احساس خیلی خیلی بیشتر بشه :72::72:
منم خوشبختم چون هنوز خدا رو دارم
و خوشبختتر میشوم اگر او به من بیشتر کمک کنه و تنهام نذاره
مخصوصا الان که بهش خیلی محتاجم
:72::16:« خدايا به داده و نداده و گرفته ات شكر : كه داده ات نعمت است و نداده ات حكمت و گرفته ات امتحان» :72:
کاترین و 1 مریم جمله زییا و عالی بود