خيلي خوشحالم كه اوضاعت فعلاً خوبه. سعي كن همين رويه رو ادامه بدي تا شوهرت هم عادت كنه كه زياد نره و بياد و مادرشوهرت هم رفت و آمدش رو محدود كنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خيلي خوشحالم كه اوضاعت فعلاً خوبه. سعي كن همين رويه رو ادامه بدي تا شوهرت هم عادت كنه كه زياد نره و بياد و مادرشوهرت هم رفت و آمدش رو محدود كنه.
الينا جان عيدت هم مبارك باشه.:227::227::227::228:
سلام ممنونم
حرف دل عزیز عید تو هم مبارک
دوباره دیشب مهمون داشتند مجبور شدم برم ولی دوباره همون آش و همون کاسه الینا چایی ببر , الینا ظرفا رو بیار
با اینکه اصلا" باهاش خودمونی نشده بودم خیلی دلم می خواد وقتی مهمون واسشون میاد نمیرفتم ولی همه احوال منو میپرسن و همه فامیلشون هم خوبند
فکر نمی کنی یه خورده داری بدجنسی می کنی. تصور کن مادر خودت بود.باز هم اینجوری باهاش برخورد می کردی اون بنده خدا قصد دخالت نداره چون می دونه شما تنهایی این را وظیفه خودش می دونه که در غیاب شوهرتون از عروسش که مثل دخترش هستی مواظبت کنه.این عینک بدبینی رو از روی چشمات بردار.دلت رو روشن تر کن .این طوری کوچکترین لذتی از زندگیت نمی بری.داری اشتباه می کنی.فردا خودت میشی مادر شوهر دوست داری عروست در شرایطی که نیت خیر داری عروست برخورد اینجوری داشته باشه.2 ماه دیگه که بیشتر پیشش نیستی پس کم صبر کن و زندگیتو تلخ نکن تا خدای نکرده شوهرت برای تلافی با مادرت برخورد بد داشته باشه.ای بابا کاش کمی خودمون رو به جای طرف مقابلمون می زاشتی. در ضمن کمی هم خودخواه هستین.که جالب نیست.
سلام
شادزی جان شما همه پستهای منو نخوندی
شادزي عزيز قبول دارم تمام حرفهات منطقي اما قبول كن بعضي وقتها خودشون باعث ميشن حرمتشون از بيين بره.
سلام
خیلی خسته ام . احساس میکنم دیگه هیچ قدرتی ندارم با اینکه سعی میکنم جلوی همه بخندم. به خودم برسم و .....
ولی از درون دارم آب میشم
سلام خانومی
الینا جان چه غصه بخوری چه نخوری این روزها با لا خره می گذره پس خودت یه کاری کن راحت تر بگذره گلم مگه چاره ی دیگه ای هم داری جز صبر کردن
فقط تلاش کن زودتر مستقل شی تا آروم شی
بلوم عزیزم
ممنونم
ولی وقتی میبینم دارن واسمون تصمیم میگیرن که زمینمونو بفروشیم یا نه وقتی جلوی من به شوهرم میگن تو غلط میکنی
خیلی عذاب میکشم
سلام الينا جان. يعني چي؟ توهين مي كنن، تصميم مي گيرند بعد شوهرت هم هيچي بهشون نمي گه؟ اين ديگه چه وضعشه؟ تقصير شوهرت هم هست كه نمي تونه خودش براي زندگيش تصميم بگيره و اجازه نده كسي تو زندگيش دخالت كنه.