نمی دونم شاید دردودلای من الان خیلی بچگانه باشه بچه ها ولی خیلی به در دو دل کردن و حرف زدن نیاز دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم شاید دردودلای من الان خیلی بچگانه باشه بچه ها ولی خیلی به در دو دل کردن و حرف زدن نیاز دارم
امروز یکم بهترم دیروز اصلا به آرش زنگ نزدم بجاش خودش چند بار زنگ زد و همیشه صداش آروم بود ولی روزایی که من بهش زنگ می زنم کلافست
جالبه وقتی زنگ نمی زنم بیشتر به سمتم می یاد ولی وقتی زنگ می زنم نه
سلام بلوم جان. مردها همشون همينطورند. هرچي بيشتر سمتشون بري، بيشتر ازت دور مي شند و برعكس. عزيزم ناراحت نباش. خدا خودش برات درست مي كنه. فقط صبر داشته باش و به خدا توكل كن.
مرسی harfedel عزیز
برای من که همیشه نفس می کشم می گم آرش یکم سخته ولی واقعا دارم با خودم می جنگم چون نمی خوام احساس کنه وابستگیه من داره اذیتش می کنه
برام دعا کنین
موفق باشی بلوم عزیز
بلوم عزيز
چرا اينقدر سخت ميگيري ببين دو راه بيشتر نيست يا به هم ميرسيد يا ... قرار نيست تو زندگي رو به كام خودت و خانوادت زهر كني.بذار سرنوشت زندگيت رو خدا خودش رقم بزنه ، تو شدي حكم اون زني كه 14 سال به درگاه خدا التماس كرد كه بچه دار بشه 14 سال تمام دنيا رو گشت و تمام دكترها رو تا بالاخره بچه دار شد و بچش با عقب افتادگي به دنيا اومد عزيزم شايد حكمتي تو كاره خدا بوده كه اينها بچه دار نشن وقتي خدا ديد اينها براي بچه چكار ميكنن بهشون داد اما عقب مونده !!! ميفهمي چي ميگم؟
شايد صلاح اينه يه مدتي طول بكشه و سختي اما هيچ وقت به زور چيزي رو از خدا نخواه....براي آرامشت هم زيارت عاشورا زياد بخون(بارها تجربه كردم)ما هم برات دعا ميكنيم.
مرسی از همگی
چشب طراوت جان دارم سعی خودمومی کنم
بلوم عزیز از اینکه دیدم داری خودتو کنترل میکنی خیلی خوشحال شدم، وقتی آرش احساس می کنه که شما محکم روی پاهای خودت وایسادی با خیال راحت تری اوضاع رو روبه راه میکنه اما وقتی که ناراحتی شما رو ببینه واقعا احساس خستگی میکنه و نمی دونه چطوری مشکلات رو حل کنه، سعی کن بهش ثابت کنی که با روحیه بالا پشتش وایسادی، سعی کن اونقدر شارژ باشی که به اون هم روحیه بدی، خوشحالش کنی، می دونم خیلی سخته، راستش همسر من هم همچین دورانی رو داشت من هم توی خونه همچین جریانی داشتم، یعنی خانواده هامون راضی نبودن، اما من هیچوقت ناراحت نبودم، طوری که همسرم همیشه زنگ میزد به من تا روحیه بگیره و آرامش داشته باشه، حتی الان هم میگه اگه اون دوران تو اینطوری هوامو نداشتی و بهم روحیه نمیدادی دوام نمیاوردم.
البته این جریانا یه خوبی دیگه هم داره، من و همسرم وقتی به گذشته فکر می کنیم می بینیم به راحتی به همدیگه نرسیدیم و سختی زیادی تحمل کردیم، برای همین خیلی راحت زندگیمون رو از دست نمیدیم، خیلی راحت کینه به دل نمی گیریم و بیشتر سعی می کنیم دنبال لحظات خوش باشیم. شما خودت در جریان تایپیک من بودی، درسته که مشکلات زیادی داشتم اما هیچ وقت به هیچ عنوان حتی برای یک لحظه به جدا شدن فکر نکردم، حداقل برای اینکه پیش خدای خودم شرمنده نشم..
امیدوارم این روزها زودتر تموم بشه و به آرامش برسی عزیزم
:72:
مرسی از حرفای قشنگت شاد عزیزم
فقط برام دعا کنین تو دوران بحرانی هستم دلم می خواد ازش پیروز بیرون بیام
حتما همین طور خواهد شد عزیزم، فقط سعی کن محکم باشی
:72: