RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام دوستان ،
این خیلی خوبه که تو تالار برا همدیگه دعا می کنیم ، امروز اومدم بگم که جا داره برا مولا و آقامون هم دعا کنیم :
آرزوی آمدنش ، آرزو نخواهد ماند!
با قرائت همگانی سوره یاسین ، زیارت آل یاسین و دعای بر فرج ساعت 11 امشب اذن ظهورش را از خداوند متعال مسئلت نمائیم.
من که شدیدا پایه هستم
وعده ما امشب ساعت 11
فردا 5شنبه هست و اولین روز ماه مبارک رمضان
چه بهتره که فردا ،به جای ساعت 11،لحظه افطار برای همه کس و همه چی دعا کنیم
ظهور امام زمان عزیزمون ، برآورده شدن حاجت های دوستان همدردی ، شفای مریضان ،سیر شدن گرسنگان و..........(شما خودتون جای نقطه چین حاجتی رو که به ذهنتون میرسه بذارین)
من هم مخصوص التماس دعا دارم ازتون برای یکی از بهترین دوستام ، که خدا هر چه زودتر حال روحیش رو بهتر کنه و از این ازمایشی که خدا براش در نظر گرفته با نمره خوب ،سربلند بیرون بیاد:323::323::323::323::323:
فردا شب لحظه افطار یادتون نره ،محتاج دعاتون هستم:316::316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
،معجزه ای بزرگ نشانم ده،امسال دلم معجزه میخواهد، خدایا،آتشم را گلستان کن، نا امیدی و غم،نهگنی است که جوانی ام را میبلعد!درست وقتی که مثل یونس نا امید شدم از دهان این ماهی خلاصم کن، معجزه میخواهم!باشد که امسال شادی از هر طرف به مبارک بادم بیاید ، چون اندوه سابق؛که دیر زمانی او به مبارک بادم می آمد و می آید.
زنبیلت را از معجزه پر کن، و به خانه ام بیا،و حال خوب بیاور که سخت منتظرم.
خدایا
تا اینجای کار با من بود ؛و تا جای که زورم رسید خودم رو جلو بردم,فقط یک قدم مانده این یک قدم آخر با تو ؛
التماس دعا
خدایا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم، و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم.بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری
خداجون این برادر من این کیوان همیشه صبور به قول خودش انتخابش رو کرده تا اینجا جلو اومده از اینجا به بعدش هر طور خودت صلاح می دونی کمکش کن.
ما هم دعا می کنیم :323:
کیوان جان انشالله به همین زودی مشکلت حل بشه
.
كيوان عزيز باور كن سر قولم هستم و فراموش نكردم ...
دعا ميكنم...دعا ميكنم زنبيل پر از معجزه رو ببيني...:323:
سلام
كيوان عزيز ، همش معجزه هست..
البته ممكنه ما تلقي امان از معجزه موضوع خاصي باش.
انشاء كه خدا در اين ماه رحمت، دلت را شاد گرداند.:227::227::227:
سلام بر کیوان گرامی
من هم برای شما دعا کرده و خواهم کرد و امیدوارم به حاجتتون برسید . :323:
منتظر خبرهای خوب کیوان تالار هستیــــم
دوستان عزیزم ، همدلان تالار همدردی ، یاران صمیمی
امروز سالروز از دست دادن یکی از عزیزترین کسانم هست . کسی که غم از دست دادنش هیچگاه نه برای من نه خانواده ام فراموش شدنی نیست .
امروز لحظه افطار این عزیز من رو از دعای خودتون بی بهره نگذارید .
التماس دعا
کیوان عزیز
امیدوار باش ، من که گفتم دلم روشنه ، البته روشن به تلاشت ( اونچه از دستت براومده ) و توکلت و دعاهای خیر
خدایا به حق مولود این ماه ، ایضاً مقتول این ماه ، میزبانیت در حق این بنده ات ، کیوان خان را تمام کن که زحمتش به نتیجه خیر برسه .
به هدف رسیدی خبرش رو من میدم چون ................ ، باشه ؟