سلام ناهید عزیزم:72:
1
نقل قول:
. چند سالگی ازدواج کردید؟ چطور با همسرتون آشنا شدین ؟
24 سالگی:43: از طریق چت...
2
نقل قول:
- شاغل هستید؟ شما و همسرتون در طول روز چند ساعت در کنار هم هستید؟
(وقتی خواب و کار رو حذف کنیم چقدر باقی میمونه؟)بله شاغلم... بعضی روزها 2-3 ساعت در کنار هم هستیم بعضی روزهام 5-6 ساعت:43:
3
نقل قول:
- در حال حاضر بهترین خصوصیت اخلاقی سوده چیه؟ بدترینش؟
در حال حاضر خصوصیت خوبم مهربونم، طرف مقابلم رو درک میکنم،و سعی میکنم به نظر اتشوت احترام بذارم، استقلال دارم،اگه کارم بذاره تو خونه اوضاع رو خوب مدیریت میکنم،البته تمام تلاشم رو میکنم!
خصوصیات بدم: خیلی حرف میزنم، در مقابل دختر بعضی وقتا کم صبوری میکنم، گاهی عجولم! خصوصیات بد زیاد ندارم:311:
ممنونم :72:
سلام گیسوکمند گلم:72:
نقل قول:
تا پیک هاتون رو قبلا خوندم و خیلی استفاده کردم و لذت بردم باید بهتون بابت اینهمه اراده واسه تغییر تبریک بگم.
قربان شما،ممنونم از لطفتون واز اینکه وقت گرانبها تونو گذاشتید:72:
نقل قول:
1- در تغییر رویه پیش اومده بارها گفتید که خدا خیلی کمکتون کرد و قبلا ازش دور بودید و توی فضای دیگه ای بودین (تو باغ نبودین خودمون)، میشه بگید دقیقا چی فهمیدید که قبلا نمیدونستید؟
خدا همیشه در همهجا در کنار من بوده من فقط یه چند سالی با نماز نخوندم ازش دور شدم،با ذکر نگفتنم با اینکه زیاد بهش فکر نمیکردم میدونستم هر وقت یه جای گیر کنم خوب خدا رو با خلوص نیت صدا میزنم و خدا هست و همیشه لطف پروردگار م پناهم بوده و در همه جا،حتی در تمام اون وقتها که من در پرستشم بهش کوتاهی کردم خدا تنهام نذاشته! من فقط به خودم امدم یادمه بالهای صداقت بهم گفت سوده همه چیز رو رها کن و فقط به خودش تکیه کن،فهمیدم که تکه گاهم فقط خودشه:43:
نقل قول:
2- چقدر روی تربیت دینی دخترتون کار میکنید ؟ دوست دارید چهطور دختری بشه ؟ (کاری به انتخابایی که خودش باید داشته باشه ندارم شغل و ..)
دختر من الان 5 سالشه، تا اونجای که فهمش اجازه میده بهش یاد میدیم که خدای هست که دنیا رو با تمام زیباییش آفریده، ما باید شکر گذار باشم و...دوست دارم حداقل وقتی بزرگ شد انسان بودن رو بلد باشه،وجود خدارو در تمام مراحل زندگیش حس کنه و بهش تکه کنه،دخترم حتی الانشم در کنار من و علی چادر مندازه و نماز میخونه! امیدوارم که خداوند همیشه همراه تمام بچه ها باشه و همچنین پارمیدای من:43:
نقل قول:
3- خارج از رودربایستی و ملاحظه و.. ، چرا دوست ندارید ایران زندگی کنید؟ یعنی صرفا بخاطر شرایط شغلیتون؟
ممنون از سوال رو راستتون...راستش من از بچگی اینجا بودم،اینجا مدرسه رفتم،درس خوندم و بزرگ شدم...خوب من میتونم بیام در ایران اونجا کادر دندانپزشکی رو ادامه بدم ولی منم رو راست میگم که نمیتونم...چون در محیطی مثل تهران نمیتونم زندگی کنم،شلوغی، بی قانونی و دور از همه شما عزیزانم من تو این چند باری که امدم تهران متاسفانه چیزهای دیدم که احساس کردم تو ایران اکثر مردم بفکر خودشون هستند،بفکر پول در آوردن از راه نچندان درست! البته خوب نگاه مردم به منی که حالا از آلمان امده،با پوشش کامل و وقتی بفهمند تو از ایران نیستی و... یه چیز دیگه هم همه از هم دور شدن،فامیلیها کمرنگ شده هر کی سرش به کار خودشه! ولی در کل با تمام اینها ایران وطن منه و اگه سالی یک بار نیام ایران دیوانه میشم! علی منو میکشه:58:
نقل قول:
4- مهمترین دلیل مهاجرتتون از ایران چی بوده ؟ (فکر کنم شما بزرگ شده اونجا هستید و خانواده این تصمیمو گرفتن اگه بله ، دلیل خانواده رو بفرمایید) هنوزم اون دلیل سرجاشه یا تغییر کرده ؟
بله،تصمیم خانواده بود که دلیلش در خط قرمز قرار داره! حالا از شوخی گدشته ببشتر واسه آینده من و خواهرم این تصمیمو گرفتن!
نقل قول:
5- دوست دارید دامادتون چهطور شخصیتی باشه (خارج از این جهت که با دخترتون تفاهم داشته باشه) ؟ ایا شما عروس خوبی هستید ؟ چرا ؟
دامادم باید احترام و محبت داشته باشه،سوخ باشه، تفاهم که خیلی مهمه! دوست دارم دخترم رو بفهمه و درک بالای داشته باشه! ایرانی باشه یا آلمانی مهم نیست ولی مسلمون باشه مثل شوهر خواهرم که آلمانیه ولی مسلمان شده!
نقل قول:
6- دوست داشتید برمیگشتید عقب و یه چیزی که الان نمیتونید تغییر بدید ، تغیرش میدادید، چقدر عقب تر ؟ چی رو تغییر میدادید؟
آخ چه سوالی کردید... دوست دارم برم دوران بچگیهام و دوباره پیش بابا بزرگم باشم و وجودشو حس کنم،خیلی دوستش داشتم،خدا همه رفتگان رو رحمت کنه:43: وگرنه از زندگیم با تمام ماجراهای جور واجورش راضیم و همش واسه آدمی تجربه میشه و ماندگار!
نقل قول:
7- شما معتقدید اولویت های زندگی آدم (ترجیحا خانم ) به ترتیب چیا هستن (مادی و معنوی وهرچی) ؟ به ترتیب تا 10تا رو میتونید بگید.
8
نقل قول:
- چی حالتونو خوب میکنه وقتی دعواتون شده عصبانی هستید؟ چی حالتونو خوب میکنه وقتی دلتون گرفته ؟
بستگی داره با کی دعوام شده باشه...در هر حال یک بوسه یا شوخی کوچیکی و بعدش صحبت کردن و آشتی...وقتی دلم گرفته باشه هم صحبت کردن با همسرم:43:
نقل قول:
9- مهمترین فعالیت نظافتی که هر شب تکرار میشه به جز مسواک ؟ چندش آورترین نکته نظافتی که کسی رعایتش نکنه؟
نظافتی! بشقابهای روی میز که توش میوه و هله هوله خوردیم رو جمع کنم! چندش و خوب امدید،اینکه پارمیدا بعد از مسواک زدن خمیر دندونش هنوز تو دستشوی نشسته باشه!!!:161:
نقل قول:
10- از چه صفتی خیلی منفورید ؟ به تریتیب اون صفتها رو تا 5 تا بگید ؟
باید برم ترجمه کنم بعد میتونم جواب بدم!منفورید چه معنی داره...
نقل قول:
11- شما معتقدید خانمها باید تا کجا برای حفظ زندگیشون بجنگن ؟ به نظرتون چند درصد از خانمهای همدردی میتونستن یه زندگی نسبتا خوب داشته باشن ولی خودشون خراش کردن؟
بنظر من زندگی رو زن و شوهر با هم میسازند و باید با همدیگه تلاش بر ادامه خوشبختی داشته باشند! بنظر من اگه کسی واسه زندیگشو دوست داره باید تلاش کنه و ضعفها و اشتباهاتش رو در خودش پیدا کنه و مطالعه زیاد کنه از همه مهمتر به خدا توکل کنه و اگه طرف مقابل هیچ میلی به ادامه نداشت التماس و خواهش نکنه! از دوستای همدردی هم هستند کسانی که میتونند ولی اراده کمی دارند! متاسفانه... من هنیشه میگم خواستن توانستن است!
نقل قول:
12-مهمترین تفاوتهای ایرانی ها با مردم اون کشوری که درش ساکنید رو بفرمایید تا 5 مورد ؟
1. احترام 100% به همنوع و خارجیها.
2. قانون و نظم در رانندگی و خیابونها
3.پاکیزگی شهر
4.سرسبزی و بارون زیاد
5.سرما
نقل قول:
13- به نظر خودتون نقاط منفی و مثبتتون چیه؟
در بالا جواب دادم...
نقل قول:
14- کدوم اخلاق همسرتونو خیلی دوست دارید؟ کدوم اخلاق دخترون رو خیلی دوست دارید ؟ از کدوم اخلاقیاتشون (هر رو ) بدتون میاد؟ تحمل میکنید ؟
همسرم: صبور،مهربونم، از خودگذشته به معنای100%، اهل شوخی وخنده. راستگویش.دلسوز مردم
دخترم: مهربون، حرف گوشکن، راستگو و صادق، دختر حرف نداره...
همسرم و دخترم جفتشون لجبازن:161:
خیلی ممنونم سوگند عزیزم :72:
ممنون از شما .