به خدا قسم آنی جان یک کلمه هم دروغ نگم. واله برای خودم و حتی همسرم هم درک این کارها سخته. من حتی اگه بی احترامی هم کرده بودم باید این رفتار رو با اولاد خودشون بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به خدا قسم آنی جان یک کلمه هم دروغ نگم. واله برای خودم و حتی همسرم هم درک این کارها سخته. من حتی اگه بی احترامی هم کرده بودم باید این رفتار رو با اولاد خودشون بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قصد جسارت نداشتم و تمام حرفهای تو را باور می کنم و این روزها تجربیات عجیبی از موجود دو پا کرده ام که به من آموخته باید همه چیز را هر چند غیر عادی و ناباورانه را یک واقعیت بدانم هر چند تلخ .
واقعا خدا آخر و عاقبت انسانها را با افکار و اعمالشان به خیر کند.
گاهی از خودم خنده ام می گیرد و یاد حرفهای مادر بزرگ پدرم می افتم . وی یک زن تحصیل کرده و به قول قدیمی ها فرنگ رفته بود اما چیزهای عجیب که می دید می گفت بوی آخر زمان می آید حالا حکایت این خانواده همسر توست .
سلام
اول از همه خوشحالم که خانم ani مجددا به تالار اومدند چون جای خالی شون واقعا احساس می شد.
اما نازنین و ani عزیزم: بعضی آدمها ذاتا اینگونه اند. بقول معروف نیش عقرب نه از ره کین است اقتضای طبیعتش این است. شاید برایتان عجیب باشه اما ما هم بعد از ازدواجمان این مشکلات را شدیدتر داشتیم. یکبار به همسرم گفتم تو به من و روابطم با خانواده ات کاری نداشته باش و به خانه شان برو. میدونی چی شد؟ بعد از کلی زنگ زدن خواهر کوچکش را می فرستند از پشت در داد زده میگند کسی خونه نیست برو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در را باز نکردند. حالا شوهرم به کنار میدونید اون دختر 14ساله چه درس نابجایی تا آخر عمر توی ذهنش می مونه؟ یا فحش هایی که پدر شوهرم توی کوچه اونشب به من داد!!!
اما من کامل قطع رابطه کرده ام. ش.هرم ته دلش راضی به این برخوردها نیست اما وقتی میبینه اونها اینطور باهاش رفتار می کنند خواه ناخواه بطرف زن و بچه اش کشیده می شه. شاید باور نکنید اما پدرشوهرم توی دوستاش با افتخار بیان کرده که من نوه ام را ندیده ام. این افتخار است یا ببخشید افتضاح؟
نازنین جان از نوشته هایت احساس می کنم تو هم یه کم صبرت کمه و زود عصبانی می شی اما اینو بدون اگه این روند ادامه پیدا کنه شوهرتو از دست می دی . پس یه کم شکیباتر باش .اون حالا با اونها داره کلنجار می ره سعی کن کنارش باشی و بذاری آرامش داشته باشه. از خدا میخواهم زودتر سرخانه و زندگی ات بری تا این مشکلات کمتر بشه.
سلام نازنین جان کجایی؟ انشااله که همه چیز خوب پیش میره؟
سلام ویوناجان. خوبم.
متاسفم برای همه آدم های مریض. خدا همه رو شفا بده. ویوناجان منم کجدار مریض دارم می سازم ولی گاهی اوقات به خودم می گم نونت نبود آبت نبود شوهر کردنت چی بود؟؟؟؟؟
همسرم بد نیست. هنوز هم گاهی اعصاب خرد می کنه. نمی دونم. الان تو حالت بی تفاوتی ام. انگار دیگه برام مهم نیست . نه قهرها نه آشتی ها. کاری به کارش ندارم. هر وقت می خواد می یاد می ره . بیرون می رویم . در حد سلام و علیک حرف می زنیم. حتی رابطه .. داریم .ولی من بی تفاوتم. نه خوشحال می شوم نه عصبانی.
زندگی داره پیش می ره و من فقط منتظرم ببینم چی پیش می یاد...:82:
سلام
یا سرد بودن و بی تفاوتی به جایی نمنی رسی نازنین جون
تو الان تو بهترین دوران زندگی هستی اگه قرار باشه به این زودی سرد بشی و بی تفاوت باشی خیلی زود همسرت هم سرد می شه و دیگه اون موقع باید یه چاره ای هم برای سردیش بیاندیشی
خانم محترم همه ی تاپیک سرگذشت پر افت و خیزتان را مطالعه کردم .
این حالت بی تفاوتی چیز خوبی نیست ؟
می دانید این بی تفاوتی یا به خشم نهفته و سرکوب شده تبدیل می شود و یک روز با قدرت زیاد و مخرب ظاهر می شود و.... یا منجر به طلاق عاطفیو طلاق زیر سقفی می شود ؟!
سنی ندارید . چرااز مشاور کمک جدی و مستمر نمی گیرید ؟!
نازنين جان نذار به اين روند عادت كني نبايد به اطراف و اتفاقات بيتفاوت بشي....خيلي بده ديگه نميتوني از زندگي لذت ببري..بايد در مقابل زندگي عكس العمل نشون بدي...بخندي....... گريه كني......... داد بزنيييي.....از خنده گريه ات بگيره.......چرا ميخواي قدرت واكنش رو از خودت بگيري.....سعي كن اين عادتت رو ترك كني.......حالا خيلي زوده نسبت به همه چي سرد بشي.........:72:
حق با شماست ولی واقعا دیگه از بحث های بیخودی حالم داره بهم می خوره. تو این کاررو کردی من نکردم. تو اینو گفتی من نگفتم و ...
همسرم مرد خوبیه ولی ...
حوصله ندارم بچه ها. دست خودم نیست. دیگه حالی نمونده:47:
بچه ها دیگه حوصله ندارم. هر هفته قهر دعوا. دو هفته قهر . یک هفته آشتی و دوباره روز از نو روزی از نو. از مرداد پارسال دارم می تنویستم تا الان.
مگه نه اینکه دوران عقد دوران شناخته؟ خوب من الان به شناخت رسیدم. من و همسرم انگار حرف همو نمی فهیمیم.
15 ماهه با اعصاب خردی دارم زندگی می کنم. آخرش که چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا کاش یک گوی جهان نکا داشتم می تونستم ببینم آخرش که چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟