سلام
لطفا اسم من رو هم اضافه کنید من مناجات حضرت امیرالمومنین رو میخونم هرشب. از دوستان میخوام دعام کنن زندگیم داره نابود میشه هنوز باورم نشده اتفاقات این سه ما, محتاجم به دعای همتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا اسم من رو هم اضافه کنید من مناجات حضرت امیرالمومنین رو میخونم هرشب. از دوستان میخوام دعام کنن زندگیم داره نابود میشه هنوز باورم نشده اتفاقات این سه ما, محتاجم به دعای همتون
صبوری عزیز... من زیارت عاشورا میخونم چهل شب ...
ان شاالله مشکلات همه حل بشه و روزی برسه همه ارامش و خوشبختی و با تمام وجود حس کنیم و از زندگی خودمون نهایت لذتو ببریم...
عزيزاني كه اعلام حضور كردند.
خودم (هنوز انتخاب نكردم)
دختر بيخيال عزيز(دعايتوسل)
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
صالحه عزيز(سوره مباركه حشر)
بانو كامليا94(دعاي كميل) كاميا جان دعاي كميل دعاي هست كه تعداد صفحات زيادي داره و اگر بخواي هر شب بخوني شايد برات مقدور نباشه اگر ميتوني كه مشكلي نيست اگر نه يك دعاي كوتاه تر انتخاب كن عزيزم.
بانو del(دعایمکارم الاخلاق)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
شيدا جان(آيه الكرسي) اگر درست متوجه شده باشم.
بانو بهار_68 (حديث كسا)
خانوم مصباح الهدي (دعاي توسل)
earth عزيز(دعاي نور)
مينوش جان(هنوز انتخاب نكردند)
پاييز68 عزيز (آيه الكرسي)
خانوم باران بهاري11 (هنوز انتخاب نكردند)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
خانوم شميم بهار(حدیث کسا)
جناب .saber.(دعای مجیر)
هانيه_66 عزيز(سوره ی یاسین)
خانوم ستايش 92(دعای آیات اسم اعظم)
بانو زندگي موفق(آیه الکرسی)
sama_t عزيز( مناجات حضرت امیرالمومنین)
خانوم ستاره سربي( زیارت عاشورا)
ونفربعد شايد خود شما...
- - - Updated - - -
نقل قول:
ممنون صبوری عزیز:72:منم با تو موافقم.اگه بچه ها موافق باشن یک دعای کوچیک دسته جمعی هم (البته هر کس خواست) که متحد باشیم؛خوب میشه.البته می تونیم این قسمت را اختیاری بذاریم.کوتاه هم هست.آدم زود بعد دو سه روز حفظ می شه.
من خودم دوست دارم صلوات خاصه امام رضا را هر شب هممون قبل خواب انجام بدیم تا هممون دسته جمعی یک زیارتی هم کرده باشیم و دعای امام رضا پشت سر جمعمون باشه.البته فقط پیشنهاده.
سلام كامليا جان:43:نقل قول:
سلام صبوری جان. من هم با مصباح الهدی موافقم.
هر شب قبل از خواب زیارت خاصه امام رضا. خیلی فکر خوبیه.
باز هم بستگی به نظر بقیه و شما داره. من موافقتم رو اعلام کردم.
بحث منو مصباح جان در مورد يك دعاي اختياري بود ولي اعلام من به شما براي تعيين قطعيه دعايي هست كه نيت داري هر شب بخوني
دعاي كميل رو انتخاب كرده بودي.
حالا من چه كار كنم عوضش كنم برات بذارم (صلوات خاصه):43:
من متوجه موافقتت نشدم :325:
فقط صلوات خاصه ميخواي بخوني؟؟؟؟؟
سلام
من آیت الکرسی رومیخونم.
امیدوارم گرفتاریهای همه به حق این دعا ها برطرف شه.
سلام منم هستم ...اسم منم اضافه کنید ممنون از کار قشنگتون به امید اینکه مشکلات همه همدردی ها حل شه...آیه الکرسی
سلام سما جان. خوش آمدی.
ان شاءالله مشکلاتت حل میشه.
- - - Updated - - -
ای وای ببخشید. نه گفتم دعای کمیل ر شاید نرسم بخونم. در صفحه 16 اعلام کردم که میخوام سوره واقعه رو هر شب بخونم.
ولی برای اون دعا که دست جمعیه میخوام صلوات خاصه رو بخونم.
پس من سوره واقعه رو میخونم تا 40 شب به تنهایی .ولی برای دعای دسته جمعی صلوات خاصه امام رضا (ع):72::72::72::72::72::72::72::72:
عزيزاني كه اعلام حضور كردند.خودم (هنوز انتخاب نكردم)
دختر بيخيال عزيز(دعايتوسل)
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
صالحه عزيز(سوره مباركه حشر)
بانو كامليا94(سوره واقعه)
بانو del(دعایمکارم الاخلاق)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
شيدا جان(آيه الكرسي) اگر درست متوجه شده باشم.
بانو بهار_68 (حديث كسا)
خانوم مصباح الهدي (دعاي توسل)
earth عزيز(دعاي نور)
مينوش جان(هنوز انتخاب نكردند)
پاييز68 عزيز (آيه الكرسي)
خانوم باران بهاري11 (هنوز انتخاب نكردند)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
خانوم شميم بهار(حدیث کسا)
جناب .saber.(دعای مجیر)
هانيه_66 عزيز(سوره ی یاسین)
خانوم ستايش 92(دعای آیات اسم اعظم)
بانو زندگي موفق(آیه الکرسی)
sama_t عزيز( مناجات حضرت امیرالمومنین)
خانوم ستاره سربي( زیارت عاشورا)
خانوم آسماني_68(آيه الكرسي)
ونفربعد شايد خود شما...
ای وای ببخشید. نه گفتم دعای کمیل ر شاید نرسم بخونم. در صفحه 16 اعلام کردم که میخوام سوره واقعه رو هر شب بخونم.
ولی برای اون دعا که دست جمعیه میخوام صلوات خاصه رو بخونم.
پس من سوره واقعه رو میخونم تا 40 شب به تنهایی .ولی برای دعای دسته جمعی صلوات خاصه امام رضا (ع):72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام دوستان.
سلام دختر تنهاي عزيز.
در خاطرم بودي دوست داشتم در اين دور جديد هم شركت كني.
اگر اشتراك داشتي حتما به طور ويژه ازت دعوت مي كردم ...
حضور دوستان ديگه اي هم در اين جمع خالي هست كه به علت عدم اشتراك من نتونستم مستقيم ازشون دعوت كنم.:43:
نمونه هاي از صحبت دوستان در اعلام حضور در دور دوم.
دقت كنيد كنار هر (دعا كنيد) ( ان شاءالله)(اميدوارم)(دعا مييكنم)و ... اومده.
می خوام انقدر دعا بخونم تا اگر خودم هم به خواستم نرسیدیم حداقل دو سه نفر از بچه ها به خواسته قلبیشون برسن
البته آرامشی هم که دعا بهم میده برام مهمه
اول از خدا بعد هم از تو دوستم ممنونم بابت آرامشی که جاری شده در زندگیم
و امیدوارم همه دوستان همدردی اینو تجربه کنن
التماس دعا
خواهش می کنم یه روز رو هم به من اختصاص بدید برای عاقبت بخیر وخوشبختیم و ازدواج موفق.
دعا میکنم برای حل همه مشکلات دوستان همدردی . دوستان این دعا ها واقعا جزئی از کارهای واجب زندگیم شده و خیلی بهم آرامش میده . اومدم بگم منم هستم . تا حل مشکل همه دوستان براشون دعا خواهم کرد . راستی دوستان برای شفای همه بیماران هم حتما دعا کنید
به نیت حل مشکلات دوستان و شفای تمام بیماران از جمله خواهرم
برای من هم دعا کنین. من دوست دارم بچه دار بشم
اما خودم به دلیل معنا و مفهوم قشنگ دعای مکارم الاخلاق، پیشنهادم خوندن این دعا به همراه معانیه زیبای اون هستش.
البته اگر دوستان قبول نکردند، فقط ازشون میخوام واسه یکبار هم که شده، این دعا رو به همراه معنی ه اون بخونید. بخصوص برای افرادی خوبه که توی زندگی شون، چه خودشون، چه همسران یا اطرافیانشون مشکلات اخلاقی دارن!
امیدوارم چون عدد 40 اومده وسط، بتونیم به کمک هم، حداقل به 40 نفر کمک کنیم واسه رفع مشکلش.
ان شاء الله
دوستان منم با دعای توسل موافقم . این دعا خیلی بهم ارامش میده . احساس میکنم کسایی که پیش خدا آبرو دارند رو برای حل مشکلم واسطه میکنم
از همه دوستان می خواهم که توی دعاهاشون من و فراموش نکنند. برام دعا کنند که خدا 3 تا چیز و ازم نگیره: آرامش، عشق، و سلامتی خودم و خانواده ام
پیشنهاد من حدیث کسا(پنج تن) البته چون من دیرتر شروع کردم چهل روزم 13رجب تموم میشه میخوام از امیرالمومنین به حق اسمش که رو بابای بچمه عیدی بگیرم
اما یک پیشنهاد دیگه دارم که اگه دوستان خواستندعلاوه بر این دعای دسته جمعی انجام بدیم:
اینکه شب ها قبل خواب صلوات خاصه امام رضا را بخوانیم.خیلی کوتاهه.اما خیلی قشنگ میشه اگه هر شب هممون با هم از راه دور یک زیارت دو دقیقه ای با امام رضا داشته باشیم.و برای هم دعا کنیم.امام رضا امام رئوفی هستند وقتی ببینند ما هممون با هم زیارتشون می کنیم؛حتما نظر لطفشون را به ما می اندازند.
وقتی که خدا باورت بشه او هم یه نقطه یذاره و یاورت میشه
مینوش جان می تونی چهله عملی بگیری.
مثلا هر روز به نیت رفع مشکل دوستان همدردی به یه نفر مادی یا معنوی کمک کنی. یا مثلا 40 روز اصلا دروغ نگی یا غیبت نکنی یا زود قضاوت نکنی.
یا مثلا یه کتاب مفید رو بخونی یا اطلاعاتت رو در مورد یه موضوع بالا ببری. یا اگر سحرخیز نیستی، سحرخیز بشی و ...
اینکه به نیت آدم هایی که اینجا هستند این کارها رو انجام بدی خیلی زیاد تو تقویت اراده ت برای انجام اون کار تاثیر داره. چون توقع نداری نتیجه ی خاصی رو توی خودت و زندگیت ببینی به نظر من که باعث نشاط هم میشه.
بهترینها رو برای شما و همه همدردی ها و همه خلایق آرزو دارم.
من سوره واقعه ر. انتخاب میکنم چون از حفظم. و روزهای پنجشنبه که توفیق خوندن دعای کمیل رو پیدا کنم، حتما هر چهل یار همدرد رو دعا میکنم.
. از دوستان میخوام دعام کنن زندگیم داره نابود میشه هنوز باورم نشده اتفاقات این سه ما, محتاجم به دعای همتون
ان شاالله مشکلات همه حل بشه و روزی برسه همه ارامش و خوشبختی و با تمام وجود حس کنیم و از زندگی خودمون نهایت لذتو ببریم
امیدوارم گرفتاریهای همه به حق این دعا ها برطرف شه.
ممنون از کار قشنگتون به امید اینکه مشکلات همه همدردی ها حل شه... .
دعای پانزدهم صحیفه سجادیه هم بامن
واسه بیماریه
چون خودم الان بیمارم و برای بیمارا (چه جسمی چه روحی) میخونم
ازتون میخام منم دعا کنید
یا علی