RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
سلام نازنين خانم. من هم موافقم با اينكه صبر كني تا يه كمي از بار مشكلاتت كم بشه بعد بري سر خونه و زندگي خودت. اما تا آن موقع بايد اين وضع رو تحمل كني چون پسراها تا زماني كه عقد هستند مخصوصا همسر شما به خانواده شون بيشتر از شما اهميت مي دهند البته استثناء هم وجود داره. من هم همين وضع رو داشتم ولي تا سر خونه تون نريد همين آش و همين كاسه است. همين بي خيالي رو طي كن عزيزم.
harfedel عزیز دارم خونسرد طی می کنم.
همسرم دیشب داشت پای تلفن داشتیم بحث می کردیم بهم می گفت : من به خانوادم یاد دادم اگه منو می خوان و دوست دارند باید زنم رو هم دوست داشته باشن و بهش احترام بذارند. می گفت کسی تو خانه اصلا در مورد تو به من حرف نمی زنه.
امیدوارم حرفش راست باشه. چون مدتیه احساس می کنم خیلی از حرف هایی رو که بشه به من نمی گه.
البته من از این موضوع خوشحالم چون دیگه اعصابم خرد نمی شه.
بعد از بحث دیشب هم که به نتیجه خاصی نرسید دیگه 100% ایمان اوردم که باید بی خیالی طی کنم. متاسفم که باید این طور باشه ولی مثل اینکه هیچ راه دیگه ای نداره.
نازنین جان
یاد بگیر که هر حرفی میشنوی فقط لبخند بزنی بعضی وقتها اونا حرفهایی میزنن که آدمو عصبانی کنند انگار لذت میبرند از این کار چون اینجوری ما هم بعد میخوایم به شوهرمون نق بزنیم و همین میشه باعث دعوا
امیدوارم ما بتونیم این هنر رو پیدا کنیم
خوشبخت باشی
نازنين عزيز سلام. من كه فكر مي كنم راست مي گه. اكثر مردها اين جوري اند. همين كه خانواده اش جرأت نمي كنند جلوي همسرت از تو بد بگند خيلي خوبه. يه جور اقتدار شوهرت رو هم نشون مي ده. تو هم سعي كن پيشش از خانواده اش بد نگي، خودش بهتر مي دونه خانواده اش چه تيپي هستند و اين جوري تو دلش به خاطر صبوري تو قدردان هم مي شود. موفق باشي گلم
نازنین جون سلام
خوبی ؟ اوضاع احوال خوبه؟
کار امین چی شد درست شد ؟
سلام. خوبین دوستان من ؟؟؟
این چهارروزی که نبودم یک مشکل مالی بران پیش اومده. خیلی برام دعا کنید. 10 میلیون پولم رو هواست. خیلی داغون شدم سرش.
5شنبه جمعه هم خونه مادر شوهرم بودم. اسباب کشی داشتند و من بالاخره بعد از 3 ماه عقد این دو شب رفتم خونشون. خیلی برخوردش خوب بود.
خدا رو شکر.
ولی بچه ها برام دعا کنید. اگه پولم بره واقعا نمی دونم چه کار کنم؟؟؟ شرایط مالی ام وحشتناک شده.
نازنین جان تولکت به خدا با شه هر چه دوست خواهد نکوست
با توکل وخونسردیت وگذرزمان همه مشکلات اگر درست باهاشان تاکرده باشیم حل می شود.
نازنين جان
توكل يادت نره
به خدا توكل كن
نه از اين توكل هايي كه بعضي ها مي كنن اما بعدش باز هم به قدرت خدا و حكمت هاي او شك دارند و كاسه چه كنم دستشون مي گيرن
تو تلاشتو بكن اما آرامش خودتو حفظ كن عزيزم
:203: امیدوارم مشکلت حل بشه خانومی
سلام نازنین جان
مشکلت حل شد؟